Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mamadou Sakho slaat eigen trainer met bezemsteel; ontslag lijkt nabij’

Laatste update:

Mamadou Sakho moet mogelijk voortijdig vertrekken bij het Franse Montpellier. De 33-jarige verdediger zou zijn trainer volgens L’Équipe hebben geslagen met een bezemsteel, als gevolg van een woordenwisseling. Er is nu een onderzoek ingesteld, en als Sakho schuldig wordt bevonden, lijkt een vertrek uit Zuid-Frankrijk de enige optie.

Sakho speelt sinds 2021 bij Montpellier, nadat hij transfervrij de overstap maakte van Crystal Palace. In zijn eerste seizoen bij de huidige nummer vijftien van de Ligue 1 was hij nog een vaste kracht.

Vorig seizoen nam het aantal basisplaatsen voor Sakho echter af, en toen trainer Michel Der Zakarian in februari van dit jaar werd aangesteld, bracht de verdediger nóg meer tijd op de bank door. Dit seizoen kwam Sakho zelfs niet verder dan zes speelminuten.

De relatie tussen speler en trainer is dus niet denderend, en lijkt nu tot een kookpunt te zijn gekomen. L’Équipe weet dat het allemaal begon met een woordenwisseling tussen Sakho en Der Zakarian.

Daarbij zou Sakho door zijn trainer ‘een huilbaby’ zijn genoemd. De 29-voudig Frans international zou hier vervolgens op gereageerd hebben door Der Zakarian te slaan met een bezemsteel.

Een onderzoek moet nu uitwijzen wat er precies is gebeurd en of Sakho, die nog tot medio 2024 vastligt bij Montpellier, schuldig is. Als dat wel het geval blijkt, dan is de kans groot dat hij mag vertrekken uit Montpellier.

De geboren Parijzenaar speelde eerder in zijn carrière voor Paris Saint-Germain, Liverpool en dus Crystal Palace. Daarnaast speelde hij dus 29 interlands voor les Bleus, waarvan de meest recente in november 2018 plaatsvond.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een bezem. Nondeju, als er dan iets is waarvan het lastig is om mee te slaan.

Uiteraard bizar en kan me maar weinig scenario's bedenken waarbij ontslag niet gerechtvaardigd is. Als de berichtgeving klopt, tenminste.

26 oktober 2023 om 19:40

Een bezemsteel is om op te vliegen! Dus weg bij Montpellier;-)))

26 oktober 2023 om 20:32

Naja niet de hele bezem. De rest heeft ie op zn hoofd geplakt zo te zien

Ontslag is nog vrij logisch als het waar is, en als de club en coach echt consequenties eraan willen verbinden kunnen ze ook nog aangifte doen tot poging tot mishandeling.

Overigens als dat over die opmerking ook klopt... Man man man wat een trainer.

26 oktober 2023 om 23:52

Inderdaad moet niet gekker worden. Als je al gaat slaan met een bezemsteel als je huilbaby genoemd word als het allemaal waar is dan heb je toch geen niveau. Ik heb vroeger ook een trainer gehad die mij en nog 2 andere een aantal keer warm liet lopen en ons niet inbracht, en wij zeiden er wat van dan was het ja helaas volgende keer. Maar dan ga je toch niet gelijk met een bezem slaan?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren