Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Genee onthult het torenhoge bedrag dat Feyenoord aan Kökçü wil verdienen

Laatste update:

Feyenoord hoopt minimaal 40 tot 45 miljoen euro voor Orkun Kökçü te ontvangen bij een uitgaande transfer van de aanvoerder. Dat meldde presentator Wilfred Genee, die dat intern heeft gehoord, donderdagavond voorafgaand aan het Europa League-duel tussen Feyenoord en AS Roma bij Veronica. Analisten Wim Kieft en Kees Jansma vinden het ‘vrij veel geld’, geven ze desgevraagd aan.

“Ik begrijp dat Feyenoord 40 tot 45 miljoen euro verwacht voor Kökçü, hoor ik intern. Is dat reëel?”, begint Genee. “Ik vind het wel veel geld”, aldus Kieft. “Maar dat wordt tegenwoordig wel betaald vanuit Engeland.” Jansma is het met zijn collega-analist eens. “Ze betalen dat soort bedragen ook voor wisselspelers bij wijze van spreken. Maar ik vind het wel veel geld.”

Vervolgens vraagt Genee de analisten naar welke club Kökçü een reële overstap kan maken, gezien zijn niveau. Daarbij noemt hij zelf Manchester United als voorbeeld. Kieft: “Ik vind United wel hoog gegrepen hoor, in deze fase van zijn carrière. Natuurlijk zeg je geen nee tegen United, dat begrijp ik ook wel. Ik zou toch eerst aan een Brighton of Everton denken.” Jansma denkt juist aan een heel andere competitie dan de Premier League. “Ik dacht misschien een Italiaans tussenstopje en dan naar Engeland. Ik ben een beetje bang voor het tempo.”

Maandag meldde transfermarktexpert Fabrizio Romano in een interview met The United Stand al dat Manchester United de ontwikkeling van Kökçü op de voet volgt. Daar blijft het volgens de Italiaanse journalist overigens niet bij: meerdere Premier League-clubs zouden geïnteresseerd zijn in de 22-jarige middenvelder, die nog tot medio 2025 vastligt in De Kuip.

Vind je dit een reëel prijskaartje voor Orkun Kökçü?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Speelt vandaag ook uitstekend. Goede verbindingspeler en creeert vanaf 8 veel kansen

13 april 2023 om 20:52

Ja, hij speelt zich vandaag nogmaals in de kijker. Feijenoord moet idd voor minimaal 40m gaan.
Ik denk dat het feit dat hij voor Turkije speelt ook een groot voordeel is tav de transferwaarde. Daar zit een enorme achterban achter natuurlijk

Marktconform, zeker voor PL clubs, torenhoog vind ik het niet.

13 april 2023 om 20:15

Zeker niet. Denk dat in deze markt een vraagprijs van 40-45mln niet gek is voor de aanvoerder van Feyenoord die belangrijk is in zowel de eredivisie als in Europa. En wellicht wordt het 'maar' 35mln of als er 2 gaan opbieden wordt het 55.

13 april 2023 om 20:18

Nee en daarnaast moet het maar eens afgelopen zijn met dat minderwaardigheidscomplex als het gaat om transfers. Feyenoord (en Kokcu) is in vorm en kunnen terecht meer vragen. Meer centen dan ooit tevoren na dit seizoen, hoop dat ze bescheiden blijven scouten. Wat Feyenoord nu neerzet is knapper dan PSV of Ajax. Daar is toch grof geïnvesteerd in de selectie!

13 april 2023 om 20:34

Kokcu is de beste man op het veld vandaag, denk alleen dat Wieffer door z'n goal MOTM wordt.

13 april 2023 om 20:36

Feyenoord had de middelen niet dus dat is lekker makkelijk scoren. Als ze wel vermogen hadden dan was er ook meer uitgegeven. Ben het wel eens dat Ajax en Psv niet al te veel goeds hebben gehaald met het vermogen haha.

13 april 2023 om 20:37

Wat Feyenoord nu neerzet is inderdaad knapper dan Ajax en PSV. Aan de andere kant is het noodgedwongen door jarenlang wanbeleid dat ze weinig kunnen investeren. Met de achterban van Feyenoord zou het met goed beleid gewoon veel dichter bij Ajax moetrn zitten qua begroting.

13 april 2023 om 20:57

Is inderdaad deels noodgedwongen, want wat als Veerman destijds wel voor Feyenoord had gekozen, had Wieffer dan nu basis gestaan? Maarja als als als. Feyenoord laat zien dat het elftal goed is samengesteld en met beperkte middelen. Zelfde kun je ook voor AZ zeggen de afgelopen jaren. Maar zou leuk zijn als Feyenoord nu ook eens een klapper van 40mln + kan maken. Dat geeft je gewoon veel ruimte en mogelijkheden voor deze zomer. Maakt de competitie volgend jaar weer spannender

13 april 2023 om 21:46

Ik denk dat Feyenoord PSV in alle opzichten voorbij aan het gaan is, financieel met de komende CL groepsfase , maar ook met de waarde van de selectie en niet te vergeten de Europese uitstraling , Kökçü, Gimenez, CL inlomsten, daar gaat veel geld binnenkomen de komende tijd

13 april 2023 om 21:48

Maar wat heeft psv geïnvesteerd dan, op Sangare en Veerman na? Het is toch vooral een combi van transfervrije spelers en huurlingen.

13 april 2023 om 21:09

Kudus moest destijds inderdaad ook zoiets kosten. Ik vind het gewoon een redelijke prijs.

Slot moet je echt een absoluut topsalaris bieden als dat hem aan de club kan bieden. Europees succes en goede (individuele) prestaties leveren echt miljoenen op als je kijkt voor hoeveel meer geld spelers dan opeens weg kunnen. Weg gaan ze uiteindelijk toch, dus dan liever voor de hoofdprijs. Denk dat Slot echt dat beetje extra geeft waardoor Feyenoord Europees goed op de kaart staat.

Benieuwd of Kokcu een niveau hoger nu al aan zou kunnen qua tempo. Het loopvermogen heeft ie, maar hij oogt soms net niet geconcentreerd waardoor hij ballen kan verliezen op gevaarlijke plekken.
Lekker hoog in de boom zitten en hopelijk blijft hij

Gewoon een goeie realistische prijs?

Is gewoon marktconform lijkt mij. Niks geks aan

13 april 2023 om 20:20

Als voor gakpo 42 is betaal ga ik er niet vanuit dat voor deze speler hetzelfde word betaald al hellemaal niet voor een topploeg uit premier leagque maar goed ook een westham united kan al zo'n bedrag neerleggen

13 april 2023 om 20:25

Voor antony is 100m betaald, dus volgens die vergelijking is kokcu 120m waard?

13 april 2023 om 20:26

Gakpo werd verkocht door geldproblemen. 40-45 is een marktconforme prijs. Een Antony is 100 miljoen voor betaald. Dat wil niet zeggen dat Antony veel beter is dan Gakpo. Dat is echt een onzin argument.

100 miljoen voor Anthony is torenhoog en ridicuul. 60 miljoen voor Martinez is torenhoog, maar aan het randje van marktconform. 40-50 miljoen voor de jarenlange sterkhouder, spelleider en aanvoerder van de koploper van de Eredivisie is niet torenhoog. Wel marktconform zou ik zeggen

13 april 2023 om 20:11

Als je bekijkt dat hij geen CL heeft gespeeld is het toch best torenhoog. CL prestaties nemen clubs toch altijd mee dat zie je bij Ajax wat ze voor de spelers krijgen. Nog 1 jaar bij Feyenoord spelen en in de CL shinen en je kan voor hem ook zo 60 plus krijgen denk ik.

13 april 2023 om 20:17

Maar heeft wel een finale Conference league en als die zo door gaat een halve finale Europa League achter zn naam. En als aanvoerder op een jonge leeftijd is dat niet gek. Als hij opvalt in de CL is dat natuurlijk nog beter voor zn prijs. Maar lijkt me een logische stap dat hij deze zomer vertrekt.

13 april 2023 om 20:20

PSV speelt toch ook al jaren geen CL? Kijk eens wat wij vragen voor een buitenspeler. Enige wat mee kan spelen is juist de loyaliteit van Kokcu de afgelopen jaren en daardoor water bij de wijn doen. Zou ik richting hem ook wel snappen. Maar niet overdrijven..

13 april 2023 om 20:21

Ik had het niet beter kunnen verwoorden Soccerfan. In de CL presteren is het enige wat telt. Alleen ons aller AJAX is tot op heden in staat op dat niveau wat te laten zien. Laat dat een goed voorbeeld zijn hoe voor de andere nederlandse clubs hoe het juist wel moet

13 april 2023 om 20:35

Ons aller ajax had dit seizoen moeite met union berlin. Een subtopper in Duitsland dat ons aller ajax verslaat.

13 april 2023 om 21:02

Afcamaarten bescheidenheid siert de mens. Zeker dit seizoen als Ajacied

13 april 2023 om 21:34

Gakpo geen Cl maar wel goed Wk, hielp erg mee

14 april 2023 om 00:32

Johan je hebt gelijk, maar de tegenvallende prestaties van Ajax dit seizoen zullen ook invloed hebben op de waarde van de spelers. Soccerfan heeft wel een terecht punt.

Speelt erg goed vandaag , paar super ballen.

Als wolfsburg al 40 miljoen wil voor vd ven, lijkt me dit toch ook marktconform

13 april 2023 om 20:17

De Bundesliga staat ff een paar trapjes hoger aangeschreven als de Eredivisie. Dus dat ze 40 a 45 miljoen vragen snap ik. Maar dan zal ie wel voor 35 gaan gaan met een paar bonussen. En dat is gewoon een mooi bedrag.

13 april 2023 om 20:21

Is er al interrese van uit premier leaque voor van ven?

Minimaal 50 miljoen wat een geweldige voetballer, jong, international en ook nog eens aanvoerder

Los van de prijs vind ik de suggestie Brighton en Everton heel bijzonder. Everton is een zinkend schip dit jaar en speelt heel wisselend europees. Brighton doet het fantastisch dit jaar en lijken de weg omhoog te hebben ingezet, maar dit zijn toch niet clubs waar Kokcu heengaat? Die kan met hoe dit jaar speelt naar op zn minst een club die verzekerd is van Europees voetbal lijkt me.

40-45 miljoen is hij zeker niet waard. Maar ik zou het vragen want in deze tijd krijg je dat bedrag gewoon.

13 april 2023 om 20:46

Zou je kunnen onderbouwen waarom je dat vindt? Ik heb uiteraard geen objectieve kijk erop, en vind hem dat makkelijk waard

13 april 2023 om 22:12

Heeft zich op het allerhoogste niveau (nog) niet bewezen. Maar dat kan ook niet als je geen CL speelt. Zo vind ik Kudus ook geen 40-45 miljoen waard.

Denk dat ook moet worden meegenomen hoe belangrijk een speler voor een club is. Kokcu is zo belangrijk voor dit Feyenoord waardoor je als kopende club ook meer moet betalen.

14 april 2023 om 00:34

Je kunt als Feyenoord meer vragen omdat het een belangrijke speler is. Of de kopende partij het er ook voor over heeft is natuurlijk een andere vraag.

Na deze pot mag je best voor 50 a 60 gaan. Hij is echt de motor van dit Feyenoord!

Is vandaag zomaar 10miljoen meer waard geworden !!

Jansma kan beter 3 rode kruisjes op zijn voorhoofd laten tattoeren

Welke club heeft een kokcu nodig voor voor 45 milj nou ik zou het niemand aanraden. Welke scout komt terug en zegt ja die kokcu is de missing link voor ons systeem. Ontslaan!

13 april 2023 om 22:40

Misschien moet je je ogen een keer laten controleren

Na vanavond lijkt dit misschien well de ondergrens.

Zeker mark comfort. Dacht eerst dat hij 26 ofzo was. Lijkt alsof hij al 10 jaar in de basis staat haha, maar pas 22 dus 45 vind ik niet zo gek

Ik denk een reëel bedrag als je naar zijn voetbal kwaliteiten kijkt. Als aanvoerder moet hij nog wel wat stappen zetten. Denkt nog niet altijd in het belang van het team en kan zichzelf nog niet altijd wegcijferen qua emoties, Iets waarvan ik vind dat je dat als aanvoerder moet kunnen.

Leuk dat iedereen hem met prijzen van bijvoorbeeld Antony vergelijkt.
De transfer van Antony was een unicum. Man Utd wild hem kosten wat kost hebben en Ajax kan ik alleen maar complimenten geven over de onderhandeling. Ze hem meer dan het maximale eruit gehaald. Dit zie ik niet zo snel nog een keer gebeuren met een speler uit de eredivisie.

Manutd heeft waanzinnig overbetaald voor deze speler. Dat is hun keuze en nogmaals, knap staaltje onderhandeling van Ajax. Vooralsnog maakt Antony deze prijs niet waar, maar PL is een ander niveau dus ik verwacht dat hij volgend seizoen een stuk sterker uit de startblokken zal komen.

Terug naar Kokcu; hij is aanvoerder van de koploper in Nederland. International en basisspeler voor het nationale team. Hij is tweebening. Hij kan op meerdere posities op het middenveld. Heeft een enorme werklust, passie, strijd. Hij neemt letterlijk zijn team op sleeptouw.

Geeft belangrijke passing en geweldige pressing.

Mede door hem staat Feyenoord op 1. Spelen ze mogelijk volgend jaar championsleague en spelen ze nu kwartfinale in Europa.

Deze is zeker 45 miljoen waard.
Tuurlijk is Premier League een stap hogerop en staat ook bekend als een kerkhof van spelers die het niet gered hebben die in de Eredivisie hebben gespeeld. (berghuis, Bergwijn, Klaassen, Depay, vd Beek en Ziyech hoewel hij m.i. weinig kans heeft gekregen)

Maar ook genoeg voorbeelden die het wel redden: van Dijk, Wijnaldum, Vlaar, van Nistelrooij.

Als profvoetballer wil je het hoogst haalbare. Spelen voor Brighton of Everton moet ook bij je passen qua spelsysteem. Manutd speelt een systeem dat goed bij Kokcu past. Op het middenveld kan hij de ideale partner worden voor Casemiro.'

Kokcu moet spelen bij een club die wil domineren en strijd voor prijzen. Niet een middenmoter of degradatiekandidaat met een spelsysteem dat niet bij hem past.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren