Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kyle Walker gaat diep door het stof: ‘Idiote keuzes gemaakt, verschrikkelijk’

Laatste update:

Kyle Walker is bijzonder openhartig in een uitgebreid interview met The Sun. De rechtsback (33) van Manchester City heeft veel spijt van het bedriegen van zijn ex-vrouw Annie Kilner, de moeder van drie van zijn kinderen. Walker heeft inmiddels een relatie met fotomodel Lauryn Goodman.

"Wat ik heb gedaan is verschrikkelijk en ik neem daarvoor de volledige verantwoordelijkheid", aldus de schuldbewuste Walker, die met Goodman een tweede kindje verwacht. "Ik heb idiote keuzes en beslissingen gemaakt. Ik kan me nauwelijks voorstellen wat Annie nu doormaakt. Ik heb geprobeerd het haar te vragen, maar er is heel veel pijn."

Walker zoekt de fout louter en alleen bij zichzelf. "De man die van haar moet houden, voor haar moet zorgen en er voor haar moet zijn, heeft dit gedaan." De hele situatie houdt de verdediger flink in zijn greep. "Er zijn dagen geweest waarop ik mijzelf alleen nog maar wilde verstoppen en aan slapen dacht."

"De enige persoon die de schuld krijgt, ben ik. Ik heb bepaalde verantwoordelijkheden waarvan ik me bewust ben en ik heb gewoon domme keuzes gemaakt. Maar ik moet mijn fouten toegeven – ik ben dat aan iedereen verschuldigd", laat de openhartige Walker weten aan het Engelse publiek.

Kyle Walker prijkt pontificaal op de cover van The Sun.

"Mijn daden hebben bij veel mensen veel pijn veroorzaakt. Dat spijt me, want als gezin is dit niet de bedoeling." Walker is inmiddels gescheiden van Kilner en woont sinds een tijdje alleen in een riante woning ter waarde van omgerekend bijna vier miljoen euro.

"Hoe kan ik iemand pijn doen van wie ik zoveel houd? Dat is iets dat ik bij mijzelf moet achterhalen. Mijn zoontje slaapt elke nacht bij mij en de gedachte dat ik hem niet meer vast kan houden... We zeggen welterusten op FaceTime. Maar om te weten dat ik niet bij hem kan zijn ben vanwege mijn fout – fout is waarschijnlijk het verkeerde woord, mijn keuzes – dat is wat veel pijn doet."

"Ik heb mijn uiterste best gedaan om dit geheim te houden, niet omdat ik me schaam. Ik probeer mijn privésituatie gewoon buiten de pers te houden. Ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor de keuzes die ik heb gemaakt en die andere mensen pijn hebben gedaan", legt Walker de schuld nogmaals bij zichzelf.

"Niemand heeft een pistool tegen mijn hoofd gezet en gezegd dat ik deze dingen moet doen. Ik heb het uit eigen beweging gedaan en ik zal niemand anders de schuld geven. Lauryn en ik zijn hiervoor verantwoordelijk", zo besluit Walker, sinds 2017 verbonden aan Manchester City.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker bezig man, hij heeft money, jong, sportief en heeft de wereld aan zn voeten. Geef hem maar ongelijk, fotomodellen en mooie vrouwen die op je jagen.

29 januari 2024 om 11:34

Ik geef hem ongelijk.

29 januari 2024 om 11:36

Hoezo lekker bezig? Als je een commitment aan gaat met een partner en kinderen neemt dan moet je ook gewoon serieus in het leven staan en die verleidingen weerstaan. Daarnaast is er meer dan alleen money en mooie vrouwen. Kijk naar het feit dat hij ermee zit en zijn kids niet altijd kan zien. Dat kan zwaarder wegen.

29 januari 2024 om 11:41

Dan moet je geen vaste relatie beginnen en al helemaal niet samen aan kinderen.

Het is een tijdje leuk als alle vrouwen aan je voeten liggen, maar dat zegt natuurlijk ook heel veel over deze dames.

Het zou nooit, maar dan ook nooit in me opkomen om mijn vrouw (de moeder van mijn 2 kinderen) te bedriegen.

29 januari 2024 om 11:47

Nee het zou nooit in JOUW opkomen maar jij bent een gemiddeld persoon. Jij hebt geen vrouwen in je Dm's iedere dag die je kinky foto's en weet ik wat allemaal sturen, makkelijk praten dan

29 januari 2024 om 11:49

Ik, omdat ik #12 ben op de ranglijst van bevuiling van dit forum met mijn mening, heb dat wel dagelijks uiteraard en geen enkel probleem om dat allemaal af te slaan. Een zware last, ik weet het.

29 januari 2024 om 11:53

Dan blok je die vrouwen toch? Of je gaat even bij jezelf nadenken of je nog wel een relatie wil? Een keertje de fout in gaan tijdens het stappen is tot daar aan toe (en in mijn ogen al nauwelijks goed te praten). Maar gewoon ongegeneerd een affaire aangaan terwijl je 3 kinderen hebt en een vrouw waar je schijnbaar toch ook wel van houdt, dan ben je gewoon een hele kleine vent. Je kan ook met haar om tafel gaan en eventueel de relatie beëindigen. Dit is gewoon stiekem doen als een klein kind en hopen dat niemand je pakt

29 januari 2024 om 12:17

Die ranglijst klopt niet want de moderators vonden het nodig om bij mij de helft er af te halen toen ik ze op hun plek zette;p

29 januari 2024 om 12:30

Volgens mijn calculaties kom je dan nog te kort voetbalfreak. Maar ook met de 13e plaats zitten je Dm's vol hoor, je moet niet te bang zijn om dit gewoon te delen met de vrouwen.

29 januari 2024 om 13:12

@kanyewest - Ach, wat een onzin. De doorsnee kerel met een datingapp krijgt bij wijze van spreken ook genoeg aandacht als 'ie er een beetje handig in is. Je komt over als zo'n kwijlende fanboy van zo'n lifestyle en niet bepaald als een volwassen persoon die snapt wat verantwoordelijkheid inhoudt. Het huwelijk hoort geen middel te zijn die je zomaar even inruilt wanneer het je uitkomt. Daar heb je het singleleven voor. Op het moment dat je trouwt en kinderen op de wereld zet, heb je een bepaalde verantwoordelijkheid naar jezelf, de vrouw in kwestie en die kinderen toe. Wat vooral grappig is, is dat jij waarschijnlijk minder volwassen bent dan Walker zelf, die inmiddels verantwoordelijkheid neemt voor wat hij gedaan heeft en z'n fouten erkent.

29 januari 2024 om 14:22

En dit antwoord zegt meer dan genoeg over jou.

Je roept nu iets, zonder dat je me kent.

Buiten dat feit, vrouwen die in je DM komen, daar moet je al je bedenkingen bij hebben.

Er kunnen nog 100 vrouwen staan te wachten, maar het is wat je er zelf mee doet. Sta je ervoor open of niet?

Maar zodra je ervoor kiest om een serieuze relatie te hebben, en zelfs aan kinderen te beginnen dan heb je een verantwoordelijkheid.

Buiten het feit dat die dames in de Dm's ook eens beter moeten nadenken. Hoe je aan iemand komt, kom je er ook weer vanaf.

29 januari 2024 om 14:42

Haha we praten dan over minstens 5 jaar terug? Daarbij worden mijn reacties niet meer opgeteld. Moet je je voorstellen dat ik na 21 jaar al heel veel vrouwen heb moeten afslaan...

29 januari 2024 om 11:55

Ok, hierbij heeft ie ongelijk. Je hebt een verantwoordelijkheid naar je gezin toe. Ben je ongelukkig in je huwelijk? Dat kan, dan werk je eraan of stap je uit het huwelijk en doe je de mensen waar je van houdt of ooit van gehouden hebt, geen pijn.

Heel raar die gedachte van je; "geef hem maar eens ongelijk".

29 januari 2024 om 13:02

Het is niet per se moeilijk om een vrouw te krijgen, ook niet voor de normale kerel. Dat geldt overigens ook andersom. De echte uitdaging zit 'm in het in stand houden van een relatie die zich blijft ontwikkelen. Dat laatste is maar weinig mensen gegeven, juist omdat ze van die rare kronkels hebben of niet om kunnen gaan met hun omstandigheden.

Nou ga ik niet doen alsof ik weet hoe het is als opportunistische modellen aan je hangen alsof je de enige man op aarde bent, maar als je weet dat je er gevoelig voor bent, moet je geen relatie aangaan en kinderen op de wereld zetten. Dat moet je pas doen als je weet dat je dat kunt onder de omstandigheden waar je mee te maken hebt.

29 januari 2024 om 13:13

Jullie klinken allemaal wel relatie-therapeuten of mannen geboren in de verkeerde lichaam. Volgens mij heeft de ex-vrouw niks te klagen , met de helft van de rijkdom waar hij voor gewerkt heeft, hoe onterecht ook is ze prima gecompenseerd. Mijn vrouw zoekt een vrome, heilige man zoals jullie.

Een jonge sportieve miljonair in zijn prime en die mag dan niet vreemdgaan loool. Als vrouw weet je dit van tevoren al dus heb absoluut geen medelijden

29 januari 2024 om 11:50

Je kan ook stellen dat je dan als vent gewoon geen relatie moet aangaan. En wie weet waren ze al bij elkaar voordat hij zo onnozel veel geld had. Ze hadden verdomme 3 kinderen, dat je dit nog in de schoenen van z'n ex wilt schuiven zegt echt meer dan genoeg over jou.

29 januari 2024 om 11:55

Wat een vreemde beredenering. Sportief en miljonair zijn is vrijbrief om vreemd te gaan.

Echt een omgekeerde wereld waar je in leeft.

29 januari 2024 om 11:55

Hahaha wat? Iets teveel overgenomen van je rap-idool?

29 januari 2024 om 12:11

Niemand doet moeilijk als een man een relatie heeft met meerdere vrouwen. Zolang de man dit aangeeft en eerlijk is.

29 januari 2024 om 12:25

Daar mag best een kanttekening bij soma. Mits die vrouwen waar hij de relaties mee heeft ermee instemmen is het allemaal prima, maar ik denk dat er genoeg vrouwen zijn die er niet eens aan beginnen. Het zegt ook wel iets over die vrouwen imo als ze er senang mee zijn, maar wrschl is er dan ook een financieel aspect....

29 januari 2024 om 12:54

De vrouwen moeten instemmen inderdaad. Er zijn genoeg vrouwen die zoiets wel leuk vinden. Een weekendje weg met een rijke man zodat je op een boot mag meevaren of vliegen in een privã©jet. Daarvoor heb je suikervrouwen maar zulke relaties zijn vanaf het begin al eerlijk en open.

29 januari 2024 om 13:04

Dan moet je geen relatie aangaan. Waarom zou hij vreemd mogen gaan? Hij was nota bene getrouwd. Toch wel komisch dat je dit probeert goed te praten onder een artikel waarin de scheefschaatser zelf juist spijt betuigt en z'n verantwoordelijkheid neemt.

Gevoelsmatig kunnen de Britse voetballers er wel wat van, vreemdgaan en de vrouwen van collega's beseksen. Ik vind het altijd maar triest, zodra je geld hebt dan is je morele kompas blijkbaar ook wat scheef.

29 januari 2024 om 12:14

Ach, de Belgen (maar ook Engelsen en Italianen) zitten achter de vrouw van een teamgenoot aan en in Spanje laat Piqué de soepelste heupen ter wereld gaan voor een jonge griet.

Geld, aandacht en roem doen gekke dingen met je.

29 januari 2024 om 13:07

Dat gebeurt overal. Er zijn vast ook genoeg Nederlandse voetballers die er weinig problemen mee hebben om vreemd te gaan als ze van huis zijn. Daar hadden sommigen (op ik meende het WK van 2010) ook kennelijk geen moeite mee. Je moet ook wel sterk in je schoenen staan als je nagaat wat voor verleidingen ze hebben en dat terwijl relatief veel voetballers emotioneel nooit ouder zijn geworden dan 16-19 jaar. Toch vind ik dat geen excuus, aangezien je verantwoordelijk bent voor je eigen gedrag.

Vreemde keuze om dit in de Sun te openbaren, zal vast iets meer achter zitten dat iemand anders er anders mee dreigde naar buiten te komen.
ON: Het is gedrag wat niet goed te praten is, het enige wat je kan doen is schuld bekennen en tonen. De verleiding ligt altijd op de loer, maar met je koppie denken ipv dat wat daar beneden bungelt is soms lastig.
Kan mij niet voorstellen hoe vervelend voor zijn ex-vrouw is dat dit weer allemaal ook naar boven komt, zoals hij zelf aangeeft ligt het allemaal nog best pijnlijk en dan kan ik mij alleen maar bedenken dat zij hiermee nog meer pijn beleeft.

29 januari 2024 om 12:17

Waarom the Sun? Waarschijnlijk omdat zij alle smerige details kennen van zijn vreemdgaan. En dit interview een soort ruilmiddel is om die details niet openbaar te maken.

29 januari 2024 om 14:21

Dus wat ik precies in het tweede deel van mijn eerste zin aangeef, dat er dus details naar buiten dreigden te komen ongeacht of hij mee zou werken of niet.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren