Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Icoon blijft bij Bayer Leverkusen: ‘De deur zal altijd voor je openstaan’

Laatste update:

Stefan Kiessling heeft zijn contract bij Bayer Leverkusen met één seizoen verlengd en ligt nu tot de zomer van 2018 vast bij de huidige nummer drie van de Bundesliga. Club en speler hebben eveneens afgesproken dat de 32-jarige aanvaller na zijn carrière bij Bayer Leverkusen kan blijven werken.

/

“Stefan is een identificatiefiguur voor onze fans en we wilden hem absoluut behouden. We zijn daarom overeengekomen dat hij na zijn profloopbaan in een andere functie bij de club blijft. Welke functie dat precies is, dat moeten we nog zien. Maar voor Stefan zal onze deur altijd open blijven staan. Hij hoort gewoon bij Bayer”, aldus directeur Michael Schade op de clubwebsite.

Kiessling maakte in de zomer van 2006 de overstap van FC Nürnberg naar Leverkusen en maakte in 408 wedstrijden 157 doelpunten voor die Werkself. Kiessling, die geen prijzen won met Bayer, heeft zes interlands achter zijn naam staan.


Zou jij Stefan Kiessling in de basis zetten bij Bayer Leverkusen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geweldige spits maar is door de komst van Chicharito minder aan spelen toe gekomen. Mooi om te zien hoe deze speler zijn rol kent.

Van grote waarde om spelers te hebben van een bepaald niveau die een club jaren trouw blijven, ervaring, continuiteit in combinatie kwaliteit is heel belangrijk voor teams net onder de top. Bijzonder knap als j daarom teams als Ajax en PSV ziet in Europa met een elftal wat elke 2/3 jaar compleeet anders is.

Zal dat spook doelpunt van hem tegen Hoffenheim nooit meer vergeten!

Goede spits en een echt breekijzer! Mooi om te zien dat Leverkusen met hem door wil zowel als spelers als in een stafrol.

Ik snap dat voor de marketing van de club het verstandig is zulke iconen te binden aan je club. Het is echter altijd maar de vraag of een voetballer iets voor de club kan beteken behalve zich profileren als een mascotte met een titel.

Persoonlijk vind ik het maar een kwaaie zaak, mits Kießling epaalde diploma's haalt waaruit blijkt dat hij potentie heeft zo'n functie te kunnen vertolken. Overigens is er nog geen knoop doorgehakt wat hij gaat worden, waardoor dit mascotte gehalte wel duidelijk naar voren komt, maar ik geen idee heb op welk niveau in ervaring, intelligentie en communicatie hij zou moeten voldoen.

edit: lees zojuist dat Stefan op 15-jarige leeftijd voor de keus stond of hij de voetballerij in zou gaan of de koksschool. Hieruit kan je wel opmaken dat ik een vraagteken zou zetten bij het aanstellen van Kießling oor een zakelijke functie.

19 april 2016 om 15:12

Wat wil je hiermee zeggen... Marc Overmars ging na zijn voetbalcarrière bordspelletjes ontwerpen... Hij heeft zich zakelijk ook enorm ontwikkeld en heeft een mooie functie binnen Ajax en een mooi winstgevend bedrijf voor spellen

19 april 2016 om 15:12

Ik zie kiessling dit ook wel doen

19 april 2016 om 15:59

Ik mag er toch mijn vraagtekens bij zetten?
Ik heb geen kijk op hoe Marc Overmars zijn zaakjes op orde heeft, wel zie ik vaak veel kritiek op alle waardeloze spelers hij zogenaamd heeft gehaald. ( doelend op van der Hoorn, Viergever, Zimling, Boccara, en wellicht wel meer maar heb de periode van Marc en de transfers van Ajax niet echt in mijn hoofd )

Heb je niks meer aan als basisspeler. Hoogstends nuttig als breekijzer. Maar speelt al 2 jaar zwak en scoort nauwelijks meer. Bellarabi blijft gelukkig ook, daar ben ik veel blijer om.

Leno
Jedvaj
Tah
Toprak
Wendell
Kampl
Bender
Bellarabi
Calhanoglu
Brandt
Chicharito

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren