Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: SC Cambuur wacht niet en haalt Indonesisch international per direct

Laatste update:

Stefano Lilipaly speelt vanaf komend seizoen voor SC Cambuur. De 27-jarige middenvelder heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor twee jaar, zo laten de Leeuwarders donderdag via de officiële kanalen weten.

/

“We volgen Stefano al langer en kennen zijn kwaliteiten. Het is een moderne middenvelder, die zowel aanvallend als verdedigend zijn mannetje staat. Hij past met zijn karakter en winnaarsmentaliteit bovendien goed bij onze club”, aldus technisch directeur Gerald van den Belt.

Lilipaly komt uit de jeugdopleiding van FC Utrecht en maakte in het seizoen 2011/12 zijn debuut in het eerste elftal, maar hij brak er niet door. Hij kwam daarna uit voor Almere City FC, Hokkaido Consadole Sapporo en Telstar.

Update dinsdag 24 januari 11.34 uur - SC Cambuur wacht niet en haalt Indonesisch international per direct
Stefano Lilipaly verlaat SC Telstar per direct voor SC Cambuur. De 27-jarige Indonesisch international zou eigenlijk pas na dit seizoen de overstap maken, maar na een gesprek tussen beide clubs is besloten de transfer per direct in te laten gaan. Dinsdagochtend werkt Lilipaly zijn eerste training af met zijn nieuwe ploeggenoten. Woensdagavond kan hij zijn debuut maken in de bekerwedstrijd tegen FC Utrecht.

Een goede aanwinst voor SC Cambuur?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Echt zo een nietszeggende voetbal term "een Moderne Middenvelder" , zit daar ook een functiebeschrijving aan vast ? Volgens mij is dit gewoon een middenvelder die past binnen hun budget en waarvan je moet hopen dat hij hem af en toe naar de goede kleur speelt.

24 januari 2017 om 11:57

Haha klopt "moderne middenvelder" is gewoon een mode woord. Want er zijn clubs met verschillende filosofieën en spel opvattingen en hiervoor heb verschillende types middenvelder nodig die allemaal op hun manier modern zijn maar het anders invullen.

Wat wil Sipke spelen 1 8 1 we hebben bijna alleen maar middenvelders. Wat ik mis is een Spits. Barto leuk dat hij tegen Ajax 2 x scoort maar voor de rest valt het tegen en dan hebben we nog over Hemmen. Dat is helemaal niks. Als je totale mislukking in de spits had willen zien dan had je de 2e helft moeten zien van Cambuur Vvv. Ik met mijn seizoenkaart was er dus ook een wist niet wat ik zag. Kom op Cambuur haal een spits.

19 januari 2017 om 22:08

1) Deze speler is voor volgend seizoen. 2) Dan vertrekken sowiezo 2 huurlingen op het middenveld. 3) VD Streek/bakker/monteiro gaat echt nog wel verkocht worden.

Overigens ik vind ook dat er een spits moet komen, maar het aantrekken van deze speler staat daar los van.

20 januari 2017 om 09:21

Verbaas me ook over het aantal middenvelders. Ik denk dat vd Streek weer in de spits gaat spelen, als is Lilipaly voor komend seizoen

Van der Streek wordt verkocht denk ik. Met deze twee middenvelders kun je dat mogelijk opvangen. Van der Belt is slim en kan goed bouwen aan een team. Laat hem maar schuiven....

Vd Streek in de spits, denk ik. Twee nieuwe middenvelders. Debuut van Lilipaly tegen Dordrecht? Of morgen al tegen Utrecht?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren