Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Grote domper voor Ten Hag: Eriksen komende maanden uit de roulatie

Laatste update:

Christian Eriksen ligt de komende maanden uit de roulatie, zo meldt Manchester United via de officiële kanalen. De dertigjarige spelmaker van the Red Devils kreeg afgelopen zaterdag in het FA Cup-duel met Reading (3-1 winst) een harde trap van Andy Carroll en verliet het stadion vervolgens op krukken. Onderzoek in het ziekenhuis heeft duidelijk gemaakt dat Eriksen tot in ieder geval eind april niet kan spelen.

Erik ten Hag begon afgelopen zaterdag op volle sterkte tegen de nummer zestien van de Championship in het bekertoernooi. Twee doelpunten van Casemiro en een treffer van Fred zorgden ervoor dat United doorging naar de volgende ronde, maar na afloop van de wedstrijd ging het vooral over Eriksen. Carroll vloog hard in op de Deen, die zich vervolgens liet wisselen door Ten Hag.

Na afloop gingen al snel beelden rond van Eriksen die Old Trafford op krukken verliet. De enkel van de spelmaker is dusdanig beschadigd dat hij de komende maanden buitenspel staat. “Hoewel de onderzoeken nog doorgaan, maken de eerste uitslagen duidelijk dat Eriksen tot eind april of begin mei afwezig is”, luidt het statement van United. “Er is hoop dat Christian op tijd terug kan keren voor de laatste wedstrijden van het seizoen.”

De afwezigheid van de middenvelder is een hard gelag voor Ten Hag, die Eriksen als een van de steunpilaren van zijn elftal beschouwt. De spelmaker speelde dit seizoen tot dusver 31 wedstrijden voor de Engelsen, waarin hij goed was voor twee doelpunten en negen assists. Ten Hag heeft onder anderen Fred en Scott McTominay nog achter de hand. Donny van de Beek ligt er tot het einde van het seizoen uit met een knieblessure.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die Carroll was heel de match echt op een missie om iemand te blesseren. Ref gaf hem voor de fout op Eriksen zelfs geen kaart terwijl het een schaar van achter was.
Met de drukke schema van United vrees ik voor de top 4 nu met alleen Casemiro, Fred en Mctominay voor posities 6 en 8.
Mainoo is nog veel te jong.

31 januari 2023 om 14:26

Eens. Dit is een domper zeg. Al lees ik nu vanuit meerdere betrouwbare bronnen dat ze met Bayern in gesprek zijn over Sabitzer. Er moet echt iemand bij komen.

31 januari 2023 om 14:39

Ook Chelsea is bezig met Sabitzer.
Die gaan gewoon een belachelijke voorstel doen en zijn we wellicht kansloos.

31 januari 2023 om 15:22

Is er nog een voetballer op deze aardbol waar Chelsea niet mee bezig is..? xD

31 januari 2023 om 15:42

Volgens Sky UK heeft Sabirzer al laten weten alleen voor de optie van United open te staan

31 januari 2023 om 15:46

Naja, Fred naast Casemiro als Fred het op zijn heupen heeft, is geen slechte vervanger. Daarnaast kwam Eriksen de afgelopen weken erg vermoeiend over. Het is wel een down-grade ten op zichte van, maar tis nou niet zo dat de top 4 op het spel staat

poging frenkie proberen toch? barca speelt ook geen cl meer, bij united altijd op het papier staan en belangrijk zijn in een leukere competitie. hij pakt maar de zonnebank als hij zn kleur bij wil houden. Zou echt geen lange tijd naar mctomminay of fred willen kijken hoewel cl positie toch redelijk veilig lijkt momenteel.

31 januari 2023 om 14:32

Frenkie in de winter is kansloos zeker met zo weinig tijd. Verwacht dat Ten Hag in de zomer wel terug komt voor Frenkie is toch zijn droom aankoop.

31 januari 2023 om 14:32

Staan 1e.. met flinke voorsprong op real. Lijkt me sterk dat die zn spaanse La Liga titel laat lopen voor een top4 notering in de PL.

31 januari 2023 om 14:40

Hoe vaak moet Frenkie nog aangeven dat hij niet wil vertrekken bij Barca. Dat hij bij zn droomclub speelt. Mensen willen dat maar niet accepteren he.

31 januari 2023 om 14:43

Frenkie is kansloos. United gaat al voor Sabitzer.

31 januari 2023 om 16:31

Dus je gaat van Eriksen die alles diep vooruit speelt, naar Frenkie die alles breed of terug tikt. Vreemde vervanging

31 januari 2023 om 17:00

zodat hij meer van de counter af kan kan gaan qua speelwijze en meer de wedstrijd kan controleren in balbezit en op de helft van de tegenpartij kan spelen @japie. dat diepspelen doen ze nu allemaal al en bruno ook. Viel me sowieso tegen eriksen vanuit die positie dat hij dat zoveel deedt.

31 januari 2023 om 18:04

Ik vind juist dat Eriksen het uitstekend doet en bij United meer zijn stempel drukt dan dat Frenkie dat doet bij Barca. Als je Eriksen inruilt voor Frenkie lever je ook enorm veel creativiteit in

1 februari 2023 om 09:06

Ja hij doet het prima, wisselt wel veel matige momenten met goede momenten af hoor. Maar ik bedoel je moet kijken wat man united momenteel mist in het spel. Het is voornamelijk nog op de counter en directe ballen. en ze missen eigenlijk juist een beetje de rust en iemand die in drukte balbezit kan houden. En ik gaf al aan voor frenkie naar barca ging dat ik dat zonde vond want als er iets is waar barca ergens geen problemen mee heeft al jaren is het precies de kwaliteiten van frenkie. Eigenlijk zou een barca juist weer een type erikssen missen.

Dit kan wel eens heel bepalend zijn voor het verloop van United zijn seizoen. Enorm belangrijke schakel in het systeem van ten Hag en het middenveld met Eriksen met Casemiro en Bruno stond geweldig. Kans is groot dat er geen vervanger komt en United speelt nog in 4 competities mee..

dat is niet mooi, hopelijk pakken de andere jongens het verder op en blijven ze de goede reeks doorzetten.

Flinke domper, Een van je weinige middenvelders met creativiteit

Grote domper maar denk dat Fred prima samen kan spelen met Casemiro en dan Bruno ervoor. Het enige probleem is dat je naast Mctominay niemand meer hebt als United zijnde. Er moet duidelijk een middenvelder bij. Maar ja de window is wel al bijna voorbij.

Edit: Blijkbaar zijn ze bezig met Sabitzer van Bayern dus.

Dank je wel Andy! Heel vervelend, Fred wordt dan z’n logische vervanger denk ik. Hopelijk kunnen ze nog iemand huren om aan de selectie breedte te voldoen. In de zomer vol voor Bellingham gaan trouwens. Dat zou een sensatie worden met casemiro op het middenveld.

Lekker Frenkie lospeuteren op de laatste dag van de transfermarkt! Ik wil vuurwerk zien.

Het mag er best hard aan toe gaan. In mijn ogen moet dat zelfs, omdat verdedigen ook bij voetbal hoort en de aanvallers daar maar mee moeten dealen. Maar dat harde spel kun je alleen in goede banen leiden als scheidsrechter wanneer zo'n tackle als die van Carrol direct rood is. Een vliegende schaar van achteren, kom op zeg.

Sowieso vind ik dat het lijkt alsof scheidsrechters tackles niet meer kunnen inschatten. Je kunt heel hard, maar fair, inkomen. Maar tegenwoordig zie ik gestrekte benen (knie op slot), noppen naar voren, tackles op scheenhoogte, van achteren, op de achillespezen, op het standbeen. Het mag allemaal, of levert slechts geel op. Maar het is allemaal hartstikke gevaarlijk.

Daar waren toch regels voor, wat een correct uitgevoerde sliding is?

31 januari 2023 om 15:53

Wat nog meer stuitend is dat VAR totaal niet ingrijpt. Dit is een clear error net zoals de overtreding van Fabinho.

Sabitzer komt als opvolger dus geen paniek.

Eriksen is niet meer de Eriksen die we kenden van vroeger (begrijpelijk). Dus ik verwacht dat dit niet zo'n grote aderlating zal zijn voor 10hag. Benieuwd of ze Sabitzer nog binnen harken deze uren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren