Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Man van vrije trap’ beëindigt carrière: ‘Fan zal ik voor het leven blijven’

Laatste update:

Marcel van der Sloot heeft een punt achter zijn actieve loopbaan gezet. De 33-jarige middenvelder vindt het voldoende geweest en gaat zich vanaf 1 juli fulltime richten op zijn baan als accountmanager bij de hoofdsponsor van FC Oss, dat de afgelopen zeven seizoenen zijn voetbalwerkgever was. “Ik wilde stoppen op een moment dat mensen het vervelend zouden vinden”, geeft hij aan.

/

“En aan de reacties te merken heb ik goed getimed”, vertelt Van der Sloot, goed voor 295 wedstrijden in het betaalde voetbal, aan Omroep Brabant. De middenvelder speelde twee periodes voor FC Oss. Vanaf 2011 was hij als semiprof als dienst: hij combineerde het voetballen met een maatschappelijke carrière. Van der Sloot niet uit dat hij aan de slag gaat als trainer. “Wellicht ga ik nog iets doen bij FC Oss, vanaf volgend seizoen. Daar moeten we het nog over hebben.”

Van der Sloot staat bekend als 'man van de vrije trap'. In zijn loopbaan leidde zijn specialiteit tot veel doelpunten. Komend seizoen wil hij ergens rond zijn woonplaats Roosendaal afbouwen bij een amateurclub. “En ik ga nog regelmatig naar FC Oss. Supporter zal ik voor het leven blijven.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Denk dat hij niet zou misstaan als trainer/coach

Van der Sloot! De man met de heerlijke trap. Ik heb hem nog een tijdje bij Dordt mogen zien en ook eens een babbeltje met hem gemaakt. Aardige kerel en gewoon een prima voetballer. Jammer dat de Eredivisie er niet voor hem in zat.

Was destijds best een talent. Heeft denk niet het.maximale uit zijn voetbalcarriere gehaald, maar heeft nu al wel een carriere na het voetbal!! Veel succes ermee Marcel

Prima speler voor dat niveau, spijtig dat hij stopt. Had echt een goed linkerbeen zeg.
Mooie vrije trap trouwens op dat filmpje, die knalde die er lekker in.

Klinkt als: de gespierde spijker gaat weer bij Rbc spelen en meehelpen de club hogerop te krijgen. Zou bril-jant zijn.

Dacht dat het om yilderim ging. Heb nog nooit een vrije trap van deze man gezien. Zegt genoeg eigenlijk, wens hem veel succes verder.

2 mei 2014 om 16:25

Klopt als een bus, als jij nog nooit een vrije trap van iemand hebt gezien zegt dat inderdaad genoeg

Op naar RBC dus, amateurclubje. Samenwerkende met Feyenoord. Vierde klasse als ik me niet vergis, lekker daar afbouwen en tegelijkertijd een club helpen op te bouwen!

Edit:
Zag dat een soortgelijke reactie er ook al stond. Excuse.

Van der sloot goede speler en dit is zeker een grote teleurstelling voor fc oss deze man had nog well een jaartje mee gekund

Knap staaltje voetbalzone, ik dacht persoonlijk aan Juninho. Toch weer een click erbij.

2 mei 2014 om 14:40

Juninho heeft z'n schoenen 3 maanden geleden al opgeborgen, dus dan had dit wel een heel laat artikel geweest

2 mei 2014 om 15:19

Want er zou een Nederlands vlagje staan bij een artikel over Juninho?

2 mei 2014 om 15:25

Had het vlaggetje niet opgemerkt, my bad..

2 mei 2014 om 15:33

Ik dacht aan Yildirim, voormalig wereldkampioen vrije trappen nemen. Ik heb nog nooit een vrije trap van deze vent gezien, sinds vandaag dan.

Jammer dat Marcel stopt, al hebben we afgelopen seizoen al weinig goede vrije trappen van hem mogen zien. De tijd dat ze er bijna allemaal invlogen was heerlijk! Sloet (zo noemen we hem in Oss) bedankt voor de mooie jaren en succes met je maatschappelijke carrière. Enne, hopelijk zien we je nog vaak in t Frans Heesen stadion!

Mooie speler vond ik het altijd. Inzicht en traptechniek waren bij deze jongen zeker goed maar kwam (handelings)snelheid tekort om echt naar de eredivisie te kunnen. Ik kan me nog wel een vrije trap van hem herinneren die hij vol tegen een medespeler schoot, zag er erg grappig uit.

Edit: filmpje gevonden
http://www.youtube.com/watch?v=zadwuxrz19i

2 mei 2014 om 16:24

Jansen heeft daar lang last van gehad. Maar desalniettemin een grappig stukje voetbal. Maar als je toch op YouTube zit kijk dan ook eens de goal van Marcel in de wedstrijd top oss - de graafschap

2 mei 2014 om 17:13

Inderdaad, Jansen kun je er wel mee vergelijken. En over die goal in de wedstrijd oss-graafschap, die staat al bij het artikel toegevoegd en heb ik dus al bekeken. Heerlijke vrije trap in de kruising. Ik denk dat jij het filmpje niet ziet omdat je op de mobiele app zit.

2 mei 2014 om 18:16

Ik kijk inderdaad via de app. Maar met Jansen bedoelde ik niet Theo (van Vitesse) maar de speler van TOP die die bal van vd Sloot tegen zijn hoofd kreeg in de wedstrijd tegen jong Ajax. ;-)

2 mei 2014 om 19:34

Oh oke, ik ken de selectie van Fc Oss niet zo goed dat ik precies wist tegen wie ie hem aanschoot
Maar ik vond de vergelijking met Theo niet eens zo heel onlogisch, beide heren hebben een goede traptechniek en hebben goed inzicht maar niet heel veel snelheid.

3 mei 2014 om 01:08

Dat klopt dan ook wel weer, vandaar dat ik je verwarring wel begreep; )

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren