Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Jij idioot en imbeciel, je had Neymar een penalty moeten laten nemen!’

Laatste update:

De uitschakeling van Brazilië op het WK is slecht gevallen bij Neto. De voormalig middenvelder van onder meer a Seleção is woest dat Tite sterspeler Neymar geen strafschop liet nemen. "Ezel, een schande van een trainer", liet hij weten bij Band, het programma dat hij presenteert. In de strafschoppenserie kwamen Rodrygo, Casemiro, Pedro en Marquinhos wél aan bod, maar Kroatië nam de strafschoppen beter. Vlak na de nederlaag werd bekend dat Tite is opgestapt als trainer van Brazilië.

"Ik zei dat Neymar hem moest nemen. Het is de schuld van Tite. Neymar heeft geen penalty genomen!", sprak Neto zijn verbazing uit. "De beste strafschoppennemer in de wereld, jij schaamteloze man. Hij verdient het niet om hier te zijn, jij had Neymar een penalty moeten laten nemen." Brazilië begon de strafschoppenserie direct teleurstellend met de misser van Rodrygo. Nadat Casemiro en Pedro wél raak schoten, miste Marquinhos de allesbeslissende elfmetertrap. "Na Neymar hadden Allison en Marquinhos nog kunnen scoren", zei Neto met enig gevoel voor cynisme.

"Jij idioot", ging de vijftienvoudig international ongenadig hard verder. "Je hebt te maken met een land, een lijdend land, waar mensen 300 real (ongeveer 55 euro, red.) voor een shirt betalen. Je hebt je familie en denkt niet aan het volk, de mensen op straat, jij idioot. Je hebt het WK op makkelijke wijze verloren. De laatste strafschop laat hij door Marquinhos nemen. Nee! Laat Neymar de goal maken, jij imbeciel! Je bent de slechtste trainer in de historie van het land en van het nationale team, een schande van een trainer. Je bent de grootste schande van het land, Tite."

Tite gaf na afloop aan dat Neymar de vijfde strafschop zou nemen. "Hij zou de beslissende penalty nemen. De speler met de meeste skills en mentale capaciteit moet die nemen, aangezien die strafschop onder hogere druk staat." De vijfvoudig wereldkampioen was op weg naar de halve finale door een huzarenstukje van Neymar. Kroatië kwam ver in de verlenging echter op 1-1 door een treffer van invaller Bruno Petkovic. Het Balkanland bleek daarna de sterkste in de strafschoppenserie: 2-4. Doelman Dominik Livakovic was de uitblinker tijdens de 120 minuten en de aansluitende strafschoppenreeks.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat als Neymar de penalty wilde nemen, hij hem sws had mogen pakken. Maar blijkbaar zei hij uitdrukkelijk 'nee'..

9 december 2022 om 23:58

Neymar doet stoer als er niks op het spel staat. Ben blij dat die arrogante kwal uitgeschakeld is. Vandaag een andere kwal gezien. Wat is Messi toch veranderd. Echt om te kotsen. Gelukkig vond de Spaanse (!) scheids hem wel heel leuk, daar vaarde Messie wel bij.

Emotionele gozer die Neto.

Hij doet alsof Brazilië een derde oorlog wereldoorlog heeft verloren. Met zijn shirt prijzen en een heel land staat achter Brazilië etc.

Gewoon gewogen en te licht bevonden.

Je mag de volgorde van de penalty nemers niet meer veranderen na het doorgeven toch? Sowieso een walgelijke reactie van deze gozer.

Stond waarschijnlijk gewoon als nr 5 op het lijstje, zodat hij de winnende kon nemen....

Wat een hysterische reactie van deze man zeg. Als Neymar een penalty had genomen en van de overige 4 missen alsnog 2 spelers het doel, ben je nog steeds uitgeschakeld. Daarnaast is het helemaal niet zeker dat Neymar hem wel had gemaakt. Loop je voor niks hysterisch te doen als volwassen man.

9 december 2022 om 22:27

En kans is ook aanwezig dat Neymar zelf de penalty niet wou nemen, of de 5de omdat hij ervan uitging dat Marquinhos ging scoren. Veel mogelijkheden maar is idd gewoon een hysterische reactie van een slechte verliezer.

Deze man heeft ze niet allemaal of wel? Wat een reactie zeg en zo'n scheldtirade. Van een oud-prof verwacht je toch iets meer zelfcontrole. Om daarnaast nog maar te zwijgen over het feit dat ie schijnbaar te dom is om te realiseren dat Neymar 99% zeker er zelf op stond de 5e te nemen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren