Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Internazionale maakt 22 miljoen euro over naar Duitsland voor vleugelspeler

Laatste update:

Valentino Lazaro mag zich speler van Internazionale noemen. De Italiaanse topclub laat maandag via de officiële kanalen weten een akkoord bereikt te hebben met Hertha BSC over een transfer van de 23-jarige vleugelaanvaller. Lazaro kost Inter naar verluidt ongeveer 22 miljoen euro en heeft een contract tot medio 2023 ondertekend in het Giuseppe Meazza.

Lazaro maakte het afgelopen seizoen namens Hertha indruk in de Bundesliga. De Oostenrijker was in 31 competitiewedstrijden goed voor 3 doelpunten en viel met name positief op door zijn assists: met 6 voorbereide doelpunten gaf hij meer assists dan welke speler dan ook bij Hertha.

De Duitse club toucheert 22 miljoen euro voor het vertrek van Lazaro en daarmee boekt men een fraaie winst. De vleugelspeler verkaste in de zomer van 2017 op huurbasis naar Hertha en maakte een jaar later voor zesenhalf miljoen euro de definitieve overstap van Red Bull Salzburg. Lazaro kwam in twee jaar tijd namens Hertha uiteindelijk tot 5 doelpunten en 12 assists in 67 officiële wedstrijden.

Lozaro is de duurste aankoop die Inter tot nu toe heeft gedaan deze zomer. De club uit Milaan maakte eerder voor twintig miljoen euro de komst van Matteo Politano al definitief, nadat hij het afgelopen seizoen al was gehuurd van Sassuolo. Diego Godín werd eerder op de dag al transfervrij overgenomen van Atlético Madrid.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben blij met de komst van een winger - wellicht dat Perisic of Candreva vertrekt?
Schijnt dat Conte hem graag wilde toevoegen aan de selectie. Ken Lazaro voor de rest niet goed. Iemand die wat meer kan vertellen? Ja 6 assists, maar meer of hij nog wat groei potentie heeft etc.

1 juli 2019 om 18:49

Hij is geen pure winger, juist heel multifunctioneel, kan de complete rechtervlank bespelen. Hij heeft zelfs een tijdje back gespeeld bij Hertha.

1 juli 2019 om 19:14

Aah dank voor de toevoeging. Dan zal Conte hem wel voor het systeem van 3-5-2 als back/winger willen gebruiken vermoed ik.

2 juli 2019 om 00:39

Hij is echt perfect voor een 3-5-2 systeem of in ieder geval een systeem met twee vleugelspelers die de hele flank bestrijken.

Ik vraag me wel echt af of hij goed genoeg gaat zijn voor Inter. Het is een prima speler voor Hertha, en past denk ik wel prima in het Italiaanse voetbal. Maar dit lijkt me toch niet de speler die Inter weer naar de top gaat brengen eerlijk gezegd...

1 juli 2019 om 19:08

@mick1988 is eem goede speler met een goede pass in huis leuke dribbel en aardig snel technisch heeft ook wel wat in huis...
Hertha is 11e geworden..
En hij heeft in dat systeem best goed gepresteerd..
Goede aankoop want ambrosio en candreva kunnen echt niet meer...

1 juli 2019 om 19:16

Dat is goed om te horen. Maar Candreva kan inderdaad echt niet meer. Was echt heel positief toen hij kwam van Lazio maar heeft dat niveau nooit meer gehaald. Zonde!
Vermoed dat Conte hem dan wil gebruiken als Back/Winger in een 3-5-2 systeem (ook gebaseerd op de reactie van GunnerFCG hierboven). Maar ben benieuwd. In ieder geval goed om te zien dat Inter actief is op de transfermarkt!

1 juli 2019 om 19:29

Perisic links hij rechts.
En 3 centrale verdedigers
Skriniar godin de vrij
Hopen dat icardi en martinez onze spitsen blijven.
Nog een goeie nr 10..
Wat breedte aankopen en je kan seizoen beginnen

1 juli 2019 om 21:15

Ik moet eerlijk bekennen dat ik twijfel over Icardi. Qua speler een absolute topper, maar qua persoon (met name door de invloed van Wanda) minder. Kan flink wat problemen veroorzaken. Maar eens wat betreft wat breedte aankopen; hopelijk haalt Inter nog wat extra spelers erbij. Las dat Sensi bijna binnen zou zijn. Zou een prima middenvelder zijn. Nu nog een topper op 10 en je bent qua middenveld (hoewel ik Barella heel graag in het Inter shirt zou zien) klaar.

2 juli 2019 om 14:59

Barella vind ik geen echte 10.
Maar mag zeker komen want valero is meer dan op en irriteer me aan brozovic.
Sensi juich ik zeker toe iemand creatief.
Maar een 10 vind ik belangrijk die missen we.
Ik ben benieuwd wie icardi opvolgt als die vertrekt.
Ben zelf niet echt blij om te horen over dzeko of een lukaku..
Lukaku me twijfels want die zou nog wat kunnen in de serie a maar dzeko is te oud.

Ik heb even de statistieken gekeken omdat ik hem nooit heb zien spelen en ze vallen wel mee. 1.1 dribbels, 1.8 key passes en 1.5 tackles. Ook heeft hij de meeste wedstrijden gespeeld als rb en kan hij het hele rechterflank spelen. Een prima winger die kan fungeren als wingback in de 352 systeem van conte, kan uitgroeien tot een solide speler onder een trainer als conte.

Ken de speler niet heel goed maar ben tochtoch bij dat inter zo actief is op de transfermarkt . Er zit nu ook veel meer beleid achter . Geen paniek aankopen zoals gabigol of Joao Mario maar echt achter spelers aangaan die ze al weken of zelf maanden volgen . Hopelijk volgt barella snel en zelf zou ik lukaku ook graag zien . Denk toch dat het einde verhaal is met icardi .

Ik zal maar erop vertrouwen dat Conte hem goed bekeken heeft en erop heeft aangedrongen. Ik volg Bundesliga niet. Ik heb wel een YouTube video gekeken van hem. Lazaro heeft een goede voorzet en dribbelt graag met de bal dwars door het midden. Volgens mij kan het afwerken beter. We zullen zien hoe het uitpakt. Op naar meer transfers.

Haha, wauw. Dit is dus met de manier van schrijven de lading van het verhaal beïnvloeden. Ik heb berichten voorbij horen komen over spelers die werden verkocht vanwege 'slechts' 5 doelpunten en 10 assists. Maar deze jongen he, deze jongen. Wat een geweldige statistieken! Het is ongelofelijk, maar hij kwam tot wel 3 doelpunten en viel al helemaal op door het onwaarschijnlijke aantal van 6 assists.

Monsterlijke aankoop.

1 juli 2019 om 19:17

Hahah inderdaad . Ze doen er alles aan om het aantrekkelijk te maken . Al zegt 3 doelpunten niet zoveel aangezien dit een wingback is

1 juli 2019 om 19:19

Dan staat dat dus ook nog verkeerd in de tekst vermeld? 3 doelpunten en 6 assists voor een wingback is al meer acceptabel.

Kan deze speler niet ben echt benieuwd. Inter lijkt eindelijk structuur te hebben in de leiding. Ben benieuwd of Icardi blijft.

Het gaat wel lekker in Italië met al die teansfers

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren