Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het buitenland moest het echt waard zijn, want mijn vrouw is tandarts’

Laatste update:

Stefan Maletic gaat niet de League One in. De 28-jarige verdediger promoveerde met Burton Albion naar het op twee na hoogste niveau van Engeland, maar heeft nu voor een contract bij hoofdklasser DOVO gekozen.

/

“In mijn periode bij Burton ben ik getrouwd en ben ik een ander leven gaan leiden. Mijn vrouw is tandarts. Ze heeft een heel goede baan en een nieuw buitenlands avontuur moest het dan ook echt waard zijn om dat op te geven”, zegt de in Servië geboren Maletic op de website van de amateurclub uit Veenendaal.

“Ik ben toen na gaan denken wat ik wilde. Het beste leek ons om een goede, stabiele en ambitieuze club in de buurt te vinden. Dat is DOVO geworden”, aldus Maletic, die eerder voor onder meer Achilles’29 en FC Oss speelde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja. Want iedereen heeft het in zich om profvoetballer te worden....

24 juli 2015 om 23:12

Een heel ongewone opstelling/erg origineel.
relativeren heet dat.

25 juli 2015 om 00:49

Wellicht een heel verstandige keuze.

Average Premier League wages have reached £22,353 a week - before lucrative bonuses - or £1.16million a year.
Average Championship earnings are £4,059 a week (£211,068 a year), less than a fifth of players one division above.
In the bottom division, League Two, their weekly pay of £747 is not much more than the national average.
League Two earnings are also 30 times smaller than those in the Premier League.

Wellicht hadden ze het op een of andere manier kunnen combineren maar als dat niet gaat is dit een prima oplossing.

25 juli 2015 om 08:38

Nou, 1054,94 euro per week, oftewel bijna 55000 euro per jaar is toch prima bovenmodaal. Als tandarts verdien je inderdaad meer, maar dat beroep is niet beperkt tot Nederland lijkt me..

25 juli 2015 om 10:12

Maar waarom nu van 1 salaris gaan leven? Waar gaat hij nu werken? Of gaat hij op de kids passen terwijl zij gaatjes vult....

25 juli 2015 om 10:42

@ nforl

Hij gaat voetballen bij Dovo in de hoofdklasse en dat zal deze gewezen prof bij Burton Albion ook niet doen voor een appel en een ei.
Deze jongen zal bij Dovo waarschijnlijk net zoveel oprapen als hij op jaarbasis bij Burton deed.
Laat het de helft zijn en dan gecombineerd met het salaris van zijn vrouw is er niks mis mee toch.
Daarnaast zal hij waarschijnlijk via een sponsor van Dovo ook nog wel aan betaald werk kunnen komen en is er helemaal geen achteruitgang qua inkomen.

Overigens wordt er in Nederland in de top van het amateurvoetbal meer betaald als in de Jupiler League, dus reken maar dat deze jongen van het voetbal al zou kunnen leven.

Realistisch van die jongen.
ij is 28 en kan dus maximaal 4 jaar mee voordat hij gepasseerd zal worden.
Bij een Engelse tweedeklasser ga je, je niet financieel onafhankelijk spelen.

24 juli 2015 om 23:10

Mja hoeft toch ook niet altijd. Je kunt het ook voor de droom doen om profvoetballer te zijn. Maar hij kiest voor de liefde.

Die jongen heeft groot gelijk.
Hij kijkt naar de carrière van zijn vrouw en niet aar zijn eigen carrier als voetballer.

Zeer beperkte verdediger. Als hij zijn lengte niet had was hij niet verder gekomen dan een hoofdklasser.

Hij speelde bij Burton, promoveerde bij Burton, trouwde tijdens Burton, en wilde geen nieuw avontuur aangaan. Nu bij dovo......., schiet mij maar lek

Iedereen die teveel denkt over profcarrieres moet even de reactie van elninoo lezen. Dan snap je dat die man groot gelijk heeft. Helemaal als je bedenkt dat zijn vrouw deze baan nog ieeetsje langer kan uitoefenen tov hem als prof..

Snap er geen hol van. Speelde wn promoveerde met Burton, geeft aan niet zomaar weg te gaan ivm de baan van z'n vrouw en trekt nu naar de amateurs in Veenendaal? Wat?

Respect voor deze realistische stap. Meneer gaat de echte top toch nooit meer halen, z'n vrouw verdient nu al stukken meer en z'n gezin wil ook wat. Logisch dat hij op hoog amateurniveau gaat ballen en eens gaat kijken wat voor maatschappelijke carrière hij kan doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren