Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Inter en Newcastle United sluiten huurdeal met optie tot koop van 25 miljoen

Laatste update:

Valentino Lazaro vervolgt zijn carrière bij Newcastle United, zo maakt de Engelse club via de officiële kanalen bekend. De 23-jarige Oostenrijker, die op de gehele rechterflank uit de voeten kan, wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Internazionale. Newcastle United heeft volgens verschillende Engelse en Italiaanse media een optie tot koop ter waarde van 25 miljoen euro bedongen.

I Nerazzurri namen Lazaro afgelopen zomer nog over van Hertha BSC, dat 22,4 miljoen aan hem overhield. De 28-voudig Oostenrijks international wist in Italië echter niet uit te groeien tot een vaste waarde en kwam in de eerste seizoenshelft tot elf optredens, waarin hij twee assists leverde. De door Red Bull Salzburg opgeleide vleugelspeler werd eerder al begeerd door Newcastle United, maar the Magpies moesten het afgelopen zomer dus afleggen tegenover Internazionale.

Nu maakt Lazaro alsnog de oversteek naar Engeland, volgens de Daily Telegraph omdat hij zichzelf ‘wil testen’ in de Premier League. RB Leipzig was namelijk ook concreet in de markt voor de Oostenrijker, maar de koploper van de Bundesliga vist dus achter het net. “Ik ben heel blij hier te zijn en ik kan niet wachten om mijn ploeggenoten te ontmoeten, op het veld te stappen en ik hoop dat we veel overwinning gaan behalen”, zegt Lazaro, die na Nabil Bentaleb de tweede winterse versterking van Newcastle United is, op de website van zijn nieuwe werkgever.

“Ik heb alleen maar geweldige dingen gehoord over de club. De gesprekken met de manager waren ook goed, dus ik ben blij met deze stap. Die gesprekken hebben me overtuigd dat dit de juiste plek voor mij is”, aldus Lazaro. Manager Steve Bruce toont zich content met het aantrekken van de vleugelspeler. “Valentino is een topspeler, die wat toevoegt in aanvallend opzicht. Hij kan op een aantal posities uit de voeten, maar is van nature een buitenspeler met een uitstekende voorzet. We hebben hard gewerkt om hem voor de neus van andere clubs weg te kapen.”

Snap jij dit besluit van Internazionale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zag er heel goed uit bij Hertha, maar zo te zien niet waar kunnen maken bij Inter, wat geen schaamte is, voor een jongen die grotendeels in Oostenrijk en Duitsland was onder de radar. Deze man zal heel goed de concurrentie aangaan met Manquillo en Yedlin. Ben al best blij dat we een aankoop hebben gedaan. Helaas nog geen extra spits want Joelinton is de herbeleving van Fred op het WK 2014, en ik wil niet al me hoop op een blessuregevoelige Carroll zetten die het wel goed doet maar misschien opeens 2-3 maanden in de fysiokamer zit

De stap naar inter toch de groot gebleken . Kwam helaas te kort . Hopelijk kan hij zich herpakken bij Newcastle en zullen ze de koop optie lichten. Inter maakt niet eens verlies dan .

Voor Newcastle iig goede aanwinst nu Willems maanden lang niet kan spelen.....

25 januari 2020 om 11:41

Willems is een linksback, en deze jongen speelt op rechts. Dus...?

25 januari 2020 om 18:10

@milionario: Mijn excuus. Ik heb hem wel eens met FM gezien , ik dacht dat hij ook op links kan maar blijkbaar niet alleen op rechts.

In Newcastle hopelijk terug op de flank als vleugel en dan moet het beter gaan. Bij Inter puur vanwege zijn balans verdediging/aanval niet geslaagd. Te moeilijk voor hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren