Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het voelde, om eerlijk te zijn, als een flinke schop onder de kloten’

Laatste update:

Tim Sherwood debuteerde donderdag als hoofdtrainer van Tottenham Hotspur met een 1-1 gelijkspel tegen West Bromwich Albion. The Lillywhites kwamen door een schitterende vrije schop van Christian Eriksen op voorsprong, maar Jonas Olsson herstelde, eveneens na een vrije trap, het evenwicht op White Hart Lane. “Ik ben teleurgesteld, we waren beter”, zegt Sherwood.

/

“De vrije trap was makkelijk gegeven en we slaagden er niet in om de bal weg te werken. Het voelde, om eerlijk te zijn, als een flinke schop onder de kloten”, aldus de opvolger van André Villas-Boas. Eriksen veroorzaakte de vrije trap voor the Baggies en daaruit kon Olsson dus scoren. “De supporters zullen teleurgesteld zijn. Met alle respect voor West Brom, maar deze wedstrijd hadden we moeten winnen. Maar we hadden ook wel beter mogen spelen.”De 44-jarige Sherwood staat voor het eerst op eigen benen.

De oud-middenvelder fungeerde sinds 2008 als assistent-trainer op White Hart Lane. Het hebben van ervaring is volgens Sherwood echter geen garantie voor succes. “Natuurlijk heeft het wat weg van een gokje, want ik heb het nog nooit eerder gedaan. Maar ik denk dat er veel goede managers zijn die het nog nooit eerder hebben gedaan, maar toch succes boekten.” Tottenham staat momenteel achtste in de Premier League en speelt zondag thuis tegen Stoke City.

Denk jij dat Tim Sherwood de juiste man is voor Tottenham?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja als je zo staat te schutteren in de verdediging, dan verdien je het ook niet om te winnen Tim.

Had een afspraak dus heb de wedstrijd niet gezien.
Ben ook wel teleurgesteld , hadden 3 punten moeten zijn.
Nu United en die winnen we nooit, daar moet de bal echt het net raken willen we winnen. (nee eerst Stoke was ik vergeten)

27 december 2013 om 12:03

United is ook slecht bezig dus ik gun the spurs wel een kansje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren