Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Kudus maakt indruk en pronkt bovenaan shortlist van Italiaanse grootmacht'

Laatste update:

De sterke prestaties van Mohammed Kudus zijn niet onopgemerkt gebleven bij AC Milan. Volgens Tuttosport is het aannemelijk dat Zlatan Ibrahimovic na dit seizoen op 41-jarige leeftijd zijn profcarrière beëindigd. I Rossoneri moeten in dat geval op zoek naar een vervanger en hebben daarbij hun oog laten vallen op de 22-jarige Ghanees.

Mocht Ibrahimovic na het huidige seizoen daadwerkelijk zijn schoenen aan de wilgen hangen, dan heeft trainer Stefano Pioli enkel nog de beschikking over de momenteel 35-jarige Olivier Giroud en Divock Origi. Charles De Ketelaere wordt vooral als nummer 10 gebruikt. Tuttosport schrijft dat de Italiaanse topclub op zoek is naar een aanwinst met een vergelijkbaar profiel als dat vanDe Ketelaere: een jonge speler die ervaring heeft op het hoogste niveau. Milan is naar verluidt bereid om maximaal veertig miljoen neer te leggen om een mogelijke opvolger van Ibrahimovic te verwelkomen.

Volgens de Italiaanse sportkrant staan Kudus en Rasmus Højlund bovenaan het lijstje van Milan. De negentienjarige Deense spits van Atalanta zou al langer in beeld zijn, maar Pioli en de clubleiding besloten de selectie tijdens de recente zomerse transferwindow op andere posities te versterken. Naast Højlund en Kudus staat Voormalig Vitesse-huurling Armando Broja eveneens op de Milanese shortlist.

De sterke prestaties van Kudus bij Ajax zijn dus ook bij Milan niet onopgemerkt gebleven. De van origine Ghanese middenvelder wordt de laatste weken door trainer Alfred Schreuder als spits gebruikt en vult deze positie naar behoren in. Dit seizoen was Kudus in tien duels over alle competities al goed voor zeven goals. Vorige week dinsdag vestigde hij andermaal de aandacht op zich door op Anfield op fraaie wijze te scoren tegen Liverpool (2-1 verlies).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor 40 miljoen mogen ze een poging wagen.
Kudus is nu net lekker bezig en lijkt zijn draai te vinden. Daarnaast is AC Milan wel vaker de gierige grootmacht die voor een dubbeltje op de eerste rang wilt zitten.

Gewoon betalen en anders ophoepelen. 40 miljoen is een prima bedrag voor Kudus. Presteert, is jong en heeft nog voldoende potentie. Tevens multi inzetbaar, al snap ik niet dat ze Kudus als opvolger van Zlatan zien. Hele andere types...

22 september 2022 om 13:02

30 miljoen is al meer dan genoeg

22 september 2022 om 13:11



250.000 zou ook genoeg zijn. Alle bedragen die hier genoemd worden zijn arbitrair. Een feit is het wel dat zodra een Engelse club zich meldt, Milan financieel gezien kansloos is. Dan zou het om sportieve redenen moeten zijn dat Kudus weggaat richting Milan. Gezien zijn houding richting Ajax dat hij zo graag weg wilde naar Everton omdat het een financiã«le verbetering zou zijn lijkt me een overstap naar Milan in dat geval kansloos.

22 september 2022 om 13:41

In Italië hou je netto (veel) meer over, dus bij een gelijk salaris is Milan allesbehalve kansloos. Als het om financiële verbetering gaat.

22 september 2022 om 14:12

Dat begrijp ik, maar vergelijk je het slarishuis van Milan (100 mio) met bijvoorbeeld the Spurs (160 mio) dan is dat een dusdanig groot verschil dat dit niet het verschil in belasting (ik meen 30% o.i.d) opvangt.

22 september 2022 om 16:19

Gek dat zo een Europese topclub onze wisselspeler Kudus wil die volgens vele kenners hier op het forum niet zo goed is. Nog gekker dat AC Milan niet voor onze basisspelers Berghuis of Taylor (die helemaal ondersteboven werd gelopen door Reijnders van AZ en laten we het maar niet over Tiago en Fabinho hebben) gaan. Gravenberch zouden ze dolgraag willen hebben. Maar ook die is volgens de kenners slechter dan Taylor. Laat me niet lachen.

22 september 2022 om 17:01

Kudus niet goed? Wie zegt dat en welke blinddoek heeft diegene op? Kom op man, aan alles zie je toch dat Kudus een klasse speler is. Mijn regel is om altijd fan te zijn van 1 speler van de rivalen. Kudus en Xavi Simons all the way.

22 september 2022 om 18:05

Kudus is aan het eind van dit seizoen minimaal 50 a 60 mlj waard. Ajax kan dat makkelijk vragen want er komen meer clubs voor Kudus let maar op.

22 september 2022 om 13:11

Ik vind Kudus eigenlijk helemaal niet sterk spelen. Tegen Liverpool een fabelachtige goal wel natuurlijk, maar echt slecht verder. Tegen AZ helemaal. Die liep iedereen in de weg (vooral Bergwijn). Daarmee niet zeggend dat hij er niets van kan, maar dat ophemelen van mijn mede-Ajacieden begrijp ik echt niet. Voor de 10 heeft hij veel te veel oogkleppen op. Ik zie hem alleen renderen als valse 9 en dan vooral tegen tegenstanders die vol druk op onze 16 zetten. In alle andere gevallen zie ik veel liever Brobbey op 9. Als iemand bereid is 40 miljoen te bieden, zou ik die heel snel accepteren als ik Ajax was.

22 september 2022 om 13:15

Fabelachtig of gelukkig. Hij schoot behoorlijk wild. In 9 van de 10 gevallen schiet je hem het stadion uit.

22 september 2022 om 13:17

Hij ging er fabelachtig in. Laat ik het dan zo omschrijven Niet dat ik hem hierbij wil afschrijven als een Jan Doedel hoor. Hij kan echt wel prima ballen, maar ik begrijp die hype van mijn mede-Ajacieden echt (nog) niet.

22 september 2022 om 13:25

@4ever4ajax,

Ik wil het eigenlijk nog sterker vermelden, Kudus is één van de grootste redenen dat we tegen Liverpool en AZ totaal niet onder de druk uit hebben kunnen voetballen. Hij loopt namelijk overal behalve op zijn eigen positie. En daarnaast wint hij geen enkel (kop) duel, zijn de aannames structureel van zijn voet springen en is hij niet balvast.

Zijn optreden tegen Rangers en Heereveen was goed, absoluut waar. Maar tegen Liverpool liet hij continu zijn man lopen, heeft hij buiten zijn doelpunt geen bal geraakt, laat staan goed geraakt.

nee ik ben verre van kapot van Kudus in de spits. En juist zijn gebrek aan discipline om op zijn positie te lopen maakt hem ook ongeschikt voor het middenveld.

22 september 2022 om 13:41

@D-Bergkamp: Dat is denk ik ook het hele eieren eten met hem. Op het middenveld kan hij niet spelen, dus moet je hem voorin posteren. En daar vind ik eigenlijk dat we betere opties hebben. Ik zou Kudus dan ook alleen als wissel gebruiken (en alleen voorin) en zeker niet als basisspeler.

22 september 2022 om 14:57

Lekker makkelijk Kudus bekritiseren waarin iedereen slecht speelt.
Ondanks dat nog 6 uit 5.

22 september 2022 om 13:13

Laten we eerst maar eens afwachten hoe Kudus het de rest van het seizoen doet en straks ook het WK met Ghana gaat spelen voordat we een prijs als 40 miljoen roepen. Wie weet speelt hij de pannen van het dak en kun je er 80 voor vangen.

22 september 2022 om 13:31

Zou hem bij een goed WK verkopen op de hype. Helemaal met zijn blessure geschiedenis. Ik weet nog steeds niet wat zijn positie is, maar vult het overal wel goed in. Ik denk dat Ajax toch meer heeft aan Brobbey als spits. Kudus is een fantastische voetballer, maar als spits loopt hij toch vaak een Bergwijn of Tadic in de weg. Dan is Brobbey toch fijner als aanspeelpunt die altijd in de 16 is. Ook niet raar trouwens dat Kudus soms als een kip zonder kop rond loopt aangezien hij geen spits is. Of Schreuder moet hem eens een keer op 10 zetten, maar zie hem Berghuis of Taylor niet passeren. Nu zullen veel mensen voor rechtsbuiten opperen, maar dat vind ik hem echt totaal niet. Hij moet of op 8 of op 10. Met zijn risicovolle spel past hij het best op 10, maar daar hebben we hem nog nooit zien spelen geloof ik. Bij Ten Hag was het vaak op de positie van Gravenberch/Taylor en Schreuder gebruikt hem als spits. Hoop wel dat Schreuder gewoon weer met Brobbey als spits gaat spelen na de interlandperiode en Kudus op 10 zet. Ben ervan overtuigd dat dat het beste voor Ajax is, maar Brobbey passeer je natuurlijk makkelijker dan Berghuis (die laatste weken wel weer goed speelt, dus dat maakt het ook onterecht). Berghuis op de plek van Taylor moet kunnen, maar Taylor is te belangrijk voor de balans en speelt ook goed dit seizoen. Lastige keuzes, maar hoop dat hij met Brobbey en Kudus gaat spelen. Ik denk dat die 2 mekaar ook het beste aanvullen van alles spits en nummer 10 combi's die we hebben.

22 september 2022 om 13:43

@zytto34: Voor het middenveld heeft hij het overzicht niet en kan niet op positie blijven. Niet voor niets wordt hij nu ook als valse 9 gebruikt. In mijn ogen de enige bruikbare positie waar ik zelf veel liever Brobbey zie spelen omdat hij, zoals jij ook zegt, alleen maar Bergwijn en Tadic in de weg loopt. Ik vind dan ook echt niet dat hij zo geweldig speelt. Ik zou hem steevast alleen als wissel gebruiken (en alleen voorin).

22 september 2022 om 13:17

Nou als hij nog 10 doelpunten maakt, dan mogen ze hem alleen ophalen voor de hoofdprijs van 60 miljoen.

22 september 2022 om 13:25

Je bent vergeten dat Kudus niet goed genoeg is voor de absolute top, en al helemaal niet past in de Serie A. Daarnaast speelt De Ketelaere op zijn positie.

22 september 2022 om 14:31

Volgens mij heeft De Ketelaere niet eens een basisplek bij dit Milan, maar goed.

22 september 2022 om 16:44

De eventuele komst van Kudus zal pas in de zomer zijn

Kudus verkopen na dit seizoen voor ongeveer 25 miljoen euro en dan Brobbey de vaste spits maken. Ook moet er echt een goede rechtsbuiten bij (misschien Ziyech goedkoop oppikken bij Chelsea anders in Brazilie schouten Giovani ?)

22 september 2022 om 13:01

25miljoen? Deze jongen is al heel erg gehyped net als Antony, Kudus gaat voor minimaal 50-60miljoen weg mits hij zo blijft spelen natuurlijk.

22 september 2022 om 13:06

Ja daar komt weer de typische reactie van een ajax fan. 60 miljoen voor Kudus? Doe eens eenbeetje normaal joh. Man u was gewoon wanhopig & Antony is een braziliaan met een leuke dribbel. Dat betekend heus niet dat oppeens elke goed presterende ajax speler gewoon voor een absurd bedrag gaat vertrekken & dit de norm is. Humble yourself

22 september 2022 om 13:10

Als hij er nog een paar leuke acties uitgooit in de CL/EL en vooral op het WK, staan ze voor die jongen in de rij en gaat ie eruit voor minimaal 40. Het is nou eenmaal een momentopname, of ie dat daadwerkelijk waard is moet later blijken.

22 september 2022 om 13:11

Tja Pieter, dit verhaal wordt al 5 jaar verteld. Ze blijven steeds terugkomen met een gigantische zak geld. Misschien niet leuk voor jou om te horen maar het is wel zo. Ajax krijgt zelfs gekke bedragen voor wisselspelers. Dat jij denkt dat 30 miljoen meer dan genoeg is betekent toch dat je tegen jezelf aan het liegen bent en het tijd is om te zien dat Ajax nou eenmaal meer krijgt.

22 september 2022 om 13:14

tegen liverpool scoorde kudus een mooie goal, iedereen die een beetje kijk op voetbal heeft vond verder dat hij niet super speelde. maar buitenlandse media was lyrisch over hem (mede dankzij die mooie goal). dat helpt ajax in dat geval zeker om de prijs van dit soort spelers op te drijven. Is dus niet perse een "ajax" ding dat ze belachelijk prijzen voor spelers vragen. Als de grote clubs met dat soort zakken met geld aan blijven komen ga je geen nee zeggen..

22 september 2022 om 13:18

Frankie, De Ligt, Martinez, Antony.. Bij iedere transfer hoor je iedereen zeggen dat Ajax blij mag zijn met 40 miljoen max en vervolgens wordt er vele malen meer betaald.

Ajacieden noemen hier de gekste bedragen als het om hun spelers gaat, maar gek genoeg zitten die bedragen dichterbij de uiteindelijk betaalde bedragen dan die zogenaamd realistische bedragen die niet-ajacieden hier noemen.

Die 25 miljoen die Bundy_sr noemt kreeg Ajax al voor een zeer wisselvallig presterende Gravenberch met slechts 1 contractjaar te gaan . Ajax lukt het zelfs om voor een van de zwakste spelers van de hele selectie (schuurs) nog 12 miljoen te vangen.

22 september 2022 om 13:18

Kudus heeft al meer impact gemaakt dan een Antony. Ik vind Anthony leuke speler om naar het stadion te kijken, maar Kudus gaat naar mijn inziens verder komen in zijn carriere. Als je ziet wat voor goals hij maakt tegen welke clubs, dat zijn allemaal klasse goals. Die alleen spelers als Van Basten, Zidane, Bergkamp, Zlatan enzo maken.

22 september 2022 om 13:25

Frenkie & de ligt hadden een uitstekende seizoen opzitten, waren ijzersterk in de ucl & waren zelfs in team of the year? Kudus is totaal niet vergelijkbaar met de spelers die jij opnoemt. Presteert een paar wedstrijden leuk & is voor derest blessuregevoelig, heeft niet echt een vaste positie in de aanval & heeft niet de hype van zijn land mee. Antony was tenminste nog 2 jaar basisspeler en had alle hype van zijn land mee. Linksvoetige buitenspelers met zijn snelheid en dribbel zijn dan ook nog schaars in de voetbalwereld. En dan nog was manu de enige die zo een gek bedrag zou betalen voor hem. Ik zou er niet van verschieten als kudus nu oppeens heel wisselvallig gaat worden en binnen no time alle hype rondom hem verdwijnt.

22 september 2022 om 13:46

@pieter.. Ik zeg ook niet dat hij 80 of 100 miljoen moet kosten, want ik ben het met jouw beargumenteringn eens. Ik bedoel vooral dat de prijzen bij Ajax vaak hoger uitvallen en de genoemde 25 minder in de buurt komt van het uiteindelijke bedrag dan de 40 die in het artikel genoemd wordt.

22 september 2022 om 13:51

Nee joh, Kudus is minimaal 190 miljoen waard.

22 september 2022 om 14:14

Sitostick, volgens mij heb je te lang in het vet gelegen. 190 mio is dan wel zonder bonussen en doorverkooppercentage. Dat komt er nog eens bovenop.

22 september 2022 om 13:09

Misschien is het jou nog niet opgevallen maar ajax laat zijn jonge talenten met doorlopende contracten tegewoordig niet meer vertrekken voor 'slechts' 25mil. Hard gelach voor de Europese (sub) topploegen, dat dan wel.

het is eigenlijk lastig in te schatten hoe goed kudus echt is. want als we eerlijk zijn speelt hij momenteel gewoon niet op zijn "eigen" positie.

dat hij talent heeft weet iedereen. De positie als spits vult hij nu redelijk in alhoewel ik hem daar niet compleet tot zijn recht zie komen. Hierdoor is hij onzichtbaar in het spel soms.

22 september 2022 om 13:28

Hij is inderdaad beter dan dat hij nu speelt. Zet die jongen gewoon op 10 en je hebt een sensatie in huis. Je hebt gelijk over die onzichtbaarheid, hij komt nu gewoon te weinig aan de bal voor zijn kwaliteiten en gaat dan wat meer zwerven.

Klinkt misschien gek, maar is AC Milan wel echt een stap hogerop ? Momenteel speel je bij Ajax eigenlijk ieder jaar wel CL, je overwintert ook nog regelmatig en het salaris wat je verdient is ook verre van slecht. Als jij bijvoorbeeld las wat Mertens verdiende bij Napoli, dan is dat voor Ajax ook wel op te hoesten. Niet iedereen in de selectie zal zoiets verdienen bij Ajax, maar bij Napoli ook niet. Ajax is momenteel gewoon een serieuze club in Europa, of ze nu overwinteren of niet. Od ze ooit de CL gaan winnen durf ik niet te zeggen, maar een top 20 / 25 is het nu zeker wel. talenten kunnen niet meer voor een paar euro's opgehaald worden. Denk alleen wel dat straks alleen nog de absolute topclubs en Engelse clubs kunnen winkelen bij Ajax.

22 september 2022 om 13:27

Wat wel in het voordeel van Milan speelt is de competitie, maar verder ben ik het toch wel met je eens

22 september 2022 om 13:28

Ja Milan is weldegelijk een stap hogerop vriend. Milan is vorig seizoen kampioen geworden van de serie a (top 5 competitie) heeft een behoorlijke fanbase & geschiedenis en zijn op de goede pad. Ze spelen ook heel mooi voetbal in mijn inziens zelfs een van de beste spelende clubs van Europa. Bij Milan zou hij ook iets meer verdienen dus ja, milan is echt wel een stap hoger dan Ajax. Misschien niet leuk voor de Ajax fans om te horen , maar dit is gewoon de realiteit.

22 september 2022 om 15:32

Geschiedenis ? Die ontbreekt bij Ajax toch ook niet ? Maar als je daar als Ajacied over begint is het niet relevant. Ajax is vorig jaar ook kampioen geworden met onder hun de conference L. finalist. het is maar net in wat voor perspectief je het ziet.

22 september 2022 om 13:29

Ach hou op. Paar leuke wedstrijden in de Eredivisie en CL en Ajax kan zich meten met de Europese topploegen.... Ac Milan is sportief en financieel een stap vooruit. Ze zijn overtuigend kampioen geworden afgelopen seizoen in de serie A. Waarbij ze dus sterke ploegen zoals Inter, Juve en Napoli onder zich hebben gehouden. Deze ploegen zouden in onze Mickey Mouse competitie met gemak kampioen worden. Qua individuele spelers zie je ook grote verschil. Spelers zoals Leao, theo Hernández, Maigain zijn klasse beter dan wat er rondloopt bij Ajax.

22 september 2022 om 14:19

@soccerino, Milan is sportief een stap vooruit? Dat weten ze dan goed te verbloemen. Waaruit blijkt dan dat Milan een stap vooruit is?. Financieel kan, maar ik meen dat een de Ketelare 2,2 mio netto verdeint bij Milan. Dat is niet een salaris dat bijvoorbeeld een Ajax zou kunnen betalen. Over de hele linie gelof ik wel dat Milan beter betaald dan Ajax.

22 september 2022 om 15:36

Als Juve zo gemakkelijk kampioen zouden worden, waar waren ze een paar jaar gelden dan tegen Ajax ? Heeft Ajax toch terecht van gewonnen toen over twee wedstrijden. Juve van toen was sterker dan het Juve van nu. Napoli gaan we zien hoe het krachtsverschil zal zijn, kan beide kanten op. Maar ik acht ze even sterk. Maar iedereen is altijd goed in het groot maken van buitenlandse clubs en het klein houden van Nederlandse clubs. Als Feyenoord een finale haalt zoals afgelopen jaar stelt heel die competitie niets voor zogenaamd. Dat is gewoon knap gedaan door Feyenoord. Maar als Milan dan zo goed is, waar waren ze de afgelopen tien jaar dan ? Niet dat Ajax de afgelopen tien jaar heer en meester was in Europa, maar volgens jou is Milan veel sterker.

22 september 2022 om 13:32

Zolang je in de eredivisie speelt vind ik van wel. Onze competitie is echt schandalig slecht buiten het linkerrijtje. Clubs als Juventus, Milan, Inter en Napoli hebben het niet altijd makkelijk, zelfs moeilijk, als ze spelen tegen degradatiekandidaten. In Nederland doe je het slecht als het thuis niet minimaal 4-0 wordt. Als je dan bij een Milan ook CL voetbal krijgt en een soortgelijk salaris, dan lijkt mij dat de keuze snel is gemaakt. Als buitenlander, en je dus geen binding hebt, zou ik nooit te lang bij Ajax blijven.

22 september 2022 om 13:47

@nation23: Alleen op basis van competitie al, maar ook qua grootte van de club en de mogelijkheden hoor. Dat wil niet zeggen dat bij directe confrontaties AC Milan maar even makkelijk wint. Maar een overstap van Ajax naar AC Milan is doorgaans gezien gewoon een stap hogerop. Of AC Milan spelers bij ons kan kopen is eerder de vraag. Zolang de clubs uit Engeland belachelijke bedragen betalen, kunnen zij daar niet in mee (en logisch ook, dat kunnen de meesten niet).

22 september 2022 om 14:01

Nou is Milan ook wel een stapje hoger dan Napoli hè. Milan is letterlijk in alles een stap hogerop sinds ze weer terug zijn op niveau. Sportief gezien heeft Milan net zoveel kans om te overwinteren in de CL als Ajax, verdien je meer salaris, en speel je in een veel mooiere competitie en land. Ik had het wel geweten...

22 september 2022 om 14:21

Buiten dat Milan een grotere club is dan Ajax, speel je in een topcompetitie, meer salaris, meer aanzien. Vorig jaar nog kampioen geworden in de Serie A. Alleen dat is al genoeg om een stap omhoog te zetten. Misschien onderlinge confrontaties doet Ajax niet veel onder. Maar kijk hoe graag spelers als Martinez en Antony weg wilden bij Ajax om naar een sportief zwak United te gaan zonder CL. Denk dat veel mensen onderschatten hoe klein de eredivisie is vergeleken met spelen in een topcompetitie elke week en niet 6 tot 8 per jaar..

22 september 2022 om 15:38

@tilburg013 Denk dat bij die twee salaris ook zwaar meetelde.

22 september 2022 om 14:25

Dat klinkt inderdaad vrij gek. Duidelijk een flinke stap hogerop.

Kudus heeft nog een contract tot 2025. Die ga je met 40 miljoen niet krijgen als hij zo blijft spelen.

22 september 2022 om 14:25

Als hij zo blijft spelen? Hij laat leuke dingen zien, maar die verbloemen een hoop slechte dingen. Was tegen AZ en Liverpool in de spits gewoon hartstikke slecht. Leuk dat hij scoort, maar buiten de 2 goals om was het niet veel soeps. Tegen Liverpool kan ik er niet zo mee zitten (al had Schreuder hem allaaaaang moeten wisselen), tegen AZ verwacht ik wel meer.

Hij houdt geen ballen vast. Heeft een leuke actie en kan heel leuk voetballen hoor. Heeft ook een paar goede wedstrijden gespeeld, waaronder tegen Heerenveen. Maar zijn laatste 2 optredens waren echt slecht te noemen.

22 september 2022 om 14:45

Scoort 5 keer op rij als spits , maar buiten dat was het niet veel soeps haha dat klinkt toch wel vrij grappig. Je vergeet daarbij dat de rest van het team ook niet veel soeps was. Kudus deed zijn taak als spits tenminste.
Buiten dat ziet iedereen behalve schreuder dat het geen spits is en toch weet hij op te vallen. Laat staan als je hem eens op zijn eigen positie zet.

Zo snel mogelijk verkopen. Geeft rust in de selectie en kan Bergwijn weer normaal voetballen

Kudus als opvolger van Ibrahimovic? Ja nee dat lijkt me niet te gebeuren, die jongen heeft net een paar leuke wedstrijden gespeeld. Dan zit je bij de kampioen van de Serie A verkeerd.

Als ze 40 roepen willen ze 60 betalen. Wordt dus weer rond de 80. Lekker zeg. Kom maar binnen met je knegt!

Blijf zo presterennou dan ben ik bang dat de vraagprijszon 60 a 70 mil zal zijn

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren