Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik wil die play-offs halen en hoop drie spelers van Ajax te krijgen'

Laatste update:

De prestaties van Almere City FC waren afgelopen weer wat beter dan een jaar eerder, in het seizoen 2010/11. De Flevose club eindigde toen als achttiende, maar degradeerde niet omdat de Topklasse-kampioen niet wenste te promoveren. Afgelopen seizoen was er geen degradatiegevaar en finishte Almere City als dertiende in de Jupiler League. Na de zomer wil men doorstoten richting de top.

Almere City versterkte zich reeds met Stefano Lilipaly, Paul Beekmans en Ricardo Kip en beschikt nu over een spelersgroep van vijftien man. Charles Dissels komt daar ook bij: hij tekent, mits hij de medische keuring doorkomt, een contract voor twee jaar bij de club. Directeur Raymond Groenteman geeft in Almere Vandaag aan dat het daar echter nog niet eindigt.

“Ik wil volgend seizoen die play-offs halen. Daarnaast hoop ik nog drie spelers van Ajax te krijgen. Van één weet ik zeker dat die komt en van die andere twee is het nog even afwachten. Voor die spelers geldt dat wij het belangrijk vinden dat zij ook bij ons passen”, aldus Goenteman. Om wie het gaat, maakt hij niet bekend in het dagblad. Kip was al afkomstig van Jong Ajax.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat Ajax er goed aan doet om spelers te verhuren aan Almere City. Jongens die tussen Ajax 1 en Ajax A1 in zitten kunnen daar prima ervaring op doen

4 juni 2012 om 11:59

Inderdaad Almere City is momenteel groeiende en daar zouden die spelers ook gewoon in meekunnen groeien, wat weer beter is voor hun ontwikkeling.

Veel afgedankte spelers zijn naar Almere City gekomen en uitgegroeid tot iets veel waardigers (duits, Assaidi, Amrabat via SV Huizen dan wel, Burgzorg, Ars, etc.).

4 juni 2012 om 12:01

Wil je er eens een paar noemen dan want ik vind niet dat er 3 spelers er tussen in zitten of het is A1 of gewoon eerste elftal.

4 juni 2012 om 12:04

Spelers die op maandag avond bij Jong Ajax spelen. Kun je beter in de Jupiler League spelen lijkt me..

4 juni 2012 om 12:09

Haha ja je hebt nog best wel gelijk ook was dat echt helemaal vergeten sorry.

4 juni 2012 om 14:50

Voor de duidelijkheid VZ in het eerste stuk staat een fout. In 2010/2011 promoveerde FC Oss. Almere City bleef voor de Jupiler League behouden wegens het faillissement van RBC Roosendaal!

Het zou top zijn als Amsterdam nog een club erbij gaat krijgen in de de Eredivisie AFC of fc shabab zou geweldig zijn.

4 juni 2012 om 12:06

FC Shabab? je bedoelt Chabab? die mogen eerst maar eens van Be Quick winnen om uberhaupt naar de topklasse te mogen. ken je feiten man. een(momenteel) hoofdklasser naar de eredivisie...laat me niet lachen

4 juni 2012 om 12:13

@ Joshie87

Hoezo zou hij de feiten niet kennen (afgezien van een spelfout van de naam)? Hij beweert toch helemaal niet dat die club komend seizoen al in de eredivisie zou moeten kunnen spelen?

4 juni 2012 om 12:22

nee, maar het getuigt niet echt van realiteitszin om van een hoofdklasser al een satellietstatus en eredivisiestatus toe te dichten. eerst maar eens winnen van BQ, daarna de topklasse winnen(lastig zat), om daarna de eerste divisie door te komen.

en laat niemand nu aankomen met verhalen over geld dat daar zou zitten, want dat zit bij WKE net zo goed. en ik betwijfel of er iemand tien tot twintig miljoen in een selectie, stadion en randvoorwaarden wil pompen bij zo'n club

4 juni 2012 om 15:55

Haha, wist niet eens dat er een club was met zo'n bestond. Chebab is 'mannen' in het arabisch en dus gewoon een doornormale naam. Zo zijn er heleboel amateurvereningen die ook naam dragen: veluwese boys, apeldoornse boys en ga zo maar door.

4 juni 2012 om 16:32

Het gaat hier niet om feiten, ik zou het fijn vinden zei ik! Lezen kan soms ook een probleem zijn. Ik ben hier geen feitjes aan het rondstrooien.

4 juni 2012 om 12:10

Chabab, nee aub niet zeg, Mogen ze eerst hun naam veranderden in wat Nederlands.

4 juni 2012 om 12:21

Ooit een wedstrijd gezien?
Prachtige sfeer, lopen inderdaad wel een paar van die nickelson jassen ratten rond maar als je kijkt naar de volwassenen is het vooral heel vriendelijk en gezellig.

We zijn daar met mijn amateur club prima ontvangen, we hadden er inderdaad wel vrees voor dat het nog wel eens slecht volk kon zijn maar niks was minder waar.
Maar Chabab in de Eredivisie? lijkt me niet realisitsch

4 juni 2012 om 12:26

Kan die club die zich vernoemd heeft naar een griekse god zijn naam ook veranderen...........;

on: Chabab zal eerst de topklasse moeten bereiken, dan kampioen moeten worden en een goede accomodatie hebben en nog veel veel meer voor elkaar moeten krijgen.

4 juni 2012 om 16:35

Ik heb connecties in het oosten, mogelijk willen zij in het project Chabab investeren als 2 de club van A'dam.

Ik ben ga een seizoenkaart kopen. Ze spelen leuk voetbal.
Er mag wel wat meer spanning in A'dam komen

Ambities moet je altijd hebben en met wat versterkingen is dit zeker haalbaar. Spelers die nu bij Ajax A1 uitblinken doen er goed aan om naar Almere te verkassen. Zij doen daar de nodige ervaring op, om vervolgens in Ajax 1 te vlammen. Verthongen is hier een prima voorbeeld van. (verhuurperiode aan Rkc)

4 juni 2012 om 12:05

Vertonghen speelde niet in de Jupiler League maar in de Eredivisie. Top talenten kun je dan ook beter verhuren aan Eredivisie clubs.

4 juni 2012 om 12:19

Hij zegt ook niets over het niveau waar vertonghen op speelde maar dat hij sterker terug kwam uit een verhuurperiode aan een andere club in het eerste elftal. I t t spelen met jong Ajax.

On:

Weet iemand wat namen? Wie zijn er opties? En wie is de naam die Zeker gaat?

4 juni 2012 om 13:45

Lesley de Sa volgens mij. Hoorde zoiets in de wandelgangen.

4 juni 2012 om 12:24

ik denk dat je sterker wordt van trainen met Ajax(zeker als je nu en dan met het eerste meetraint) dan spelen om plek 9 in de 1e divisie.

Jammer dat Tom Boere al terug is naar Belgie. Dat zou een super spits geweest zijn voor Almere om een jaar te huren.

lijkt mij best een leuke club

4 juni 2012 om 12:15

Daar denken ze in Almere blijkbaar anders over. Als er al 1.000 mensen komen kijken bij een wedstrijd dan is dat al veel.

4 juni 2012 om 12:18

echt wat slecht zeg proberen ze helemaal hoger op te komen wordt het niet eens gerespecteerd ?

4 juni 2012 om 12:29

Ja er zijn wel een aantal oorzaken voor waarom het tot dusver geen succes is.

1. De club heeft geen historie, dus het is niet iets waar mensen van jongs af aan mee opgegroeid zijn.
2. Veel mensen in Almere komen uit Amsterdam en zijn voor Ajax. Er gaan treinen vol Ajax supporters naar de Arena.
3. Het is een lelijk koud stadion
4. De club heeft nog niet echt een eigen identiteit. Ze zijn vanaf eind jaren 90 4x van naam geruild. Eerst Zwarte Schapen toen Sporting Flevoland toen FC Omniworld nu Almere City. Eerst Zwarte shirt, toen gele, toen rood met paars, toen alleen paars en nu weer rood.
5. Er werden allemaal loze beloftes gedaan wat veel mensen teleurgesteld heeft. Er zou namelijk veel geld ingestopt worden zodat men binnen een paar jaar eredivisie zou worden. Toen was dat geld er niet en ging men bijna failliet. Nu heeft men een rijke hoofdsponsor en de zaakjes financieel op orde maar er veel geld wordt er niet geïnvesteerd en is tot dusver geen sportief succes. Men bungelt maar onderin de eerste divisie.

Ik ben er van overtuigd dat als ze zouden promoveren, je makkelijk een stadion van 10.000 zou kunnen vullen. Almere is de 6e stad van Nederland. Maar ja dan weet je wel wat voor soort supporters je hebt

4 juni 2012 om 16:11

Malloot dat komt mede door de prestaties, ze werden 2 seizoenen geleden niet voor niks troosteloos laatste. Nu ze dankzij Ajax wat meer professioneel te werk gaan (adidas kledij, Ajax jeugdspelers) doen ze het een heel stuk beter en kunnen ze inderdaad aankomend seizoen de play-offs halen.

Met Huistra aan het roer bij de Graafschap verwacht ik ook nog een paar Ajacieden in Doetinchem.

4 juni 2012 om 16:12

Denk ik ook wel, maar omdat de Graafschap nu gedegradeerd is denk ik dat het verstandiger voor Ajax is om Almere prioriteit te geven aangezien ze nu gewoon in dezelfde competitie spelen.

4 juni 2012 om 16:22

De Graafschap zal aanvallender gaan voetballen en strijden om de titel. Is toch net een stap hoger dan Almere City.

4 juni 2012 om 19:32

En als je ziet wat er zo nu en dan uit Jong Ajax voortkomt: Nathaniel Will( Nec), John Goossens(van NEC naar Feyenoord), Lorenzo Burnet & Johan Kappelhof( FC Groningen). Geoffrey Castillion( Rkc). Allemaal stuk voor stuk prima spelers. Als De Graafschap dat soort spelers kan binnenhalen uit Jong Ajax komt het wel goed

ik denk dat het dan juist heel goed is om spelers als ozbiliz, ebecilio en serero aan die club te verhuren, dan zullen ze wekelijks aan spelen toekomen, maar misschien zijn er dan ook andere spelers die verhuurd kunnen worden aan almere city

4 juni 2012 om 12:12

Ozbiliz en Ebicilio? Die gasten hebben champions league gespeelt. En Serero is gewoon te goed.

4 juni 2012 om 12:19

ozbiliz zal komend seizoen geen basisplek meer krijgen, nadat boerrigter weer hersteld is, dus een jaar verhuren is een optie, hetzelfde geldt als ebicilio. en wat je zegt over serero is totale onzin, hij heeft dit seizoen nog niets laten zien, wat die wel kon tegen indepidiente, dus laat hem daar maar wat bewijzen.

en wat houdt dat in dat je niet meer verhuurd mag worden aan een club die lager speelt of laag in de competitie staat, alleen omdat ze champions league hebben gespeeld? hoe wil je dan dat die ervaring krijgen als basisspeler?

4 juni 2012 om 12:23

Ozbiliz en Ebecilio zijn echt wel subtop Eredivise niveau hoor.
En nog heel erg jong, een club als Utrecht zou er echt geen nee tegen zeggen.

4 juni 2012 om 12:34

Boerrigter is zo blessuregevoelig als wat. Dit seizoen is wel gebleken dat je met een grote selectie kampioen wordt. Denk je dat die spelers verhuurd willen worden aan een club uit de 1e divisie? No way. Wat betreft Serero, voor hem zou het goed zijn om misschien een seizoen bij RKC oid door te brengen, Maar 1e divsie? Kom op hè.

4 juni 2012 om 13:12

@neymarr #25
"ozbiliz zal komend seizoen geen basisplek meer krijgen, nadat boerrigter weer hersteld is,"

Jouw redenatie klopt niet helemaal.
Ozbiliz is een linksbenige rechtsbuiten terwijl Boerrigter een linksbenige linksbuiten is.
Denk dan eerder dat je op Ebecilio doelt.
Daarnaast vergeet je even dat Ajax op drie fronten zal strijden komend seizoen:
- Eredivisie
- beker
- Europees

Bovendien is het handig om spelers achter de hand te houden ivm blessures.

4 juni 2012 om 12:13

Ozbiliz, Ebecilio en Serero gaan dus nooit naar Almere toe, je moet eerder denken aan bijv, Toivomaki, Arica en De Kamps

4 juni 2012 om 12:15

de spelers die jij opnoemt zouden juist gewoon aan clubs in de eredivisie verhuurt moeten worden! ze zijn te goed voor de jupiler league

4 juni 2012 om 16:16

Ebecilio en Ozbiliz hebben de pech dat ze zijn doorgebroken bij Ajax dan word je altijd vergeleken met vergane glorie van toen de Overmarsjes en Finidi Georges en ja dan sta je er zowieso wat minder op, maar ik blijf erbij dat ze wel degelijk hele goede voetballers zijn.

Ebecilio en Ozbiliz hebben hele mooie dingen laten zien soms. Als zij bij VVV of Heerenveen hadden gevoetbald vorig seizoen dan hadden ze het waarschijnlijk net zo goed gedaan als Wildschut en misschien Narsingh/assaidi. Vertrouwen krijgen doet heel veel goeds voor je spel, kijk maar naar de bravoure van Afellay in Oranje in vergelijking met zijn schichtige spel bij Barca.

4 juni 2012 om 19:37

Ik weet niet of ze het even goed zouden doen als Wildschut, en zeer zeker niet als Narsingh. Bij Ebecilio mis ik het pure talent, hij voegt niks toe aan Ajax. Hij is nergens echt goed in. Wildschut en Narsingh hebben specifieke kwaliteiten.

Ozbiliz zie ik dan weer wat meer in. Maar ik vraag me af of beiden bij subtoppers echt in de basis zouden staan. Ebecilio sowieso niet, Ozbiliz misschien wel

Ben benieuwd welke spelers van Ajax naar Almere gaan. Zit te denken aan spelers als De Kamps, Arica, Nieuwpoort en Schenk.

Of natuurlijk El Hamdaoui

Het is goed voor Ajax om de jeugd die nog niet klaar is voor het eerste te verhuren aan Almere. In dit opzicht bewonder ik het samenwerkingsverband van Feyenoord en Excelsior(toegegeven dat er meer spelers van feyenoord naar excelsior gingen i p v andersom ivm financiele problemen). Tzal goed zijn voor Ajax en de jeugd en uiteraard voor Almere ook dat het samenwerkingsverband vergelijkbaar gaat worden in de praktijk als dat van Fey-exc.

@clay.. Arica komt denk ik niet, ik denk niet dat ze hem laten gaan ook niet voor verhuur die jongen ontwikkeld zich met sneltrein vaart. Maar misschien staat hij er zelf wel voor open en wil hij zich op die manier in de kijker spelen. Wie weet

dat hij de playoffs wil halen is zeker een nobel streven. dathij hier spelers van ajax voor wil hebben / gebruiken is dan ook een logische vraag. dat hij het inderdaad dan ook gaat halen is een 2e.. ik denk dat het voor de spelers van ajax een stap terug is aangezien er bij almere van ze verwacht word dat er gepresteerd word en als almere dan weer in het rechter rijtje eindigt zal dat niet meehelpen aan de ontwikkeling voor de spelers van ajax.. die hebben topklasse nodig.

De samenwerking met Ajax is zowel financieel als sportief ideaal voor Almere City. Sportief worden er veel talenten gehaald van Ajax, waardoor er meer geld beschikbaar is voor aanwinsten zoals Dissels en Beekmans. Met Beekmans en Dissels heb je ervaring, dat heeft een ploeg met jonge talenten wel nodig. Almere handelt dus goed en ben benieuwd of het lukt om de play-offs te halen.

De ideale club om ebecilio en ozbiliz aan te slijten, spelen ze eindelijk op niveau. ;
De grotere talenten van Ajax moet je gewoon verhuren, als je ze al wilt verhuren, aan een eredivisie club. het verschil tussen eredivisie en de jupiler league is namelijk veel te groot. Bij Almere doen ze wel wat ervaring op, maar op een te laag niveau.

Ik verwacht wel dat het wat wordt met Almere city, is de enigste club in de provincie Flevoland van een redelijk niveau. Hebben ook een goede trainer en redelijke spelers, Nijholt, zou mooi zijn als ze hem kunnen contracteren en natuurlijk Rosheuvel en nog degelijke spelers.

Voetbalzone.. dit vind ik toch echt weer tegenvallen. Almere City FC degradeerde niet, dat klopt.. maar niet omdat er niemand wilde promoveren. Want FC Oss promoveerde wel degelijk. RBC Roosendaal ging failliet, waardoor Almere City FC mocht blijven.. best een hele grove fout!

on-topic: Ik ben benieuwd wat er van Ajax moet komen dan, want tot nu toe kwamen er alleen Osei Kofi, die niet echt een versterking bleek en totaal niet spoorde gezien het pistoolincident en de andere was Rik Schouw. Die kwam tot 3 wedstrijdjes, vooral invallen, en was gewoon echt niet goed genoeg. Nou heeft Ajax wel genoeg jeugdspelers die goed genoeg zouden zijn om Almere City te helpen. Maar dan toch vooral in de breedte. De echte talenten verhuur je niet aan een eerste divisie club, maar aan een eredivisie club.

Wat dat betreft doet Almere City FC het goed. Voor de basis worden toch goede spelers gehaald, voor Almere City dan, met ervaring. Sinds de overname gaat het beter en beter. Dat er geen supporters komen. tja.. dat groeit, dat het vorig jaar zo weinig was kwam vooral omdat het FC Omniworld periode helemaal afgesloten was wat een paar supporters kostte. Ook de slechte prestaties van de seizoenen daarvoor helpen niet mee. Maar vooral het steeds maar wisselen van shirts/clubkleuren/namen etc. zorgt voor veel mensen dat ze niet vaak komen. Je kan je er namelijk niet mee identificeren.

Toch gaat het nu wel de goede kant op. Het is eigenlijk een nieuwe club, veel proffesioneler.. ook het stadionnetje is flink geinvesteerd met nieuwe Businessclub tribune (niet meteen een Kuip Tribune verwachten). Daarbij is de potentie nog altijd aanwezig. tegen FC Zwolle, om de nummer 1 positie nog wel, was eht stadion nagenoeg uitverkocht... Prestaties zorgen voor toeschouwersaantallen.. geschiedenis/traditie en kinderen opgegroeid met de club zorgen voor supporters

Ik denk echt dat zijn de ambitie kunnen hebben om naar de top van de Jupiler League te komen.
Ze hebben een grote stad, één nadeel is dat er veel Ajacieden in Almere wonen. maar als je beter gaat spelen gaan mensen een beetje voor beide clubs worden.
het stadion groter maken en je bent al een heel eind als je huurligen van Ajax krijgt. of spelers van Jong Ajax die nog niet toe zijn aan het eerste eftal van Ajax.
Almere City is een club met mogelijkehden en ambititie.

"van één weet ik zeker dat die komt"

El Hamdaoui???

Ajax zou er goed aan doen om een paar jeugdspelers te verhuren, zodat andere jeugdspelers zich bij jong ajax kunnen bewijzen. Spelers zoals Rits en de Sa

Misschien wat voor El Hamdaoui als Ajax hem niet weet te slijten.. Kan hij mooi weer een beetje in vorm komen

Genoeg spelers die een uitleentermijn kunnen hebben. Vindt uitlenen altijd verstandig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren