Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik voel me natuurlijk zwaar waardeloos, ik baal hier verschrikkelijk van’

Laatste update:

Met zijn gezicht op onweer deed Dennis Gentenaar woensdag na de bekernederlaag bij PEC Zwolle (2-1) professioneel zijn verhaal. De 38-jarige keeper, die deze maand Kalle Johnsson als eerste goalie afloste en aan zijn laatste seizoen bezig is, was schuldig aan beide treffers. Een historische bekerfinale in zijn laatste seizoen in het betaalde voetbal verdween als sneeuw voor de zon.

“Ik voel me natuurlijk zwaar waardeloos”, verzuchtte Gentenaar, die in 2000 met NEC in de bekerfinale van Roda JC Kerkrade verloor (0-2), in gesprek met het ANP. “Verliezen in de halve finales van de KNVB-beker is al niet leuk, maar op deze manier komt helemaal hard aan. Twee keer was mijn beoordeling goed van het schot, maar was de uitvoering van mijn redding verkeerd.”

“Ik had zo graag die bekerfinale in De Kuip nog een keer meegemaakt. Het mocht helaas niet zo zijn. Ik baal hier verschrikkelijk van.” PEC-coach Ron Jans leefde mee met Gentenaar. “Ik vind het sneu voor hem. Hij heeft een fantastische loopbaan gehad, maar was in deze wedstrijd een beetje de schlemiel van NEC. En wij waren de gelukkige winnaars”, wees hij ook op twee missers van Michael Higdon.

NEC had meer recht op een finaleplaats

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sjongejonge wat baal ik hier als N.e.c supporter toch ontiegelijk van !

Toen het beginsignaal klonk vond ik N.e.c de 1e 5min goed druk zetten en jagen en een felle indruk maken.
Dat was snel over en naar Pec's 1e goal was ik aan het billen knijpen en aan het wachten op Pec's 2e goal.

Onze treffer van Conboy kwam letterlijk en figuurlijk uit de lucht vallen en daarna was het geloof terug.
Maar wat er was weet ik niet, ik denk de spanning.
Wat een slappe inspeel ballen van achteruit in de voeten van de tegenstander en wat een flipperkast soms op het middenveld.

Over Pec's 2e goal wil ik niet eens terugblikken, pfff Dennis wat heb je je zelf aangedaan.
Dit zal altijd op je netvlies blijven branden als je na dit seizoen terugblikt op je carriere.

Met pijn in mijn hart zeg ik, PEC supporters van harte gefeliciteerd en hopelijk spelen jullie volgend seizoen Europees voetbal

27 maart 2014 om 10:53

Had wel bizar geweest dat stel Nec zou degraderen (hoop van niet) en ze zouden de finale tegen Ajax spelen. Dan zouden ze Europa ingaan.

Haha hebben ze in 1983 natuurlijk al eens gehad met die fantastische wedstrijd tegen Barca als gevolg.

27 maart 2014 om 13:46

Verschrikkelijk inderdaad. Het zou zo mooi zijn geweest om met 15.000 man naar de kuip te gaan.... Omdat ik in 2000 helaas niet kon gaan hoop ik nog vurig dat NEC nog een keer een finale zal spelen...

Ik kan er misschien niet zoveel van zeggen want ik heb Gentenaar niet bewust meegemaakt bij NEC vroeger, maar dat het een clubman is is wel duidelijk. Maar met alle respect, Johnsson is toch zeker niet minder dan Gentenaar, van de 6 tegengoals dit seizoen van Gentenaar waren het 3 blunders... Zegt wel genoeg lijkt mij..... maargoed is en blijft een NEC'er. Nu volledig concentreren op de competitie en niet degraderen, wat heel lastig zal worden.

27 maart 2014 om 04:10

Johnsson is ook niet vies van een blunder. Gentenaar was vroeger 1 van de beste clubkeepers, net als Ten Rouwelaar dat nu is

27 maart 2014 om 10:49

Gentenaar en Boschker in mijn ogen.
Met daar net onder Hans Vonk

Edit: destijds dan

27 maart 2014 om 15:48

Toen wel ja, Vonk schat ik juist nog hoger in, want die was gewoon keeper van Zuid-Afrika toen ze top van Afrika waren. Nu alleen Ten Rouwelaar(die vroeger dan weer een grabbelaar was) en voor zijn blunders ook Velthuizen

27 maart 2014 om 07:40

Johnsson is echt sen dramatische doelman. Normaal gesproken is Gentenaar 2 klasse beter alleen denk ik dat de jaren en het gebrek aan ritme beginnen te tellen.

27 maart 2014 om 10:41

Lijkt me beter dat jij je met AZ bezighoudt als je op basis van dit seizoen gaat zeggen dat Gentenaar 2 klassen beter is dan Johnson. Gentenaar is al een x-aantal jaar over zijn top heen en Johnson heeft dit seizoen al heel vaak punten gepakt. Wordt alleen een beetje vermoeiend om dat de hele tijd uit te leggen aan mensen die alleen maar samenvattingen zien en teveel luisteren naar VI.

Ach ja, het is gewoon een cliché: als een keeper een fout maakt is het vaak direct een doelpunt.

Als Higdon een kans( in dit geval kansen) mist is het jammer, hierboven al vermeldt "gentenaar was toch vooral een betrouwbare doelman en hij zal ze er echt niet expres door gelaten hebben".

Gun je zo'n man niet. Tragisch einde van zijn carrière. Nu maar hopen dat hij helpt NEC in de eredivisie te houden. Ik denk namelijk niet dat Janssen teruggrijpt op Kalle Johnsson.

Dennis is gewoon een paar jaar te lang doorgegaan. Had al lang kunnen genieten van z'n pensioen, maar de clubliefde heeft hem overgehaald om langer te blijven. Triest om te zien dat zo'n Nijmeegse cultheld zo ten onder moet gaan. Had lekker keeperstrainer moeten worden. Nu is hij de schlemiel en wordt door z'n ploeggenoten met de nek aangekeken. Diezelfde ploeggenoten die het hele jaar niet thuis geven en enkel passanten zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren