Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lisandro Magallán maakt mooie transfer na weinig succesvolle periode in Spanje

Laatste update:

Lisandro Magallán vervolgt zijn carrière bij Pumas UNAM, zo maakt de Mexicaanse club bekend via de officiële kanalen. De verdediger komt over van het Spaanse Elche, waar hij nog een contract had tot medio 2024. De Argentijn staat in Nederland bekend om zijn niet al te gelukkige periode bij Ajax.

Magallán kwam in de winter van 2019 naar Ajax, dat negen miljoen euro betaalde aan Boca Juniors om hem over te nemen. Een succes bleek zijn periode in de hoofdstad echter niet. De mandekker kon nooit een vaste basisplaats veroveren onder toenmalig trainer Erik ten Hag. Bovendien speelde hij een ongelukkige rol in de halve finale van de Champions League tegen Tottenham Hotspur, door vlak voor de allesbepalende 2-3 op een cruciale plek uit te glijden.

Al een half jaar na zijn komst werd Magallán verhuurd aan Alavés. De Spaanse club nam hem niet definitief over en vlak na zijn terugkomst in de zomer van 2020 werd hij opnieuw verhuurd, dit keer aan het Italiaanse Crotone. Ook dat bleek geen doorslaand succes, net als de uitleenbeurt aan Anderlecht die daarop volgde. Magallán zocht zijn heil vervolgens andermaal in Spanje, dit keer bij Elche. Die club nam hem in januari definitief over van Ajax. Elche degradeerde als hekkensluiter ruimschoots voor het einde van de competitie naar LaLiga 2.

Nu volgt dus een Mexicaans avontuur voor de 29-jarige verdediger. Pumas roemt de Argentijn om zijn 'uitgebreide ervaring in het professionele voetbal'. Zodoende komt er een (voorlopig) einde aan het Europese avontuur van Magallán. Voor hoeveel jaar de Argentijn tekent in Mexico, maakt de club niet bekend. Voor zijn komst naar Ajax maakte Magallán indruk bij Boca Juniors, dat met de centrumverdediger als basisklant tot de finale van de Copa Libertadores reikte. De finale, die gespeeld werd in het Santiago Bernabéu in Madrid, ging na verlenging met 3-1 verloren tegen aartsrivaal River Plate. Lucas Pratto, die later bij Feyenoord terecht zou komen, zorgde toen voor de cruciale gelijkmaker.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze man zal in de toekomst in die lijstjes komen met ongelukkige Ajax aankopen waarvan je niet meer weet wie het precies was. Dat er een lijstje is van de selectie van seizoen X en dat je de laatste drie namen, waaronder hem, niet weet. Verder wel een goede gozer die ook nog eens niet dom is en rechten studeert/studeerde. Voor de rest dramatisch helaas.

je ziet wat geluk kan doen met een voetballer,of ongeluk

Grootste Ajax miskoop aller tijden?
Of is dat Sulejmani?
Marin mag ook in dat rijtje geschaard worden, samen met die Afrikaanse buitenspeler die uit Belgie kwam (ben zn naam vergeten).

Edit:
Prijs-kwaliteit verhouding is voor mij de belangrijkste graadmeter of iemand een miskoop is gebleken of niet. Er worden een aantal spelers genoemd die niet heel veel hebben gekost maar wel geflopt zijn. Die vind ik niet noemenswaardig.
Bergwijn is een aantal keer benoemd hieronder, en denk dat ik het daar wel mee eens ben.
Magallan in de top 5 tho.

1 juli 2023 om 23:29

Als Bergwijn zo doorgaat, dan overtreft hij Sulejmani met gemak. En je bedoelt Bande denk ik .

1 juli 2023 om 23:50

Bergwijn is statistisch volgens mij degelijk, maar maakt de 28mln ook niet waar idd, die mag idd op #1 als ie zo doorgaat.

1 juli 2023 om 23:30

Hassane Bande?

1 juli 2023 om 23:46

Bande idd.

1 juli 2023 om 23:31

Bande bedoel je, die had ook pech met blessures. Magallan kon er gewoon geen bal van, geen idee hoe ze hem hebben kunnen scouten.

1 juli 2023 om 23:32

Laurent Delorge was je ff vergeten

1 juli 2023 om 23:37

Pff.. bakirgiuglou, wielaert, tainio, machlas (eeuwig op de paal), die zeehond Kerlon, Luque, Urzaiz, Delorge (ziet iemand al de hand van Van Geel?), de witte Condor… Sulejmani is niet, en Magallan ook niet, de grootste miskoop

1 juli 2023 om 23:49

Maar die kostte allemaal niet zo veel toch?
Met Kerlon leken jullie het grootste talent op aarde te hebben, maar is overal geflopt.

Magallan heeft 13mln gekost volgens mij? Bande 11 mln, Marin 10mln, Sulejmani 16mln.
Sulejmani heeft de laatste 2 seizoenen wel goed gepresteerd, maar heeft zn prijskaartje nooit waar gemaakt. Vandaar dat ik me afvroeg wie de grootste miskoop is.

2 juli 2023 om 00:03

Cassiera en Orejuela mogen ook wel even heel gauw op dat lijstje gezet worden hoor.

2 juli 2023 om 00:11

Marin is gewoon voor 10m ook verkocht, dus die mag wel weggelaten worden. Magallan staat in ieder geval wel hoog op de lijst. Gleed ook nog even weg bij de 2-3 van Spurs. Die was echt slecht.

2 juli 2023 om 01:55

Goed punt.

2 juli 2023 om 06:53

Mooi lijstje, al mag je daar ook Sana en imo de slechtste speler allertijden van Ajax Atouba bij plaatsen.

2 juli 2023 om 09:12

Marin werd misbruikt op posities en in een rol die totaal niet geschikt waren voor hem. Ten hag is ook iemand die dan een speler niet meer gebruikt. Kudus heeft ie ook links laten liggen op een gegeven moment. Marin is een prima speler die verkeerd gebruikt is maar wel hetzelfde bedrag heeft opgeleverd. Bande is gewoon pure pech die heeft nooit iets mogen laten zien bij Ajax dus zie ik ook niet als een miskoop.

2 juli 2023 om 10:26

Is iedereen die geweldige spits Sanogo oftewel Sanogoal vergeten? Of mr Bean aka Charisteas. Die was ook erg slecht. Machlas vond ik vroeger altijd nog best wel goed eerlijk gezegd.

2 juli 2023 om 11:34

Ik weet nog wel hoe Kerlon binnen werd gehaald. Jol noemde hem destijds een gokje. Dus hij is echt nooit als grote aankoop binnen gehaald. Zoveel koste hij ook niet nee en een hoop mensen wilden gewoon graag dat trucje van hem zien waardoor hij vooral populair was

2 juli 2023 om 19:03

Machlas was inderdaad niks mis mee, kan ook keurige statistieken overleggen.

2 juli 2023 om 19:06

Atouba ben ik het mee eens, maar Sana was een goedkoop gokje (200k meen ik) dat verkeerd uitpakte. Kan een keer gebeuren.

1 juli 2023 om 23:48

Pierie was wel een aardige

1 juli 2023 om 23:51

Hoe oud ben jij? 26? Nog nooit gehoord van Marcio Santos?

2 juli 2023 om 00:01

Wat was het? 42 seconde op zijn debuut en meteen een rode kaart?

2 juli 2023 om 00:12

Wil je Roberto Carlos of Marcio Santos? Doe mij maar Santos. De rest is geschiedenis.

Ach ja, we maken allemaal wel eens verkeerde beslissingen.

1 juli 2023 om 23:55

Brak Bande niet zijn been op 3 plekken binnen een week nadat die bij ajax kwam..
Vind het om deze reden enigszins vals om hem in de categorie "miskoop" te plaatsen.

2 juli 2023 om 00:11

Sami Kuffour, grote naam maar weinig gepresteerd...

2 juli 2023 om 06:56

Oh ja die hadden we oolk nog 😂

2 juli 2023 om 11:31

Martin Jol heeft me toch een hoop troep binnen gehaald toen ook he 😂

2 juli 2023 om 00:53

Wat is de definitie van een miskoop? Magallan eens, omdat er vooraf al discussie en vraagtekens waren over zijn meerwaarde. Sulejmani speelde ajax en Heitinga helemaal dol in Leeuwarden, die was geweldig. Naar mijn mening geld zeker waard. Alleen totaal niet uit de verf gekomen en mentaal ook een slappe zak, maar ben je dan een miskoop want ligt de schuld bij ajax? Marin was een groot talent bij Standard en speelde in voorronde geweldig vs ajax, begrijpelijk dat ajax hem had genoteerd. Kwam mede door zijn positie en systeem niet uit de verf..

2 juli 2023 om 09:47

Speelde Ajax en Heitinga dol in Leeuwarden? Heb ik iets gemist?

2 juli 2023 om 01:10

Bande is zwaar geblesseerd geraakt. Lastig oordelen dan of het echt een miskoop was of pure pech. Marin is ook niet heel veel verlies op geleden toch? Zou dan eerder een bergwijn noemen qua prijs kwaliteit

2 juli 2023 om 01:23

Steven Bergwijn is by far de grootste miskoop in de geschiedenis van het NL voetbal en die is gekocht door Ajax. Magallan en Sulejmani komen daar niet bij in de buurt.

2 juli 2023 om 01:51

Dat zullen we nog wel eens zien aankomend seizoen

2 juli 2023 om 02:48

Ja ben idd heel erg benieuwd naar die wereld aankoop van 30miljoen

2 juli 2023 om 03:00

Gabrich,

Geen idee hoeveel die heeft gekost maar die kon er werkelijk geen ene moer van. Zelfs ik was nog beter in de spits.

2 juli 2023 om 07:10

Haha de Boertjes die zich na een jaar nog steeds afvroegen of hij nou links of rechts was

2 juli 2023 om 19:08

Dat was niveautje Jhon van Beukering inderdaad.

2 juli 2023 om 11:29

Sulejmani is nog echt wel van waarde geweest. Heeft nog de nodige goals gemaakt en mede dankzij zijn goals heeft Ajax toen de cl gehaald sinds lange tijd. Het prijskaartje blijft denk ik teveel in je geheugen hangen en dat laatste seizoen dat hij echt te dik was. Magallan heeft echt helemaal niks gebracht.

2 juli 2023 om 19:14

De grootste miskoop aller tijden gaat vrees ik Bergwijn worden, maar ik wil ook graag Daley Sinkgraven nomineren voor 7 miljoen euro, Wijndal voor 10 miljoen euro en Daramy voor 12 miljoen euro. De speler waar ik mij persoonlijk het meest aan geërgerd heb is echter Promes, al was die waarschijnlijk minder slecht dan Sulejmani.

Bij Anderlecht heeft ie het gewoon prima gedaan hoor

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren