Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik denk dat Antwerp een goede stap voor hem is, hij had al ruzie met Schreuder’

Laatste update:

Het beste is er wel vanaf bij Daley Blind, zo oordelen Jos Hooiveld en Ruben Schaken in het programma Leeuwen van Voetbalzone. De 32-jarige verdediger beging vrijdag een gruwelijke dekkingsfout bij de 0-1 van Argentinië, wat hem volgens de oud-profvoetballers op zijn leeftijd niet meer mag overkomen. "De kwetsbaarheden worden nu wel duidelijk, daar kunnen we niet meer omheen", zegt Schaken dan ook.

Nederland en Argentinië hielden elkaar tijdens de kwartfinale van het WK tot de 35ste minuut in balans. Toen kreeg Lionel Messi de bal in het as van het veld, en de vedette bediende de mee opgekomen Nahuel Molina met een splijtende steekpass voor de 0-1. Blind stond daarbij aan de buitenkant te dekken, wat ook Hooiveld niet ontging. "Blind knijpt te laat natuurlijk, dat is duidelijk."

De oud-verdediger van onder meer Southampton en FC Twente denkt dat de Ajacied sowieso niet in zijn kwaliteiten kon komen tegen la Albiceleste. "Tegen de Verenigde Staten komt hij in de ruimte, waar hij goed in is. Vandaag (vrijdag, red.) ook weer niet. Wat moet je daar nou van zeggen? We weten wat hij wel en niet kan, en verdedigend schiet hij gewoon tekort." Hooiveld had dan ook liever Tyrell Malacia op de linksbackpositie gezien: "Daar gaat veel meer energie van uit."

"

Ondanks zijn fout leeft Hooiveld mee met Blind. "Het is allemaal ook al wel gezegd, maar het is wel een beetje sneu voor hem. Hij krijgt alles over zich heen. Maar ook tegen Amerika sloot hij een keer te laat aan, en het is toch een meer ervaren speler, dus dat soort dingetjes moet hij wel goed doen. Hij moet het gevaar wel ruiken." Schaken deelt de mening van zijn collega-analist: "Dat je ouder wordt en de tegenstander is sneller, dan kun je doen wat je wilt, maar dan kun je het niet bijbenen. Maar juist het knijpen, het op tijd aansluiten, het herkennen van druk zetten: dat is Blinds. grootste kwaliteit. In deze wedstrijd heeft hij dat laten liggen."

Toch vindt Schaken dat Blind zijn plek in het Nederlands elftal verdient. Dat zag de zevenvoudig international toen hij zelf met hem samenspeelde bij Oranje. "Ik heb met hem gespeeld, Het is een fantastische voetballer. Maar hij komt op leeftijd, en de kwetsbaarheden worden nu wel duidelijk, daar kunnen we nu niet meer omheen, met alle respect", aldus Schaken.

Royal Antwerp
Donderdag meldde Belgisch medium Het Nieuwsblad dat Marc Overmars overweegt Blind in januari naar Royal Antwerp te halen. Hooiveld uit zich positief over de potentiële transfer. "Ik denk dat het een goede stap voor hem is. Hij heeft al een keer ruzie gehad met Schreuder. Als dat zich uitbreidt..." De huisanalist erkent dat Blind het de laatste maanden zwaar te verduren heeft gehad. "De kritiek is niet mals geweest. Dan moet je bedenken: het is ook een persoon. Ik denk dat het voor hemzelf wel lekker is om ergens anders heen te gaan. Even wat nieuws; uit die sleur van nu."

Vind jij dat Daley Blind nog thuishoort in het Nederlands elftal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sorry maar we moeten gaan bouwen naar een nieuw toernooi; Daley is juist iemand waar je afscheid van moet nemen… die speelde het laatste jaar met de snelheid van een veteraan. Prima aan de bal en qua instelling, maar zijn traagheid kan gewoon echt niet meer. Spijtig maar tijd voor een nieuwe linksback in Oranje

10 december 2022 om 15:31

Ik vraag me wel echt af waarom het verval bij hem zo groot is. Hij is pas 32 en de slijtage zit er echt op. Heeft ie wel goed voor z'n lichaam gezorgd? Hij is zo traag geworden. Dat is echt niet meer normaal voor een speler van Ajax 1 en oranje.
Jammer want z'n inzicht en passing is wel prima.

10 december 2022 om 15:47

Vergeet niet dat Blind een flinke opdoffer heeft gekregen met zijn hartkwaal. Lijkt me niet dat zoiets het verval uitstelt.

10 december 2022 om 16:51

Hij is fysiek nooit de beste geweest, ook toen hij 23 was was hij traag als dikke stront. Dan zie je het sneller als je ook maar enigszins begint af te takelen.

10 december 2022 om 23:25

@Zizuzooitje; is dat een aanname of iets wat feitelijk bewezen is?

10 december 2022 om 23:27

@feye_88; dat vind ik ook bizar hoor. Als het niets met zijn hart te maken heeft, vind ik het apart hoe je in een paar jaar tijd van echt een krankzinnig goede CV voor Ajax en Europa naar iemand kan afdalen … hmmm kaliber kkd. En dan heb ik het eigenlijk met name over zijn snelheid en loopvermogen.

10 december 2022 om 23:34

Geworden? Hij was altijd al enorm traag. Zijn mindere punten komen nu ook meer naar voren omdat Ajax voor geen meter draait en hij zelf ook niet in de beste vorm steekt.

11 december 2022 om 05:48

Krankzinnig goede? Hij is verdedigend altijd al zwak geweest.

10 december 2022 om 16:02

Zo zielig is het ook weer niet voor Blind. Hij had ook kunnen bedanken voor Oranje natuurlijk

10 december 2022 om 16:38

Als we blind echt z’n 100ste interland gaan gunnen is het triest gesteld. Dan hadden we dat met Robben eerder kunnen doen. Koeman moet een vent zijn en hem doorselecteren , speelt niet bij z’n club , heeft er niks van gebakken . Klaar. Je speelt meteen tegen Frankrijk dus geen blind hoor Koeman

10 december 2022 om 17:07

Precies. Hij heeft al een stuk of 35 interlands teveel gespeeld. Tijd om hem eindelijk door te selecteren

11 december 2022 om 07:18

Laten we hem ook nog wat wedstrijden bij Ajax gunnen de komende seizoenen. Daar sta ik helemaal achter. Vooral voor de Ajacieden die zich in allerlei bochten blijven wringen om zijn basisplaats bij oranje de laatste 2 jaar te verdedigen.

11 december 2022 om 21:36

Dat roepen mensen nu echter al 2 jaar zo'n beetje en hij blijft maar staan, het is echt ongelofelijk

Blind moet nu gewoon afscheid nemen als international. Het is mooi geweest, hij heeft zeker goede wedstrijden gespeeld bij het Nederlands elftal, maar het is nu gewoon klaar.

10 december 2022 om 14:53

Mijn vermoeden is na de zomer, met het eindtoernooi van Nations League op komst en 98 interlands op de teller lijkt me dat het meest voor de hand te liggen.

10 december 2022 om 14:57

99 interlands zelfs na gister. Die gaat sowieso nog wel 1 interlandje mee pikken lijkt mee. Overigens is er buiten malacia ook geen andere Nederlandse linksback die het goed doet, dus zal er sowieso wel bijkomen als 2de keus.

10 december 2022 om 15:00

Op zich heb je wel genoeg achter Malacia waar potentie in zit. Wijndal, Bakker, Meijer. Je zou zelfs Ake daar neer kunnen gooien.

10 december 2022 om 23:22

Wijndal, Bakker of Meijer zijn op dit moment geen vooruitgang ten opzichte van Malacia. Ik vind Aké in een viermansdefensie ook een prima linksback, maar eigenlijk heb ik die liever gewoon in het centrum staan.

Sowieso ben ik de laatste jaren wel een beetje gaan geloven in een centrum met een linkspoot en een rechtspoot en dan is de combi Van Dijk - Aké wel de meest voor de hand liggende en ook een prima complementaire verdediging. Botman is ook een linkspoot en draait een heerlijk seizoen bij Newcastle, maar Aké heeft bij mij zeker door dit toernooi wel krediet opgebouwd.

10 december 2022 om 23:24

Blind moet gewoon afscheid van genomen worden. Tijd voor een nieuwe lichting. Als spelers de kans eens een keer krijgen om dat te laten zien. Nu werd er altijd gezegd dat er niks beters was, maar is er ook vrijwel niks anders geprobeerd, terwijl Blind al een interland of 20-30 echt niet meer kan als linksback.
Als een spits nooit scoort wordt hij zo vervangen, hebben we een back die al een aantal jaren niet kan verdedigen en niet kan sprinten mag hij blijven staan, ongelofelijk.

11 december 2022 om 01:06

Malacia is bankzitter bij united. Ik hoop dat koeman niet nogmaals voor anti voetbal gaat en gewoon voor een 433 opstelling zal gaan. Indien hij dat doet, dan zal blind worden vervangen. Blijven ze 532 spelen, dan zal hij de enige optie zijn. Trouwens het was geen gruwelijke dekkingsfout. Het was een geniale steekbal die niet mogelijk was geweest indien er geen 2 man naar dezelfde man gingen. Daardoor was de net te veel gegeven ruimte mogelijk. Iets wat Ake ook in dezelfde wedstrijd een paar keer gebeurde. Het vreemde is dat niemand het er dan over heeft.

11 december 2022 om 05:50

532 is helemaal geen anti voetbal. Het is de manier waarop je het invult.

11 december 2022 om 08:26

Wijndal, Malacia, Frimpong, en Hartman komt er ook aan. Liever dat dan Blind die assist en goal die hij maakt veranderen niets. Want elke tegenstander weet wie ze moeten pakken als ze de wedstrijd analyse bekijken bij de bespreking voor de wedstrijd.

Deels mee eens. Ik stoorde mij vooral aan de positie naast Frenkie de Jong. Daar kwam totaal geen voetbal uit dit hele WK en was ook een van de slechtste schakels met De Roon en Teun.

Wat mij betreft had Blind gewoon naast Frenkie kunnen staan. Passen kan hij prima en dat stofzuigen kan je beter op het middenveld doen dan op linksback. En dan inderdaad een Malacia op de backpositie, of Aké met een ander in het centrum. Aké vond ik trouwens sterk spelen dit toernooi. Hoop dat hij blijft staan in deze basis 11.

10 december 2022 om 14:48

Voor het volgende toernooi heb je Veerman, Taylor en Gravenbergh die daar kunnen spelen, met Xavi Simons/berghuis en Frenkie erbij op het middenveld.

10 december 2022 om 15:03

Met alle respect heeft en had Taylor met de huidige staat van dienst niks bij Oranje te zoeken.

10 december 2022 om 15:08

Gravenberch, veerman en xavi evenmin op dit moment. Het niveau is gewoon vrij bedroevend dat je nu al bij deze spelers uitkomt met net 20 potjes Eredivisie in de benen.

10 december 2022 om 17:29

Je hebt gelijk Gryudo.
Ik had mijn zin moeten beginnen met 'voor het volgende toernooi'...
Anderhalf jaar is een enorm lange tijd in voetballand en ik zie spelers als Veerman, Taylor en Gravenbergh nog flink groeien.

10 december 2022 om 23:25

@yamiown, als je Taylor noemt kan je Timber van Feyenoord ook noemen.

10 december 2022 om 23:30

Mwoah, ik sla Gravenberch echt wel een tandje hoger aan dan alle andere spelers die je opnoemt en ik acht de kans nog steeds aannemelijk dat het controlerende blok voor de komende jaren (ervan uitgaande dat Koeman ook 4-2-3-1 gaat spelen) Gravenberch - Frenkie wordt.

Gravenberch heeft ontzettend weinig krediet bij heel veel mensen hier op Voetbalzone (gek genoeg ook bij Ajacieden helemaal niet), maar na een verschrikkelijk slechte eerste seizoenshelft vorig jaar waar hij constant de minste was heeft hij zich ongemerkt ontzettend herpakt de tweede seizoenshelft, want hoewel Ajax toen veel slechter draaide dan aan het begin van het seizoen, hoorde hij heel vaak bij de beste Ajacieden, zelfs toen hij een paar wedstrijden als enkele 6 speelde wat helemaal zijn positie niet is.

Hij krijgt nu bij Bayern weinig minuten, maar vind je het gek gezien zijn concurrentie voor het middenveld daar. Als hij wel speelt valt hij helemaal niet uit de toon bij Bayern en iedereen looft hem. Die jongen is net 20 en heeft al twee volledige seizoenen gespeeld bij Ajax.

Die gaat dat echt wel redden hoor. Hopelijk voetballen we over een paar jaar met Frenkie - Gravenberch en Xavi Simons ervoor, maar die laatste is allemaal afwachten natuurlijk.

10 december 2022 om 15:51

Timber. Je hebt met de Ligt en de Vrij 2 prima verdedigers die zijn plek in kunnen nemen. Met het positioneel inzicht en het voetballend vermogen zou Timber daar prima kunnen spelen.

10 december 2022 om 16:18

Denk dat Timber of Ake naast Frenkie prima kan werken. Achterin zitten we voorlopig goed met vDijk, dVrij en dLigt, mits we met 4 verdedigers spelen.

11 december 2022 om 02:35

De Ligt heeft nog nooit een goede wedstrijd in Oranje gespeeld

11 december 2022 om 12:58

@Bongiorno Memphis ook niet, maar die mag het wel vaker proberen.

Blind had allang afscheid van genomen moeten worden. Het merendeel van de Ajacieden zien het wekelijks gebeuren en zeggen dat ook. Blind hoeft ook echt niet beschermd te worden, want als je een beetje kritisch op jezelf bent, zie je dit soort dingen als eerste zelf lijkt me.

Even off-topic:
Ik ben wel benieuwd eigenlijk hoe mensen op VZ de toekomst van het Nederlands elftal zien. Ofwel, hoe zouden zij de opstelling willen zien over bijv. 2 jaar op het EK als we ons daarvoor kwalificeren. Daarin mag dan meegenomen worden van talenten waarvan je nu al ziet dat die met een goede ontwikkeling door ziet groeien naar een plek in Oranje. Ook eventuele bankspelers die meegenomen zouden worden.
Ik zou het persoonlijk wel leuk vinden als VZ hier een topic van maakt. Met een aantal vrienden had ik het erover en bij een aantal vrezen ze dat het qua talenten en voetballers veel minder is geworden dan pak hem beet 10 jaar geleden. Ik vraag me af met de hulp van VZ-leden hier wat daar uit voort kan komen.

10 december 2022 om 14:54

Noteren we!

10 december 2022 om 15:00

Het is lastig om nu al een opstelling te maken. Een toptalent kan uit het niets doorbreken, spelers kunnen razendsnel in verval raken als ze op de bank terechtkomen en spelers ontwikkelen zich. Wel een leuk idee overigens.

10 december 2022 om 15:03

Wat niet is kan snel komen. Frenkie de Jong speelde in 2017 nog geregeld in de KKD, en twee jaar later hield hij Modric, Kroos en Casemiro in zijn broekzak. Over verdediging en middenveld maak ik me op zich niet zoveel zorgen, maar er moet echt iemand opstaan als keeper en aanvaller. Een nieuwe Robben of RvP zou welkom zijn.

10 december 2022 om 23:27

@oortap, De nieuwe van Persie van Feyenoord is inmiddels 16 jaar geloof ik. Zoon van, die kan over 2 jaar gewoon mee oké oké over 3,5 jaar wellicht

11 december 2022 om 08:40

Men zal over 10 jaar nog steeds praten over het ajax dat 1-4 won van real madrid. Ondertussen heeft datzelfde real madrid een extra CL titel erbij daar waar ajax na dat jaar niet verder kwam dan de laatste 16 of kwartfinale. Je kan ook zeggen dat Frenkie niet kon winnen van Lucas Moura een braziliaanse speler die niet eens international is / was op dat moment in zijn carrière.

11 december 2022 om 10:01

Klopt, Shaqueel die qua motoriek veel van zijn vader weg heeft. Weet jij of het een echte nr 9 is of meer een vleugelspeler?

11 december 2022 om 18:23

Echte spits.

11 december 2022 om 08:36

Over anderhalf jaar zou mijn keuze met met de wetenschap van nu zo zijn.NoppertDumfries Van Dijk Ake MalaciaGravenberch De jong XaviGakpo Memphis DanjumaIk vind de plekken van Memphis en Malacia flinke twijfel gevallen. Malacia heeft geen concurrentie tot noch toe. En ik speel het liefst met een echte spits maar die hebben we niet echt op subtop niveau of hoger. Dan zijn we ook van de onvoorspelbaarheid van Memphis af. Je kunt er niet op bouwen als trainer zijnde de ene week lukt een hoop de andere week alleen maar balverlies.

11 december 2022 om 09:20

Zou Dumfries ook als twijfel zien. Frimpong is voetballend zoveel beter.

Afscheid nemen van bepaalde spelers, waaronder Blind. Hopelijk keert Koeman weer terug naar 4-3-3 want dat kunnen Nederlandse voetballers nou eenmaal het best. Talent zat, hopen dat Bijlow, Frimpong, Timber, Botman, van de Ven, Malacia, Taylor, Simons, Brobbey, Gakpo en ik vergeet er waarschijnlijk nog wat zich zullen ontwikkelen en wellicht een rol kunnen spelen op het EK. Dan heb je ook nog de Ligt, van Dijk, Dumfries, Koopmeiners, Berghuis, Depay, Bergwijn, Danjuma er bij lopen die hopelijk ook wat op niveau komen want voetballen kunnen al die gasten wel. Er komt zat talent aan maar je moet hopen dat hun potentie gaan waar maken natuurlijk, met een goede opstelling en instelling er bij en dan zien we wel weer.

11 december 2022 om 05:53

En waar gaat Ake dan spelen?

Je moet sowieso afscheid nemen van spelers die niet meer beter worden, in verval zijn of intrinsiek nooit een hoger niveau hebben gehaald dan de Europese middenmoot. Zeker als ze ook nog eens geen voetbal brengen. Alleen Klaassen moet je er nog bijhalen, vooral omdat hij van de drie beschikbare middenvelders met diepgang momenteel de beste optie is (Til is niet goed genoeg en Van De Beek heeft een lange weg te gaan). Echter wel als invaller en niet als basisklant.

10 december 2022 om 15:03

Ja eens. Blind, depay, luuk de jong, de roon, martins indi, etc. voortaan lekker thuis laten. Klaassen zou ik ook thuis laten vanaf nu. Berghuis is ook wel klaar vind ik, maar dat is de enige middenvelder die nog iets kan op dat niveau met een bal.

10 december 2022 om 15:21

Maar toch, het gaat ook om inzet. Weghorst is geen begenadigd voetballer, maar zijn drive en inzet is vele malen beter dan de rest. Als de rest van de spelers daar wat van zouden hebben, zou je al meer kans maken om door te gaan. Weghorst is niet de snelste, maar jaagt meer en beter af dan Bergwijn en Depay bijvoorbeeld. Ook als je kijkt naar het "verdedigende" aspect. Het lag ook aan het alles of niet hoor, maar in de verlenging zag je Weghorst gewoon in de 16 mee verdedigen. Zo'n Depay vertikt dat vaak gewoon. Idem voor iemand als Bergwijn.

In mijn optiek moet je daar meer van in je team hebben. Malacia in plaats van Blind bijvoorbeeld. Voorin iemand die dat ook doet. Op het middenveld idem. Dumfries verwacht ik het normaliter ook van, maar dit WK heeft hij het vrij weinig laten zien.

Wat mij betreft begint Koeman met een schone lei. Doorselecteren dus en met jonge honden starten en afscheid nemen van volgevreten vedettes die nooit thuis geven. En hopelijk doet hij ook eens iets aan die rare groepsdynamiek. vdijk is je aanvoerder, Frenkie degene die het tempo moet bepalen maar je maakt de immer falende Depay tot belangrijkste speler? Dat is raar. Depay heeft wat mij betreft genoeg bewezen dat hij geen verantwoordelijkheid kan dragen. Bouw een elftal rond Frenkie, maak hem belangrijk en geef hem de verantwoordelijkheid. Dan denk ik dat we een heel andere speler en een ander elftal gaan zien.

Oranje had natuurlijk al lang afscheid van hem moeten namen. Speelde een grote rol in de uitschakeling. Maar het zou me niets verbazen als hij er volgend toernooi gewoon weer bij is. Zolang zijn vader in de staff zit lijkt hij verzekerd van een plek te zijn.

Fout van Blind en eentje van de scheids doen je bijna de das om in de reguliere speeltijd. En wat is er mis met lange ballen op twee kopsterke spitsen? Beter dan dat van Gaal catenaccio, toch? Toen werd het pas genieten en ging iedereen er achter staan. Kom je op 2-2, en moet je doorgaan op dezelfde voet. Nee hoor, weer lekker achteruit lopen.

10 december 2022 om 15:30

We hebben zo een zwak middenveld, dat we dat inderdaad beter kunnen overslaan met een lange bal op die 2 voorin. Balletje valt altijd wel een keer goed, was ook echt leuk om te zien dat het werkte.

Tijd voor een frisse wind, Blind eruit en Depay gewoon weer als normale speler ipv de ster. Twee eindrondes en meneer bakt er geen reet van, leuk dat je dan tegen de lamme en de blinde scoort zodat mensen kunnen losgaan over een lijstje met goals.

10 december 2022 om 15:34

Van mij mag Depay gewoon thuisblijven. Kan de verantwoordelijkheid va grote speler helemaal niet aan. Is bovendien ook geen grote speler maar een matige middenmoter die af en toe een bevlieging heeft. Bergwijn idem dito. Laat ze thuis en begin met een schone lei, dat werkt beter dan oude wijn in nieuwe vaten doen.

Zo vaak als Blind wel aanvallends iets goeds brengt, zo vaak is hij verdedigend of op snelheid te kwetsbaar waardoor zijn rendement toch in het nadeel uit komt. Tel daarbij op dat hij juist in de grote partijen die fouten maakt, wanneer het er op aan komt.

De rol van Van Dijk wordt weer eens onderbelicht. Messi kan alleen die pass geven omdat Van Dijk niet reageert op het instappen van Ake. Iets dat hem echt veel te vaak overkomt. Van Dijk moet nooit de vrije verdediger zijn, die heeft te weinig positioneel inzicht daarvoor. Als Ake doorstapt, dient Van Dijk gewoon 1 of 2 passen naar links op te schuiven om die zone af te dekken. Daar betrap ik hem echt veel te vaak op, dat ie niet doorheeft wat de andere verdedigers doen, ook bij Liverpool. En als je de leiding naar je toe trekt, dan kun je jezelf dat kwalijk nemen. Persoonlijk had ik Van Dijk en Timber misschien wel omgedraaid, Timber heeft veel meer gevoel voor wat er om hem heen gebeurt.

Ik heb het het hele toernooi geroepen maar papa blind heeft ervoor gezorgd dat zoon blind het hele WK is blijven staan. Gister heeft dat NL gewoon de wedstrijd gekost want zonder die slome blind waren de Argentijnen gelijk de helft minder gevaarlijk.

11 december 2022 om 05:56

En papa blind wilde niet dat Ajax Wijndal ging halen. Gek hè. Alles voor zoontjelief

11 december 2022 om 01:13

Als je de goal gaat analyseren, dan kom je tot de conclusie dat er 3 fouten werden gemaakt (waarvan daley er 1 was). De andere fouten werden gemaakt door Ake en v Dijk. Hadden zij die fouten niet gemaakt, dan had die bal van messi nooit gegeven kunnen worden.

Vrij bijzonder dat Blind tegen de 100 interlands aan schurkt. Ik weet ook niet in welke categorie ik hem moet plaatsen als ie stopt. Sowieso niet bij Cruijff, Gullit, van Basten. Ook niet bij Bergkamp, Robben, Sneijder. En de categorie daaronder eigenlijk ook niet.
Er zitten een hoop onterechte caps bij, maar tot 2020 was het wel een uitstekende speler. Hoop dat ie er nu wel mee kapt, want het kan inderdaad niet meer. Ook bij Ajax niet. Succes bij Antwerp, hopelijk neem je Klaassen mee. En Schreuder natuurlijk.

11 december 2022 om 01:14

Moet gewoon bij Ajax blijven en als basisspeler.

Dumfries kan het niveau ook niet aan. Leuke speler om te knokken, maar het is geen speler die je naar next level tillen. Spelers als Gravenberch, Botman, Frimpong, Malacia, Van Dijk, Timber, De Ligt, Frenkie, Xavi, Kluivert, Danjuma dat zijn spelers waar je op wereldtoneel impact kunt maken. Blind, Dumfries, De Roon, Luuk de Jong dat zijn allemaal houthakkers die geen wedstrijden kunnen domineren. Kijk naar Marokko, allemaal technische spelers die ook nog fysiek sterk zijn. Je hebt snelle spelers nodig die dynamisch zijn. Taylor vind ik persoonlijk in potentie beter dan een Veerman. Veerman gaat je niet ver brengen met Oranje. Ik heb liever spelers die in potentie bij wereldclubs kunnen spelen. Veerman gaat met alle respect echt niet bij een City, PSG, United enzo in de basis spelen. Dus eruit graag. Taylor zie ik nog wel einidigen bij een Arsenal, Bayern Munchen, Liverpool of Dortmund. Heeft snelheid, inzicht en is pas 20 jaar. Na 3/4 jaar is hij ervaren en kan hij makkelijk zo een stap maken. Heeft prima gespeeld op het WK. Klaassen is ook niet goed genoeg voor het snelle spel van tegenwoordig. Heeft weliswaar gescoord, maar bij snelle tegenstanders is Klaassen volledig scheel getikt. Tijd voor nieuwe generatie spelers die technisch zijn en 3 longen hebben.

Antwerp begint onderhand wel het afvoerputje te worden van mislukte spelers. Ik denk en vind niet dat Daley daar Blind(no pun intended) in stapt die is veel te goed voor Antwerp. Lekker bij Ajax blijven. Schreuder is zo weg joh.

Aub niet zeg. Dan speelt Blind daar dalijk basis en wordt hij als lievelingtje van de KNVB weer constant opgeroepen.

Dat die bent gwn lekker stopt met voetballen.

Blind was mede verantwoordelijk van de wederopstanding van ajax samen met Tadic toen ajax op haar gat lag

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren