Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Groepsgenoot van PSV moet aankoop van 40 miljoen schrappen in selectie

Laatste update:

Internazionale heeft de selectie voor het komende Champions League-seizoen ingediend bij de UEFA. De groepsgenoot van PSV mocht vanwege een overeenkomst met de UEFA slechts 22 spelers opnemen, in plaats van de gebruikelijke 25 namen. Daardoor hebben spelers als João Mário, Dalbert en Roberto Gagliardini de schifting niet overleefd.

In juni kreeg Inter te horen dat het slechts 22 spelers mocht opnemen voor de groepsfase van de Champions League. De club voldeed niet aan alle voorwaarden van Financial Fair Play en werd daarom bestraft door de UEFA. Inter ontliep een zwaardere straf zoals een transferverbod, maar mag de komende twee jaar niet meer uitgeven aan transfers dan er binnenkomt.

De deadline voor het indienen van de selecties is om middernacht, maar Inter heeft de 22 namen alvast bekendgemaakt. Stefan de Vrij maakt deel uit van het keurkorps van Luciano Spalletti. Collega-verdediger Dalbert viel echter af; vorig seizoen kwam hij tot dertien competitieduels voor Inter. João Mário, voor wie Inter twee jaar geleden nog veertig miljoen euro betaalde, is er ook niet bij. De laatste afvaller is Gagliardini, die vorig seizoen nog dertig keer uitkwam in de Serie A.

In de Italiaanse pers werd gespeculeerd over de mogelijke absentie van Antonio Candreva, maar de aanvaller heeft de selectie gehaald. Inter begint het Champions League-seizoen op dinsdag 18 september met een thuiswedstrijd tegen Tottenham Hotspur. Daarna volgt een uitwedstrijd tegen PSV, een dubbele ontmoeting met Barça en tot slot de returns tegen Tottenham Hotspur en PSV.

Op welke plek eindigt Internazionale in Groep B?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou wat een ramp... Elke inter fan is blij want Joao Mario heeft geen fatsoenlijke pot gespeeld. Verbaast me dat hij nog bij ons speelt . Wel jammer dat Gagliardini niet mee kan doen

Dalbert en Joao Mario had ik wel verwacht. Gagliardini komt wel beetje als verassing. Borja Valero die amper speelt zit er wel bij. Beetje vreemd. Hoe dan ook, het worden prachtige champions league avonden. Het is goed om weer terug te zijn na 6 jaar absentie en dan gelijk in een zware maar ook mooie poule. We spelen eerste wedstrijd thuis tegen Tottenham. Als we die weten te winnen maken we een kans om tweede te worden in de groep. We zijn niet favoriet maar thuis is Inter heel gevaarlijk en op een of andere manier doet Inter het vaak heel goed tegen sterke ploegen. Zowel Barça als Tottenham gaan het zwaar krijgen in Milaan. Ze krijgen niks gratis. Laat ze maar lekker onderschatten. Uit-wedstrijden ben ik het meest bang voor, daar laten we ons wel eens verrassen. Met alle respect verwacht ik dat we boven PSV gaan eindigen. We hebben op elke positie betere spelers. Misschien dat PSV thuis nog kan stunten tegen Inter maar zij zullen tegen Tottenham en Barça niks klaar spelen. Hoe dan ook, ik heb er zin in! Mocht het fout gaan hebben de spelers veel ervaring bij op top niveau.

3 september 2018 om 19:28

Volgens mij heeft het met marktwaarde van de spelers te maken . Er moeten volgens mij 3 spelers uit de selectie zijn die een bepaald bedrag gekost hebben .

3 september 2018 om 19:33

Duurdere spelers dus. Apart.

3 september 2018 om 19:40

Jaa regeltjes van de ffp

Is er duidelijkheid wanneer je welke straf krijgt omtrent FFP? Ik snap dat er gradaties zijn in straffen, maar deze straf is wel heel mild. Ben daardoor wel benieuwd wat de daadwerkelijke ‘overtreding’ is van Inter, en hoe deze straf vervolgens in verhouding staat met andere straffen (neem aan dat niet iemand random verzonnen heeft dat Inter dan maar 3 spelers minder mag inschrijven).

3 september 2018 om 19:53

Inter staat al verschillende jaren onder toezicht . Maar zijn op de goede weg . Volgens mij is dit het laatste jaar mochtem ze zich aan de regels houden. Vandaar misschien de milde straf .

3 september 2018 om 20:02

Only a club’s outgoings in transfers, employee benefits (including wages), amortisation of transfers, finance costs and dividends will be counted over income from gate receipts, TV revenue, advertising, merchandising, disposal of tangible fixed assets, finance, sales of players and prize money. Any money spent on infrastructure, training facilities or youth development will not be included.[56] The legislation currently allows for eight separate punishments to be taken against clubs transgressing the rules, based in order of severity: Reprimand / Warning, fines, points deduction, withholding of Revenue from a Uefa competition, Prohibition to register new players for Uefa competitions, Restrictions on how many players a club can register for Uefa competitions, Disqualification from a competition in progress and Exclusion from future competitions

Goh, als PSV spelersmateriaal van 40 miljoen zouden moeten schrappen zouden ze met Jong PSV moeten aantreden

3 september 2018 om 23:09

Ik denk eerder dat ze met de sterkste basiself plus het linkerbeen van lozano kunnen aantreden.

Moeten Barça en Tottenham zich nu druk gaan maken?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren