kroef
Algemeen
Vrienden (109)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Donderdag, 26 april 2007
 • kroef
 • 200 punten
 • Lid
  + Moderator
  + Bewezen lid
 • Geen ban
 • 2.657
 • jaar (--)
 • Nijmegen
 • 109
Persoonlijke berichten
27 maart 2014 om 15:47
#50

Welkom op mijn persoonlijke pagina,

Mocht je moderator gerelateerde vragen hebben over bijvoorbeeld meldingen, gegeven waarschuwing of bans (al dan niet foutief) dan kan dat uiteraard. Ik heb dan wel liever dat je dat vraagt via een privã©bericht. Als je andere, kleine vragen hebt kun je die natuurlijk wel stellen op mijn persoonlijke pagina en ik beantwoord ze met alle plezier.

Met vriendelijke groet,
Kroef,
Moderator Voetbalzone

Aangepast op 15 juni 2017 om 14:25 door kroef.

15 juli 2017 om 19:03
#56

Waarom ben jij vrienden met zoveel gebande mensen?

5 augustus 2017 om 17:34
#57

Ga je er nog iets aan doen of vind je het wel goed zo?

4 september 2017 om 11:11
#58

Ik ben al geruime tijd lid van voetbalzone en probeer altijd mijn teksten beschaaft te houden en discussies inhoudelijk te voeren zonder op de man te spelen. Dit is ook terug te zien in mijn voetbalzone status.

Als ik een opmerking of standpunt van iemand de juiste lading vind dekken van een topic vind ik dat een compliment waard. Uiteraard enkel als deze vrij is van racisme of andere opruiende teksten. Immers hiervoor heb je de complimentenfunctie.

Nu heb ik vandaag een compliment gegeven aan iemand die aangaf dat het feit dat Robben in zijn eentje een ere-ronde deed zorgelijker is dan het filmpje van Gullit, iets wat ik volledig onderschrijf, krijg ik zonder enige tekst en uitleg de onderstaande dreigmail van jou.

Om welke reden is mijn compliment verwijderd (schijnbaar voor de tweede maal) immers de persoon die ik voorzag van een compliment heeft niets verkeerds geschreven en waarom wil je aan mijn status klooien omdat ik nette reacties voorzie van een compliment? Ik deel ze al zeer karig uit dus een overdaad/misbruik is geen spraken

--------- Origineel bericht ---------
Beste,ik heb een compliment verwijderd die jij had uitgedeeld in het topic: Gullit hard aangepakt: ‘dit is een reden om op te moeten stappen’dit is al de tweede keer dit jaar dat er een compliment van jou wordt verwijderd. Dit kan niet te vaak gebeuren of we moeten de bewezen lid status innemen. Grkroef

Beste Kroef,

De opmerking waarop ik een compliment heb gegeven snee na mijn inziens hout en vond ik een compliment waardig. Ik zal dit ook aankaarten bij de hoofd moderator gezien ik dit nergens op vind slaan. Ik geef geen compliment op iets wat aanstootgevend is op opruiend maar op een nette mening van een mede-voetballiefhebber. Daarbij vind ik de aangeslagen toon onacceptabel en zeer onprofessioneel.

Met vriendelijke groet,

Jim

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 22 januari
Het nieuws dat Kepa Arrizabalaga zijn contract bij Athletic Club verlengd heeft, zorgt voor bezorgdheid bij Manchester United. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren