Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik heb gelezen dat Mourinho het liefst in Engeland werkzaam blijft'

Laatste update:

Carlo Cudicini kwam van 1999 tot 2009 uit voor Chelsea en werkte in die periode drie jaar achtereen samen met José Mourinho. De Italiaanse oud-doelman weet dat Mourinho vanaf volgend seizoen waarschijnlijk terugkeert op de Engelse velden, als trainer van Manchester United. Cudicini weet net zoals zovelen niet zeker of het huwelijk er echt komt, maar zegt wel te geloven in een vruchtbare samenwerking.

/

“We hebben het hier over een heel grote club en een heel grote trainer, dus waarom niet? Maar of het echt gebeurt, dat weet ik niet. Ik heb gelezen dat Mourinho graag in Engeland blijft werken en dat zijn gezin zich goed voelt in Engeland, dus dan schiet Manchester United je wel direct te binnen”, aldus Cudicini in gesprek met Goal.

Cudicini zag hoe Mourinho half december de laan werd uitgestuurd, nadat negen van de zestien competitieduels verloren waren gegaan. “Het moment waarop de bladzijde werd omgeslagen kwam maar niet. Het was een lastig seizoen voor iedereen binnen de club en de directeuren moesten een beslissing nemen. De resultaten waren gewoon niet zoals het hoorde. Of de beslissing goed was? Dat is niet aan mij om te zeggen”, vindt de oud-keeper.

Reken jij erop dat José Mourinho in de zomer trainer van Manchester United wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mensen praten elkaar na. Ik zie Mourinho echt niet naar United komen hoor. Het zijn maar praatjes!

Blijft? Hij is nu werkloos dus al gestopt met werken in Engeland. Van blijven werken is dus niet echt sprake.

Gaat niet naar Man Utd zegt mijn gevoel.. Duurt allemaal wel erg lang. Past ook niet in de wijze waarop
Man Utd naar toe wil (talenten de kans geven).

Als Wenger mss weg gaat.. Iets voor Arsenal? Als ze hem nemen gaat Arsenal wss een hele andere weg in. Wellicht kan dat meer succes zijn dan de laatste jaren met Wenger. Toch denk ik dat Wenger bij zijn vertrek ook wel een boon in de pot kan doen wie er zijn opvolger wordt, in dat geval maar Mourinho weinig kans haha!

Zou leuk zijn als hij weer ergens trainer wordt. Is het niet om het voetbal, dan wel om zijn reacties en acties rondom het veld!

29 maart 2016 om 00:22

Wat zou ik dat toejuichen, hereniging van Ozil en Mourinho. Zal alle spelers bij Arsenal die Ozil niet willen accepteren op hun plekkie zetten of wegsturen.

29 maart 2016 om 00:26

Alsjeblieft niet zeg! Ik zie mijn favoriete club nog liever nog eens 10 jaar geen landstitel pakken dan dat ik Mourinho het de afgrond zie in werken binnen 3 jaar voor 1 landstitel! Ik heb gelukkig vrij goede hoop dat Mourinho ook nooit coach van Arsenal zal worden.

30 maart 2016 om 08:10

Jackieboy

Die 10 jaar wen je nu toch ook aan? Arsenal is altijd een club geweest die schoonheid boven titels plaatste.

Mourinho gaat voor titels en niet voor schoonheid, waarom niet?

Denk dat veel clubs hem wel willen hebben als hij zo graag weer in engeland aan de slag wil. Hij blijft gewoon een goede trainer met af en toe praatjes, maar elke trainer is anders, je weet niet hoe hij in de groep is. Maar hij heeft nog een leuke cariere voor zich en is ervaren dus dat komt wel goed, al bij Manchester United of bij een andere mooie club.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren