Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Walker lovend over basisspeler Nederland - Schotland: 'Good gosh. Ongelofelijk!

Laatste update:

Kyle Walker is onder de indruk van Jeremie Frimpong, zo heeft hij gezegd in de podcast FIVE. De rechtsachter van Manchester City zegt ook gecharmeerd te zijn door Achraf Hakimi en Dani Carvajal.

Walker wordt door presentator en voormalig Manchester United-verdediger Rio Ferdinand gevraagd naar welke rechtsachters hij kijkt buiten Engeland. Hakimi schiet hem als eerste binnen.

“Hakimi. Ik vind hem heel erg goed. Als je speelt voor Borussia Dortmund, Paris Saint-Germain, Real Madrid en Inter, dan moet je wel echt een hele goede speler zijn”, zegt Walker over de back van PSG.

“Ik zou hem wel eens tegenover een hele goede aanvaller willen zien, om te zien wat hij dan kan doen”, besluit Walker over de international van Marokko.

Ook Real Madrid-back Carvajal kan rekenen op een lofzang van Walker. “Hij verdient krediet. Als je zoveel jaren op rij bij Real Madrid in de basis speelt, dan kan je er niet omheen.”

Tot slot gaat de voormalig speler van onder meer Tottenham Hotspur en Sheffield United in op Frimpong. “Hoe heet die vleugelverdediger van Leverkusen ook alweer? Frimpong! Good Gosh. Ongelofelijk.”

De Oranje-international kwam dit seizoen in 24 Bundesliga-duels tot 8 doelpunten en evenveel assists. Afgelopen vrijdag stond hij namens het Nederlands elftal in de basis. Oranje won toen met 4-0 van Schotland.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dus Walker wil zeggen dat Hakimi nog nooit tegen tegen goede aanvaller heeft gespeeld? Rare opmerking eigenlijk

26 maart 2024 om 10:34

Die Engelsen hebben toch een behoorlijke Premier League tunnelvisie wat dat betreft.

26 maart 2024 om 10:38

De momenten zijn sporadisch, alleen in de CL. Hoeveel topwedstrijden speel je in de PL? Is toch net even wat anders lijkt mij.

26 maart 2024 om 11:20

Of hij heeft het gewoonweg nog niet gezien.

Kijk, dit is een kenner. In tegenstelling tot onze bondscoach die hem bewust saboteert door zijn cincurrent wel in zijn favoriete formatie te laten spelen maar hem niet.

26 maart 2024 om 10:26

Formatie.... Alsof men altijd maar in formatie blijft lopen. Je hebt een rol.. Dumfries staat terecht in Oranje en Frimpong kan op rechtsbuiten wellicht waardevol zijn, waar ik hem wel zou positioneren

26 maart 2024 om 10:26

Denk dat Koeman meer verstand ervan heeft dan Walker die regelmatig negatief in het nieuws komt. Sowieso vreemd om dit te constateren op basis van de wedstrijd tegen de Schotten.

26 maart 2024 om 10:40

Dat Koeman er meer verstand van heeft wilt niet zeggen dat hij altijd gelijk heeft. Iedereen die beetje objectief is kan toch zien dat Frimpong beduidend beter is dan Dumfries.

26 maart 2024 om 11:09

Wat is dit nou weer voor rare reactie? Volgens mij ga jij er soms puur tegenin om er tegenin te gaan. Misschien dat je tevreden bent als we de rechtsback van Arsenal nationaliseren?

26 maart 2024 om 11:17

er is helemaal niks raars aan mijn reactie. Leuk dat je begint over dat Koeman meer verstand heeft van voetbal maar dat wil niet zeggen dat hij altijd gelijk heeft.

Ik ben anders meer dan tevreden met Frimpong hoor!

26 maart 2024 om 11:40

Dat Walker geen kenner zou zijn omdat ie slecht in het nieuws komt over andere zaken is ook een interessante beredenering. Volgens mij heeft Marc O. ondanks zijn headlines toch een aardige kijk op het spelletje.

26 maart 2024 om 11:47

Daar valt over te discussiëren, maar ik zie wel een opgaande lijn bij Oranje en heb daarom vertrouwen in hem als bondscoach.

Vind dat een beetje vreemd. Dan heb je waarschijnlijk Oranje niet goed gevolgd de afgelopen jaren, want Dumfries was ook in een matig team vaak de uitblinker en Frimpong was vrijdag 1 van de zwakste en werd terecht gewisseld.

26 maart 2024 om 12:32

Frimpong kreeg zijn eerste basisplek. Wil je hem daarop beoordelen? Leuk dat Dumfries de uitblinker was maar dat verandert niets aan het feit dat Frimpong een hoger niveau haalt.

26 maart 2024 om 10:39

Deze kenner kijkt blijkbaar zo weinig voetbal dat hij niet eens een wedstrijd heeft gezien waarin Hakimi tegen een topaanvaller heeft gestaan. Ik zou niet teveel waarde hechten aan zijn woorden.

26 maart 2024 om 11:15

En zovaak heeft Hakimi niet echt tegen een topaanvaller gestaan daar heeft Walker gelijk in. In de Franse competitie welke topaanvaller speelt hij tegen? Zijn er geen. In de CL komt die misschien 2/4 x iemand tegen en dat is het ook he.

26 maart 2024 om 12:14

Als je voor het gemak alle wedstrijden uit de Franse competitie weglaat, dan heeft hij nog steeds 54 wedstrijden Bundesliga, 37 wedstrijden Serie A, 44 wedstrijden Champions League, 74 interlands waarvan 10 WK-wedstrijden achter zijn naam. Best wel een belediging voor zijn carrière om dat te zeggen: “Ik zou hem wel eens tegenover een hele goede aanvaller willen zien, om te zien wat hij dan kan doen”. Zeg dan gewoon "ik kijk als Engelsman alleen Engels voetbal, dus ik ben benieuwd hoe hij het in onze competitie zou doen".

Dan heeft hij Nederland-Schotland overgeslagen…..

26 maart 2024 om 11:23

En jij dit hele seizoen. Het is wel makkelijk om frimpong te beoordelen op 1 wedstrijd met niet eens zijn favoriete rol. Tegen de Schotten 4-3-3 spelen met frimpong als back. Maar tegen Duitsland 5-2-3 spelen met dumfries als wingback.

26 maart 2024 om 11:40

Dumfries blonk de afgelopen jaren uit als wingback in een 5-mans verdediging. Geen reden om hem zo af te fakkelen, was misschien wel onze belangrijkste speler afgelopen jaren.

26 maart 2024 om 11:50

Dumfries heeft het zeker goed gedaan en is een belangrijke speler. Maar je kan best in oefenwedstrijden andere spelers beoordelen. Waar wordt dumfries trouwens afgefakkeld?

26 maart 2024 om 16:41

Net als Simons doet hij het goed in de Bundesliga. En in Oranje tegenovergesteld. Gewoon Dumfries op rechtsback. Betere, of minder slechte, hebben we niet. Wie weet dat over een paar jaar dit door mij genoemd duo Oranje dan wel aankan.

populair gezwets... roept de rechtsback van psg en real madrid op.
vervolgens kent hiet niet eens de naam van frimpong.
ik durf met drogen ogen te zeggen dat walker nog geen 90minuten (en dat vind ik al veel) van frimpong heeft gezien dit seizoen. Sowieso zie ik in Walker niet het type dat voor zijn lol nog voetbal kijkt in zijn vrije tijd... dat heb ik trouwens bij wel heel veel spelers, ik snap het ergens wel, het is hun werk en niet helemaal meer hun hobby.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren