Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Elche-eigenaar bedreigt scheidsrechter na rode kaart ex-Ajacied Magallán’

Laatste update:

Scheidsrechter Javier Iglesias Villanueva zou vrijdagavond na het LaLiga-duel tussen Elche en Real Betis (2-3) zijn bedreigd door de eigenaar van Elche. Dat meldt AS. De hekkensluiter van de Spaanse competitie kreeg liefst drie rode kaarten en gaf een 2-0 voorsprong uit handen. Elche-eigenaar Christian Bragnarick zou na afloop van de wedstrijd hebben gezegd dat de arbiter het stadion niet meer uit zou komen.

De wedstrijd begon nog hoopvol voor Elche, dat met negen punten stijf onderaan staat in LaLiga. Door een benutte penalty van Fidel Chaves de la Torre en een treffer van Lucas Boyé stond het na tien minuten al op een 2-0 voorsprong. In de tweede helft ging alles echter fout. Eerst kreeg voormalig Ajacied Lisandro Magallán rood nadat hij met een handsbal had voorkomen dat zijn directe tegenstander Nabil Fekir alleen op het doel af kon gaan. In het restant van de wedstrijd kreeg Elche drie penalty’s tegen, zagen Enzo Roco en bankzitter Pape Diop rood wegens protesteren en scoorde Betis drie keer: 2-3.

De beslissingen van scheidsrechter Villanueva leidden tot woede in het Elche-kamp. Behalve eigenaar Bragnarick die zou hebben gezegd dat de leidsman het stadion niet meer uit zou komen, zou technisch directeur Sergio Martínez de arbitrage hebben uitgemaakt voor ‘schurken’ en ‘hoerenzonen’. Daarnaast zou algemeen directeur Pedro Schinocca zijn mobiel voor het gezicht van de scheidsrechter hebben gehouden, en hebben gezegd: “Ik film je, hoerenzoon”.

Vrijdagavond, na het duel, plaatste Elche een tweet met de tekst “Respect van iedereen, dat is het minste wat we kunnen verwachten”, waarmee het leek te reageren op alle incidenten in en rondom de wedstrijd. Ook Elche-trainer Pablo Machín was niet te spreken over het optreden van de scheidsrechter. “Dit begint op een andere sport te lijken. We voelen ons super benadeeld. Met elf tegen elf waren we het betere team.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hahaha nou ik wil niets insinueren maar als je de wedstrijd niet kijkt en online ziet dat Elche 2-0 voorstond en vervolgens 3 rode kaarten + 3 strafschoppen tegen krijgt en 2-3 verliest dan is je eerste instinct wellicht ook dat dat geen zuivere koffie is

25 februari 2023 om 16:16

Is een gekochte wedstrijd, laliga zal het moeten onderzoeken.

25 februari 2023 om 16:43

Hier moet Barca een vinger in de pap hebben🧐

25 februari 2023 om 16:49

Hahaha begrijpelijk, Maarrr:

Rode kaart van Magallan was terecht, directe scoringskans ontnemen. 2e rode kaart was buiten het veld rond dezelfde situatie. De 1e en 3e penalty (de benutte pingels) waren terecht. Aangezien de handsbal bij de 3e een kans ontneemt terechte 2e gele kaart.

Alleen die 2e (en gelukkig gemiste) penalty was onzin en onterecht.

Toevallig zat ik deze wedstrijd te kijken. Had in de rust 20eu op een comeback van Lille en Betis gezet. Uiteindelijk 1300 mee gewonnen dankzij die laatste penalty dus misschien is mijn mening een klein beetje daarop gevormd😂

25 februari 2023 om 16:56

Die van Magallan was helemaal niet terecht. Fekir stift hem vanaf één meter tegen die arm aan op 25 meter van het doel. Geen opzettelijk hands, noch het direct ontnemen van een scoringskans. Tweede penalty was schandalig. En die derde vond ik ook dubieus. Heeft zijn arm best dicht bij het lichaam en komt daar bij een blok, met het gezicht weg van de bal, net ongelukkig tegenaan.

Elche is echt genaaid.

25 februari 2023 om 17:07

Zeker wel direct ontnemen van een scoringskans. Als Magallan Fekir daar tegenhoudt krijgt die rood aangezien hij een vrije doorgang had, geen enkele speler van Elche stond nog in de buurt.

Ik begrijp hem wel hoor. Staan best ver van veiligheid. Drie punten waren echter nodig. Sta je 2-0 voor. Krijg je 2 keer rood en drie penals tegen. Ik zou als eigenaar ook ziedend zijn op die man.

De Spaanse arbitrage is het slechtste ter wereld. Je beslist hiermee gewoon over het lot van zo'n club.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren