Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Internazionale rondt ruildeal af met koopoptie van twaalf miljoen euro

Laatste update:

Internazionale heeft de komst van Cristiano Biraghi donderdagochtend wereldkundig gemaakt. De linksback komt op huurbasis over van Fiorentina. In de deal is een optie tot koop opgenomen, zo laat de Italiaanse topclub weten. Biraghi is geen onbekende in het Giuseppe Meazza, daar hij werd opgeleid door Inter en in 2016 definitief vertrok uit Milaan.

De 26-jarige verdediger maakt deel uit van een ruildeal tussen beide clubs. Henrique Dalbert heeft Inter op zijn beurt verlaten voor la Viola, zo werd woensdag bekend. Biraghi doorliep de jeugdopleiding van Inter en werd drie jaar geleden voor een bedrag van vijf miljoen euro verkocht aan Pescara. In de zomer van vorig jaar maakte hij voor twee miljoen euro de overstap naar Fiorentina en daar maakte hij een dermate goede indruk, dat Inter nu heeft besloten om hem op huurbasis terug te halen.

“Ik ben blij om weer thuis te zijn”, reageerde Biraghi tegenover diverse Italiaanse media, nadat hij met succes de medische keuring had afgelegd. Inter maakt niet bekend voor welk bedrag Biraghi volgend jaar definitief kan worden overgenomen, maar Italiaanse media melden een bedrag van twaalf miljoen euro. Het contract van de 26-jarige linksback, met vijf interlands voor Italië achter zijn naam, bij Fiorentina loopt door tot het einde van het seizoen 2021/22.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Blij dat Dalbert weg is. Biraghi is een degelijk aankoop, toch één van de sterkhouders van Fiorentina en wanneer fit basisspeler bij Italië in de belangrijke wedstrijden. Alexis is ook binnen. Nu hoop ik nog op het aantrekken van een sterke aanvallende middenvelder maar dat zal afhangen van de eventuele verkoop van Icardi. Er staat in ieder geval voor het eerst sinds jaren weer een sterke selectie!

29 augustus 2019 om 10:54

Goede aankoop idd, geen wereldtopper maar een zeer goede back, en echt goede Backs zijn zeldzaam, imo lopen er nog weinig wereldtoppers op de back posities. Alexis ben ik niet van overtuigd, maar het kan goe uitpakken, de gok waard.

29 augustus 2019 om 11:15

Probleem met Sanchez bij United was dat de verwachtingen enorm hoog waren in combinatie met het feit dat hij jarenlang wat overbelast is geweest. Hij heeft achtereenvolgens de volgende toernooien gespeeld: Wk2014, Copa 2015, Copa 2016, Conf Cup 2017, Wk2018, Copa 2019. Die heeft dus de afgelopen 5 jaar geen 1 zomer rustig aan kunnen doen.
Het zou denk ik zomaar kunnen als hij goed gebracht wordt dat hij weer helemaal opbloeit.

29 augustus 2019 om 11:34

Afcavosje

Klopt, zeer sterk punt, Sanchez is ook vaak een speler die zich voor Chili kapotwerkt, als je dan geen 1 zomer rust hebt op 5 jaar is dat fysiek moordend.

29 augustus 2019 om 11:38

écht goede backs zijn momenteel inderdaad zeldzaam. Zijn vaak óf verdedigend goed óf aanvallend sterk. Voordel is wel dat Inter met winbacks speelt dus dat het verdedigende aspect minder belangrijk is. Conte speelt vaak met één meer verdedigend ingestelde back en één aanvallend ingestelde back. Biraghi zal meer verdedigende taken op zich nemen terwijl Candreva en Lazaro meer aanvallend ingesteld zijn.

Alexis is inderdaad een gok. Maar Inter heeft weinig te verliezen. Pakt het goed uit dan heb je aan Alexis echt een hele goed speler. Rendeert hij niet dan heb je iemand die je vanaf de bank kan laten komen. Daarnaast kost hij bijna niks.

Wel heel erg jammer dat Icardi niet lijkt te willen vertrekken. Dan wordt er dus geen extra middenvelder aangetrokken. Aangezien ik Icardi niet meer voor Inter zie spelen, is hij verder ook niet van toegevoegde waarde. Anders had je met Icardi tenminste nog een erg goede spits gehad.

Wel sterk van Inter deze zomer! Geweldig dat komende seizoen weer nagelbijten wordt!
Ten minste wat concurrentie in de serie A.

Nu nog Juve die een goede middenvelder koopt en we zijn vertrokken! Al schat ik die kans klein in...zeker omdat er velen niet weg willen.

29 augustus 2019 om 11:10

Is Marchisio geen optie voor Juve? Die heeft z'n contract onlangs laten ontbinden bij Zenit en heeft nog geen nieuwe club.

29 augustus 2019 om 11:33

Afcavosje

Marchisio was te vaak out en gaat het Juve niveau nu niet meer aankunnen op fysiek vlak, dat was ook de reden dat hij mocht gaan. Technisch en tactisch nog steeds een topper natuurlijk. Dus mss als 12de man.. waarom ook niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren