Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Liverpool slaat slag in slotfase met 27,5 miljoen euro voor tweetal’

Laatste update:

Manchester City was in de beginfase van de transferperiode bijzonder actief met een aantal toptransfers, Tottenham Hotspur volgde the Citizens op als meest besproken club en mogelijk is het in de laatste dagen de beurt aan Liverpool. The Reds staan op het punt om Mamadou Sakho (Paris Saint-Germain) en Tiago Ilori (Sporting Portugal) vast te leggen, terwijl men ook bezig is met Victor Moses (Chelsea) en Shay Given (Aston Villa). Dat meldt de BBC.

/

De verwachting is dat Sakho en Ilori binnen afzienbare tijd gepresenteerd worden op Anfield. De 23-jarige Sakho is in Parijs geen vaste basisspeler en kost 17,5 miljoen euro. De mandekker zit niet in de wedstrijdselectie voor het duel met Guingamp, dus het heeft er alle schijn van dat hij bezig is met een transfer. De twintigjarige Ilori, eveneens een centrale verdediger, kost tien miljoen euro. Hij stond niet lang geleden nog in de belangstelling van PSV.

Naast Sakho en Ilori moet ook Moses de club komen versterken. De international van Nigeria staat onder contract bij Chelsea, maar door de moordende concurrentie op het middenveld is hij beschikbaar voor verhuur. Doelman Given moet op Anfield back-up van Simon Mignolet worden. Mignolet werd eerder deze zomer aangetrokken, net als Aly Cissokho, Iago Aspas, Luis Alberto en Kolo Touré.

Doet Liverpool mee om de bovenste vier plekken in Engeland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Zijn druk bezig daar en er komt een mooi elftal te staan.

Mignolet
Johnson
Agger
Skrtel
Cissokho
Coutinho
Gerrard
Lucas
Sterling
Aspas
Suarez
30 augustus 2013 om 19:30

geen sturridge ? en Enrique kan nog steeds Linksback spelen

30 augustus 2013 om 19:35

Inderdaad, erg vreemd. Verwacht eerder zoiets. Met Sakho en Agger centraal heb je dan wel twee linksbenige verdedigers, maar hoeft niet een al te groot probleem te zijn. Verder kan Suarez ook in de spits en Sturridge vanaf de flank en voor de andere flank heb je mogelijkheden met Moses(als die komt), Aspas, Luis Alberto en dan nog talentjes Ibe en Sterling. Tevens kan Cissohko als linksback, maar die ligt er al voor 6 weken uit, dus voorlopig zal Enrique daar wel staan.

Mignolet
Johnson
Toure/Sakho
Agger
Enrique
Gerrard
Lucas
Suarez
Coutinho
Moses?
Sturridge
30 augustus 2013 om 19:39

zeker top 4 waardig ! word natuurlijk wel een heftige strijd maar we gaan er voor

30 augustus 2013 om 20:22

Ik zie nog liever Henderson of Stelring op de flank staan dan die koekenbakker Moses, mag van mij mooi op de bank gaan zitten. Misschien doet Rodgers nog een poging naar Yarmolenko of Konoployanka.

30 augustus 2013 om 20:34

Moses is veel beter dat Sterling man. Kom op.

30 augustus 2013 om 19:32

Skrtel heeft geen basisplaats en is geen schim meer van wat hij nu twee seizoenen geleden was. Kortom, waarom heb je die er in staan wanneer Sakho (bijna) aangetrokken is. Bovendien snap ik niet waarom je Sturridge op de bank zou zetten terwijl hij sinds januari tot op heden regelmatig scoort.

30 augustus 2013 om 19:34

Geen slechte opstelling.
Suarez zal ook weer spelen als hij weer mee mag doen en ook Sterling zal vaker komen spelen.
In het centrum zal het tussen Agger/skrtel/toure en Sakho gaan. Jose Enrique en Cissokho gaan concurreren.
Op het middenveld Lucas, Henderson, Gerrard en Coutinho. Sterling zou je er eventueel als aanvallende middenvelder neerzetten.
Aspas en Sturridge spits.

30 augustus 2013 om 19:39

Het blijft toch een kwetsbaar team. Als ik kijk naar jouw team dan vind ik het centrale duo onstabiel en de rechtsback maakt toch wel verdedigend vele fouten. Echter is er uit het basiselftal bijna niemand weggaan, behalve Reina (mignolet is zeer sterk begonnen en heeft nu al laten zien dat het een echte puntenpakker is) en Carragher is gestopt.
Ik ben benieuwd of ze een bedreiging kunnen zijn voor de top 5 van vorig jaar.

30 augustus 2013 om 20:26

Ik zou eerder zo spelen als Liverpool zijnde en ik heb een vraag waar haalt Liverpool het geld vandaan ?

Mignolet
Llori
Sakho
Agger
Cisokho
Coutinho
Gerrard
Leiva
Sterling
Sturridge
Suarez
30 augustus 2013 om 22:08

hebben amerikaanse eigenaar

31 augustus 2013 om 01:11

Die er geen drol induwen.

Liverpool heeft een winst van 5 miljoen deze periode plus een budget van 25 miljoen dus dat maakt 30.

Wat betaalt Liverpool absurde bedragen, Sakho is goed dat zeker maar voor iemand die weg wil en geen basisplaats heeft is 17,5 miljoen echt te veel. Gaat Skrtel/agger weg?

30 augustus 2013 om 19:21

Skrtel is al maanden geen basis speler meer en ze houden ook rekening met een eventueel last-minute vertrek van Agger naar Barca

30 augustus 2013 om 19:23

Skrtel heeft heel lang in de belangstelling gestaan van Napoli dus daar kan nog iets in gebeuren, en ook Agger staat op een aantal lijstjes neem ik aan. Maar 17,5 miljoen is inderdaad erg veel geld voor iemand die geen basisplaats heeft, maar hij heeft wel erg veel talent.

30 augustus 2013 om 19:23

De hele PL is los geslagen... Na t teleurstellende Europese seizoen mikken ze weer op 3-4 halve finale plekken in beide competities.

30 augustus 2013 om 19:28

Skrtel zou wel eens kunnen vertrekken, staat niet meer vaak in de basis.
Agger zou nog eens naar Barca gaan, maar kans is niet groot gelukkig.

30 augustus 2013 om 20:21

Sakho is gewoon een fantastisch verdediger die qua potentie nog een enorm groei kan gaan doormaken, prima aankoop, wel iets te veel geld maar dat zie je wel steeds meer inde voetbalwereld komen..

30 augustus 2013 om 20:33

Sakho heeft de laatste 2 jaar geen eerlijke kans gehad omdat zijn concurrenten nou eenmaal een vorstelijk salaris verdienen en ja dan moet je spelen blijkbaar. De wedstrijden die Sakho speelde speelde hij meestal goed in ieder geval beter dan Alex en Lugano ( 2 jaar geleden ). Voor een jonge CV (die eventueel ook nog op links kan spelen ) met zo veel ervaring vind ik 17 mln een mooie prijsje voor beide clubs.

Ben zo trots op het beleid van mijn Engelse clubje ! Goede spelers worden er gehaald ! we doen weer helemaal mee :D

30 augustus 2013 om 20:35

Geweldige coach hebben jullie lekker aanvallend.

Zag graag nog een aanvallende versterking buiten Moses maar goed. We zien wel.

Jaa eindelijk gaat Sakho weg bij Psg, echt een topaankoop van Liverpool. Een blok beton achterin die samen met Agger en Toure gaan uitvechten wie in de basis komt.

Liverpool strijdt niet om plek 4, zelfs niet met deze transfers, City,chelsea, United zijn sowieso top 3 en sterker. Spurs is waarschijnlijk ook sterker nu, en Arsenal ook wel of zelfde.
Liverpool wordt 5 of 6 dit jaar waarschijnlijk, vind het jammer maar het lijkt er wel op.
Dan komen die gedesillusioneerde fans weer die nog in de jaren 80 leven met het jaarlijkse zinnetje "volgend seizoen met een paar aankopen zijn we top 4 en strijden we om de titel..."

30 augustus 2013 om 20:20

Ik word juist moe van de mensen die het steeds aanhalen dat de LFC supporters die spreuk telkens aan zouden halen.

Het is toch zo of niet? BIj Liverpool is gewoon een enorm hoog verwachtingspatroon, dat is toch ook bij Feyenoord? Die verwachten toch ook de titel, of op zijn minst een top 3 klassering.

Dit jaar hebben we voor het eerst in jaren weer een team dat echt serieus mee zou kunnen doen. Qua basiself zijn wij beter dna The Spurs en aan Arsenal acht ik ons gelijk. Het licht er nog aan of de komst van Yarmolenko of Konoployanka doorgaat.

Sprus heeft te veel geld geinvesteerd in te grote middelmaat als je het mij vraag,t 30 miljoen voor Soldado is al abnormaal als je het mij vraagt. Daarnaast zijn Capoue en Paulinho geen spelers die creativiteit in de ploeg brengen. Ook vind ik dat iedereen het vertrek van Bale onderschat, je moet maar eens even kijken hoe veel punten hij Tottenham het afgelopen jaar heeft bezorgd. En dan vooral doelpunten in de 80 minuut.

Wanneer Arsenal Di Maria en nog twee andere top spelers aan kan trekken dan denk ik dat zij gewoon boven de Spurs gaan eindigen, mede door een goed ingespeeld team en een ervaren coach die naar mijn mening de beste is die in de voetbalwereld rond loopt als het sportief gebied gaat.

30 augustus 2013 om 20:40

Verwachtingen zijn logisch en het hoort ook het doel te zijn maar enig realiteitsbesef mag je van de fans wel verwachten, je hoort Ajacieden toch ook niet roepen dat ze volgend jaar de kwartfinale van de cl halen en binnenkort em kunnen winnen puur op de grootte en de historie van de club?

Ik heb er ook geen moeite mee als jullie zeggen dat je er over een paar jaar kan zijn, maar op kortere termijn vind ik het gewoon onrealistisch, spurs en Arsenal moeten beiden een verschrikkelijke off season hebben en Liverpool moet top draaien om top 4 te bereiken.
Ik acht de kans gewoon niet groot, niemand buiten Liverpool fans.

30 augustus 2013 om 20:49

Ik vraag me af hoeveel wedstrijden je vorig jaar van Liverpool gezien hebt dan. Een fatsoenlijke keeper had al een hoop punten gescheeld en die staat er nu wel. Qua scheidsrechterlijke dwalingen is Liverpool vorig jaar ook flink benadeeld. Bovendien was de tweede seizoenshelft zeer sterk en sinds Coutinho er speelt heeft Liverpool van de 14 wedstrijden er volgens mij 9 gewonnen, 4 gelijk en maar 1 verloren met een doelsaldo van 29-9. Toch wel fraaie statistieken, ook al zeggen die niet altijd alles.

Op dit moment heeft Liverpool al net zoveel punten als vorig jaar naar ik meen 7 wedstrijden, dus dat is ook zeker niet slecht en ook nog eens 2x een clean sheet doordat er nu wel een keeper staat die punten pakt. De ranglijst van vorig seizoen geeft wat mij betreft een vertekend beeld van de verhoudingen vorig seizoen en zeker wat betreft het komende seizoen. Natuurlijk moet er niet overdreven worden in optimisme en acht ik de kans op een top-4 wel aanwezig, maar zal de concurrentie van de Spurs en Arsenal groot zijn en kan het ook goed zijn dat Liverpool weer buiten de top-4 eindigt. Echter is het seizoen pas net begonnen, dus kan er nog een hoop gebeuren en veranderen.

Zouden twee erg goede aankopen zijn voor de achterhoede. Sakho is een speler die ik altijd enorm goed vind, snap ook niet dat PSG een aankoop voor de CV achterwege heeft gelaten, en gewoon Sakho heeft laten spelen. Is volgens mij ook nog echt een jongen van de club, eigen jeugd. En Ilori zou er nu nog niet staan neem ik aan, maar is nog maar 20 jaar, fysiek sterk, en kan dus uitgroeien tot een sterke verdediger die veel kan opleveren in de toekomst. Victor Moses en Shay Given zouden ook goede aankopen zijn, al gaat vooral Given sowieso op de bank want die gaat Mignolet niet uit de basis keepen na zijn droomstart.

Given, totaal onbegrijpelijk lijkt me die aankoop, is al lang niet meer de keeper die hij ooit was en zal alleen puur voor het geld de stap maken van de bank van Villa naar de tribune van Anfield.

Sakho vind ik een ijzersterke verdediger, voetballend iets minder wel en ik denk dat ze daar meer behoefte aan hadden.
Ilori is een groot talent maar zou er zoveel meer aan hebben om wekelijks te spelen bij Sporting, pas een halfjaar geleden gedebuteerd in het eerste elftal en hij leert daar veel meer van dan soms een wedstrijd en vooral bij de reserves spelen.
Een jonge speler moet gewoon wekelijks spelen om beter te worden, als hij nou ook Europees ervaring op zou kunnen doen oke maar dat is ook niet het geval.

Iedereen kan wel roepen van trainingen leert hij ook veel, maar van wedstrijden nog veel meer, hij heeft pas een halfjaar ervaring.

30 augustus 2013 om 19:29

Given word dan ook gehaald als 3e keep achter Jones en met name Mignolet, gewoon nuttig.

Sakho zou een top aankoop zijn !

30 augustus 2013 om 19:39

Ik zeg toch duidelijk tribune van Anfield, dat is 3de doelman.

30 augustus 2013 om 20:15

Gewoon extreem nuttige aankoop is Given, op Jones durf ik niet te vertrouwen als Mignolet geblesseerd zou raken.

Ik baal van Moses, had liever op Konoployanka of Yarmolenko gehad.

30 augustus 2013 om 20:21

De oude Given ja maar deze Given verliest het al van een zeer matige Guzan, zegt al genoeg hoeveel hij al heeft ingeleverd.

Was bij Newcastle een topkeeper misschien wel de beste van Engeland een periode maar nu is het bijna beschamend geworden, moet je als Liverpool niet willen.

30 augustus 2013 om 20:36

Als dat zo is dan is het wel mooi klote inderdaad, heb hem in geen tijden meer zien keepen. Maar hij heeft wel bergen aan ervaring, kan Mignolet wel wat van leren.

Pff ik word hier zo moe van. Sakho is een fantastische aankoop voor Liverpool. Veel geld voor een verdediger die nog 1 jaar een contract heeft, maar toch. Moses en Given zou ik dan weer achterwege laten. Moses is geen voetballer en Given drukt zwaar op de salarissen lijkt me.

Als Arsenal supporter hou je toch altijd een beetje de valse hoop dat er nog wat gaat gebeuren de laatste dagen van de transferperiode. En dan lees je vandaag dat Kondogbia naar Monaco gaat, Sakho naar Liverpool, en dat Spurs de Bale-transfer willen uitstellen zodat Arsenal niet in de laatste dagen nog wat spelers bij Real kan halen..

30 augustus 2013 om 19:28

Inderdaad, had ook een perfecte aankoop voor Arsenal geweest en vergeleken met de bedragen die voor sommige andere spelers worden betaald, kijk ik hier niet eens gek van op. Natuurlijk veel geld voor Sakho, maar daar krijg je dan ook wel een geweldige verdediger voor terug die pas aan het begin staat van zijn carrière en waarschijnlijk nog beter wordt.

Hopelijk komen er voor jullie Gooners nog wat aanwinsten al zou ik ondertussen al niks meer durven te verwachten.

30 augustus 2013 om 19:33

Echt he, Gooners hebben het met stipt het zwaarst van alle voetballiefhebbers bij elkaar.

30 augustus 2013 om 19:38

en dat allemaal door dat fossiel uit frankrijk die alleen franse spelers wil hebben maar altijd net te laat of net te weinig ! hij heeft fantastisch werk geleverd in het emirates stadium maar is het geen tijd voor een frisse wind ?

30 augustus 2013 om 19:50

Geef hem nog een paar dagen, mocht hij niets uit de hoge hoed toveren dan vind ik de kritiek terecht. Zelf zal ik hem nooit persoonlijk de rug toekeren, maar begrijp de rest van de aanhang maar al te goed.

30 augustus 2013 om 19:54

Ach. Arsenal heeft voor 2,5 miljoen Salomon Kalou op de kop weten te tikken. Topaankoop

30 augustus 2013 om 20:05

Hoe weet je dat?

30 augustus 2013 om 20:19

Hoe denk je dat United fans het qua transfers hebben? Er wordt al jaren gesmeekt om een creatieve middenvelder.

30 augustus 2013 om 20:27

Staat overal op twitter

30 augustus 2013 om 20:43

Thereddevil

Met Scholes, Kagawa en Rooney heb je toch een aantal aardige opties die op 10 kunnen

30 augustus 2013 om 22:00

De afgelopen 3 seizoenen is je club 2x kampioen geweest. Echt zwaar, ik leef met je mee.

30 augustus 2013 om 22:02

Excuses, qua transfers. Nou Kagawa kan die rol goed invullen als jullie nog een box to box halen om naast Carrick te spelen.

30 augustus 2013 om 19:37

Wenger lijkt op de vrouw in een relatie; koppig als de pest.

Hij levert géén millimeter in van zijn visie, hij slaat door in zijn ideologie. Arsenal gaat weer dansen op een dun touwtje tussen plek vier, vijf en zes.

30 augustus 2013 om 20:31

Hmm, Wenger kreeg een behoorlijk transferbudget, maar geeft nauwelijks uit. Dát kun je toch moeilijk met een vrouw vergelijken.

Damn, Arsenal grijpt er weer naast

30 augustus 2013 om 19:32

Ah maar gelukkig is wenger ook centrale verdediger geweest hij kan niet alles verleerd zijn lol.

30 augustus 2013 om 19:34

Vermaelen komt bijna terug en Diaby is net een nieuwe aankoop.

30 augustus 2013 om 19:44

Vergeet Arteta niet. En over een paar maanden hebben we nog twee spelers die net als nieuwe aankopen zijn, Podolski en Oxlade. Vergeten we nog iemand?

30 augustus 2013 om 19:49

Henry in januari.

30 augustus 2013 om 19:53

Ik vrees dat Diaby de komende vijf jaar door Wenger elke zomer als aankoop wordt gepresenteerd, en dan na een wedstrijd zijn been weer breekt..

30 augustus 2013 om 20:01

Hij zal zijn been niet breken denk ik. Diaby start straks in een wedstrijd en wordt na 20 minuten gewisseld, waarbij het zal lijken of hij zijn hamstring verrekt heeft. Na een onderzoek door de medische specialisten bij Arsenal zal blijken dat hij minimaal 9 maanden uit de roulatie is.

Misschien kunnen we Pires zover krijgen terug te keren in het profvoetbal?

30 augustus 2013 om 19:45

Arsenal slaat volgens alle niet-arsenal-fans overal naast, Dat terwijl wij in 9/10 genoemde namen niet eens ooit concrete intresse hebben getoond, Als je intressant of grappig wil overkomen moet je geen onzin verspreiden.

Arsenal heeft geboden op Suarez #feit

Arsenal was bezig met Higauin maar haakte af toen Ancelotti werd aangesteld & aangaf Higauin er graag bij te houden en zijn vraagprijs van rond de 25 opeens naar de 37 miljoen ging #feit

Arsenal heeft een bod gedaan op Cabaye #feit

Verder is er volgens mij niet bekend dat Arsenal écht concrete intresse in spelers heeft getoond laat staan geboden heeft, We hebben dus ook niet naast Gustavo Gomez Willian Kondogbia Eto'o Rooney Sakho Paulinho Capoue Mignolet of al die andere namen die vooral niet Arsenal fans aan Arsenal linken gegrepen.

30 augustus 2013 om 19:54

Dat zal best, maar een Paulinho of Capoue had ook bij ons niet misstaan, en was haalbaar. Spurs had niet eens een cvm nodig. Gustavo waren we volgens mij wel mee bezig volgens mij, maar voor de rest heb je wel gelijk. Dat was gewoon het scoutingslijstje, zoals zoveel clubs dat hebben.

30 augustus 2013 om 19:58

Gustavo zou best kunnen dat we daarmee bezig zijn geweest, Naar mijn weten is er iniedergeval nooit een officieel bod bij Bayern binnen gekomen van Arsenal & hebben wij hem ook nooit een contract voorstel gedaan.

30 augustus 2013 om 20:06

Arsenak zat wel degelijk achter Sakho aan hoor en mocht vertrekken voor 15 miljoen...

30 augustus 2013 om 20:15

Komen anders even met bronnen op de proppen.

Sakho is een hele goede transfer! Given is niet erg hard nodig.
Verder ben ik benieuwd of Moses nog komt.
Van Llori weet ik eerlijk gezegd niet erg veel.
Bedrag is wel erg hoog, maar de aankopen over het algemeen zijn wel goed, Mignolet, Sturridge, Coutinho, Aspas, Alberto, Toure.

Sakho is wel een enorme sterke aankoop van Liverpool.

Hoop dat ze alle 4 komen + Yarmolenko, dan moet top 4 gewoon lukken.

31 augustus 2013 om 01:22

Dan ben ik ook een stuk zekerder van mijn zaak, een top linksvoor is prioriteit op het moment.

Wat een verschrikkelijk nieuws, hier ben ik echt ziek van..
Sakho was echt een jongen van de club met een enorm groot blauw/rood hart.
Het doet me echt pijn dat hij gaat vertrekken, en hiermee na Chantome opnieuw een groot stuk van onze identiteit verloren gaat.
Waarom hadden we dan ook Marquinhos nodig en bleven Ancelotti en Blanc Alex opstellen..
Het ga je goed Mamadou, heel veel succes in Engeland, ik weet zeker dat je t gaat redden.

Waarom haalt Barcelona geen fucking verdediger? Wat doen ze daar? pfff.
Ik begin me echt te ergeren! Pique is slecht geworden...

Mooie transfers voor Liverpool, daar komt eindelijk na jaren middelmaat en eenheidsworsten weer een beetje een elftal te staan. Met ijzersterke verdedigers en een creatief middenveld en aanval. Met Sakho hebben ze in elk geval een zeer goede verdediger die nog 12 jaar mee kan. Given is zo'n ervaren doelman en een prima back up voor Mignolet en Ilori heb ik weinig zien spelen maar schijnt een groot talent te zijn. Alleen het aantrekken van Moses snap ik niet helemaal. Is een aardige speler maar heeft natuurlijk bij Chelsea geen schijn van kans. Ook vraag ik me af of hij past in het creatieve Liverpool.

30 augustus 2013 om 19:48

In de tijd van Carroll, Downing en Henderson, is alleen Henderson een goede aankoop geweest toch wel. Speelde vorig seizoen vrij goed en ook dit seizoen goede wedstrijden gespeeld.
Prijs van +20 miljoen blijft wel te hoog.

30 augustus 2013 om 20:34

Ja, dat is nu eenmaal de stijl in Engeland, als een Engelsman iets van talent heeft direct een prijskraartje van 15 miljoen of meer, zuur maar helaas zo hebben ze zich in zak laten zeggen.

Al moeten ik zeggen dat ik in Henderson echt wel een goede speler zie komen.

30 augustus 2013 om 20:46

Ja, Henderson heeft zich flink verbeterd.

30 augustus 2013 om 21:50

Henderson was nog een redelijke aankoop. Was bij Sunderland een fantastisch talent en ik vind dat hij dat niveau en die verwachtingen nog niet heeft laten zien bij Liverpool. Maar de beste jongen is nog jong en dat zal vast nog wel komen.

Het beloofd in elk geval weer een super seizoen in Engeland te worden. Man Utd blijft een fantastische club, Man City met Pellegrini en Chelsea met Mourinho. Arsenal speelt altijd fantastisch voetbal en Tottenham en Liverpool hebben zich aanmerkelijk versterkt.

Als Liverpool deze spelers echt zal binnenhalen, m.n. Sakho, dan zie ik ze meteen topkandidaat voor plek 4. Hoop voor Liverpool dat ze weer eens CL-voetbal kunnen binnenhalen. Laten we nou eerlijk zijn, ze pasten er zeker goed bij. In de CL dan hé.

30 augustus 2013 om 19:41

voor welke club in de wereld je ook mag zijn, Clubs als Liverpool,manchester Utd, AC Milaan, Bayern, Madrid en Barca horen eigenlijk voor de charme van de CL altijd mee te doen !

30 augustus 2013 om 19:49

Mee eens, Liverpool hoort gewoon thuis in de CL.

30 augustus 2013 om 19:55

Arsenal Liverpool & Utd zijn de 3 engelse clubs die naar mijn mening zeker elk jaar in de CL zouden moeten schitteren, En de 4e zou van mij part een willekeurige club mogen zijn : Chelsea City of Spurs, Dit zijn clubs met een mooie historie & traditie, Helaas zal dit slechts bij een droom blijven.

Ik zie Liverpool trouwens niet meteen als topkandidaat voor plek 4, Mijn Arsenal heeft niks noemenswaardig binnengehaalt & mijn vertrouwen daarin word met de minuut ook kleiner maar mensen vergeten dat wij sinds maart maar 1 wedstrijd verloren hebben, Ons spelsysteem staat al vast & we zijn redelijk tot goed op elkaar ingespeelt onze jonge talenten liggen nog jarenlang vast dus de basis van het team voor de toekomst staat al, Onze jonge spelers zijn weer een jaar verder en zullen enkel en alleen maar beter worden, Ik zie alles gewoon zeer positief tegenmoet alleen zullen er wel minimaal 2 spelers bij moeten komen naar mijn mening.

Veel mensen kraken Wenger af maar ik heb juist waardering voor het prachtige feit dat hij zijn jongens beschermt, Hij wil gewoon niet de ontwikkeling van de jongens die hij heeft geadopteerd als échte zonen in de weg staan, Als Arsenal bijvoorbeeld Di Maria haalt zal dit niet ten goede komen van de ontwikkeling van bijvoorbeeld Chamberlain, Mensen beschuldigen Wenger alsof hij een crimineel is & het geld van Arsenal zelf wil houden maar Wenger is een econoom die tevens zeer loyaal is aan de jongens die hij op zeer jonge leeftijd al binnen heeft gehaalt of uit de jeugdopleiding zijn komen rollen, Ik heb zeer veel respect voor de prachtige principe's van Le Proffeseur en een ieder die dit niet heeft kan ik niet serieus nemen als oprechte voetballiefhebber.

Ik denk niet dat Sakho Liverpool naar een dermate hoger niveau tilt dat zij opeens topkandidaat zijn voor de 4e plaats, Ze zijn 10+ punten onder ons & Tottenham geeindigt en ik geloof niet dat de aankopen van ze dit gat kunnen overbruggen want ook wij & vooral de Spurs zijn erop vooruitgegaan (op het eerste gezicht) Sakho word door vele overschat want ik ben ervan overtuigd dat 99 procent van VZ hem niet meer dan 20 wedstrijden heeft zien spelen, Hij is groot sterk & heeft zat potentie maar heeft nog genoeg te leren niet voor niks kiezen zowel Blanc als Ancelotti voor een andere speler op zijn positie.

Dat zijn een paar mooie namen, hopen dat ze het lukt. Hopelijk doen ze mee voor de CL-plekken dit jaar!

Dit zou een aardige opstelling zijn:

Verder kan het ook 4-2-3-1

Mignolet
Johnson-Agger-Sakho-Jose Enrique/cissokho
Lucas - Gerrard
Coutinho - Aspas - Henderson
En dan in de spits Sturridge, Suarez of toch Aspas.

Mignolet
G. Johnson
Agger
Skr/Tou/Sakh
Enriq/Cissok
Coutinho
Gerrard
Lucas
Henderson
Sturr/Aspas
Suarez

Sakho en Ilori zouden goede aankopen zijn, maar Moses en Given vind ik dan juist weer aankopen van het oude Liverpool. Spelers die het niveau eigenlijk niet aankunnen, maar doordat het Britten zijn, komen ze bij Liverpool. Moeten ze wel mee oppassen, hoewel Given vast nog goed genoeg is als tweede keeper.

30 augustus 2013 om 19:57

Moses is een Nigeriaan en Given een Ier. Beide geen Brit dus

30 augustus 2013 om 19:58

Zowel Moses als Given worden gehuurd, weinig tot geen risico. Je hebt wel gelijk Moses is een hele domme buitenspeler.

30 augustus 2013 om 19:59

Worden gehuurd hè, dus niks mis mee.

Tja, naar mijn mening is er 7,5 miljoen teveel betaald. Met Sakho ben ik natuurlijk tevreden, beer van een speler. Waarom zoveel voor Ilori? Al is het volgens sommige een toptalent. Moses wil ik niet zien. En Shay Given.. laat dan gewoon Danny Ward als 3e doelman acteren. Voorts wil ik nog een LW, en misschien nog een DM. Voor de moment ben ik er vrij zeker van dat we geen top 4 zullen halen hoogstens 5e.

Arsenal moet Sakho gewoon binnen halen. Goede verdediger, kan goed doorgroeien. Moses kan ook echt van toevoeging zijn voor Liverpool. Given is niet nodig

arsenal definitief deze seizoen niet in top4!
plius de CL poule zat hun laatse CL seizoen zijn!

30 augustus 2013 om 20:01

Kan je ook nog even je gouden bol raadplegen om te zien wie eerste in de PL PD ED BD & SA word? Dan kan ik al mij geld inzetten op die teams en word ik eindelijk miljonair.

Llori is de snelste verdediger ter wereld. Sneller dan Ronaldo en Nani.

ik denk dat dit ook wel een aardige opstelling is.
ik hoop dat jullie het met mij eens zijn.
ik vind moses een goeie aanwinst kan nog zeer veel leren.
geld ook voor cissoke.

mignolot
johonssen
agger?
hp toure
cissoko
coutino
gerrard
lucas
moses
sterling
suarez
30 augustus 2013 om 20:25

Slechttt, ik weet niet waar jij het lef vandaan haalt sturridge eruit te houden en ik geef Enrique voorkeur boven cissokho maar daar zijn de meningen veel over verdeelt

Sakho lijkt mij een prima aankoop, voegt echt wat toe aan het elftal. Moses, Given en llori hoeven echter van mij niet te komen. Beetje overbodig, ze lopen alleen maar de ontwikkeling van jeugdspelers in de weg(Kelly, wisdom, sterling, ibe). Vind het dan ook jammer dat men cissokho heeft gehuurd, terwijl ze Robinson zelf verhuren. Imo doet hij weinig voor hem onder en desnoods zet je Kelly/Johnson op links. Zie liever kwalitatieve aankopen die de club gelijk naar een hoger niveau stuwen. Mijn pijnlijke conclusie is dan ook dat alleen Mignolet en Sakho echt aankopen zijn die direct het team versterken. Aspas en Alberto mis in de toekomst, maar nu nog niet. Ik geef dan liever eigen jeugd de kans of trek een keer echt de portemonnee en koop voor 30 miljoen een topspeler. Ik zou graag een aanvallende versterking nog zien komen(wel aanzienlijk beter dan ibe en sterling dus), waarna men ibe verhuurt.

Lekker hoor, Sakho! Dat is echt een heel goede speler die ook mee zou kunnen bij clubs die beter zijn dan Liverpool. Goede aankoop dus.

Ah yes! Sakho is eindelijk een soort versterking waar ik nog op had gehoopt! Prachtig.
Die llori ken ik helemaal niet. Wat dat betreft kan hij alleen maar meevallen .

Met Cissokho, sakho, skrtel, wisdom en eventueel kelly hebben we nu mooi veel body en kracht in de verdediging!

Yes! Sakho, eindelijk weer een aankoop waar we ook echt iets mee kunnen en aan hebben.
Duur geintje, had in mijn ogen ook 14miljoen mogen kosten.
Verder ken ik Llori niet anders dan uit youtube filmpjes, dus kan ik geen heldere mening over geven.
Kan iemand mij vertellen wat voor soort type speler Llori is?

30 augustus 2013 om 22:58

Pijlsnelle verdediger met enorm veel potentie.

Sankho is een aardige aankoop. De rest is matig. Sorry maar met de aankopen die Liverpool gedaan heeft gaan ze niet de concurrentie aan met de top vijf.

Ze hebben zeker kwaliteit maar die liepen er vorig jaar ook al ( Suarez, Steve G, Sturridge en Coutinho).

Had wel iets meer ambitie verwacht van Liverpool. Maar misschien passen ze nu, naar Red Sox voorbeeld, moneyball tactieken toe.

30 augustus 2013 om 22:07

Sturridge en Coutinho waren er pas in de tweede seizoenshelft en Coutinho zelfs januari gemist, is toch wel een groot verschil met nu ze er vanaf het begin bij zijn. Mignolet is ook een verbetering op Reina en heeft er al voor gezorgd dat Liverpool nu op 6 punten staat in plaats van 2.

Coutinho heeft 14 wedstrijden gespeeld in de PL en daarvan zijn er 9 gewonnen, 4 gelijk en maar één verloren. Toch geen slechte statistieken meen ik zo.

31 augustus 2013 om 14:53

Absoluut,

Coutinho is een geweldige koop geweest. Mignolet is inderdaad een prima keeper. Maar het is gewoon te weinig als je kijk wat ze dit jaar gehaald hebben. In de premier league moet je gewoon elke jaar weer mee in de transfer carrousel. Vindt ik het toch een beetje matig wat ze inkopen gezien de achterstand die ze al hebben opgelopen.

Ik hoop al 2 jaar lang dat Sakho komt! In potentie 1 van de beste centrale verdeigers in de komende jaren. Given is gewoon een erg goede 2de keeper en de andere 2 maakt me echt niet uit, zolang sakho maar komt! Voor mij een goede rede om toch maar het foeilelijke uitshirt te bestellen als sakho officieel is vastgelegd

30 augustus 2013 om 22:07

Het uitshirt viel me niks tegen afgelopen wedstrijd tegen Villa, maar dat komt vooral omdat het dan het hele tenue is. Dan is het nog wel te pruimen.

dit woord een mooi seizoen liverpool met goeie aankopen , spurs ook als arsenal nog een paar goeie spelers haalt kan het nog spanned worden

Sakho is een hele hele hele goede aankoop toch 1 van de grootste talenten in de verdediging van frankrijk.

ik zie het zonnig in voor Liverpool onder dit beleid... er wordt goed ingekocht al vind ik het jammer dat er weinig engelsen in dit team zitten.. maar jonge engelse jongens zoals Sterling en Ibe zijn op komst en ik hoop toch dat Ince ook nog komt.

denk dat dit de opstelling van komend seizoen wordt! en op de bank dan:
Given/jones, Sterling, Ibe, Toure/sakho, Borini, Enrique/cissokho, Alberto

Mignolet
Johnson
Sakho
Agger
Cisso/Enriq
Lucas
Gerrard
Henderson
Coutinho
Sturridge
Suarez

Hee, prima transferbeleid. Liverpool heeft een bocht van 180 graden gemaakt. Opsteker voor de fans. Sakho en Moses worden weggegeven maar kunnen prima van waarde zijn voor Lfc. Vooral Sakho heeft toch enorm veel klasse. Given is een prima reservedoelman en Ilori moet op termijn Toure en Skrtel vervangen.

Sakho naar Liverpool... weer een gemiste kans voor Arsenal... eerder al Higuain, Gustavo en Villa.. toen enigsinds Eriksen en Boateng (gezien de prijs toch lekkere aankopen) en nu Sakho.. Ik weet dat voor deze spelers Arsenal zich niet heeft gemeld (sommige dan) maar hun hadden toch leuke aankopen geweest voor Arsenal achja Liverpool doet het wel lekker op de markt.. er is wel veel veranderd in het team dus het zal geen makkelijk seizoen worden, maar ik denk dat het sowieso beter zal zijn als vorig seizoen.. mag ook wel.. het is toch Liverpool.. minstens Europees spelen is zo goed als van noodzaak. CL halen in Engeland is niet zo eenvoudig, gezien de concurrentie dus EL is een mooi doel voor hun..

Had Sakho liever naar AC zien gaan. Kunnen wel een jonge centrale verdediger gebruiken om Mexes te vervangen !

Voor het eerst in jaren daadwerkelijk positief over de ontwikkelingen van Lfc, niet kampioenswaardig, maar zeer zeker een stuk sterker dan voorgaande jaren, hopelijk genoeg voor een top 4 plaats, championsleague halen is een must dit jaar.

dit is een goeie basis opstelling voor Liverpool! -

Mignolet
G.Johnson
Sakho/Toure
Agger
Enriq/Cissok
Lucas
Henderson
Gerrard (C)
Coutinho
Sturridge
Suarez
31 augustus 2013 om 13:57

Wanneer er geen top linksbuiten aangetrokken zal gaan worden dan denk ik dat het zo gaat worden.

Mingolet
Toure - Agger - Sakho
Johnson - Lucas - Gerrard - Enrique / Cissoko
Coutinho
Suarez - Sturridge

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren