Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jozefzoon lacht en geeft eerste reactie: ‘Ik kreeg hem gelijk opgestuurd’

Laatste update:

Florian Jozefzoon presteerde het zaterdagavond om voor een open doel te missen, tot afgrijzen van onder meer trainer Joseph Oosting. Desondanks won RKC Waalwijk dankzij twee treffers van Michiel Kramer met 2-1 van FC Groningen. Jozefzoon werd na afloop van de thuiszege uiteraard gevraagd naar de flater bij de tweede paal. Ook Michiel Kramer komt kort aan het woord over de misser van zijn ploeggenoot.

"Ik heb hem direct opgestuurd gekregen op mijn telefoon", aldus een lachende Jozefzoon in gesprek met Cristian Willaert van ESPN. "Helaas mis ik hem, ik weet zelf niet wat er gebeurde. Ik moet hem gewoon maken, ik mis hem niet twee keer denk ik. Het is moeilijker om hem te missen dan hem te maken. Ja, jammer. Ik ben topsporter en zo'n wedstrijd zit er soms tussen. Ik moet gewoon verder. We hebben gelukkig gewonnen en dat is het belangrijkste."

Willaert wil van Kramer weten of Jozefzoon door zijn ploeggenoten nog vaak zal worden aangesproken op de misser. "Misschien van de week, maar nu niet", reageert de spits van RKC na afloop. "Ik heb ook weleens een grote kans gemist. Hoe vervelend het ook is, dit gebeurt gewoon. Maar ik ben serieus en oprecht blij dat we het hebben kunnen omdraaien om die wedstrijd te winnen. Als je de wedstrijd verliest, en je krijgt natuurlijk dit moment, dan wordt het natuurlijk uitvergroot. En nu staan we toch aan de positieve kant, dus daar ben ik wel serieus blij om."

In de studio van ESPN bleef de opmerkelijke misser van Jozefzoon tegen Groningen uiteraard niet onbesproken. Er werd in De Eretribune middels een compilatiefilmpje teruggekeken op diverse grote en curieuze missers uit het verleden. Op de beelden zijn onder meer flaters van Wim Kieft, Jon Dahl Tomasson en Max Huiberts voor open doel te zien.

Oosting
Kramer staat na de dubbelslag tegen Groningen op tien doelpunten in de Eredivisie. Willaert wil in dat kader weten wat de spits te danken heeft aan Oosting. "Het feit dat ik weer plezier heb in het spelletje, dat is de voornaamste reden. En dat is ook de reden dat ik naar deze club ben gekomen. Dat plezier was ik gewoon volledig kwijtgeraakt. Eigenlijk wilde ik stoppen met voetballen en vervolgens zijn we nu anderhalf jaar verder. En ik ben blij dat ik nog door ben gegaan. Dit had ik voor geen goud willen missen. En dat is natuurlijk te danken aan de trainer die het vertrouwen in me uitspreekt", aldus de dankbare Kramer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met een winstpartij kun je er inderdaad wel met een glimlach naar kijken, maar was toch anders geweest als het een verliespartij was geweest.

Maar goed, wel sportief van hem. En inderdaad, er zijn er hem wel een paar voor gegaan. Waaronder ook internationals.

Dit is wel een bizarre misser hoor. Zelden gezien. Kan me één van Kieft herrineren die hem.over wist te krijgen en Slory tegen Ajax. Dan slaap je niet lekker denk ik.

16 april 2023 om 10:55

Ik denk dat het bij Josefzoon wel mee valt omdat ze wel 3 punten gepakt hebben. Hadden ze verloren of niet gewonnen hierdoor dan sliep die een stuk slechter inderdaad.

Ik vind dat Michiel Kramer inderdaad weer is opgeleefd bij RKC, met trainer Joseph Oosting.
Het plezier straalt er van af, zoals hij zelf al zegt, een heel andere Kramer dan de Kramer uit de Feyenoord periode, en daarna.
Momenteel is hij een echte spitsspits, die gewoon goals kan maken!
En ja, de twee goals die hij scoorde, compenseren de vergalde kans van Florian Jozefzoon, die zoals hij zelf aangeeft dit geen tweede keer gaat demonstreren.
Voor hem ben ik blij met de gemiste kansen compilatie van ESPN , die ik ook heb gezien.
In dat kader valt de misser van Florian best wel mee vind ik ,komischer kan het haast niet, vooral die van Kieft hahaha.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren