Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Keuze van Ianis Hagi betekent zowel goed als slecht nieuws voor Ajax’

Laatste update:

Ianis Hagi werd de afgelopen tijd meer dan eens gelinkt aan een overstap naar Ajax, maar volgens ProTV gaan de Amsterdammers naast de twintigjarige middenvelder grijpen. Het Roemeense medium stelt dat Hagi ‘als er niks geks gebeurt’ binnen enkele dagen bij Sevilla zal tekenen. Tegelijkertijd betekent het goed nieuws voor Ajax, daar het niet aannemelijk is dat de Spaanse club in dit geval ook nog in de markt blijft voor Hakim Ziyech.

Ziyech werd vorige week nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar Sevilla. De Telegraaf schreef dat los Rojiblancos de beste papieren hadden voor de 26-jarige middenvelder, terwijl Cadena COPE zelfs meldde dat de transfer voor ’95 procent’ beklonken was. Het Algemeen Dagblad schreef maandagochtend echter dat Ziyech zelf geen trek heeft in een overstap naar Sevilla. Indien de nummer zes van het afgelopen LaLiga-seizoen inderdaad aan de haal gaat met Hagi, ligt de komst van Ziyech niet in de lijn der verwachtingen.

Hagi is evenals Ziyech een aanvallende middenvelder, die tevens als vleugelaanvaller uit de voeten kan. De afgelopen week heeft vader Gheorghe Hagi met verschillende partijen gesproken. Zijn eerste uitgangspunt was om een club met het juiste sportieve perspectief voor zijn zoon te vinden. Daarnaast zoekt Hagi senior naar een club die het juiste bedrag op tafel wil leggen, daar hij als trainer en eigenaar van Viitorul Constanta ook belang heeft bij een mooie transfersom.

Volgens Der Westen, Mundo Deportivo en BILD had Borussia Dortmund juist de beste papieren om aan de haal te gaan met Hagi. ProTV bevestigt dat die Borussen in de markt zijn voor de vijfvoudig Roemeens international en een hoger bedrag voor hem overhebben, maar dat de keuze op Sevilla is gevallen. De transfer moet binnen enkele dagen al afgerond worden, waardoor naast Borussia Dortmund ook onder meer Ajax en Barcelona afgetroefd worden in de strijd om Hagi.

Had jij Ianis Hagi graag bij Ajax willen zien?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Ziyech geen interesse heeft in Sevilla maakt deze transfer toch ook niks uit? Overigens wel jammer, maar Ajax heeft met Noa Lang zelf een talent in huis in die op de 10 kan spelen.

1 juli 2019 om 12:04

Noa lang komt qua potentie niet in de buurt van ziyech maargoed

1 juli 2019 om 12:14

Hmm zou Noa nog niet afschrijven want zo vaak heb ik hem niet zien spelen. Ook hij kan nog enorm groeien in het huidige voetbal klimaat van Nederland. Maar ben zelf ook nog niet zo enorm onder de indruk van hem van hetgeen wat ik tot nu toe heb gezien van hem en kan ik nog niet de vergelijking maken met Ziyech op het moment.
Ziyech heeft jaren ervaring opgedaan in de ED en heeft zich (vooral afgelopen seizoen) enorm ontwikkeld in vooral zijn werk ethiek, laat dat maar een mooi voorbeeld zijn voor Noa Lang.

1 juli 2019 om 12:27

Ziyech speelde op de leeftijd van Lang bij Jong Heerenveen. Noa Lang heeft zich prima ontwikkeld , maakt tot nu toe ook een prima indruk. Zeer creatief, vaardige speler stijlvol om naar te kijken.

1 juli 2019 om 12:47

@big-poppa vergeet niet dat Ziyech ook best een laatbloeier is he. Bij Heerenveen was het een mooie ruwe diamant maar weinigen hadden voorspelt dat hij het niveau van afgelopen seizoen zou gaan halen. Noa Lang kan nog genoeg ontwikkelen, al twijfel ook ik wel of hij net zo goed als Ziyech kan worden. Echter, dit is ook niet in te schatten. Lang heeft wel de drive om verder te komen dan velen verwachten.

Verder is deze Hagi op dit moment wel verder dan Lang.

Moet zeggen dat ik steeds meer het gevoel krijg dat - nadat de gekte rondom het prachtige spel van Ajax afgelopen seizoen iets is afgezwakt - topclubs nog steeds twijfels hebben bij Ziyech. Met zijn kieskeurigheid krijg ik ook steeds meer vertrouwen dat hij wel eens gewoon kan prefereren voor een langer verblijf in Amsterdam, stoã¯cijns als hij is.

1 juli 2019 om 12:54

Ten Hag heeft een paar lievelingetjes in de jeugd en dat zijn: Eiting, Ekkelenkamp, De Wit en Lang. De Wit wil ik nooit meer in het eerste zien. Ekkelenkamp moet wat meer karakter kweken en Eiting heb ik wel vertrouwen in maar die mist gewoon een aantal wedstrijden in de benen. Lang lijkt mij een speler van de categorie El Ghazi, Kishna, Cerny. Ik hoop dat hij zich ontwikkeld en niet zoals die spelers het in het begin leuk doet maar daarna wegzakt.

1 juli 2019 om 13:25

Nouja, een trainer als Ten Hag met zulke doordachte tactische ideeen heeft gewoon verlengstukken in het veld nodig. Vaak zijn dit wat meer nuchtere types, slimme jongens ook. Daley Blind is dat, Matthijs de Ligt was dat ook. Frenkie vulde het gewoon allemaal geweldig in en Schone is ook zo'n verlengstuk. In de aanval kan Huntelaar hier belangrijk in zijn en is ook Tadic hierin belangrijk.

Ik denk dat hij dit ook inschat op bijvoorbeeld (tactische) intelligentie bij spelers. Ik denk dat dat éã©n van de redenen is - naast dat hij prachtig kan voetballen - dat Eiting vorig jaar in het begin gewoon basisspeler was en hij ook fan is van zo'n jongen.

Dat zijn spelers die onopvallend onwijs belangrijk kunnen zijn in woord en spel.

Je ziet het vaker bij dit soort tactisch sterke trainers. Spelers waarvan je denkt: hoe kan het toch dat hij ineens zo goed is. Milner bij Liverpool. Fernandinho bij City (nog veel beter dan velen denken), en er zijn er door de jaren heen tientallen geweest in magistrale teams.

1 juli 2019 om 13:49

Laat me voorop stellen dat ik niet zeg dat noa lang een slechte voetballer is. Het is zeker een prima voetballer met voldoende potentie. Het niveau van ziyech gaat hij denk ik alleen niet aantikken. Maargoed ik laat me graag verrassen als ajacied

1 juli 2019 om 14:25

@big-poppa

juist andersom, qua potentie komt Noa zeker in de buurt van Ziyech. Als het goed is bij die jongen dan is het echt goed, echter is hij te flegmatiek en totaal niet constant. Het is juist de vraag of Noa zijn potentie gaat realiseren.

Dat is het probleem bij veel talenten, de potentie daadwerkelijk realiseren.

1 juli 2019 om 12:15

Ik ben fan van Ajax en vindt zeker dat je de jeugd een kans moet geven. Maar naar aanleiding van de wedstrijden die ik heb gezien van deze jongen kan ik wel de conclusie trekken dat hij een paar klassen beter is dan Noa.

Voetbalzone spreekt zichzelf ook enorm tegen. Las net een bericht in de Wandelgangen dat Dortmund, Barcelona heeft afgetroefd betreft Hagi. Wat is het nou?

1 juli 2019 om 12:06

Tsja Voetbalzone is een verzamelsite, die geven alleen maar berichten van verschillende media door. Je moet bij berichten hier altijd goed kijken naar de bron en zelf kritisch zijn wat er klopt en wat niet.

1 juli 2019 om 12:52

Gooi het dan lekker allemaal in de Wandelgangen. Dit is namelijk weer een bericht wat je met een korreltje zout kan nemen. Zelfde als de Ligt, waar elke dag wel wat over geschreven moet worden.

1 juli 2019 om 12:07

Dat is gewoon van een andere bron, niet meer, niet minder.

1 juli 2019 om 12:28

Eerst was het Ajax, toen Barca, daarna Dortmund en nu weer Sevilla. Dit is ook al een aardige soap aan het worden. Ik heb ook nog Inter voorbij zien komen.

Een hoop geruchten en het volstrekt onduidelijk waar hij dadelijk gaat tekenen. Het zal best een goede speler zijn, maar ik zie toch meer in Meritan Shabani van Bayern. Daarin zou Ajax ook geinteresseerd zijn en laten we hopen dat dat wel waar is. Dan haal je een speler binnen met mogelijkheden. Ik denk wel dat we voorlopig moeten wachten totdat duidelijk is welke spelers bij Ajax zullen gaan vertrekken. Hoe sneller daar duidelijkheid over bestaat, hoe beter het is. Het zou mooi zijn als Overmars een deadline zou kunnen stellen: na die datum verkopen we geen spelers meer!!

Overigens maakt een serieuze Roemeense krant (ez) zojuist melding van een bod van 15 miljoen Euro dat FC Barcelona heeft uitgebracht op Ianis Hagi. Wie het echt weet mag het zeggen.

Zo zie je maar dat het hele Sevilla verhaal een gerucht was.. Hoe dan je gaat van "zoeken naar een gevestigde speler" waarvoor 30 miljoen niet te weinig is en je koopt uiteindelijk Ianis Hagi, een nobody in het internationale voetbal tot nu toe.. of ze hebben geen verstand van voetbal of ze hebben geen koek gegeten van organisatie strategie bij Sevilla..dat eerste is onaannemelijk dus ze zijn volgens MIJ gewoon dom bezig daar

In feite heeft George Hagi zichzelf als trainer/eigenaar van Constanta en vader van Ianis Hagi in een onmogelijke positie gemanoevreerd. Hij moet de belangen van de club dienen als trainer, zijn eigen portemonnee ook omdat hij tevens eigenaar van de club is en dan schijnt hij daarnaast de persoonlijke belangen van zijn zoon te behartigen. Dat gaat ergens wringen lijkt mij. Ik denk bijvoorbeeld dat de keuze voor Sevilla niet in het belang van zijn zoon is als ook Ajax, Barca en Dortmund op het vinkentouw zitten. Waarom dan naar een club die geen CL speelt ?
Ik ben benieuwd hoe Hagi junior zich gaat ontwikkelen, waar dan ook. En ondertussen wachten we af of voor Ziyech alsnog een club langs komt waar hij wel perspectief in ziet. Of nog mooier, hij besluit bij Ajax te blijven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren