Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Keeper blundert vreselijk bij ADO: ‘Dit is een zwarte dag voor mij’

Laatste update:

FC Utrecht boekte zondag een 3-0 overwinning op ADO Den Haag en die zege werd ingeleid door een blunder van Indy Groothuizen. De keeper gaf de thuisploeg de 1-0 cadeau door de bal na een terugspeelpass niet onder controle te krijgen. Cyriel Dessers profiteerde van een misser.

Groothuizen sprak na afloop bij FOX Sports van ‘een zwarte dag’: “Maar ik moet een grote jongen zijn. Ook dit hoort erbij. Ik ren erachteraan, ik voelde Dessers niet echt aankomen. Ik kan nu ook niet echt uitleggen wat er precies gebeurde. Het is gewoon zuur. Dit overkomt mij eigenlijk nooit.”

“Ik ben dit seizoen te vaak betrokken bij tegengoals. Dat heeft ons punten gekost”, is Groothuizen zelfkritisch. “Verschrikkelijk zuur. Ik hoop dat de gifbeker nu leeg is. Het gebeurt wekelijks dat we ons zelf tekort doen door individuele fouten. Daar ben ik te vaak bij betrokken.”

ADO staat door de overwinning met twaalf punten op de twaalfde plaats en staat slechts twee punten boven de degradatiestreep in de Eredivisie. De 22-jarige Groothuizen deed dit seizoen in alle competitieduels mee en kreeg 34 doelpunten om de oren. Hij keepte eerder voor Ajax en FC Nordsjaelland.

Wie is de beste doelman van ADO Den Haag?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Valt mij wel op dat het dit seizoen echt dramatisch is met de keepers. Er kan letterlijk geen weekend voorbij gaan met een blunderende keeper.

4 november 2018 om 17:55

Het uittrappen van een bal? We moeten niet doen alsof elke terugspeelbal een keiharde inspeelpass of een hoge bal is. Een bal aannemen en schieten, of direct uittrappen, leer je zelfs in de E-tjes.

Gewoon een hele beperkte keeper. Bezig aan een heel matig seizoen en dat weet ie zelf ook. Ik denk echter dat hij niet veel beter kan, dan wat hij dit seizoen allemaal laat zien. Natuurlijk zijn dit soort fouten dan wel een uitzondering.

Vond dat hij reageerde als totaal verliezer en mentaal gebroken... té als je het mij vraagt..

Bij dit soort acties hoop ik maar gewoon dat ie omgekocht is.

Of kan deze man echt alleen keepen en echt totaal niet voetballen? Deze bal aannemen was echt niet zo moeilijk. Dat doet m'n neefje van 7 nog beter...

4 november 2018 om 20:37

Deze man kan niet voetballen en niet keepen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren