Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hodgson (75) gaat record aanscherpen in de Premier League komend seizoen

Laatste update:

Roy Hodgson blijft aan als trainer van Crystal Palace, zo laat de Londense club weten via de officiële kanalen. De ervaren manager, die begin augustus zijn 76ste verjaardag viert, is nu al de oudste eindverantwoordelijke ooit in de Premier League, maar gaat zijn record komend seizoen aanscherpen. Hodgson stapte in maart onverwachts in bij Palace nadat Patrick Vieira werd ontslagen. Destijds had hij zijn pensioen al aangekondigd.

Via de clubwebsite van the Eagles reageert Hodgson op zijn aanblijven als manager. “Ik ben erg blij en trots om mijn contract bij Crystal Palace te verlengen. Daarom wil ik de eigenaar en technisch directeur bedanken voor hun vertrouwen in mij. Ik weet wat voor een fantastische selectie wij hier hebben. Het is een gezonde mix tussen jeugdig potentieel en ervaren spelers met Premier League-ervaring.”

Clubeigenaar Steve Parish komt ook met een reactie via de website van Crystal Palace. “Het record van Roy als manager spreekt voor zich. Zijn terugkeer in het afgelopen seizoen resulteerde in goede uitslagen en een aantal geweldige wedstrijden van het team. Roy heeft ons geholpen te klimmen op de ranglijst en een aantal spelers staan daardoor in de belangstelling van internationale clubs. Nu krijgt hij een hele voorbereiding om onze spelers klaar te stomen voor een nieuw seizoen, waarin we hopen ons momentum vast te houden.”

Palace eindigde in het afgelopen seizoen op de elfde plek in de Premier League, boven stadgenoten Chelsea en West Ham United. Met Jack Butland (Rangers), Wilfried Zaha (transfervrij), Luka Milivojevic (transfervrij) en James McArthur (transfervrij) verliest Hodgson een aantal gewaardeerde selectiekrachten. Met name het vertrek van Zaha is een aderlating voor Palace. Daartegenover staat de transfervrije komst van Jefferson Lerma, die in het afgelopen seizoen gold als sterkhouder bij Bournemouth.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tsja, ik vind het een beetje een vreemde keuze. Is er dan geen enkele trainer te charteren voor een baan bij Palace? Ze willen om de drie jaar het spel compleet omgooien (bij De Boer en Vieira) en geven dan de manager niet de tijd of verwachten binnen 18 maanden de top 6 te bestormen!

Nu zitten ze weer met Hodgson, die wel een heel erg makkelijke rit gehad heeft nadat Vieira praktisch alle lastige tegenstaders al gehad had..

3 juli 2023 om 14:40

Het is helemaal niet het doel van palace om de top 6 te bestormen. Men is in Croydon al blij als men a, erin blijft en B, boven Brighton eindigt. Nu is dat tweede afgelopen seizoen niet gebeurd maar er is geen enkele ijdele hoop om Bovenin mee te doen.

Klopt wel dat men zich er makkelijk vanaf brengt met Hodgson maar als het werkt.. Crystal Palace heeft niet de middelen om een toptrainers aan te stellen als Ancelotti of Mourinho. En of je nu Roy Hodgson, Sam Alladyce of Glenn Hoddle voor de groep hebt staan doet er ook niet toe. Dat Viera werd weggestuurd vond ik wel een kolder. Dat was wel een verademende aanwezigheid op Beckenham.

Dit seizoen wordt sowieso wel even slikken. Er is echt serieus een bak aan ervaring vertrokken en met Zaha ook een bak aan dreiging. Die maakte in zijn eentje wel echt het verschil en het wordt zeer lastig om die te vervangen.

Maar aan de andere kant komt er wel om en nabij 15 miljoen pond aan salarissen vrij. Als ze dat goed investeren blijven ze er wel in.

3 juli 2023 om 14:49

Als het doel niet was om de top 6 te bestormen dan is er geen enkele gegronde reden om het ontslag van Vieira goed te praten.. Vieira is in mijn ogen compleet onterecht ontslagen nadat hij een enorme waslijst aan veel sterkere tegenstanders bevochten heeft..

Ik denk dat er nog een flinke laag tussen een Hodgson of een Mourinho zit. Voor hij aan de bak ging bij Leicester was Dean Smith bijvoorbeeld vrij. Hij heeft heel goed werk verricht bij Villa, maar hij werd niet opgepikt. Graham Potter wellicht? Waarom toch weer teruggrijpen naar Hodgson? De enige reden die ik kan bedenken is dat zij wel benaderd zijn door Palace en dat zij zelf afgezegd hebben.

3 juli 2023 om 14:50

Overigens ben ik het compleet met je eens dat het voor Palace wel eens een heel zwaar jaar kan worden. Zoals het er nu voor staat zijn zij voor mij 1 van de favorieten om te degraderen.

3 juli 2023 om 15:05

Ja het wordt wel penibel als de selectie zo blijft. Je hebt er een paar pareltjes bij zitten zoals Eze die ook het verschil kan maken. Maar verder is het nu veel van hetzelfde en dat is erg jammer. Een jongen als Ziyech had daar heel goed gepast in een vrije rol vanaf rechts. Maar hoe het er nu uit ziet zie ik het ook somber in. Maar nogmaals er komt wel 15 miljoen pond vrij op de loonlijst dus ik verwacht nog wel het een en ander. Nu is Palace niet de club die als eerste toe slaat op de ranglijst. Het moet het hebben van gelukjes en gokjes. Ik hoop van harte dat die gelukjes goed uitvallen.

Voor mij is Crystal Palace altijd wel een bijzondere club geweet met attractief voetbal voor de middelen die ze hebben. Selhurst is nog een van de weinige authentieke voetbaltempels die zich staande houdt in de Premier League waar het echte voetbaltoerisme nog niet echt van de grond is gekomen. . Ik heb er een aantal jaar een seizoenskaart gehad en het zou mij zeer doen als ze zouden degraderen.

3 juli 2023 om 15:16

Ik heb Palace eigenlijk sinds hun terugkeer in de Premier League gezien als een heel solide club, maar wel eentje die eens in de zoveel tijd een complete brainfart geniet en daar heel veel last van kan hebben. Te beginnen met het vertrek van Pulis eigenlijk, daar begreep ik toen al helemaal niets van.. Zo kun je doorredeneren naar het aanstellen van Pardew, het aanstellen van Pardew, het ontslag van Vieira, het aanstellen van De Boer en hem niet geven wat hij nodig heeft en zo kan ik nog wel even doorgaan!

3 juli 2023 om 15:47

Ja dat is best gek. Er worden soms onbegrijpelijke keuzes gemaakt zonder dat dat op een of andere manier fataal wordt. Maar in de kern staat er doorgaans wel een echte voetbalmachine waardoor ze toch in staat zijn punten te pakken. De pieken zijn hoog tijdens wedstrijden maar de dalen tegelijkertijd ook zeer laag. Altijd als je denkt dat er een stap wordt gemaakt dan wordt er de wedstrijd erna met dikke cijfers verloren. En altijd als je denkt dat het faliekant mis gaat wordt er met ruime cijfers gewonnen. Dat is opmerkelijk want de vorm blijkt altijd gevonden te worden wanneer die het hardst nodig lijkt.

Het team onder de boer was best goed. De ploeg had na de top 6 de meeste goals gemaakt van de hele premierleague het jaar ervoor en de samenstelling was op een wijziging hetzelfde. Echter wilde de boer te snel overstappen naar spelen vanuit balbezit terwijl het eigenlijk speelde vanuit de omschakeling. Dat ging faliekant mis onder de boer. Kleine bijkomstigheid was de langdurige afwezigheid van Zaha die toen net na het vertrek van de Boer weer fit was en gelijk zijn stempel drukte in de eerste twee potten bij zijn terugkomst. Hierdoor leek het erop dag Roy Hodgson de gevierde man was bij Palace. Wat in principe ook wel zo was want hij eindigde dat jaar toch nog 11e na een valse start onder de boer.

Hodgson, Allardyce….het geeft toch maar weer het onvermogen aan van sommige Engelse clubs

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren