Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Henk Fraser haalt oude bekende van Vitesse naar Sparta Rotterdam

Laatste update:

Lassana Faye maakt de overstap van Vitesse naar Sparta Rotterdam, zo maken de clubs woensdagavond via de officiële kanalen bekend. De twintigjarige verdediger wordt zodoende herenigd met voormalig Vitesse-trainer Henk Fraser. Faye heeft zich voor anderhalf seizoen aan de club uit de Keuken Kampioen Divisie verbonden.

Faye speelde tussen 2009 en 2012 al in de jeugdopleiding van Sparta, waarna hij de overstap naar PSV maakte. In januari 2016 werd hij aan de jeugdopleiding van Vitesse toegevoegd. Al snel schoof de geboren Rotterdammer van Vitesse Onder-19 door naar het beloftenelftal en vervolgens het eerste elftal. In februari 2017 debuteerde hij in een thuiswedstrijd tegen Ajax. Faye speelde in totaal 58 officiële duels voor Vitesse.

“Ik wil graag iedereen binnen de club bedanken voor de mooie jaren”, vertelt Faye op de clubsite van Vitesse. “Het winnen van de beker, het spelen in de Europa League en de wedstrijden in GelreDome met de support van de fans waren erg bijzonder. Ik ben de club dankbaar voor al de kansen die ik heb gekregen en de ervaring die ik hier heb opgedaan. Ik wil specifiek trainer Joseph Oosting bedanken voor de steun de afgelopen periode.”

“Met Lassana voegen we een snelle linksbenige vleugelverdediger aan de selectie toe”, vertelt technisch manager Henk van Stee van Sparta. “Met hem vergroten we onze defensieve mogelijkheden, zowel qua bezetting als qua formatie. Het is een jongen met Eredivisie-ervaring die opgegroeid is bij en met Sparta, dus hij stond hoog op ons lijstje.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In eerste instantie dacht ik: weer iemand weg zonder er een terug te halen? Maar ja, Faye had toch nul uitzicht op speeltijd, en terecht ook. Het ga je goed!

30 januari 2019 om 20:24

Hopelijk nu nog iemand halen morgen... We hebben al weinig selectiespelers en er wordt alleen maar verkocht...

30 januari 2019 om 20:29

Jaa maar echt... Gewoon 0,0 versterking gehaald... Kan toch niet.!! Met deze voorhoede en redelijke lekke verdedigingslinie gaan we het niet redden. En Eduardo is het ook allemaal net niet.

30 januari 2019 om 21:04

Ik ben er oprecht bang voor. Toen de wintertransfers begonnen kwamen er allemaal geruchten, zag het positief in. Zijn er nu nog enige geruchten?

30 januari 2019 om 21:18

@dinesh en Vitessekoen

Ik vind het verdacht stil rondom onze club. Letterlijk niet één gerucht in de afgelopen week. Die Dauda van Anderlecht horen we ook niks meer over. Dit elftal gaat met deze instelling de play-offs ook niet halen.

Ik denk dat het enige gerucht is dat de selectie niet blij is met de verdedigende aanpak van Slutsky

31 januari 2019 om 15:35

Dauda die komt wel. Ff in het engels zoeken en je vind berichten van 2 dagen geleden. Als die er dan elke wedstrijd 4 inschiet. Dan hoeven ze van mij de verdediging niet te versterken met 3 tegen doelpunten 😂

Die gaat Vitesse niet missen. Blijf het toch altijd bijzonder vinden als trainers spelers gaan halen waar ze al mee gewerkt hebben, terwijl iedereen kan zien dat de speler er niks van kan.

30 januari 2019 om 21:39

Ventje is pas 20 en heeft al 58 officiële wedstrijden gespeeld voor Vitesse. Hij gaat nu naar de Eerste Divisie waar hij alle ruimte heeft om door te ontwikkelen onder een trainer die hem al kent. Volledig te begrijpen deze transfer als je het mij vraagt.

Dit lijkt mij een verstandige stap van hem. Bij Vitesse kon hij geen potten breken, maar ook concurrentie voor zijn positie.
Denk dat de Eredivisie (nog) wat te hoog gegrepen is en een tussenstop in de Keuken Divisie hem ook meer rust en ruimte geeft voor ontwikkeling.
Er zit heus wel potentie in die jongen, maar hij is nog niet geschikt om direct op het hoogste niveau te starten.
Sparta is wel echt een soort "opleidingsclub" en spelers weten zich binnen dit team wel wat sneller te ontwikkelen / herpakken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren