Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘LA Galaxy heeft goede papieren na miljoenenbod; geen actie van Ajax’

Laatste update:

LA Galaxy heeft dinsdagnacht een bod uitgebracht op Cristian Pavón, zo bevestigen diverse Argentijnse media. De buitenspeler van Boca Juniors staat ook in de belangstelling van Ajax, maar volgens journalist Claudio Civiello heeft LA Galaxy goede papieren. De club uit de MLS zou al een akkoord hebben bereikt met Pavón en diens zaakwaarnemer en hoeft zodoende alleen nog overeenstemming te bereiken met Boca Juniors over de afkoopsom.

Het bod van LA Galaxy zou 8,8 miljoen euro bedragen. Voor dat bedrag krijgt de Amerikaanse club vijftig procent van de transferrechten van Pavón in handen. Naar verluidt ziet Boca Juniors meer in een deal waarbij tachtig procent van de transferrechten wordt verhandeld, tegen een afkoopsom van 12,3 miljoen euro. De clubs zullen de komende dagen blijven onderhandelen. Volgens Civiello hebben Ajax en Watford geen biedingen gedaan, wat indruist tegen eerdere berichtgeving.

TyC Sports en El Liberal meldden vorige maand nog dat Watford zich met een bod had gemeld. Eerder stelde Doble Amarilla dat Ajax bereid was om zestien miljoen euro te betalen voor Pavón. De aanvaller, die al jarenlang in verband wordt gebracht met een overstap naar Amsterdam, is multifunctioneel en kan op elke positie in de aanval uit de voeten. Hij werd vorig jaar zomer nog opgenomen in de WK-selectie van Argentinië.

Een jaar later hangt de vlag er echter heel anders bij, want bondscoach Lionel Scaloni heeft de vleugelspits niet opgenomen in de selectie voor de Copa América, mede door de vele blessures van afgelopen seizoen. In de afgelopen jaargang kwam de elfvoudig international tot slechts vijftien competitieduels, waarin hij viermaal scoorde en drie assists gaf.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik snap dit niet. Voor dit geld had Ajax hem toch beter kunnen halen dan bijvoorbeeld Bergwijn of dat alternatief uit België wat ik lees. had graag deze jongen bij Ajax gezien.

26 juni 2019 om 09:24

Dan moet er toch eerst een flankspeler vertrekken. Ik vind Pavon ook een sterke speler, maar zolang je Neres, Lang, Ziyech, Promes en nog wat jeugd rond hebt lopen, weet ik niet of je nogmaals 12 miljoen moet spenderen.

26 juni 2019 om 11:11

En je hebt Bande ook nog ...

26 juni 2019 om 11:31

Als ik het goed begrijp is de verkoopprijs uiteindelijk ruim 17 miljoen (gerekend naar volledige rechten). Dat vind ik een hoop geld als hij een jaar veel geblesseerd is geweest.

26 juni 2019 om 09:26

Wat snap je niet ?
Blijkbaar is hij gewoon niet zo goed als velen hier denken.

Als hij echt zo goed was, zou er wel meer interesse zijn vanuit Europa. Dat hij op deze leeftijd waarschijnlijk in Amerika gaat voetballen zegt genoeg.

26 juni 2019 om 09:32

Precies dit! Mensen teren nog op de verhalen van 2/3 jaar geleden zonder hem ooit gespeeld te zien hebben. Als hij echt zo goed was en (vooral als Argentijns international ) zou hij al in Europa spelen.

26 juni 2019 om 09:50

Tja, zelfde kan gezegd worden van Tagliafico en D.Sanchez. Sommige spelers zijn om onverklaarbare redenen gewoon niet gewild en blijven onder de radar, net zoals er geweldige artiesten zijn die niet de waardering krijgen die ze verdienen.

26 juni 2019 om 10:08

Davinson Sanchez was 19 en gewoon puike scouting. Barca wilde hem ook. Deze Pavon is bekend bij alle Europese subtop en topclubs en toch wil niemand er slechts 12 miljoen voor neerleggen. Totaal ander verhaal dan Sanchez, vind ik. Deze jongen komt gewoon tekort.

26 juni 2019 om 10:54

Nog steeds vergelijkbaar met Tagliafico dan @sjonnyvdbeek. Kostte slechts 5 miljoen zelfs, bleek gewoon een uitstekende speler.

26 juni 2019 om 11:05

@ajaxxxlove,

Pavon is eerder hetzelfde verhaal als Dolberg. Te boek hebben gestaan als groot talent, maar vervolgens enorm stagneren. Net zo als Dolberg, probeer die maar eens te verkopen voor 15 miljoen en kijk dan eens hoeveel clubs toehappen......

En dan heeft Pavon ook nog eens niet het excuus van 2 seizoen lang veelvuldig geplaagd te zijn door blessures.

26 juni 2019 om 11:16

@ninjakai

Afgelopen seizoen in 15 wedstrijden mee gedaan met 4 goals en 3 assists, voor een blessure seizoen zijn dat absoluut geen slechte statistieken. Nu zijn de cijfers van Dolberg ook helemaal niet slecht. Het vervelende aan Dolberg is dat wanneer hij niet scoort je voetballend als team ook niets aan hem hebt.

26 juni 2019 om 09:53

Op basis van wat wil jij Pavon dan zo graag zien, hij wordt al jarenlang door vele clubs gevolgd maar niemand slaat toe, dat zou toch ook een reden moeten hebben.

Ik denk niet dat jij hem echt vaak hebt zien spelen want dan weet je dat hij nooit het stempel talent is ontgroeid en stilstaat in zijn ontwikkeling.

26 juni 2019 om 09:57

Wat ik mij altijd afvraag is hoeveel mensen hem daadwerkelijk hebben zien spelen voordat ze een mening geven hier. Ik heb hem nog nooit zien spelen maar volgens berichtgevingen en kenners heeft hij afgelopen 2 seizoen heel matig gepresteerd en is het verder helemaal geen type ajax speler.

26 juni 2019 om 10:06

Haha ergens heb je hier gelijk in natuurlijk. Ik zie hem niet wekelijks spelen. Ik heb zijn statistieken gevolgd in Argentinië omdat het zo'n groot talent in Football Manager was. Verder is hij natuurlijk wel al international bij Argentinië. Gezien zijn statistieken hoeft hij niet veel minder te zijn dan bijvoorbeeld een Bergwijn.

Maar goed jullie zullen een punt hebben. De scouts hebben hem vaker zien spelen dan ik waarschijnlijk.

26 juni 2019 om 10:06

@Filip ik snap het volkomen. Ja hij is nu goedkoper na een zeer matig seizoen. Maar er is een reden dat hij op deze leeftijd nog bij Boca speelt (zegt natuurlijk niet altijd wat). Daarnaast past hij totaal niet in het spel van Ajax, heb hem zo'n 10x zien spelen. Heeft veel ruimte voor zich nodig en is razend snel. Wat dat betreft zou psv bij vertrek van Lozano veel beter bij hem passen. Maar door z'n mindere seizoen twijfelen blijkbaar zelfs de scouts van onze topclubs al. Dat zegt wel wat. Leg op dit moment absoluut liever 10 miljoen + bonussen neer voor een toptalent als Bergwijn hoor.

26 juni 2019 om 12:03

@filip,

Dat bedrag is gebaseerd op slechts 50 procent van de transfer rechten. Dus het volledige bedrag ligt een stuk hoger. Buiten dat is er alleen nog maar een akkoord tussen speler en club (volgens dit bericht).

Halen als PSV zijnde past perfect in het spel. Snelle creatieve speler. Niet heel duur.

Als Ajax Bergwijn gaat halen hebben ze echt geen enkele interesse in Pavon. Deze speler heeft bovendien een zeer matig seizoen achter de rug en is niet van het niveau wat Ajax nastreeft.

26 juni 2019 om 09:28

Alleen kost Bergwijn minimaal 35-40 miljoen denk ik. Deze jongen is wat goedkoper.

26 juni 2019 om 09:33

goedkoop is duurkoop.
Een slechte speler halen van 10 miljoen is weggegooid geld.

Nou is 40 voor Bergwijn ook te veel, maar blijkbaar zien veel mensen in de voetbalwereld het niet meer zitten in deze jongen.
Er was een paar jaar terug veel interesse, maar zit nu niet meer bij de nationale selectie, kost een prikkie en toch wordt het waarschijnlijk de Vs.

Ik heb hem al een tijd niet zien spelen, dus ik weet het zelf niet, maar als geen subtopper uit Europa hem wil hebben voor rond de 10 miljoen dan zal t wel tegenvallen

26 juni 2019 om 10:10

Bergwijn kun je na een gelijkwaardig of beter seizoen voor het dubbele verkopen van het bedrag dat je aan psv betaalt.

26 juni 2019 om 13:54

Ik denk niet dat Bergwijn ooit 80 miljoen gaat opleveren. Het is echt een leuke speler hoor, maar eerlijkheid gebiedt te zeggen dat hij echt niet onvervangbaar is. We hebben er meer lopen met die potentie. Het laatste half jaar was hij niet top.

Had voor PSV toch een mooie optie kunnen zijn ipv die Bruma, mits hij dat zelf gewild had. Ook voor Ajax trouwens. Krijg je hem aan de praat, dan heb je echt een topspeler die zo het niveau van de Europese subtop aan kan. Maar dat hij naar de VS gaat, doet enigszins vermoeden dat hij dat niveau niet meer gaat halen.

Ajax heeft ook nog zoiets als eigen jeugd...
Eerst maar s wat verkopen, duurt lang met die gasten die weg willen, beetje moe van. Al dat gespeculeer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren