Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Laatste strohalm voor Twente: 'We dachten: ’G*dverdomme, wat gebeurt hier?''

Laatste update:

Na liefst vijftien competitiewedstrijden zonder overwinning kon FC Twente dinsdagavond weer eens drie punten bijschrijven. De hekkensluiter won op eigen veld verdiend van PEC Zwolle (2-0) en mag daardoor blijven hopen op lijfsbehoud in de Eredivisie. Stefan Thesker erkent dat Twente al tijden hunkert naar sportief succes.

"We wachtten er al veel te lang op, maar het was honderd procent verdiend", vertelt de verdediger voor de camera van FOX Sports. Doelpunten in de eerste helft van Jeroen van der Lely en Michaël Maria maakten uiteindelijk het verschil in De Grolsch Veste. "We hadden het echt een keer nodig. Vanavond hadden we zelfs vaker kunnen scoren, maar we zijn natuurlijk heel blij met de drie punten."

Twente is nummer zeventien Sparta Rotterdam door de overwinning genaderd tot één punt. Die ploeg komt woensdagavond echter nog in actie tegen NAC Breda. "Laten we hopen dat die morgen verliezen. Dan is het nog maar één punt en kan alles gebeuren", vervolgt Thesker, die toegeeft dat Twente het de laatste maanden mentaal zwaar heeft gehad. "Natuurlijk hebben we momenten gehad waarop we dachten: 'G*dverdomme, wat gebeurt hier allemaal? Kunnen we het niet meer?' Vandaag hebben we laten zien dat we het wél kunnen. Dit was dus echt nodig."

Tegenover de euforie bij Twente staat de teleurstelling in het kamp van PEC. De Zwollenaren verloren hun laatste acht officiële duels op vreemde bodem en dreigen na deze speelronde buiten het linkerrijtje te vallen. "Het vertrouwen is heel broos. Alles wat fout kan gaan, gaat fout. Het verschil is niet normaal groot (met de eerste seizoenshelft, red.), echt 180 graden gedraaid voor m'n gevoel. We zijn zo voorspelbaar op het moment. Ik denk dat we de tweede helft niet eens een bal op goal hebben geschoten", aldus aanvoerder Bram van Polen.

Blijft FC Twente behouden voor de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kom op voetbalzone. Zijn we nu zo laag gezakt dat we volledige vloeken gaan citeren en zelfs in de titel stoppen? De heftigheid voor Twente kan ook anders weergegeven worden.

On topic: het was te verwachten dat Zwolle niet zo goed zou spelen als in de eerste seizoenshelft, maar ik baal er wel van dat mijn cluppie door de ondergrens heenzakt.

17 april 2018 om 21:50

Inderdaad! Voetbalzone is weer lekker van het patje.

Mooi voor Twente dat ze gewonnen hebben.
Hopen dat Sparta geen punten meer pakt en Twente nog 1 kaar kan stunten ( waarschijnlijk tegen NAC).

17 april 2018 om 22:52

Jeuzus, kan het nog conservatiever? Van mij mogen ze het sterretje wel weg halen, we leven niet in fucking Amerika, verdomme nog an toe.

17 april 2018 om 23:18

Dat ga je zeker je kinderen ook leren.???:

18 april 2018 om 00:01

1. De opvoeding van mijn kinderen gaat jouw helemaal niet aan
2. Ik kan geen kinderen dus mijn eerste punt is compleet zinloos
3. Ik vind scheldwoorden of krachttermen maar een apart principe. Alle woorden zijn altijd doordrenkt met relativisme...

Nog lang niet op het level dat je mag zeggen dat jullie het wel kunnen, nog lang niet

Sparta-NAC de wedstrijd van deze speelronde. Als Sparta wint lijken die wel veilig voor directe degradatie en lijkt Twente toch wel te gaan degraderen en gaat NAC het nog zwaar krijgen. Als NAC wint kan het zomaar fout gaan voor Sparta en zie ik Twente de laatste wedstrijd van NAC misschien wel winnen.

17 april 2018 om 23:04

Dan wint Sparta van Heracles. Zie Twente niet in Arnhem winnen. 1 zege lijkt me genoeg voor de Spangenaren. En dan krijgen ze ook nog een getergd NAC op bezoek als Roda nog een potje weet te winnen. Kortom, morgenavond veel meer duidelijkheid.

18 april 2018 om 08:23

Een overwinning zie ik ook niet snel gebeuren, maar een punt is nog wel gepakt, dan heeft Sparta niet genoeg aan die ene overwinning.

18 april 2018 om 08:31

@graafschap9
Vlak Roda niet uit, zijn binnen handbereik ook bij verlies.

Mooi voor Twente. Hoewel mijn sympathie voor de club na het bedrog van Munsterman en de zijnen richting nulpunt is gekelderd de laatste jaren zou ik het jammer vinden als ze de Eredvisie zouden verlaten. Horen er gevoelsmatig gewoon in, net als traditieclub Sparta. Dat geldt ergens ook voor Roda JC natuurlijk, maar die club zie ik al jaren ploeteren, lijkt weinig verandering te bewerkstelligen om de ban eens te breken en wordt doorgaans gekenmerkt door een bizarre verzameling nomaden van lage kwaliteit die zelden goed, leuk of verrassend voetbal dan wel strijd laten zien. Voor hen zie ik volgend jaar graag een nieuwkomer komen, maar ik ben bang dat FC Twente alsnog de sigaar is.

18 april 2018 om 08:30

Als FCT supporters zelf ook Gomes, ik denk dat het te laat is.
We hebben op zowel Sparta als Roda een beter doelsaldo, houdt in dat als een van beiden verliest vanavond we die binnen handbereik hebben.
Ik hoop dat het ten koste van Roda zou gaan ipv Sparta, niets ten nadele van Roda trouwens maar vind Sparta echt, voor mij persoonlijk na Fct, de mooiste club van Nederland. Die kan ik gewoon niet echt iets misgunnen.

18 april 2018 om 10:46

Het is feitelijk gewoon onjuist Roedii, vaak denk ik ook dat een heleboel mensen die zoiets posten best weten dat dat helemaal niet zo is gegaan destijds.
De Knvb heeft de degradatie wel degelijk opgelegd, die zijn in geen enkel geval mild geweest, dat je dat hier nu zomaar deponeert als een soort waarheid is toch gek?
Dat komt denk ik uit een soort onderbuik emotie voort die ik me bijvoorbeeld best bij een De Graafschap zou kunnen indenken, maar feitelijk en objectief is het gewoon niet waar je hier neerzet.

FC Twente heeft het besluit van de Knvb, die dus loodzwaar strafed, aangevochten bij een onafhankelijke commissie en die hebben de Knvb teruggefloten omdat de reglementen gewoon niet voorzien in een verplichte degradatie als straf en omdat de toezeggingen en voorwaarden vooraf waren afgekadert en FC Twente daarop moest kunnen vertrouwen.

Alle andere clubs en supporters die dat belachelijk vinden moeten even goed stilstaan bij de gevolgen van hun denkwijze.
Die vinden dus blijkbaar dat de Knvb, buiten het reglement om, zelf ook nog extra staffen moet kunnen uitdelen als zij dat goed bevinden.
Dat zou toch geen enkele club moeten willen? Dat werkt wellicht in Noord Korea prima, maar hier lijkt het me toch een gedaachtengoed dat al lang uitgestorven had moeten zijn?
Kijk maar eens dat de Tadic deal inmddels is goedgekeurd en dat de Doyen deals bij andere clubs die er ook om gestraft zijn het aan hebben gevochten en in het gelijk zijn gesteld.
Aangezien je nooit een gerechtelijke dwaling kunt uitsluiten of omdat onderzoeken langer duren dan het lopende seizoen moeyt je toch in ieder geval met elkaar afspreken dat we de reglementen volgen en niet een organ de vrijheid geven om daarbuiten nog zelf straffen erbij te gaan verzinnen.


18 april 2018 om 11:45

Zelfde feitelijke onjuistheid als roetoeteren dat Twente het kampioenschap heeft verkregen door de boel te bedonderen. Maar goed het is veelal gevoed door onderbuikgevoelens en het volgen van de kudde.

Met name dat van die Tadic deal. Krijgen we die punten nog terug dan? Hoor je niemand over.

Laat er geen misverstand over bestaan, Twente heeft de boel bedonderd en heeft e.e.a. aan straffen verdiend. Die hebben we dus ook gehad en sommigen zelfs onterecht zoals nu blijkt. Intussen hebben we nagenoeg geen waarde meer in het veld staan, en als we er toch inblijven dan zal het voorlopig niet genieten zijn in Enschede. Indirect worden we voorlopig nog voldoende gestraft hoor, maak je geen zorgen.
De supporters hebben zich voorbeeldig opgesteld in die zin dat ze de club meer dan ooit gesteund hebben. En die verdienen het niet om straks te moeten zingen op vrijdagavond tegen een Oss of Volendam. Jammer dat de haat die er nog is veroorzaakt is door een paar narcistische lieden die wel even dachten de wereld te kunnen veroveren maar intussen weer andere leuke dingen doen en geen nacht wakker liggen van de naderende degradatie. Mislukt project, next. Triest.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren