Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pijnlijk oordeel: ‘Man United speelt alsof je naar Subbuteo zit te kijken’

Laatste update:

Erik ten Hag is bezig aan een dramatische seizoensstart als manager van Manchester United. Sinds het seizoen 1989/90 kwam het niet voor dat the Mancunians vier van de eerste zeven wedstrijden verloren in de Premier League. Zaterdagmiddag ging de equipe van de in Haaksbergen geboren oefenmeester op eigen veld met 1-0 onderuit tegen Crystal Palace, terwijl midweeks nog met 3-0 werd gewonnen in de strijd om de EFL Cup. Britse media zien de druk op Ten Hag toenemen.

United stelde voor rust zwaar teleur. In de tweede helft herstelde de ploeg van Ten Hag zich enigszins, maar lukte het niet om de gelijkmaker te forceren. Roy Hodgson is daardoor de eerste manager ooit die ongeslagen wist te blijven in vijf opeenvolgende uitwedstrijden op Old Trafford. De 76-jarige coach is met Palace over United heen geklommen en bezet nu de negende plek. United bezet met negen punten uit zeven wedstrijden een teleurstellende tiende plek.

"Net toen Manchester United dacht dat de sombere, wanhopige seizoensstart in de achteruitkijkspiegel verdween, sleepte Crystal Palace Erik ten Hag en zijn spelers terug in de crisis in de krioelende regen op Old Trafford", schrijft de Daily Mail. "We moeten 34 jaar terug om tot eenzelfde dramatische seizoensstart te komen. Tijdens de donkere dagen van 1989 werd een spandoek met 'Ta Ra Fergie' getoond op Stretford End. Palace versloeg die dag ook United."

De Daily Mail stelt dat de situatie van Ten Hag onhoudbaar wordt als zijn spelers geen reactie laten zien in de komende wedstrijden tegen Galatasaray en Brentford. "Het klopt dat Ten Hag sinds het begin van de competitie een waslijst aan geblesseerde spelers heeft en wordt afgeleid door de problemen rond Antony en Jadon Sancho, maar dat is geen excuus voor het feit dat hij ruim 450 miljoen euro heeft uitgegeven aan nieuwe aankopen."

Paul Merson trok bij Sky Sports de vergelijking met een tafelvoetbalspel. "Ik heb het gevoel dat als je naar Manchester United kijkt, het net is alsof je naar Subbuteo kijkt. De scheidsrechter blaast voor het beginsignaal en tijdens de rust bevindt iedereen zich op precies dezelfde positie als toen ze aan de wedstrijd begonnen. Er is totaal geen beweging. Als Manchester City had gewonnen (2-1 verlies bij Wolverhampton, red.) was het pas echt spannend geworden voor Ten Hag."

De BBC rakelt een andere weinig hoopvolle statistiek op voor Ten Hag. "De laatste keer dat Manchester United twee thuiswedstrijden op rij verloor in de Premier League was tegen Liverpool en Manchester City in oktober en november 2021, de laatste twee thuiswedstrijden onder Ole Gunnar Solskjaer. De nederlaag tegen Palace was des te frustrerender voor United, daar recente resultaten erop leken te wijzen dat ze de goede kant op gingen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk niet Ten Hag nog lang houdbaar is bij United. Benieuwd of hij te porren is voor een terugkeer bij Ajax

1 oktober 2023 om 10:19

Waarom zou hij dat doen? Hij heeft zich daar al bewezen.

Ik denk dat hij nu voor een andere mooie club zou gaan of wellicht zijn beurt afwacht voor bondscoach

1 oktober 2023 om 10:20

Hij krijgt nog wel een paar wedstrijden. Dan zal het spel en resultaten natuurlijk wel beter moeten. Maar of dat gaat lukken met alle blessures en onbeschikbare spelers is de vraag

1 oktober 2023 om 10:25

Juist vanaf de wedstrijd tegen burnley had je een makkelijker programma op papier. Dan had je idd een goede reeks neer moeten zetten en het spel verbeteren. Maar als je al thuiswedstrijden gaat verliezen van CP. Dan wordt het de komende tijd wel heel lastig.

1 oktober 2023 om 10:24

Kan me niet voorstellen. Ook trainers willen in de top blijven. Heeft bij Ajax het maximale behaald.

1 oktober 2023 om 10:43

Maar krijgt hij nog een kans in de absolute top na deze periode? Wellicht in de subtop, maar in de absolute top is maar de vraag natuurlijk.

1 oktober 2023 om 10:59

Ook subtop is momenteel goede stap toch? Waarom zou je naar Ajax gaan als je naar clubs van niveau Dortmund, Newcastle etc wat ik onder subtop schaar. Daar is meer mogelijk dan bij Ajax en je blijft in een topcompetitie werken

1 oktober 2023 om 11:04

Als die clubs daadwerkelijk interesse hebben lijkt de keuze me vrij logisch en gaat hij natuurlijk die kant op. Is maar de vraag of die clubs interesse hebben. Het is ook niet of echt een gevestigde naam heeft zoals een Mourinho, bijvoorbeeld. Die komt altijd wel weer aan de bak bij een gerenommeerde naam. Ook na deze wanprestatie met Roma.

1 oktober 2023 om 10:42

Hij zal het ongetwijfeld beter doen dan Steijn, maar je haalt echt niet de wonderdokter binnen, hoor. Bij Ajax deed hij sommige dingen goed, maar ook heel veel - vooral tactisch - fout. En dat zie je nu ook bij Man. Utd. V.w.b. door hem gewenste aankopen zijn vaak uit zijn eigen bekende kringetje, en die pakken lang niet altijd goed uit. Daarnaast, hij heeft de duurste selectie van Engeland, maar bakt er maar weinig van. Zeer wisselvallig, en vaak heel statisch en weinig creatief. Dus zou hij terugkeren naar Ajax, en moeten werken met de huidige selectie, moet ik het nog maar zien of hij het voor elkaar krijgt. Laat duidelijk zijn dat Ten Hag geen Arne Slot is. Want die had Ajax al lang moeten nemen en Ten Hag eerder een duwtje in de rug moeten geven, toen hij daar wel voor open stond. Maar we weten dat voetbalwijsheid moeilijk te vinden is in Amsterdam, dus zal daar niet eens over zijn nagedacht. Al met al, laat Ten Hag maar mooi in Manchester de wijsneus uithangen.

1 oktober 2023 om 10:56

SLot werd destijds toch niet beschouwd als een betere trainer dan Ten Hag toen hij bij AZ vrij kwam? Ik denk dat hij vooral de laatste 2 jaar naam heeft gemaakt.

1 oktober 2023 om 10:58

Noem eens betere optie. Realistisch dan wel, nátuurlijk. Voor je met Slot op de proppen komt.

1 oktober 2023 om 11:00

In zijn laatste jaar waren we ongeslagen in de groepsfase van de CL en jij zegt dat we hem een duwtje in de rug hadden moeten geven en Slot nemen, die toen alleen bij AZ had gepresteerd? Alsof het toen al duidelijk was dat Slot het een niveau hoger zo goed zou doen. Van Slot moeten we ook nog afwachten hoe hij het in de too gaat doen. Hopelijk maakt hij tegen die tijd wel een betere clubkeuze dan Ten Hag.

1 oktober 2023 om 13:57

Lees eerst mijn eerste zin even. En mocht Steijn de wacht worden aangezegd -liever vandaag dan morgen - is het maar de vraag of Ten Hag vrij is, en of er geen betere opties beschikbaar zijn. Slot en Bosz zijn bezet, en binnen Nederland zou ik niemand aan kunnen wijzen die een juiste keus zou kunnen zijn. Ook binnen Ajax zelf niet, Maduro valt ook zwaar door de mand als vooraf geprezen top tacticus, dus daar moet je het ook niet zoeken. Volgens mij zijn er wel ervaren trainers in het buitenland die vrij zijn. Gallardo zou ik wel bij Ajax willen zien, al lijkt er dan wel een taalbarrière probleem te bestaan. Maar het is ook weer niet zo dat alleen Slot, Bosz of Ten Hag alleen Ajax aan het voetballen kunnen krijgen? Dus kijk eens met een gezonde blik naar buiten. Morten Olsen was destijds ook een prima keus. Alleen wel met 1 verschil, namelijk de kwaliteit van de selectie. Dat je nog steeds een Rensch of Taylor op moet stellen, geeft wel aan hoe hard Ajax achteruit is gehold. Dus daar moet ook nog gerepareerd worden. Pluspunt? Ajax heeft nog diepe zakken.

1 oktober 2023 om 14:03

In zijn laatste jaar werden we onder Ten Hag weer roemloos uitgeschakeld in het vervolg. En werden onder hem kampioenschappen vaak met hangen en wurgen binnen geharkt. Ondanks de veel grotere financiële mogelijkheden. Dus doe nu niet net alsof het allemaal top was, want dat is valsheid in geschrifte. En inderdaad, ik zag toen al dat Slot een veel betere coach was dan Ten Hag. Die juist Ajax nodig had om verder te komen. Maar gedane zaken nemen geen keer, dus is het gelopen hoe het is gelopen, en nu zitten we met de gebakken peren.

Zoals ik gisteren al schreef, dit was een spectaculaire wedstrijd om plek 10😅 Hoop voor ten Hag dat hij het om kan draaien, gun ik hem van harte!

Ten Hag krijgt het mar niet op de rit. United heeft dan wel het duurste elftal qua aankopen, deze zijn niet allemaal gekomen onder ten Hag. Gros van de spelers was er al. Maar het zou toch wel moeten lukken om met dit materiaal hoger te staan.

1 oktober 2023 om 12:00

Onana, Mount, Amrabat, Holjund, Martinez, Casemiro, Antony. Buiten wellicht Amrabat zouden deze jongens allemaal basis spelen bij een fitte selectie. Dus het gros is wel gekocht door Ten Hag. En dan had je al spelers als Varane, Bruno, Rashford en Shaw wat ook gewoon goede spelers zijn. Als je dat vergelijkt met de eerste jaren van Klopp of Arteta dan heeft Ten Hag relatief gewoon een topselectie.

Rare aankopen, rare keuzes. Een paar grote namen, maar vooral heel veel middelmaat die voor enorme bedragen zijn gekocht. Dat doet toch wat met de verwachtingen. Je kan in jaar 1 nog wegkomen met een Malacia en Weghorst, maar daarna moet het echt beter. Er is geen stijgende lijn te zien

1 oktober 2023 om 11:08

Eens, het onvermogen van een coach om succesvolle aankopen te doen, kan een verlammende invloed hebben op het lot van een team. Een succesvolle coach moet niet alleen tactisch inzicht hebben, maar ook de vaardigheden om talent te herkennen, de behoeften van het team te begrijpen en nieuwe aanwinsten naadloos in de teamdynamiek te integreren om echte winstkansen te creã«ren. Het aankopen van Anthony voor 100 miljoen had de leiding een signaal af moeten geven om ten Hag een halt toe te roepen en dit onderdeel beter te monitoren, ze gaven hem echter de vrije hand met het huidige resultaat als gevolg

Vooral bizar dat Ten Hag weer teruggrijpt naar een middenveld met Casemiro, Mount en Bruno Fernandes. Dat heeft het hele seizoen al niet gewerkt en zelfs met Mejbri ging het beter in de League Cup. En toch doet die het weer. Dat middenveld werkt gewoon niet samen en dan krijg je dus stroperig spel omdat het middenveld niet goed aansluit op de verdediging en aanval. Maar ja dat heeft hij ook aan zichzelf te wijten door geen fatsoenlijke nummer 8 te halen. Want die waren echt wel beschikbaar met Tonali of Matheus Nunes...

1 oktober 2023 om 11:30

Het middenveld mount en fernandes werkt alleen met mainoo erachter niet met casemiro. Dat was in de voorbereiding wel duidelijk.

Ten Hag moet binnenkort moeilijkere keuzes maken Garnacho of Rashford. Casemiro of Mainoo

1 oktober 2023 om 11:55

Ook Mainoo gaat verzuipen met Mount en Bruno. In de voorbereiding was het ook matig bij United. Ze zijn beide gewoon aanvallende middenvelders. Je moet of Mount of Bruno banken simpel. Gewoon onnodig dat Mount werd gehaald maar ja Ten Hag pushte wel voor hem…

1 oktober 2023 om 11:57

Modric

Mount en Casemiro zijn natuurlijk wel aankopen van hem. Hij moet wel opstellen daarom.

1 oktober 2023 om 18:07

Klopt maar Casemiro was logisch en dat vind ik van de aankoop Mount niet. Die was overbodig als je al Bruno Fernandes, Eriksen en zelfs Van de Beek die daar kan spelen. Dan had die beter kunnen investeren in een Tonali of Matheus Nunes...

Het is duidelijk dat je Ten Hag ver weg moet laten van het transferbeleid van een club. Daar heeft hij echt weinig kaas van gegeten. Het team is erg uit balans ondanks dat er weer voor ontzettend veel geld is uitgegeven. Ook het bestuur van United mag in de spiegels kijken, want blijkbaar zit het technisch beleid (een goede TD die voor Ten Hag de transfers doet) nog steeds niet goed in elkaar. Dit was al het geval onder Moyes, Van Gaal, Mourinho en OGS. Er wordt maar lukraak wat gekocht.

Eigenaardige koppige stugge man. Zoekt altijd een zondebok (C. Ronaldo, Sancho enz) om zijn eigen falen te maskeren. Wellicht een goede trainer maar niet voor de top.

1 oktober 2023 om 13:24

Ronaldo en Sancho hebben zelf de problemen voor zichzelf veroorzaakt. ETH probeerde van alles om Ronaldo tevreden te houden, maakte hem zelfs aanvoerder in zijn laatste wedstrijd. Als dank ging Ronaldo bij Piers lopen huilen. Sancho heeft ook 4 maanden verlof gekregen en veel aandacht. Daarna traint ie niet, presteert niet in wedstrijden en komt regelmatig te laat. Allebei juist gehandendeld door ten hag

1 oktober 2023 om 14:50

Ten Hag heeft natuurlijk Ronaldo ook niet goed behandeld. Niet in willen laten vallen tegen City door Ronaldo zijn ‘status’. Of hem de hele helft laten warmlopen om hem vervolgens in te willen laten vallen voor een paar minuten.

1 oktober 2023 om 19:50

Ronaldo heeft niet de hele helft warm gelopen en hij had 13 minuten kunnen voetballen, niet een paar minuten. Ronaldo is met fluwelen handschoentjes behandeld, totale onzin zoals altijd van jou

Oprecht sinds van gaal al geen fatsoenlijke aankomen meer gedaan. Grote namen zeker, maar niets rendeerde. Ronaldo trouwens wel, maar dat is een no brainer

Dit kan niet zo door voor Erik. Ik zou adviseren om Ronaldo of te verkopen of op de bank te zetten, want de enige manier om aanvallend succesvol te zijn is door druk te zetten en dat te beginnen bij de nummer 9. Verder moet De Gea ook vervangen worden door een meevoetballende keeper. Schoten stoppen is in deze tijd gewoon overrated. Verder moet hij vasthouden aan een aantal favorieten zoals Rashford en Antony die ondanks ze maanden onder de ondergrens spelen, altijd moeten spelen. Zo bouw je hierarchie op. En vooral het volgenxe : Aankopen. 500 miljoen zou genoeg moeten zijn om overal in te investeren, bijvoorbeeld een aanvallende middenvelder die op Bruno's plek speelt voor 70 miljoen. Een extra CV is niet nodig we hebben namelijk Maguire voor de hand.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren