Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik vertrek, maar zal altijd aan Bayern München verbonden blijven’

Laatste update:

Bayern München maakte vrijdag bekend dat Holger Badstuber na dit seizoen vertrekt bij der Rekordmeister en de verdediger gaat waarschijnlijk verder in het buitenland. De linkspoot komt nu overigens op huurbasis uit voor Schalke 04 en heeft in Beieren een contract dat in de zomer afloopt.

“Mijn avontuur hier is voorbij en in de zomer komt er iets nieuws op mijn pad waar ik zeer naar uitkijk. Het was van tevoren bekend dat ik niet langer dan vijf maanden bij Schalke zou blijven”, zei de 31-voudig international van die Mannschaft na afloop van het duel met Hamburger SV (1-1) tegen het Duitse journaille.

“Ik heb bij Bayern vijftien jaar lang pure liefde en passie gevoeld, maar voor mijn gevoel was het duidelijk dat ik na dit seizoen niet bij Bayern zou terugkeren. Ik zal echter voor altijd aan de club verbonden blijven. Ik ga naar het buitenland, maar weet nog niet naar welk land. Er lopen gesprekken, maar ik heb nog geen beslissing genomen”, besluit Badstuber.

NICE! Dit is de afscheidsvideo van FC Schalke 04 voor Klaas Jan Huntelaar! 💙💙💙

Geplaatst door voetbalzone op zondag 14 mei 2017

Denk jij dat Holger Badstuber haalbaar is voor een club in de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer voor Badstuber.

Al de tweede verdediger die volgend seizoen definitief weggaat bij bayern. Ik ben benieuwd of ze nog een verdediger erbij gaan halen.

14 mei 2017 om 16:05

Ze hebben al Sule gehaald en kunnen Kimmich op centraal gebruiken, dus die hebben geen nieuwe verdedigers nodig.

14 mei 2017 om 16:20

Was ook meer geblesseerd dan fit, dus begrijpelijk dit. Moet rustig voetballen bij een club waar niet al te veel druk en stress is.

14 mei 2017 om 16:24

Hummels, Boa, Rafinha, Martinez, Kimmich, Suele, Alaba-ribery en Rudy.
8 verdedigers voor 4 posities.

14 mei 2017 om 16:33

Wie is Suele???
Ribéry is geen verdediger knuppel, is een links midden/buiten.

14 mei 2017 om 16:49

Suele is een cv van Hoffenheim, 22, jong talent en nu al vergelijkbaar met dwayne johnson.

Zou mooi zijn als Feyenoord hem misschien kan verleiden met de CL in het vooruitzicht...
Denk dat hij onhaalbaar is, maar zo hoog mogelijk mikken is niet verkeerd.

14 mei 2017 om 16:06

Verdiend ongeveer 4,2 miljoen euro per jaar bij Bayern München. Ook al zou je hem kunnen verleiden naar Nederland te komen, zou dat betekenen dat je 4x je salarisbudget moet overschrijden. Gezien zijn beperkte fysieke gesteldheid en zijn vele opgelopen blessures zou ik dat niet aan durven gaan hoor. Tenzij je hem met ene prestatiecontract op basis van gespeelde wedstrijden kunt vastleggen maar die kans lijkt mij realistisch gezien nihil.

14 mei 2017 om 16:51

Als Feyenoord zijnde zou ik geen oude vedettes meer aantrekken, dat is in hé verleden ook vaak genoeg fout gegaan. En zoals hierboven wordt aangegeven, verdient deze man ook veels te veel voor welke Nederlandse club dan ook. Als feyenoord graag een defensieve toevoeging wil hebben, zou ik net zoals Ajax in de Zuid-Amerikaanse competities gaan kijken. Wellicht dat ze een soort gelijk type als Sanchez ergens kunnen halen..

Voor zijn blessure een van de beste cvs, goed linkerbeen, inzicht, snel en kopsterk.
Het was een jonge complete verdediger maar door zijn blessures niet meer het hoge Internationale niveau kunnen aanstippen. Voor Ajax en Psv een welkome versterking.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren