Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man City houdt steraanvaller binnenboord; Laporte wordt teamgenoot Ronaldo

Laatste update:

Bernardo Silva heeft zijn contract bij Manchester City met een jaar verlengd, zo maakt de club bekend via de officiële kanalen. De Portugese rechtsbuiten ligt nu tot medio 2026 vast bij de regerend landskampioen van Engeland. Silva stond lange tijd in de nadrukkelijke belangstelling van Barcelona, dat zijn komst nu definitief uit het hoofd moet zetten. Aymeric Laporte gaat City juist verlaten. De Spanjaard gaat tekenen bij Al-Nassr.

Silva stond in de belangstelling van Barcelona na het onverwachte vertrek van Ousmane Dembélé naar Paris Saint-Germain. Die club betaalde de transferclausule van vijftig miljoen euro, waardoor Barcelona op zoek ging naar een vervanger. Bernardo was vorig seizoen basisspeler in het team van Josep Guardiola dat naast de landstitel ook de Champions League en FA Cup veroverde. Het was lang onzeker of Silva deze zomer ondanks zijn tot medio 2025 lopende contract zou blijven, maar die twijfels zijn nu weggenomen. Barcelona-trainer Xavi heeft ondanks het mislopen van Bernardo nog wel de beschikking over Lamine Yamal, Raphinha en Ferran Torres voor de rechtsbuitenpositie.

Bernardo, die al 308 duels voor the Citizens speelde, heeft op de clubwebsite gereageerd op zijn verlenging. "Ik heb al zes ongelooflijke jaren gehad bij Manchester City en ik ben verheugd om mijn tijd hier te verlengen. Het winnen van de treble vorig jaar was extreem speciaal en het is geweldig om deel uit te maken van een selectie met heel veel passie en honger. Succes smaakt altijd naar meer en deze club geeft me de mogelijkheid om te blijven winnen. Ik hou van de manager, mijn teamgenoten en de fans en ik hoop dat we nog meer geweldige herinneringen kunnen delen in de komende jaren."

Laporte
Tegenover de contractverlenging staat het vertrek van Laporte. De in Frankrijk geboren Spaans international heeft volgens transfermarktexpert Fabrizio Romano de medische tests bij Al-Nassr doorstaan en is onderweg naar Riyad. Bij aankomst gaat hij een driejarig contract ondertekenen bij de club waar ook onder meer Cristiano Ronaldo, Marcelo Brozovic, Sadio Mané en Seko Fofana onder contract staan. De 29-jarige centrumverdediger stond nog tot medio 2025 onder contract bij City, waarvoor hij in 5 jaar tijd 180 wedstrijden speelde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hebben de saudi's niet een regel dat ze maar 8 buitenlanders mogen hebben of id die weer opgeheven?

23 augustus 2023 om 22:08

Die regel bestaat nog steeds

23 augustus 2023 om 22:08

Er zijn een bepaald aantal plekken in de competitie beschikbaar wat uitkomt op 8 per team. Als er een team maar 2 heeft dan kan een ander team er dus 14 hebben.

23 augustus 2023 om 22:11

Ah ja wel zo eerlijk inderdaad.

Ze hebben daar nu wel een mooi elftal maar lijkt me wel apart als je 13/14 tegenstanders hebt met geen enkele bekende naam hebt. Alsof je in een competitie speelt met Psv, Feyenoord, Ajax en dan teams uit de KKD.

23 augustus 2023 om 21:52

Daarom dat dit project sowieso niet gaat slagen op de lange termijn. Op korte termijn is het leuk hoor, al die zogenaamde wereldgoals, maar het gaat natuurlijk enorm snel vervelen. Ik verwacht dat je hier over een jaar of 5 niks meer over hoort, een beetje net zoals toen met China. Je kan niet in een paar jaar het niveau vd hele competitie kunstmatig omhoog krikken, ongeacht hoeveel geld je ertegenaan smijt.

23 augustus 2023 om 21:56

Als elke club er 200 miljoen tegen aangooit voor 5 jaar dan gaat dat wel lukken natuurlijk.

23 augustus 2023 om 22:11

Situatie van SA en China is toch totaal anders. Hier zijn de 4 clubs van de overheid. De kroonprins heeft een investeringsmaatschappij met meer dan 650 miljard. Zo wat oneindig geld.

23 augustus 2023 om 22:30

@ Mrkrillin en daarom is er dus ook geen hol aan die hele league omdat er gewoon iemand live Football Manager aan het spelen is met oneindig geld.

23 augustus 2023 om 22:36

@hvb075, China had last van 2 dingen. Van de eigen overheid die regels opstelde omdat men vond dat er meer Chinezen moesten komen en daarna kwam Corona. Het voordeel van gigantisch veel geld verdienen is dat je natuurlijk daarmee genoeg geld hebt om al je familie en vrienden ermee over te laten komen en als je vrij bent zelf weer terug te gaan. Als dat niet meer kan, dan lopen mensen weg. Zo'n Gio had op een gegeven moment 1 jaar zijn familie niet meer gezien

23 augustus 2023 om 22:56

Kwark

"live FM aan het spelen"

Dat gebeurt toch ook in Europa?

Kijk een Man C sinds Pep hoeveel uitgegeven. Tussen de 1 en 2 miljard.

Man U, Chelsea geven geld als water uit.

'kleine' clubs als Brighton, WHU kunnen spelers halen uit de top van NL, België, voor minimaal 40 miljoen.

Notthingham wilde Sangare halen.


Het gaat werkelijk nergens meer over als onze topclubs afleggen tegen de kleinste clubs in de PL.

Dan is dat toch ook geen hol aan?

23 augustus 2023 om 23:53

@Mrkrillin klopt, daar is ook grotendeels geen hol aan. Voetbal is ook grotendeels geen hol meer aan.

24 augustus 2023 om 08:08

@primetime goede nuance inderdaad

24 augustus 2023 om 10:00

@MrKrlin Man United geeft net zoveel uit als de genoemde clubs uit de PL. Arsenal begint ook hard richting de miljard te gaan

23 augustus 2023 om 22:14

"psv, feyenoord, Ajax en dan teams uit de KKD"

Dus beetje zoals de huidige Eredivie met clubs als Heracles, Excelsior, Almere, RKC, Fortuna et
Helaas clubs als Groningen, Willem 2, Roda JC, Ado, in de KKD

24 augustus 2023 om 07:16

De beste 18 ploegen spelen in de ED. ADO staat 19e na 2 wedstrijden en heeft zich als schandalig gedragen bij hun degradatie. Mogen nog een hoop jaren in de KKD blijven wat mij betreft

Zonde dat Paqueta deal niet doorgaat. City schijnt nu voor Nunes te gaan. Dan zie ik veel liever Paqueta komen, ondanks gok risico.

23 augustus 2023 om 22:07

Doe mij maar Olmo

23 augustus 2023 om 22:10

Apart dat ze City de deal van Veiga tussen Napoli probeert te hijacken uitstekende speler en zou max 50 miljoen moeten kosten. En heeft Olmo niet zijn contract onlangs verlengd tot 2027 gaat een pak geld kosten

23 augustus 2023 om 22:24

Ja maar voor de 80mil die ze voor paqueta wouden neerleggen kan je hem ook (bijna?) halen denk ik

23 augustus 2023 om 22:08

Zoveel minder is Nunes ook niet dan Paqueta. Het is dat vorig seizoen hij gewoon compleet uit positie werd gezet. De Nunes van dit seizoen en Sporting was voor mij veelbelovender dan Paqueta

23 augustus 2023 om 22:21

Nunes vorig seizoen uit positie gezet? Op basis waarvan? Wat is dan zijn positie?

23 augustus 2023 om 22:27

Zijn beste positie is 10 of 8 maar kan op de 6 spelen als het moet. Maar Wolves vonden of vinden het een prachtig idee om hem op de vleugels te positioneren waar hij natuurlijk niet goed genoeg voor is want dat is niet zijn positie

23 augustus 2023 om 22:21

Als ie effectief heeft gegokt ( eerder info heeft doorgegeven aan z’n maten) dan wordt ie echt wel stevig geschorst hoor. Dit is dan erger dan Toney

Jammer, had hem graag terug bij Athletic Club gezien na het vertrek van Inigo Martinez afgelopen zomer. Maarja, Saudische oliedollars is niet tegenop te bieden.

23 augustus 2023 om 22:22

Hoe ging Athletic dan qua salaris ooit betalen? Ik zag hem alleen nog naar Real gaan want City weigerde hem te laten gaan naar Arsenal en Militao is langdurig out voor

23 augustus 2023 om 23:31

Inigo Martinez verdiende bij Athletic Club ook gewoon zo'n 6-8 miljoen per jaar hoor. Redelijk in lijn met het salaris van Laporte bij Man City. Bilbao heeft geld zat, probleem zit hem sportief dat ze het amper uit kunnen geven aan transfers.

Laporta , telles, mane , Ronaldo , talisca , konan brozovic , Otavia en fofana. Gebaseerd op de laatste 2 wedstrijden was een centrale verdediger hard nodig . Team moet duidelijk nog aan elkaar wennen ..Verwacht toch dat etihad wat sterker is . Vooral als daar Salah nog bij komt .

23 augustus 2023 om 22:40

En Messi en mbappe misschien ook nog

24 augustus 2023 om 09:54

Ik lees nu op VZ dat Salah vermoedelijk echt richting SA vertrekt. En in dit geval naar de club van Benzema.. gaat wel heeeel hard zo!!

23 augustus 2023 om 22:55

Heb ik iets gemist en gaat er een gerucht over Salah richting SA?

Jammer dat laporte naar saudi arabie gaat, wel top dat bernardo silva zijn contract heeft verlengd bij city, is zo onmisbaar voor pep guardiola, Bernardo zal nu ook nooit meer naar barca gaan denk ik. Is nooit nodig geweest

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren