Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Madueke scoort bij basisdebuut Maatsen; Danjuma maakt eerste goal voor Everton

Laatste update:

Chelsea heeft woensdagavond met moeite de tweede ronde van de EFL Cup gehaald. In eigen huis waren the Blues met 2-1 te sterk voor AFC Wimbledon, dat uitkomt op het vierde Engelse niveau. Ian Maatsen maakte zijn basisdebuut voor Chelsea, terwijl Noni Madueke, die ook aan de wedstrijd begon, trefzeker was. Tegelijkertijd bezorgde Arnaut Danjuma Everton vlak voor tijd de zege tegen Doncaster Rovers.

Manager Mauricio Pochettino besloot veel bekende namen rust te geven. Onder meer Moisés Caicedo, Enzo Fernández en Ben Chilwell startten daarom op de bank. Daarom was er wel een basisplaats voor veel jonge, talentvolle spelers, waaronder Maatsen en Madueke. Eerstgenoemde startte als aanvallende middenvelder en maakte zijn basisdebuut voor Chelsea. Madueke mocht het laten zien vanaf de rechterkant.

Na ruim een kwartier spelen kreeg Wimbledon plots een penalty, toen Chelsea-doelman Robert Sánchez lomp inkwam bij een vrije trap en volgens de scheidsrechter een overtreding beging. James Tilley benutte de strafschop: 0-1. In de fase daarna was Chelsea twee keer dicht bij de gelijkmaker: een inzet van Maatsen ging via een verdediger net naast, terwijl Madueke de bal ook naast krulde. Toch gingen beide ploegen met een gelijke stand rusten. Aan het einde van de eerste helft beging verdediger Alex Pearce in het eigen strafschopgebied een overtreding op Madueke. De voormalig PSV'er benutte de toegekende penalty zelf: 1-1.

Na de rust ging Chelsea nadrukkelijk op zoek naar de voorsprong, en het kreeg daartoe ook kansen. Met onder meer Nicolas Jackson en Fernández binnen de lijnen hoopte Pochettino dat Chelsea op 2-1 zou komen. En dat gebeurde twintig minuten voor tijd: doelman Alex Bass was ver zijn doel uit, de bal belandde bij Fernández en de Argentijn schoot raak. Wimbledon was daarna niet meer bij machte om nog een tweede treffer te maken.

Doncaster Rovers - Everton 1-2
Doncaster, dat net als Wimbledon uitkomt in de League Two, kwam vlak voor rust op voorsprong. Tommy Rowe zette voor na een hoekschop, Joe Ironside kopte binnen: 1-0. Twintig minuten voor tijd werd Beto Betuncal diepgestuurd en verschalkte hij doelman Ian Lawlor: 1-1. Strafschoppen leken te moeten uitwijzen wie er door zou gaan naar de volgende ronde, maar in de 88ste minuut bepaalde Danjuma anders. Hij zorgde vanaf een meter of vijftien in de korte hoek voor de 1-2. Zijn eerste goal voor Everton en voldoende voor de winst.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hele, hele slechte wedstrijd volgens de journo’s die in het stadion zaten. Pas met het inbrengen van Enzo kwam er wat rust in de ploeg. Leuk dat je door bent, een andere uitkomst zou een absolute schande zijn geweest, maar wel heel vervelend dat Colwill uitgevallen is. Hopelijk is het niet een blessure die hem zijn interlandperiode ontneemt.

30 augustus 2023 om 23:33

De tiende in de lappenmand en week 3 is net voorbij. Bijzonder dat trainers om de haverklap de laan uit vliegen maar dat medical staff/fysio's nooit onder druk lijken te staan. Wat een wanprestatie.

30 augustus 2023 om 23:41

Het is toch ongelofelijk eigenlijk? Het meest trieste is nog wel dat ze vorig seizoen begonnen zijn met het probleem op te lossen om vervolgens dezelfde mensen die ze ontslagen hebben weer aan te nemen omdat de spelers het er niet mee eens waren en ze zo 1, 2, 3 geen nieuwe mensen konden vinden..

31 augustus 2023 om 14:34

Klinkt als een bekend probleem.

Ze hebben anderhalve wedstrijd in de benen en moeten al rust krijgen van Pochetoni? Het blijft een rare man.

30 augustus 2023 om 23:04

Je ziet het: een speler die hij geen rust geeft (Colwill) valt geblesseerd uit. De spelers hebben steeds minder lange periodes van rust, ze moeten meer en meer wedstrijden spelen dus moet je ze sparen waar dat mogelijk is.

Tegen een Wimbledon(met alle respect) met pijn en moeite winnen... je gaat je als fan wel schamen op een gegeven moment.

30 augustus 2023 om 23:27

Joh hoe vaak zie je dat soort ploegen wel niet voor stunts zorgen. Die gasten spelen a la Gladiator alsof hun leven er vanaf hangt, terwijl PL ploegen/spelers dat toernooi in hun hoofd meer als vervelende blessuremogelijkheden zien.

31 augustus 2023 om 00:08

Dat gebeurd wel eens ja, maar als je net een miljard hebt uitgegeven in een jaar dan zou er maar 1 optie zijn bij een verlies. En dat is wel degelijk de ogen uit je kop schamen. Bovendien praten we ook niet over een ploeg uit de championship, Wimbledon is 4e niveau (!!). Die Enzo viert zijn goal ook alsof hij de winnende maakt in een finale.

31 augustus 2023 om 00:33

Ja echt heel relevant wanneer 2/3e van dat miljard alweer in de lappenmand ligt en er vanavond een half jeugdteam stond. Had je ook nog iets zinnigs over de wedstrijd te melden?

31 augustus 2023 om 00:45

Je hebt gelijk, zonder die aanwinsten staat er maar een pover team bij Chelsea. Met 330 miljoen ga je het ook niet redden tegen Wimbledon.
Madueke heeft bijna 40m gekost, ik weet wel dat dat voor Chelsea wisselgeld is, maar dat is 10x de transferwaarde van de complete Wimbledon selectie.

31 augustus 2023 om 01:07

En daarom verandert Madueke in een robot die niet gevoelig is voor blessures, te veel wedstrijden spelen of simpelweg een mindere motivatie tegen Wimbledon dan tegen een Liverpool. Je reactie lijkt wel door een AI geschreven, die begrijpen ook enkel getallen en bedragen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren