Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heerenveen schiet zichzelf lelijk in de eigen voet en loopt 700.000 euro mis

Laatste update:

Thom Haye vertrekt deze winter niet naar Como, zo meldt Sander de Vries namens de Leeuwarder Courant. De Italiaanse club schakelt door naar Matthias Braunöder van Austria Wien na getreuzel bij sc Heerenveen. De Friese club loopt naar verluidt zo'n zeven ton mis.

Een week geleden leek niets een transfer van Haye naar Como nog in de weg te staan. Na afloop van het competitieduel met PEC Zwolle (2-2) kwam de interesse van de Serie B-club ter sprake in een interview met ESPN.

"Ik acht de kans dat het doorgaat groter dan dat het niet doorgaat", aldus Haye. "Het is erg concreet op dit moment. Wat dat betreft speelt het wel serieus. Er moeten nog wel wat dingen gebeuren, maar dat is iets waar ik zelf niet heel veel invloed op heb. Daar ga ik me verder ook niet heel druk om maken."

De Leeuwarder Courant schrijft dat Heerenveen dacht tot overeenstemming te kunnen komen met Como over een transfer van de middenvelder. De Friese club stond zelf echter in de wachtrij bij Mihály Kata, de beoogde opvolger van Haye.

Kata staat onder contract bij MTK Budapest, de nummer zes van de Hongaarse competitie. Heerenveen was naar verluidt in gesprek met de 21-jarige Hongaar en zijn werkgever, maar kwam er volgens Como niet snel genoeg uit.

De Italianen weigerden te wachten op de Heerenveen en trokken de stekker uit de onderhandelingen. Een bod van zeven ton werd daarmee rigoureus van tafel geveegd.

Transfervrij
De kans is groot dat Haye komende zomer alsnog vertrekt naar Como, alleen houdt Heerenveen er dan niks aan over. De middenvelder beschikt over een aflopend contract, waardoor hij over een paar maanden gratis de deur uitloopt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik verwacht niet dat hij veel gaat spelen bij Como als ze gaan promoveren naar de Serie A.
Funfact: De wedstrijden van Como zijn in onder andere de UK, USA en Maleisie gratis te bekijken.

23 januari 2024 om 15:55

Die kan ik ook ontvangen op mijn ipitv kastje! Geen gezeik meer met dure abonnementen, heerlijk

Lijkt me ook lastig onderhandelen met die stugge koppige Friezen (ben zelf ook deels van Frieze afkomst) zonde, want Haye is een oke speler maar ook niet meer dan dat. Dat geld hadden ze goed kunnen gebruiken voor versterkingen.

23 januari 2024 om 11:41

Dan vraag ik me af met welke fries ze hebben onderhandeld bij Heerenveen. Ferry de Haan en Martin Koopman zijn zowiezo al geen Friezen. Leuk dat je deels van friese afkomst bent,maar dan heb je weinig kennis over dat deel van je afkomst want Friezen zijn absoluut niet stug en koppig, maar juist gewoon goudeerlijk en je weet precies waar je aan toe bent.

Dat zijn dure foutjes.

23 januari 2024 om 10:27

Is alleen geen fout. Mag niet weg. Zo ver boven de streep staan wij niet en Haye is haast onze belangrijkste spelers, met Van Beek

23 januari 2024 om 12:47

Eens, maar in principe zou je voor dit geld en oplossing kunnen vinden met alle middenvelders die je hebt. Zet Van Ottele op zijn positie. Beetje symptomatisch van het Heerenveen van dit seizoen. Zonde van dat geld, maar mocht Haye Heerenveen hoogstpersoonlijk naar Europees voetbal helpen, is het gauw vergeten natuurlijk.

23 januari 2024 om 14:23

Ik hoop vooral dat Haye ons boven de streep houdt. Met de wisselvalligheid van dit team is dat al heel wat. Wat dat betreft snap ik ook goed dat ze hem niet zo maar laten gaan. Van Ottele is echt een klasse minder dan Haye.

23 januari 2024 om 20:22

Heeft te vaak centraal achterin gespeeld. Op zes viel vooral de handelingssnelheid op van Van Ottele vond ik. Haye is goed hoor en heeft een goed overzicht, maar deelt vaak ook mee in de wisselvalligheid en heb de indruk dat hij de kop nog wel eens wil laten hangen als het tegen zit.

630k, want 10% gaat naar NAC.

Loopt hij van de zomer al uit contract, hij is er net 2 jaar toch? Zie je toch niet vaak meer zulke korte contracten als iemand gewoon is gekocht. Maar snap opzich wel dat ze hem niet laten gaan zonder iets nieuws binnen te halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren