Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Juventus laat na Bouy volgende speler naar Zwolle vertrekken’

Laatste update:

PEC Zwolle doet in de laatste dagen van de transferperiode mogelijk weer zaken met Juventus. De recordkampioen van Italië liet in de zomer Ouasim Bouy op huurbasis naar Overijssel vertrekken en misschien volgt Hördur Björgvin Magnússon hem nu.

/

Volgens Italiaanse media staat de 22-jarige verdediger op het punt aan de slag te gaan bij de Eredivisionist. PEC verkocht Trent Sainsbury voor een fiks bedrag aan Jiangsu Suning in China en is zoekende naar een versterking achterin. Magnússon wordt mogelijk de man naar wie Ron Jans zoekt. De IJslander heeft een aflopend contract in Turijn en wordt nu nog verhuurd aan Cesena.

Juventus en Cesena verscheuren het huurcontract mogelijk om Magnússon het seizoen als huurling af te laten maken op de Nederlandse velden. Magnússon kwam al twee keer uit voor het IJslandse nationale team en verruilde Fram medio 2010 voor Juventus. Hij werd ook al eens uitgeleend aan Spezia en stapte in de herfst van 2014 over naar Cesena.

PEC Zwolle heeft achterin nog iemand nodig

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Creatiefe oplossing weer. Waarschijnlijk het netwerk van Raiola opnieuw aangeboort, mooi dat PEC daar gebruik van maakt. Hopen dat deze jongen een beetje een degelijke verdediger is, al verwacht ik niet dat hij de basis zal halen wanneer iedereen fit is..

29 januari 2016 om 18:17

Speler van Fabio Algeri, niet van Raoila.

29 januari 2016 om 19:03

Ik zeg ook nergens dat het een speler van Raiola is. Ik stel alleen dat hij waarschijnlijk uit het netwerk van Raiola komt. Raiola heeft al veel spelers onder gebracht bij Italiaanse clubs en kent overal verschillende mannetjes. Ik denk dat PEC bij hem navraag heeft gedaan of er nog een paar andere degelijk spelers bij Juve zitten aangezien Raiola PEC daar gemakkelijk bij ozou kunnen helpen. Dit weet ik natuurlijk niet zeker, maar leek me een realistische gang van zaken gezien de relatie van PEC met Raiola afgelopen jaren.

Toch jammer dat er weer gehuurd word.

27 januari 2016 om 10:02

Er staat niet of ie wordt gehuurd toch , heeft een aflopend contract dus kan net zo goed een contract tekenen voor langere tijd.

27 januari 2016 om 10:06

Maar als ie wel wordt gehuurd is het idd jammer.

27 januari 2016 om 11:11

Ik bedoel meer dat het zo jammer is dat er zoveel gehuurd is en word... Ik snap echt wel dat het niet anders kan!

27 januari 2016 om 12:27

"....verscheuren het huurcontract mogelijk om Magnússon het seizoen als huurling af te laten maken op de Nederlandse velden."

Er wordt dus (eerst) gehuurd..

27 januari 2016 om 10:25

Huur tot eind van het seizoen. Dan is hij transfervrij en kan hij gratis overgenomen worden.

Een mooie goedkope gelegenheid om te zien of hij een versterking kan zijn voor volgend seizoen!

27 januari 2016 om 10:32

Wel met het risico dat wanneer hij wel uitstekend presteert er weer andere clubs met hem aan de haal kunnen gaan.

27 januari 2016 om 10:39

Dat klopt. Een club als PEC is gewoon niet in de gelegenheid om risicoloos te werk te gaan.

Dit is wel een optie, met voor Pec, de minste risico's. Mocht hij namelijk niet bevallen dan gaat hij van de zomer gewoon weg.

Daarnaast heb er ik het vertrouwen in dat alle partijen wel graag voor langere tijd ana elkaar verbonden willen worden, zeg maar een soort gentleman-agreement

27 januari 2016 om 11:29

Volgens Nijkamp bestaat de kans dat Magnusson de Blauwvingers al in de tweede seizoenshelft komt versterken. "Ik sluit het niet uit. Het wordt alleen wel lastig. Nee, dan gaat het niet om geld, maar meer over het plan wat Juventus met hem heeft. In die aftastende fase zitten we nu. In principe zijn we tevreden met de selectie die we nu hebben staan, maar voor de toekomst zou het goed kunnen zijn om hem nu al te laten wennen aan PEC en de competitie. Als we zaken gaan doen, gaat het sowieso over een langere periode dan alleen het komende halfjaar."

27 januari 2016 om 12:28

Juist heel slim. In de winterperiode vragen clubs toch vaak meer geld voor spelers, omdat ze ze tussentijds niet willen verliezen. Dan is huren de ideale mogelijkheid. Zo heb je de rest van het seizoen je versterking, en kan je rustig aan zoeken, naar een vaste versterking voor volgend seizoen.

Ken deze speler niet, misschien dat een Juventus fan hem eens kan beschrijven?

Hij zal wel niet voor niets een contract hebben bij Juventus, een extra optie achterin kan geen kwaad met het vertrek van Trent.

29 januari 2016 om 18:20

Linksbenig, 1.91 cm, fysiek sterke centrale verdediger die ook als linksachter uit de voeten kan.

https://www.youtube.com/watch?v=ndme3c6dfou

Wat een PRACHTIG shirt heeft juve toch..

Stiekem hoopte ik op Pogba, toch jammer dat we het dan moeten doen met Magnusson (niets ten nadele van hem).

29 januari 2016 om 18:11

Precies.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren