Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Grote clubs zullen denken: ‘Heung-min Son is beter dan we dachten’

Laatste update:

Tottenham Hotspur heeft met Heung-min Son goud in handen, zo denkt Darren Bent. De Zuid-Koreaanse aanvaller is op dreef in bij de Londense club en zou weleens de interesse kunnen wekken van grote clubs. “Zo’n speler is niet vaak op de markt”.

Bent, tussen 2007 en 2009 aanvaller van the Spurs, roemt de kwaliteiten van Son. “Alles aan hem is zo bijzonder. Hij is volledig tweebenig en is een constant gevaar voor elke verdediging, zegt Bent tegenover talkSports. “Hij lijkt soms op meerdere plekken tegelijk te zijn.”

Het zou Bent niet verrassen als grotere clubs zich bij Tottenham gaan melden voor Son. “Grote clubs zullen denken: ‘Hij is beter dan we dachten’. Hij brengt zoveel met zich mee, naast creativiteit en scorend vermogen. Het is een type speler dat niet vaak op de markt te vinden is”, benadrukt de voormalig Engels international.

Son was dit seizoen tot nu toe goed voor elf doelpunten en vijf assists in twintig competitiewedstrijden. Hij kwam in 2015 over van Bayer Leverkusen.

Denk jij dat Heung-min Son ooit voor een andere topclub zal spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sonaldo is zo ontzettend belangrijk voor ons. Hij voetbalt erg gemakkelijk maar hij is zo klinisch. Ben alleen bang dat hij vermoeid gaat raken door alle Aziatische toernooien van de afgelopen tijd. Poch mag hem wel een flinke zomervakantie gunnen.

Ik weet zeker dat hij een stap omhoog zou aankunnen, maar zou eerlijk gezegd niet weten of er een absolute topclub op hem zit te wachten. Niet dat dat erg is, want hij mag nog jaren bij ons blijven.
Levy kennende zal hij ook niet zomaar vertrekken, zeker niet gezien zijn contract tot de zomer van 2023.

Eigenlijk ben ik verbaasd dat men nu verrast lijken te zijn hoe goed Son is. Son is een type speler die bijna altijd een voldoende haalt wanneer hij wel speelminuten krijgt, echter heeft hij altijd in de schaduw gestaan van de grote spelers, misschien omdat hij bescheiden is maar niet alleen dit seizoen maar in al die jaren die hij bij de Spurs zit heeft hij ook gewoon zijn bijdrage geleverd.

11 februari 2019 om 14:16

Hij is idd vaak niet de eerste speler van spurs die je noemt maar hij is wel degelijk een ster op het veld. Denk echter dat hij niet veel nood heeft aan de 'superster' te zijn. Zag laatst een video met hem en harry kane en hij lijkt me gewoon een hele normale grappig kerel die zo goed kan voetballen. Kan gerust mee met een 'grotere' ploeg maar zit gewoon goed op zijn plaats bij tottenham

11 februari 2019 om 23:14

Nouuu, de laatste tijd is son wel de superster hoor. Dit heeft natuurlijk alles te maken met het geit dat Kane weg is en Son natuurlijk in een waanzinnige flow zit. Maar wanneer Kane terug is zal hij "gewoon" weer de superstar van het team zijn. En wat je zegt, ik dnek ook niet dat son daarop zit te wachten. Het is gewoon het type voetballer dat altijd plezier uitstraalt als hij voetbalt en nooit opgeeft. Heerlijke voetballer.

Persoonlijk ben ik al langer een liefhebber van Son, speelt lekker attractief, zit een goede kop op en volgens mij een meer dan prima persoonlijkheid om in je elftal te hebben. Normaliter staan de betere spelers van Spurs standaard op de radar van de Europese top maar het verbaasd mij dat Son werkelijk nog nauwelijks in verband is gebracht met andere clubs die een stap hogerop zijn. Zelfs in de zogenaamde wandelgangen niet, hele sterke geruchten zijn er ook zelden. Terwijl ik denk dat hij, mits in vorm uiteraard, echt van toegevoegde waarde kan zijn voor menig topclub. Anderzijds heeft het ook zijn charme dat spelers met zulke kwaliteiten bij Spurs blijven spelen om de top daar serieuze tegenstand te bieden in plaats van altijd maar onder die traditionele top te blijven hangen.

Son is zo goed en zo functioneel. Zelfde geldt overigens voor veel andere spelers van Spurs. Gevoel dat ze veel onderschat worden.

11 februari 2019 om 15:41

Denk dat Spurs er toch redelijk goed op staat. Ze zijn erg compleet als team, alleen missen ze tegenover bv City nog wel wat kwaliteit.

11 februari 2019 om 23:16

Idd en nog wat ervaring. Je kan DNA wel zeggen dat er een aantal ervaren spelers bij zitten,maar er zit niet een speler bij zoals Kompany die nu al 10 jaar bij City zit in het eerste. Kane wordt dit in de toekomst waarschijnlijk wel, maar nog niet

Denk niet dat ze bang moeten zijn dat iemand komt aankloppen voor Son, ten eerste heeft hij net zijn contract verlengd en ten tweede wil niemand met Tottenham onderhandelen, althans dat gaat bijna niet.

Zou een goede vervanger van Suarez zijn

12 februari 2019 om 02:26

Hij is meer een type Denis Suarez dan een Luis Suarez volgens mij

Son speelde in z’n eentje PSV helemaal dol. Zoveel kwaliteit heeft deze voetballer. Bij Bayer was hij al onwijs goed. Aziatische spelers worden vaak door top clubs te licht bevonden, maar er zitten echt een paar hele goede tussen en Son is er een van.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren