Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kees Luijckx: ‘Ik zag hem zitten op de bank bij PSV, hij was niet blij hoor’

Laatste update:

PSV won zaterdagavond in eigen huis overtuigend met 4-0 van NEC. Hirving Lozano maakte met een invalbeurt na rust na vier jaar afwezigheid officieel zijn rentree in dienst van PSV. Desondanks deelde volgens Kees Luijckx niet iedereen mee in de feestvreugde. De analist van ESPN zag Yorbe Vertessen balend op de bank zitten.

Vertessen maakte tijdens eerste drie competitieduels van PSV telkens minuten onder Peter Bosz. De trainer hield de Belgische aanvaller tegen NEC echter de volledige wedstrijd op de bank en koos er vroeg in de tweede helft voor om de geblesseerde Noa Lang te vervangen door Lozano. De Mexicaan, die op Deadline Day terugkeerde bij PSV, wist tijdens zijn invalbeurt verre van te imponeren.

“Ik zag Vertessen op de bank zitten, die was niet blij”, zei Luijckx na afloop van het duel bij De Eretribune. “De invallers bij PSV hebben überhaupt niet onwijs veel verschil gemaakt, vond ik. Maar Lozano was niet heel spraakmakend of opvallend tijdens zijn invalbeurt. Dat hij mag invallen, is het voordeel van een speler met een flinke status die gewoon voorrang krijgt in de pikorde.”

De analist vond het terecht dat Lozano mocht invallen, maar heeft wel te doen met Vertessen.“Hij heeft het heel goed gedaan en deed precies wat de trainer van hem verlangt. Hij wordt nu gewoon aan de kant geschoven. Je moet je voorstellen dat je trainer bent en aan Vertessen uitlegt wat zijn rol is en dan zie je vervolgens dat hij die perfect heeft ingevuld.” De aanvaller kwam dit seizoen tot nog toe tot 127 speelminuten in de Eredivisie, waarin hij goed was voor 2 goals.

Karim El Ahmadi, eveneens aanwezig bij de uitzending van De Eretribune, denkt dat Vertessen een speler is die niet veel zal klagen. “Maar ik denk dat hij hier nu wel even ziek van is”, reageerde Luijckx. Vertessen werd tijdens de slotdagen van de zomerse transferwindow nog in verband gebracht met een (tijdelijk) vertrek bij PSV, maar bleef uiteindelijk in Eindhoven. “Misschien had hij nog naar Twente gekund. Ik weet niet hoe dat precies is gelopen, maar nu met terugwerkende kracht was hij daar waarschijnlijk graag heengegaan”, aldus Luijckx.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ach, dat zal wel meevallen. Denk dat Vertessen best nog wel z’n minuten gaat maken.

17 september 2023 om 10:47

Willen we wel dat Vertessen nog minuten gaat maken? Misschien hard gezegd maar is Vertessen nu het niveau wat PSV zou moeten nastreven? Kon geen potten breken in België, is nog altijd enorm druistig en niet secuur voor de goal. Met Lozano haal je een kwalitatief veel betere speler dan Vertessen met ook ongeveer dezelfde kwaliteiten (diepgang, snelheid). De kwaliteit moet omhoog en dan is het logisch dat sommige spelers afvallen.Je ziet ook dat Lang zo ongelooflijk goed is dat hij (on)bewust uit de wedstrijd wordt geschopt door de gemiddelde lompe eredivisie verdediger. Dadelijk raken ze hem echt eens fout en staat hij twee maanden aan de kant. Zou je dan moeten teruggrijpen op Vertessen dan doe je 10 stappen achteruit. Wat ik de laatste jaren bij PSV vond is dat als PSV wisselde dat het kwalitatief zo hard achteruit ging. Nu kan je met je wissels juist variëren in speelstijl zonder echt veel kwaliteit in te leveren. Meer diepgang nodig in de aanval? Bakayoko op de bank, Lozano erin. Verdedigend wat sterker staan? Dest naar links en Teze erin. Een echte afjager in op 10 in plaats van een technisch begaafde 10? Tillman of Til erin voor Saibari.

Vertessen is altijd redelijk oke geweest met een reserverol, dus waarom vandaag opeens niet. Ik vind Vertessen prima voor de breedte maar meer dan dat wordt m wat mij betreft niet. Lozano, Lang, Pepi, Bakayoko en super Luuk zijn onze beste voorhoede spelers.

16 september 2023 om 23:44

Vertessen is gewoon gezakt van invaller naar reserve invaller. Daar zal die best ff van balen.

17 september 2023 om 10:55

Dat heet doorselecteren. Als er iemand beter is dan kom je op de bank. Hij moet het laten zien tijdens zijn invalbeurten. De keren dat hij inviel was het wel aardig maar niet heel bijzonder.

17 september 2023 om 12:07

tuurlijk baalt een Vertessen op dit moment. Hij zal tot aan deadline day een ander perspectief hebben gehad dan nu. Maar hij moet niet vergeten dat hij deel uit maakt van een team. Maar PSV gaat nog vele wedstrijden spelen, Lang en Chucky kunnen niet alle wedstrijden spelen. Maar het team heeft gewoon spelers nodig die er meteen staan. En Vertessen was gewoon eerlijk gezegd een twijfelgeval als hij erin kwam, Hij kon of goed zijn maar meestal faalde hij in de beslissende pass of het laatste tikje. Ja daar word je als Spts/buitenspeler wel op afgerekend. Maar hij moet nu beseffen een selectiespeler te zijn net als Boy Waterman, maar zit die er gefrustreerd bij? Nee

17 september 2023 om 07:12

Omdat er een verschil is tussen een reservespeler met perspectief en opvulling op de bank

17 september 2023 om 07:25

Ik snap wat je bedoelt. Maar vertessen is toch van eerste invaller naar reserve invaller gegaan. Misschien krijgt hij het geluk dat lang op 10 komt te spelen. Wat in mijn inziens best een keer te proberen valt. Omdat je dan zowel lozano als bakayoko kan laten spelen. En dan kan je?baibadi? In de luwte klaarstomen voor een vol seizoen in de basis

17 september 2023 om 10:23

IK verwacht zelf persoonlijk niet dat Babadi zijn contract gaat verlengen.

17 september 2023 om 10:11

Omdat hij ook wel eens wat meer wil dan reserve zijn misschien?

17 september 2023 om 10:24

Dat is zeker te begrijpen maar dan had hij beter bij de leiding van PSV kunnen aangeven om te vertrekken want Lang, Bakayoko, Luuk of Pepi ging hij er toch nooit volledig uitspelen.

17 september 2023 om 10:36

Nee, maar het is nogal een verschil of Lozano erbij komt op het laatste moment of niet.

Deze Luijks was gister matig op dreef, ging in discussie met Marciano Vink over Steijn maar xijn mening sloeg kant nog walSowieso een zwak programma dat eretribune. Ik ben wel klaar met de beens,luijksen en perezen En die van Gangelen: wat een baby

17 september 2023 om 08:17

Been en Perez zijn gewoon prima analisten. Die Luijkx hoort zichzelf veel te graag praten. Wat een vermoeiend figuur joh. Die denkt echt dat hij het uitgevonden heeft allemaal.

Vertessen heeft alle reden om te balen als je de afgelopen wedstrijden gewoon goed hebt gespeeld en nu ineens zo goed als op de tribune wordt gezet.

Zo kan je elke reservespeler wel afgaan en kijken of die blij of niet blij is. Als die blij is, heb je denk ik een mentaliteitsprobleem als prof..
Maar dit is gewoon roepen om het roepen.

Ik heb als amateur analist zitten kijken naar de Ajax minded analisten bij de NOS en ESPN en ik kan je zeggen, die waren niet blij hoor. Je zult je maar moeten richten op de hele kleine dingetjes die niet goed gaan bij het huidige PSV, dan moet je echt hard werken voor je geld, dat valt nog niet mee.

ON topic; Natuurlijk si Vertessen niet blij, maar hij is wel realist en wss keek hij zelf ook uit naar hoe Lozano het zou doen. Behoudens 1 goede actie waarbij hij de rechtsback doldraaide was het niet zo veel nog. En blessures gaan ook dit seizoen weer parten spelen bij PSV, dus Vertessen moet wederom geduldig zijn en er stan op de mmomenten dat hij er in moet, dan zal hij nog genoeg stukken van wedstrijden spelen, mss al veel sneller als men hier verwacht, kijk woensdag maar even voor de zekerheid , want zijn wapen kon wel eens hard nodig zijn, hard rennen in een counter.

17 september 2023 om 19:02

Zo eens met jouw eerste alinea. De rest trouwens ook 😉

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren