Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mourinho sorteert met taalcursus voor op nieuwe klus bij Europese grootmacht’

Laatste update:

José Mourinho heeft wel oren naar een dienstverband als trainer van Bayern München. Volgens Sport Bild leert de Portugese trainer momenteel de Duitse taal en is de positie van Thomas Tuchel tevens wankel.

Bayern München verloor zaterdagmiddag met ruime cijfers van Bayer Leverkusen. Op bezoek bij de koploper verloor der Rekordmeister met maar liefst 3-0.

De fans van Bayern houden Tuchel verantwoordelijk voor de tegenvallende resultaten. De krant schrijft dat er zondagochtend een poster bij het trainingscomplex hing met de tekst: ‘Tuchel Out!’

Bayern staat momenteel tweede in de Bundesliga, op vijf punten achterstand van koploper Leverkusen. In de Champions League gaat het de club wel voor de wind. Bayern werd eerste in de groep en wacht nu een tweeluik met Lazio.

Door de tegenvallende resultaten is de positie van Tuchel ‘wankel’, zo schrijft het medium in een uiteenzetting. Mourinho is een van de kandidaten om hem op te volgen als de resultaten niet snel verbeteren.

Mourinho stond eerder al eens aan het roer bij onder meer FC Porto, Real Madrid, Inter, Manchester United, Tottenham Hotspur en AS Roma. In de Bundesliga trainde hij nog nooit.

Bij Roma werd hij half januari ontslagen. De Romeinen stonden er niet goed voor in de Serie A en dat kostte hem uiteindelijk de kop. Vorig seizoen legde the Special One nog wel beslag op de Conference League met Roma.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Van die Tuchel moet je natuurlijk zo snel mogelijk af. Maar Mourinho is los van een niet al te best uithangbord (zeker voor een nette club als Bayern) ook al ruim 7 jaar passee. Qua loopbaan een geweldenaar natuurlijk, maar voor de lange termijn lijkt me dit alles behalve een geschikte optie

11 februari 2024 om 20:44

@diego

Passé? Heeft toch best goed gepresteerd bij Roma? Ook bij United vrij goed en Tottenham ook.

Is ook een trainer die zowel bij de grootste clubs als minder grote clubs prijzen pakt en volgens mij heeft hij nog altijd het beste gemiddelde aller tijden(als dit niet meer zo is kan iemand mij dat aangeven), maar ik denk dat mensen vooral iets tegen Mourinho als persoon en zijn speelwijze in topwedstrijden heeft, want als het om kunde gaat is Mourinho gewoon nog altijd top.

11 februari 2024 om 21:22

Als iemand als De Rossi, die echt 0.0 gepresteerd heeft in zijn trainerscarrière, het op zo een korte termijn zoveel beter kan laten draaien dan ben je echt wel passé.

Nou, ik ben razend benieuwd hoe een oververhitte Mourinho klinkt in het Duits. Overigens ben ik bang dat het voetbal er niet beter op zal worden met Mourinho als trainer bij Bayern.

11 februari 2024 om 18:43

Vind dat Mourinho het uitstekend heeft gedaan bij United en Tottenham. In Rome was het een stukje minder maar het materiaal was, vergeleken met de ploegen boven hen, niet echt geweldig of zo. Dybala is van porselein gemaakt. Mourinho die interviews in het Duits gaat doen? Dat wil ik wel zien haha

11 februari 2024 om 19:23

Ik bedoelde eigenlijk dat je in Duitsland al twee decennia steeds aanvallender leuk voetbal ziet en dat Mourinho veel meer op resultaat is gericht. Natuurlijk valt er weinig aan te merken op de prestaties van Mourinho bij de topclubs waar hij heeft gewerkt maar Mourinho zal denk ik veel meer de rem erop zetten bij Bayern.

11 februari 2024 om 19:36

Ja is inderdaad zo. Daarnaast kan je ook wel verwachten dat er geen match is tussen het bestuur en Mourinho. Maar ja, vond Tuchel ook een rare keuze van Bayern. Overschatte engnek.

11 februari 2024 om 20:46

@kidoniValt best mee. Volgens mij heeft Mourinho in elke competitie waar hij heeft getraind zowel het puntenrecord als doelpuntenrecord verbroken. Defensieve trainers doen dit niet en hij is zelfs met afstand de enige trainer die dit geflikt heeft.Hij is heel conservatief in uit wedstrijden in topwedstrijden en vrij conservatief thuis in top wedstrijden, maar de rest van de ploegen speelt hij met zijn teams altijd gewoon van de mat.

11 februari 2024 om 21:24

Jij hebt geen wedstrijd van roma gekeken dit jaar hè? Of misschien net toevallig die 7-0.

11 februari 2024 om 18:51

Bayern staat/stond voor dominant en attractief voetbal dan kun je de klok erop gelijk zetten dat het met Mourinho niks gaat worden. Sowieso is de lijn omlaag wel ingezet in München volgens mij.

11 februari 2024 om 19:24

Bestuur bij bayern heeft toch al vaker gezegd dat ze mourinho niet willen hebben.

11 februari 2024 om 19:27

Dat is ongeveer wat ik probeerde te zeggen. Bayern speelt al geruime tijd dominant en in ieder geval leuk aanvallend voetbal, Mourinho is niet geïnteresseerd in leuk of dominant voetbal maar legt de nadruk puur op resultaat.

Niet aan beginnen joh, er zijn op dit moment betere trainers te krijgen voor een club als Bayern. Mourinho moet lekker bondscoach gaan worden.

Vraag me af of het aan de huidige selectie ligt of aan Tuchel.. Echt spectaculair is het niet meer om naar Bayern te kijken.

Denk dat die nog wel de kans krijgt mits de champions league geen blamage gaat worden

11 februari 2024 om 18:36

Hij haalt wel zelf een Eric Dier binnen lol, eigen schuld. Zelfde als met Erik bij Manchester United, als je inspraak hebt wat betreft aankopen moeten ze wel goed zijn.

Wat moet je als topclub nou met Mourinho in 2024? Zijn beste jaren liggen ver achter hem, is overal ontslag zonder echt succes te boelen de laatste jaren. Op het veld laten zijn ploegen ook zien totaal geen idee te hebben van wat ze moeten doen. Vroeger kon hij tenminste nog een verdediging neerzetten en met mooie counters de tegenstander kapot maken. Tegenwoordig speelt hij met vijf verdedigers en is het achterin zo lek als een mandje.

11 februari 2024 om 20:50

@AZE

Sorry maar wat voor succes had hij met United moeten boeken, Tottenham en Roma? Dit waren allen geen topploegen en 2de worden met dat United noemt hij zijn grootste prestatie en als je kijkt waarmee hij moest werken, is dat bijna waar. Meerdere trainers die allen verre van hebben gepresteerd wat Mourinho met United heeft gedaan ondanks betere selecties.

Met Tottenham gewoon ongeveer gedaan wat verwacht werd, met Roma de eerste Europese prijs sinds een half eeuw gepakt.

Dat hij vroeger teams beter 'leek' neer te zetten, is simpelweg omdat hij betere spelersmateriaal had. Het lijkt me logisch dat het bij mindere clubs met mindere spelers minder effectief is.

Hij heeft tenminste wel bewezen dat hij het zowel met de absolute wereldtop als daaronder kan. Laten we dus maar kijken als hij weer een wereldselectie krijgt wat hij doet.

Tuchel en Pochettino presteren vaak slecht maar vinden wel weer een goede job

Ik las de kop van het artikel en dacht; Nederlands is lastiger dan je denkt

Denk dat PSG beter bij hem past en op korte termijn kan hij ze helpen om eindelijk die champions league te winnen.

Van Tuchel naar Mourinho zou ook niet zo'n beste zet zijn van Bayern. Mourinho is een coach die allang in verval is en de laatste jaren maar een houdbaarheidsdatum heeft van max 3 jaar. Ook is zijn voetbal natuurlijk niet om aan te zien. Het is niet meer de Mourinho van Inter en Real Madrid. Bayern moet verder gaan zoeken als ze Tuchel willen vervangen dan met Mourinho.

Die heeft niets te zoeken bij Bayern. Bij Bayern willen ze namelijk leuk voetbal zien en geen anti voetbal.

Ik vind Bayern en Mourinho geen match. Het lijkt me sterk dat hij daar een doorslaand succes zou worden. Aan de andere kant zou het de bijnaam 'fc Hollywood' wel weer een nieuwe dimensie geven

Tuchel is misschien wel de meest overschatte trainer van de laatste 15 jaar. Maar Mourinho aanstellen gaat toch wel in tegen alles waar Bayern normaal gesproken qua voetbal voor staat. Waarom staat Chelsea trouwens niet in het rijtje met clubs waar Mourinho trainer is geweest?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren