Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lazio vindt tijdelijke nieuwe club voor '42-jarig' toptalent Minala

Laatste update:

Stefan de Vrij en Edson Braafheid zullen voorlopig geen duels uitvechten met Joseph Minala tijdens de trainingen bij Lazio. De middenvelder uit Kameroen, die in de afgelopen maanden bekendheid verwierf omdat hij er veel ouder uitziet dan dat hij schijnt te zijn, is voor een seizoen verhuurd aan Bari. Dat maakt deze club bekend op de officiële website.

/

Bari speelt dit seizoen in de Serie B en Minala mag dus op een iets lager niveau ervaring gaan opdoen. De middenvelder vierde zondag zijn achttiende verjaardag, al werd beweerd dat hij in werkelijkheid al ongeveer 42 jaar oud zou moeten zijn. Minala ziet er veel ouder uit, maar de Italiaanse voetbalbond liet in mei al weten dat het talent echt nog een talent is.

“Ik kom uit Kameroen en ben geboren op 24 augustus 1996”, zei Minala toen zelf al. “De autoriteiten mogen alle tests uitvoeren die ze maar willen. Ik denk dat wij Afrikanen er gewoon ouder uitzien dan we daadwerkelijk zijn. Maar hoewel we een andere huidskleur hebben, zijn we wel gelijkwaardig aan anderen.” Minala kwam vorig seizoen nog tot drie invalbeurten in de Serie A, maar gaat nu dus verder bij Bari.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ach Robben zag er ook als een dertiger uit toen hij pas twintig was.. Nu maar hopen dat deze jongen net zo goed kan voetballen.

25 augustus 2014 om 19:10

Ja maar je kan niet ontkennen dat is erg extreem is. Ik zal nooit geloven dat hij jonger is dan 40

25 augustus 2014 om 19:20

Dan doe je dat toch lekker niet?

Robben zag er ook uit als een opa toen hij nog jong was.. Sommige mensen hebben nou een 'oude koppie''

25 augustus 2014 om 19:24

Kom op robben zag er echt niet zo uit als hem. Plus niet vergeten dat er in Africa wel vaker gesjoemeld is met de leeftijd

25 augustus 2014 om 19:29

Dan doen ze toch lekker een bot of gebids onderzoek in plaats van te speculeren of iemand wel of niet daadwerkelijk 18 is. Deze speculaties waren er al een paar maanden geleden. Maar toch hebben ze nog geen onderzoek gedaan..

Dat een paar hebben gesjoemeld betekend niet dat iedereen het doet he.

25 augustus 2014 om 19:54

40 is natuurlijk wel heel overdreven. Je praat nu gewoon mee met de massa...

25 augustus 2014 om 20:05

Ik weet natuurlijk niet hoe oud hij precies is. Het is gewoon een manier van zeggen. Hoop dat je dat wel snapt

25 augustus 2014 om 22:13

Afrikanen zijn over het algemeen gewoon een stuk mannelijker op jonge leeftijd dan de gemiddelde Europeaan.

Hij ziet er inderdaad veel ouder haha, wanneer hij inderdaad 18 jaar is word het echt een Beeast!

Of dat er gefoefeld is met zijn leeftijd ga ik mij niet over uitspreken, maar als voetbalnieuwssite moet voetbalzone toch een bepaalde objectiviteit voor de dag brengen en deze tekst en vooral die titel brengt dat toch niet. Zeer jammer.

25 augustus 2014 om 19:13

precies ja, zoals ik hier onder al schreef vind ik de manier van benadering erg respectloos. Daarin is Vz overigens absoluut niet de enige hor, want altijd als ik iets over hem lees word zijn leeftijd ook nog even genoemd

25 augustus 2014 om 19:13

Ik denk als dit een normaal talent was geweest bijna niemand op deze pagina geklikt had. Dit doet voetbalzone natuurlijk Express.

25 augustus 2014 om 20:09

ik spreek n mondje italiaans en volg serie a op de voet, i nde italiassne media es een interview gezien met hem, eens die zn mond opentrekt lijkt dat idd toch maar een jochie te zijn hoor,ziet er veel ouder uit, maar ik geloof wel dat dit een uitzonderlijk geval is.

Hahah ik geloof nooit dat die man net 18 is. Kijk die foto dan, zelfs Di Natale is geloofwaardiger als 18 jarige.volgens mij heeft hij gewoon de papieren van zijn zoon gepakt.

25 augustus 2014 om 19:58

Dan doe je dat niet. Ik geloof hem wel. Ik bedoel hij is bereid om testen uit te voeren.

Dat is wel een opmerkelijk groot verschil!

ik word langzamerhand kotsmisselijk van de manier waarop de media over deze jongen praat, nu ook weer even scoren door '42 jarig toptalent' in de titel te zetten. Ik snap wel dat er vraagtekens bij zijn leeftijd staan maar wat kan hij daar aan doen? Ik denk niet dat het die jongen in de koude kleren gaat zitten als hij steeds op die manier benaderd word.

25 augustus 2014 om 19:20

Ik snap wel dat hij het hele gezeik met racisme associeert. Onderschat het racisme in italie niet hè..

25 augustus 2014 om 19:23

Opzich heeft hij gewoon een punt hoor, tussen de verschillende rassen zit gewoon een verschil, probeer jij maar eens van een chinese vrouw te raden. In nederland zit ik altijd in de buurt. Maar ik ben in afrika en china geweest, en het is echt niet in te schatten, deze lijkt extreem. maar ik heb ook meegemaakt dat mensen 40 leken en 24 bleken te zijn. Dus dat hij het argument aanvoert waarin hij zegt dat ze ouder lijken voor ons "westerse" mensen heeft hij gelijk.

25 augustus 2014 om 19:27

idd en dan speelt hij nog voor Lazio ook..

verder heb je gelijk, die jongen heeft al genoeg shit over zich heen gekregen laten we er nu eens overop houden, we komen er snel genoeg achter of hij daadwerkelijk 40+ is, dan zal hij namelijk geen lange carriere hebben.. en hij heeft toch toestemming gegeven om tests te doen? lijkt me niet dat je dat doet als je daadwerkelijk rond die leeftijd bent.. jammer dat die jongen overal belachelijk word gemaakt

25 augustus 2014 om 19:31

Hij zegt nergens dat hij racistisch bejegend word. Alleen snap ik zijn verhaal wel dat er zeker verschillen zijn tussen rassen. Alleen ik geloof de meeste gewoon niet, omdat spelers uit Africa wel eens vaker gesjoemeld hebben. En deze wel heel erg ouder lijkt.

25 augustus 2014 om 19:33

Ik wordt eerder kots en kotsmisselijk van het feit dat er altijd wordt gespeculeerd over de leeftijd bij gekleurde spelers met name bij onze Afrikaanse vrienden. Doe gewoon een gebit of bot onderzoek in plaats van maandenlang nutteloos te speculeren of hij nou wel of niet 18 is..

Ik kan me nog herinneren dat men een aantal jaar geleden ernstig twijfelden over de leeftijd van Lukaku ondanks dat hij een Belgische paspoort had. Zelfs op deze site geloofden veel mensen niet dat hij zo jong was.

En zoals Michielho als zegt is het bij Aziaten en Afrikanen moeilijk te raden hoe oud iemand is. Bij Europeanen is het veel makkelijker te zien.

25 augustus 2014 om 20:07

@ diemenaar je hebt zeker gelijk. Zolang er geen goed onderzoek is geweest geloof ik het zeker niet. En inderdaad voor mij is het erg moeilijk te zien hoe oud iemand is uit bijvoorbeeld Africa en Azië. Vind alleen dit geval gewoon appart. Omdat hij zoveel ouder lijkt.

ik vind die titel een regelrechte schande er is aangetoond dat hij 18 is. tenzij VZ bewijzen heeft dat hij 42 jaar is vind ik deze titel zielig en totaal niet kunnen.

25 augustus 2014 om 19:19

Die niet zo moraal ridderig, zelfs een blinde ziet dat hij dik in de 40 is, maakt niet uit wat zijn papieren ook zeggen. Tenzij hij 1 of andere ziekte heeft is het nog lachwekkend ook dat mensen dit echt geloven.
Of twijfel je echt dat ze zijn id vragen als hij sigaretten wil kopen?

25 augustus 2014 om 19:26

Er is al een medisch onderzoek geweest en daaruit bleek dat hij echt nog maar 18 is. ik geloof eerder een medisch onderzoek ipv een mannetje zoals jij.

25 augustus 2014 om 19:32

Ongeacht hoe oud hij er uit ziet, als de Italiaanse bond zijn leeftijd gelooft, waarom nemen wij het dan ook niet aan? Het is echt geen big deal.

25 augustus 2014 om 19:59

Gedraag je niet als een idioot. Als hij een bot scan doet zien we het wel.

25 augustus 2014 om 20:02

Als jij gelooft dat de jongen uit jouw avatar 1.5 jaar ouder is ben je een echte Belg

25 augustus 2014 om 20:12

ik kan enkel herhalen, dat ik op de italiaanse tv eens een interview heb gezien met hem ( italiaanse vriendin sinds jaren en versta dus mondje italiaans) en uit zn manier van spreken lijkt hij idd toch gewoon ene jong iemand te zijn hoor

+ denk ook eens na wat het voordeel van lazio is een 42jarige aan te trekken? ken jij 1 42jarige veldspeler die in het hedendaagste voetbal topprestaties levert?
lijkt me een slechte investering nietwaar?

25 augustus 2014 om 20:29

Catalonia

Dan moet je wel een genie zijn als jij weet hoe oud iemand precies is door alleen maar naar hem te kijken.
Jij was zeker ook een van de vele personen die riep dat Lukaku veel ouder is als 18 een aantal jaar geleden..

Schijn bedriegt he. Maar blijkbaar weet jij dat nog niet

Als ik die jongen was zou ik me laten onderzoeken en bewijs leveren dat hij daadwerkelijk 18 is of niet?dan is alle heisa van de baan.

25 augustus 2014 om 19:30

Het wordt in de loop der tijd wel duidelijk. Mocht hij echt 42 zijn kan hij dit nooit lang volhouden.

25 augustus 2014 om 19:42

Ja dat is waar.

We zullen het vanzelf merken of hij echt nog jong is. Als hij ineens stopt met voetbal omdat zijn lichaam het niet meer aan kan is het wel duidelijk.

kennen jullie Strootman ?? bij sparta leek hij al 40 jaar.

Waarom is dit zo vreselijk raar? Ik vond Pique 3 jaar geleden ook op een man van 30 lijken, maar toen was hij nog niet eens 25. Sommige spelers zien er nou eenmaal volwassen uit.

25 augustus 2014 om 21:08

Als Pique zijn baard weg zou halen zou hij meteen een stuk jonger lijken. En er zit een verschil tussen 25 jaar - 30 jaar. En 18 jaar - 42 jaar.

Hebben jullie Mike Tyson wel eens gezien toen hij 15 jaar oud was, dan schrik je pas!!!
Zoek maar op youtube naar Mike Tyson videos uit de 80er jaren.

Wees nou realistisch, die vent kan nooit een maand ouder zijn dan mij... Begin 40 is die sowieso

Hij haalde op zn 10e al wiet voor hem en al zn vriendjes :P

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren