Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo ontbreekt op training Portugal: bondscoach reageert op situatie

Laatste update:

Cristiano Ronaldo heeft woensdag niet kunnen meetrainen bij Portugal. De 37-jarige sterspeler van Manchester United kampt volgens bondscoach Fernando Santos met buikgriep en zal het oefenduel van donderdag tegen Nigeria ook moeten missen. Na de wedstrijd, die wordt gespeeld in Lissabon, reist ook het Portugese sterrenensemble af naar Qatar voor het WK.

Woensdagavond komt de volledige versie van het veelbesproken interview van Ronaldo met Piers Morgan uit. De aanwezige journalisten vonden het daardoor tamelijk opvallend dat de spits afwezig was tijdens de training. “Het is echt geen smoes”, zei Santos lachend, tijdens een persconferentie van A Seleção. “Hij heeft echt buikklachten en kan niet trainen.”

Vervolgens nam Santos het op voor zijn sterspeler, die volgens hem nog altijd goed in de groep ligt. “Zoals João Mário al zei, zijn we inmiddels gewend om een persconferentie te beginnen met vier à vijf vragen over Ronaldo. Zijn interview heeft niets met ons of met de nationale ploeg te maken, nul komma nul. De speler, de persoon, heeft besloten om een persoonlijk interview te geven, dat moeten we respecteren. Hij heeft het helemaal niet over het nationale elftal gehad en ik zie helemaal niemand in onze selectie die daar op dit moment mee bezig is. Integendeel.”

Manchester United-verdediger Raphaël Varane, die een groot deel van zijn carrière met Ronaldo heeft gedeeld, sprak tijdens een persmoment van de Franse nationale ploeg ook over de situatie. “Natuurlijk raakt het ons. We volgen wat er gebeurt en wat er gezegd wordt. We proberen het enigszins van een afstand te bekijken, in die zin dat we als individuen de situatie niet kunnen veranderen, we maken deel uit van een team. Ik wil het beste voor mijn team. Wat er ook besloten zal worden, wij als spelers zullen het accepteren en ons best blijven doen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heeft vast al buikpijn voor de uitbrander die hij van Ten Hag krijgt

16 november 2022 om 20:33

Denk eerlijk gezegd niet echt dat hij daar wakker van ligt.

16 november 2022 om 20:35

Klopt. Ronaldo is 1 van de beste spelers uit de geschiedenis van het voetbal, eth komt niet eens in de top 200 van all time voetbal trainers voor. Ronaldo lacht om Erik.

16 november 2022 om 20:36

En wanneer Ronaldo de rest van z'n carrière op de bank bij United verpietert lacht Erik weer.

16 november 2022 om 20:39

Met alle respect, maar als Erik Ronaldo laat verpieteren, dan nog staat zijn legacy. Erik zal volgend jaar ontslagen worden als hij op deze voet verder gaat. Voor Ronaldo persoonlijk niet leuk als ie verpietert, maar zijn legende wordt er niet minder om

16 november 2022 om 20:44

Hoezo zal EtH ontslagen worden als hij op deze voet verder gaat? Ik heb het gevoel dat United juist vertrouwen in hem heeft.

16 november 2022 om 20:47

Ze hebben nu vertrouwen. Echter doet hij het niet bijzonder. 5e staan met 200m investering, veel wedstrijden lijken nergens op, kwaliteit selectie nog altijd matig. Mourinho, solksjaer, ragnick deden het allemaal beter in hun 1e jaar. Ten hag zal dus wel snel progressie moeten laten zien

16 november 2022 om 20:52

Als ze hun resterende wedstrijd winnen staan ze op gelijke punten met Tottenham, de nummer 4. Als Ten Hag dit jaar top 4 haalt heeft hij het gewoon prima gedaan, zeker wanneer het eerste half jaar verstoord is door de constante drama omtrent Ronaldo. Het is maar zien hoe lang Newcastle (3de) het vol kan houden en hoe Tottenham het de tweede seizoenshelft gaat doen.

16 november 2022 om 20:53

Hij doet het op de stroeve seizoenstart na toch gewoon vrij behoorlijk? Van city verliezen kan iedereen overkomen. Een uitglijder tegen aston villa kan ook gewoon. Al tegen de complete top 6 gespeeld en alleen van city verloren. Gewonnen van liverpool, arsenal en tottenham. Gelijk tegen een erg sterk Newcastle en bij chelsea

16 november 2022 om 20:57

Ronaldo heeft geen invloed op de matige prestaties van utd onder ten hag. Het is maar wat je behoorlijk noemt, maar kansloos verliezen van degradatiekandidaten en moeizame zeges behalen is imo niet behoorlijk. Je ziet het terug aan de stand, aan de selectie en het spel. Er moet nog veel gebeuren. Eth hoort gewoon de kans te krijgen met 1 vol seizoen maar als het zo blijft, dan mag hij naar het uwv

16 november 2022 om 20:58

Je hebt van City verliezen en van City verliezen …

16 november 2022 om 21:03

Inderdaad bderonde, en vergeet niet die 4-0 tegen brentford(?), allemaal feiten die je niet mag negeren. Werk aan de winkel dus voor Erik en het moet maar blijken of hij up for the job is

16 november 2022 om 21:14

@bochherief - Dit is weer typisch zo'n fanboy-reactie. Het gedrag van Ronaldo is namelijk door een objectief iemand niet goed te praten.

16 november 2022 om 21:15

Die 4-0 tegen Brentford is inmiddels alweer van 3 maanden geleden. United heeft van de laatste 12 wedstrijden er maar 1tje verloren. Als United zo door gaat is de kans groot dat in de top 4 eindigen en zich weer plaatsen voor CL voetbal.

16 november 2022 om 21:18

Sirius ik schrijf slechts feiten op. Volgens mij is Ronaldo unaniem 1 van de beste spelers ooit en is ten hag niet eens een top200 coach aller tijden. De enige fan hier lijk jij te zijn.

16 november 2022 om 21:20

Iniesta 3 maanden geleden of niet, het is een competitie wedstrijd toch. Of telt hij niet mee voor de PL? Jij schrijft over grote kans dat ie top 4 eindigt, maar we praten over het nu en momenteel doet ten hag het dus niet bijzonder. Het tij kan keren maar dan moet ie wel wat laten zien dus

16 november 2022 om 22:01

Hoe dan ook lijken de dagen van EtH en Glazers wel geteld bij Man U door het interview met Piers Morgan.

16 november 2022 om 22:33

@Bochie,

'Ronaldo heeft geen invloed op de matige prestaties van utd onder ten hag.'

Wel opvallend dat met Ronaldo in de basis in de PL United gemiddeld rond 10Km minder loopt in een wedstrijd.

Opvallend dat als we kijken naar de xG van United dit PL seizoen, de wedstrijden met Ronaldo in de basis steevast de wedstrijden met de laagste xG zijn.

Opvallend dat United met Ronaldo in de basis 1,4 punt per wedstrijd pakte, maar zonder Ronaldo in de basis 2,11 punt per wedstrijd.

Opvallend dat United met Ronaldo in de basis in de PL gemiddeld 0,8 goals per wedstrijd scoorde, maar als hij niet in de basis staat gemiddeld 1,78 goals per wedstrijd werden gescoord.

Het is aantoonbaar dat United beter presteert als Ronaldo niet aan de aftrap verschijnt. Deze feiten zijn jou al diverse keren gepresenteerd maar je blijft ze negeren omdat ze niet bij jouw agenda passen.

16 november 2022 om 22:38

@sammie dat Ronaldo niet optimaal presteert dit seizoen is een feit. Dat daar aantoonbare redenen voor zijn, verlies van zijn kind, geen vertrouwen van ten hag, is ook een feit. Maar dat allemaal is de discussie hier niet. De discussie gaat over ten hag en hoe hij presteert bij utd. Onderaan de streep is dat vooralsnog matig te noemen. Je mag meer verwachten als iemand 200m investeert.

16 november 2022 om 23:01

Vooralsnog hebben ze 5 punt meer dan vorig seizoen na 14 wedstrijden. In die zin is er ondanks het kansloze begin duidelijk wel progressie gemaakt.

Het is totaal niet realistisch als je zou denken of verwachten dat United nu wel even 2de zou staan. De supporters verwachten dat ook helemaal niet. Cl plaatsing is het doel en daarvoor zijn ze vooralsnog op koers.

16 november 2022 om 23:03

O jee gaan we weer elke scheet van Ronaldo is nieuws 'met buikgriep'laat ie ze wat meer daarom (;

Jammer dat dit seizoen vooral een negatieve sfeer om Ronaldo hangt. Maar journalisten moeten ook wel stoppen met achter alles iets te zoeken. Gister zogenaamd Cancelo die boos is en nu een smoes? Ja zo kan je achter alles wel iets zoeken.

16 november 2022 om 22:23

De zus heeft anders wel weer een prachtige, van de pot ger*kte reactie gegeven. Werkelijk waar om je kapot voor te schamen. Er zijn veel lelijke karaktertrekken, maar je zodanig beter voelen dan een ander persoon omwille van financiele rijkdom steekt bij mij toch in de bovenste lade. Ze pochte met iets in de zin van: 'laat de andere maar kritiek hebben, jij kan als je wil op je 20m lange boot in de zon gaan liggen overal ter wereld'. Eerst en vooral is dat totaal irrelevant op de kritiek (net als de looks van Rooney). Als er zoiets uit je mond komt, kan ik niet anders concluderen hoe ongelukkig je moet zijn en hoe 'arm' je in werkelijkheid bent.

Van ideale prof naar enfant terrible het kan snel gaan!

16 november 2022 om 20:41

Ik wil niet zeggen dat dit de oorzaak is, maar als mijn pasgeboren kind zou overlijden zou dat ook een kickstarter zijn voor een negatieve spiraal. Dan loopt het nergens meer goed, bij de club, alles eromheen. Dus ja, het kan soms in het leven verdomd snel omslaan

16 november 2022 om 21:11

Hij was altijd wel een beetje een diva toch?

Ik vraag me af of het de Portugese ploeg goed doet dat hij erbij is. Buitenom zijn waardeloze vorm is hij alleen maar negatief in het nieuws geweest. Ze kunnen wel zeggen dat het niet van invloed is, maar alle ogen zijn op hem gericht. Daarnaast zijn er ook twee teamgenoten bij Portugal, kan me voorstellen dat die ook niet bepaald op Ronaldo zitten te wachten.

16 november 2022 om 20:39

Op trainingen die ik gezien heb, dolde hij met Dalot maakte hij grapjes met hem, dat is echt onzin dat ze niet op Ronaldo zitten te wachten.

16 november 2022 om 20:44

Zou kunnen hoor, ik heb het niet gezien. Maar zo'n gekke gedachte is het toch niet? Hij heeft zich de laatste maanden toch niet bepaald gedragen als een voorbeeldige teamgenoot.

16 november 2022 om 20:45

Elke wedstrijd van Portugal of eindronde zijn de ogen op Ronaldo gericht. Dat is nu niet meer dan normaal. Of hij z’n aanvoerder band weggooit of een microfoon uit de handen slaat van een journalist bij Portugal zijn alle schijnwerpers volledig op Ronaldo. Denk dat de andere spelers dat juist wel lekker vinden. Wat er ook gebeurt de druk/schuld etc ligt altijd bij Ronaldo.

16 november 2022 om 21:00

Kan best zo zijn, maar deze eindronde is niet zoals alle andere. Alles draaide altijd om Ronaldo, wat prima was omdat hij ook presteerde. Dat is dit jaar toch wel anders, dus is het niet verstandig om alles op hem af te stemmen. Bij United is volgens mij al aardig zichtbaar dat hij daar totaal niet mee om kan gaan. Dan is al die aandacht die hij krijgt toch alleen maar negatief? Ik zie niet in hoe dat prettig kan zijn voor de rest van de spelers.
Maar goed, misschien speelt hij de pannen van het dak dit WK. Hij en Messi voor het laatst, dan hoop ik daar eigenlijk ook wel op.

16 november 2022 om 20:46

Ronaldo heeft nog invloed al speelt die niet, heb je ook in de finale gezien. De media maakt hem kapot en hij accepteert zelf niet dat het nu bergafwaarts gaat met zijn spel hij is ook niet meer de jongste. Hij moet gewoon nog een jaartje Sporting doen en dan lekker coach worden.

16 november 2022 om 20:49

Ronaldo lijkt me een hele slechte coach. Een coach moet dienstbaar zijn, en Ronaldo is natuurlijk een enorme zelfverheerlijkende egoïst.

Ik zou graag zien dat Ronaldo de 1e wedstrijd van het wk niet kan spelen vanwege buikgriep. Dan ben ik benieuwd wat de Portugese selectie kan zonder hem. Ik denk dat het een geweldig elftal is die zonder Ronaldo misschien beter rendeert. Maar goed, daar moeten we eerst achter zien te komen

Misschien wel het laatste WK van deze man. Ik heb Ronaldo op alle WK poultjes als topscorer met 6 goals

16 november 2022 om 20:55

Op zeker z'n laatste toernooi, hij is geen roger Milla dat ie op z'n 42e nog een wk gaat spelen. Laten we genieten van hem en messi, dit is het einde

16 november 2022 om 21:14

EK over 2 jaar, dan is hij 39. Mocht hij bij een andere club op een lager niveau weer wekelijks schitteren dan zie ik hem wel meegaan naar een volgend toernooi

Hij wilt voor de tv zitten als Piers Morgan zijn interview uitzend, Hij is wel erg actief buiten het voetbal om de laatste maanden, hoop voor hem dat hij er wat aan doet tijdens het WK hij heeft de selectie ervoor om goed te presteren en ver te komen.

Wat doet iedereen ineens raar. We zijn het allemaal eens dat Ten Hag totaal geen respect toonden voor Ronaldo van het begin niet. Hoor iedereen nog mopperen over het lang laten warmlopen over de korte invalbeurten…. En nu ineens staan “we” achter Ten Hag. Hypocriet lijkt me… Ben geen Ronaldo fan. Maar hij zei pure feiten. Niets mis mee. Nieuwe club en shinen.

16 november 2022 om 22:36

Uhm, daar zijn de fans van Ronaldo het wellicht onderling over eens ja. United supporters denken er toch gemiddeld genomen totaal anders over

We zijn weer lekker negatief tot dat hij ze er weer in knalt op het wk dan is het zeker weer z’n middenveld wat zo uitermate goed is

Ik snap best dat men vraagt waarom Ronaldo vandaag niet op de training was hoor. Hij is tenslotte 1 van de grote sterren van één van de sterkste selecties op dit Wk... En hij is gewoon een absolute ster...

Prima van de bondscoach. De man voelt zich gewoon niet lekker, wordt gespaard tegen Nigeria en gaat (hopelijk voor iedereen) lekker vlammen op het WK. Ik gok dat dit wel eens zijn laatste kunststukje kan zijn op een eindtoernooi. Volgens mij wilt hij het EK ook nog meemaken, maar dan zou ik hem gewoon niet meer basisspeler maken. Portugal heeft voorin zoveel talent, dat het op een gegeven moment ook klaar is voor Ronnie.

Ben vooral benieuwd naar het tijdperk na Ronaldo bij Portugal. Wellicht wordt het dan toch iets minder de Ronaldo show en iets meer een team?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren