Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kuijt boekt eerste grote succes in trainerscarrière en promoveert met Beerschot

Laatste update:

Dirk Kuijt heeft zich met Beerschot verzekerd van promotie naar het hoogste niveau van België. Op bezoek bij Oostende werd een 1-2 zege geboekt, waardoor Kuijt promotie niet meer kan ontgaan. Met nog twee wedstrijden te spelen bedraagt het gat met de nummer 3 Lommel zeven punten.

Op bezoek bij Oostende werd met 1-2 gewonnen. Via Thibaud Verlinden en D’Margio Wright-Phillips kwam de ploeg van Kuijt op een 0-2 voorsprong. De tegentreffer van Zach Medley halverwege de tweede helft maakte het nog wel even spannend. In de blessuretijd dacht Oostende zelfs de gelijkmaker binnen te hebben gewerkt, maar dat doelpunt werd afgekeurd.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Kuijt stapte vlak na de winterstop in bij Beerschot, waar hij de opgestapte Andreas Wieland opvolgde. De Oostenrijker liet zijn contract ontbinden, vanwege onder meer een gebrek aan vertrouwen in de clubleiding.

Op het moment van instappen van de Katwijkse oefenmeester stond Beerschot bovenaan in de Challenger Pro League, het tweede niveau van België. In de tien wedstrijden onder leiding van Kuijt werden er slechts twee verloren.

De doelstelling van promoveren naar de Jupiler Pro League kwam daarmee dus nauwelijks in gevaar voor Kuijt, die bij zijn vorige trainersklus bij ADO Den Haag nog weinig indruk wist te maken. In België lijkt hij nu dus beter op zijn plek.

Met de overwinning op Oostende heeft Beerschot ook een hele grote stap gezet richting het kampioenschap in de Challenger Pro League. De ploeg van Kuijt staat stevig aan kop met een voorsprong van vijf punten op naaste belager Dender.

Volgende week kan Kuijt het kampioenschap dus binnenhalen als het op bezoek gaat bij SK Beveren, de nummer acht van de competitie. Beveren is in handen van dezelfde eigenaar als die van ADO Den Haag, waar Kuijt vorig seizoen voor de winterstop werd ontslagen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi voor Beerschot en ook Kuyt zelf. Beerschot is echt een club die op het hoogste niveau thuishoort en ik vond de aflevering van de podcast midmid met Kuyt ook wel een fijne.

Snap die afgunst jegens zijn persoon niet echt.

7 april 2024 om 18:28

Jegens zijn persoon begrijp ik het wel, jegens de voetbalman Dirk Kuyt snap ik het niet. Heeft echt een mooie voetballoopbaan gehad, maakte deel uit van een groots Oranje en had een prachtig slot van zijn carrière bij Feyenoord. Hattrick in de kampioenswedstrijd, waar iedereen hem al aan het afschrijven was... Zal die wedstrijd als Ajacied nooit vergeten... Ging er even lekker voor zitten, maar zat nog niet of Dirk profiteerde van het gestuiter achterin van Heracles...

Mooie promotie Dirk, succes!

7 april 2024 om 18:33

Kuyt heeft altijd het personage gespeeld van een ideale schoonzoon uit het gelovige Katwijk, en uiteindelijk bleek hij dus een vreemdganger die plastische chirurgie ondergaat.

Het is die hypocrisie gecombineerd met zijn vermeende arrogantie binnen de staf-hierarchie van Feyenoord, en die van z'n laatste jaar bij die club, die het zo hebben vergiftigd voor Dirkie.

7 april 2024 om 18:51

Dat hij vreemdgaat en daarop aangekeken wordt, kan ik begrijpen.
Dat hij zijn gezicht laat verbouwen, wie doet hij daar pijn mee?

7 april 2024 om 19:07

@Bongiorno
Kuyt heeft niet het personage van ideale schoonzoon gespeeld, dit is het imago dat hij heeft meegekregen van onder andere de zure Johan Derksen. Hoe zijn relatie is stukgelopen en waarom hij plastische chirurgie heeft ondergaan is helemaal niet interessant en vermeende arrogantie kan je helemaal niks mee. Waar je wel wat mee kunt is wanneer een succesvolle speler die elders heel veel geld binnenharkt toch zijn belofte waarmaakt door terug te keren om kampioen te worden en dit ook volledig waarmaakt en als in een jongensboek een prachtige kampioenswedstrijd speelt met 3 doelpunten. Na de mislukking als trainer bij ADO is dit succes hem van harte gegund en wie weet na een aantal jaar ooit een bij Feyenoord als trainer.

7 april 2024 om 19:11

Het lijkt wel een mens die Kuijt, uiteindelijk hebben we allemaal wel boter op ons hoofd.

7 april 2024 om 19:26

Dat personage heeft hij niet gespeeld. Wat een onzin. Dat mensen hem zo hebben gezien is een ander verhaal. Mensen hebben hem verkeerd ingeschat....dikke pech en door

7 april 2024 om 20:06

Hij doet daar niemand pijn mee maar men mag er een mening over hebben. Vooral ook omdat gezonde mensen die zich verbouwen vaak onder een bepaald profiel vallen. Ze zijn oppervlakkig en schijnheilig. Of Kuyt daar onder valt weet ik niet. Maar zijn ex is het daar vast mee eens.

7 april 2024 om 20:15

De persoon Kuijt word ik misselijk van. Als je de heilige schoonzoon speelt of bent prima vond dat toen met die docu ook echt leuk beetje te maar okeee. Als je dan je vrouw bedreigt en dat schuift op de media ben je een scheilige .....
De voetballer Kuijt boegbeeld etc veel respect een icoon. Soms is het gewoon lastig om de
persoon los te zien van zijn daden prive.
Promes totaal andere kant maar ik ken hem ook niet meer luchten door die prive dingen. De een kan dat beter dan de ander

7 april 2024 om 20:29

Kuijt bedriegt zijn vrouw
Kuijt bedreigt zijn vrouw

Welke is het? Zelfde letters, verschillende betekenis.

Fantastische prestatie van mijn favoriete trainer.
Hij bewijst eindelijk mijn gelijk en het ongelijk van velen.
Het is hem van harte gegund na al die onterechte kritiek en alle clubs die het niet met hem aandurfde.
Ik had hem graag bij mijn eigen club als vervanger van Mourinho gezien. Maar met De Rossi ben ik ook erg tevreden.

Hopelijk wordt er volgend jaar Europees voetbal gehaald door Beerschot.
Dan kan hij eindelijk zijn welverdiende stap naar een topclub maken.

7 april 2024 om 18:31

Beerschot europees zal niet voor direct zijn vrees ik 🤣🤣🤣

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren