Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray gaat in eigen huis onderuit tegen verrassende koploper

Laatste update:

Medipol Basaksehir blijft verrassen in eigen land. De club heeft zijn verrassende koppositie in de Süper Lig versterkt door vrijdagavond bij grootmacht Galatasaray als winnaar van het veld te stappen. Het team van Abdullah Avci zegevierde met 1-2 over Cim Bom en heeft nu vijf punten meer dan titelverdediger Besiktas, dat zaterdag nog wel tegen Trabzonspor moet uitkomen.

Galatasaray nam na ruim een half uur spelen de leiding. Na een vrije trap van Wesley Sneijder aan de rechterkant kopte Sinan Gumus de bal in de rechterhoek achter Volkan Babacan: 1-0. De ploeg van Jan Olde Riekerink kon slechts vier minuten van de voorsprong genieten. Na een heerlijke pass van Ugur Ucar vanaf rechts kon Mehmet Batdal het leer van dichtbij achter Fernando Muslera knikken: 1-1.

In de tweede helft trok Basaksehir het duel in Istanbul naar zich toe. Emre Belezoglu ontfermde zich na een uur spelen over een vrije trap en het was Yalcin Ayhan die de bal tegendraads tegen de touwen kopte. Galatasaray, met Nigel de Jong in de basis, kon de nadelige marge niet meer wegwerken. Door de nederlaag heeft de ploeg van Olde Riekerink na tien speeldagen zes punten minder dan Basaksehir.

Wie gaat dit seizoen hoger eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dra-ma-tisch. Waar was de bezieling ? Waar was de beleving ? We begonnen goed aan het seizoen, maar het lijkt een gevalletje vorig seizoen te worden. Niet eens een normale, uitgespeelde kans gehad. Damn wat slecht. Brrrr.

4 november 2016 om 20:11

Ja, wat dacht je, dat jullie met dit lucky voetbal mee zouden doen voor het kampioensschap? Ik heb het gezegd, Galatasaray kan niet eens in de top 3 eindigen met zijn drama voetbal.

4 november 2016 om 20:13

Precies hoe je het zegt. We begonnen goed en ik dacht 'nou dit seizoen kunnen we weer oppakken na vorig jaar'. Maar het ziet er naar uit dat we weer gaan lopen klooien. Geen een fatsoenlijke kans uitgespeeld. 20 november fener uit en daarna bursa. Dat gaat heel moeilijk worden voor ons met zo'n spel. Voordat je het weet sta je ineens 6e.

4 november 2016 om 20:20

Gala. Inderdaad. Een nederlaag tegen Trabzonspor en het lijkt ineens in te storten. We hebben een gehele nieuwe as nodig. Sneijder, Selcuk lijken hun beste tijd te hebben gehad. Er moet weer een frisse wind waaien. Zag je wat de komst van Cigerci te weeg bracht ? Nog een paar van die Bundesliga spelers please.

4 november 2016 om 20:29

Tolga als stofzuiger idd en dan nog een creatieve Turkse-Duitser vinden op het middenveld, en je kan langzaam Sneijder vervangen. Met Riekerink zou je denken dat ze fatsoenlijk spel moeten spelen, zo begonnen ze ook, maar wat er nu allemaal gebeurt snap ik niet. Ik ben zoiezo van mening dat we te weinig tempo in het spel hebben. Duurt allemaal te lang en we kunnen niet een tandje erbij zetten. Pas laatste kwartier enz en daar heb je ook geen reet aan

4 november 2016 om 20:41

We hebben geen systeem, er zit geen idee achter het spel. Het is wachten op een goede voorzet op Eren, op de individuele kwaliteit van Bruma, of op de schoten van Sneijder en Podolski. Op deze manier word je geen kampioen.

Ok ik begin Basaksehir nu wel als een potentiele kandidaat voor het kampioenschap te zien. We hebben al Bursaspor meegemaakt in 2010 en dit jaar kan zomaar weer een verrassing in de vorm van Basaksehir plaatsvinden.

Realistisch gezien zullen ze rond na de winterstop wel beginnen met slordigheden hier en daar, waarna Besiktas en Galatasaray het uit zullen moeten maken. Maar toch hoop ik stiekem ergens wel op een Leicester-verhaal.

P.s. Ik heb de wedstrijd verder niet gezien, dus niet echt een inhoudelijke reactie, waarvoor excuses.

5 november 2016 om 15:32

Besiktas en Galatasaray? Eerder besiktas en Fenerbahce. Galatasaray eindigt 100% niet hoger dan fener dit seizoen

Ik denk dat als de jongens van Basaksehir hun kop erbij kunnen houden dat ze dit seizoen voor een verassing kunnen zorgen. Heel eerlijk gezegd zie ik alleen Besiktas als hun rechtstreekse concurrent. De rest moet hun zaken nog op orde zien te krijgen. Abdullah Avci heeft deze ploeg naar mijn mening naar zijn eigen hand kunnen zetten.

En waarom niet zou ik zeggen. Een beetje afwisseling is alleen maar goed.

Kampioenschap is over, Wij supporters die zoveel inspanning verrichten, (zeker financieel) en dan weer heel het weekend depressief worden door jullie, vieze verwende miljonairs.

Riekerink mag ook opstappen, ik had echt hoop in jouw maar dit zieloze voetbal kan niet verder. Pas de laatste 5 min begint die ultra offensief te spelen, en wtf ziet hij in Sabri????? ach hij werd ook maar als jeugdcoã£â£ã¢â¶rdinator gehaald, hem blamen is ook niet logisch

Bielsa is nog vrij...

turkse leicester city in de maak?

4 november 2016 om 20:22

Mwa. Dit is geen volksclub met een leuke traditie. Ze hebben niet eens een fangare.

4 november 2016 om 20:25

Volgens mij waren er vandaag meer Basaksehir fans dan Galatasaray fans in het stadion..

4 november 2016 om 20:40

Had jij besiktas fans gehoord in Vodafone arena tegen Gala? Ik niet haha, leek wel of Gala thuis speelde gehheh

5 november 2016 om 03:04

Ä°k snap Gs fans niet. Zo'n belangrijke wedstrijd en dan komen er maar 20.000 opdraven.

4 november 2016 om 20:29

Is al een keer gebeurd in 2010 met Bursaspor die kampioen werd. Toevallig werd ook Twente dat jaar kampioen in Nederland.

Zeer dramatisch Galatasaray gezien vandaag, na Trabzonspor lijkt het wel steeds slechter te gaan. Wat Selcuk nog steeds te zoeken heeft bij GS begin ik mij echt af te vragen, hij is al de laatste 3 seizoenen totaal uitvorm. Wordt tijd dat die naar China verkast naar zijn vriendje Burak.

Wat mij het meest stoorde aan deze wedstrijd is dat geen enkele speler van GS beweegt als ze proberen op te bouwen. Iedereen staat staat stil, geen beweging niks. Zo vreselijk is dat om te zien, alsof we met 4-0 voor staan, staan ze een beetje heen en weer te kijken tot het balletje naar hem toe rolt.

Wel diep respect voor Basaksehir, ze waren gewoon veel beter. Ook verdedigend stonden ze zeer sterk,

Wat is dit GS slecht zeg. Helemaal geen beleving, geen strijd en tactisch kwamen ze vandaag ook te kort. Selcuk Inan en Sabri moet je gewoon niet meer opstellen.

Aan de andere kant ben ik natuurlijk wel erg blij dat Basaksehir wint vandaag, al moet ik oppassen met wat ik zeg, want zij kunnen BJK ook wel pijn doen. Doen het erg goed!

Met Riekerink word je geen kampioen. Dit riep ik een paar weken terug, maar toen hadden sommigen het over een 'cultuur' die heerst bij GS en dat het niet uitmaakt wie de trainer is. Dat maakt dus wel wat uit, want hoeveel bekers deze spelers ook hebben gewonnen, prestaties uit het verleden zijn geen garantie. Selcuk, Sneijder, Balta, Semih, ze hebben hun beste tijd gehad, vooral die eerste twee.

Alles moet komen van Bruma, dat is al sinds het begin van het seizoen zo, maar die jongen is geen tovenaar. Riekerink kan net als Bilic een wedstrijd niet 'lezen' en hij is te laat met de wissels of hij wisselt de verkeerde spelers. Ze mogen blij zijn dat Muslera geen rode kaart heeft gekregen. Als de volgende tegenstander Caykur Rizespor had geheten, was Muslera van het veld gestuurd. Maar de volgende tegenstander heet Fenerbahce. Nuff said.

Wat is overigens de reden dat Yalcin Ayhan, Mahmut Tekdemir en Mehmet Batdal niet worden opgeroepen door Terim? Normaal zou ik zeggen, de Turkse competitie is zwak, internationaal hebben we met sterkere tegenstanders te maken. Maar onze nationale elftal doet het zo slecht, het kan echt geen kwaad om zulke gasten een kans te geven. Yalcin en Batdal verdienden naar mijn mening een plaats in de EK-kwalificatie, want vorig seizoen deden ze het ook heel goed.

4 november 2016 om 21:07

Nadat ik las dat Hakan zijn beste tijd is geweest ben ik gestopt met lezen. Hakan is de enige speler die elke wedstrijd een voldoende haalt en speelt de afgelopen 2 seizoenen zo goed als nooit te voren.. Dankzij hem stonden we op het EK in frankrijk

4 november 2016 om 21:17

Ik bedoelde eigenlijk Yasin, weet ook niet waarom ik daar Balta heb neergezet. Maar dankzij hem stonden we op het EK? Meen je dit? Kijk, er zijn een aantal spelers die tijdens de kwalificaties iedere wedstrijden een voldoende haalden. Babacan, Topal, Balta hoort daar ook bij. Maar het is echt niet 'dankzij' hem dat we het EK haalden. Je stopt met het lezen van mijn reactie, gelukkig stop je ook met het typen van je eigen reactie na je laatste zin.

4 november 2016 om 21:20

Een voldoende halen in de Turkse lig is niet zo moeilijk. Een voldoende halen bij een subtopclub is belangrijk maar hij is een speler van gala. Dat is topclub in Turkije. Dan ben je gewoon verplicht om over die voldoende heen te gaan.
Hakan heeft zijn beste tijd gehad, hoe oud is die inmiddels bijna 35 ofzo? En we zijn door hem zogenaamd naar het ek gegaan?
Gast als die Kazakistanen of hoe je dat ook noemt niet hadden gescoord had je geen turks elftal in frankrijk geZien.

4 november 2016 om 21:22

Neemt niet weg dat je geen gelijk hebt dat zij hun beste tijd hebben gehad hoor clutch. Zijn allemaal 30 plus behalve semih maar die loopt dan ook als een bejaarde.

4 november 2016 om 23:48

Zijn leeftijd zie ik niet echt als een probleem. Yalcin is ook al 34, maar nog steeds een van de beste verdedigers van de competitie. Ik wilde ook heel graag dat wij hem zouden halen vorig jaar, maar dat ging niet door.

Semih is een perfecte voorbeeld van een speler die te lang in Turkije blijft hangen. Deed het de eerste twee seizoenen goed naast Ujfalusi, maar daarna ging het bergafwaarts. De enige reden dat hij nu nog bij GS blijft is omdat hij zijn opleiding daar heeft genoten, net als Sabri.

5 november 2016 om 03:27

Ik zie yalcin een piek in zijn loopbaan maken. Niet meer niet minder. Maar Balta was gewoon een topverdediger in Turkije. Maar daar zie je weinig van terug.
Ik ben trouwens blij dat yalcin niet besiktas is gekomen. Hij past gewoon niet bij ons vind ik. Zeer sterk in de lucht maar voetballend vind ik hem niet van het niveau dat Besiktas nastreeft. Overigens de meeste van onze huidige verdedigers ook niet.

Je speelt tegen de koploper en je houdt podolski en tolga op de bank.
Heeft een gs fan een goede verklaring hiervoor of is dit een tactische beslissing van riekerink?

4 november 2016 om 21:42

Tolga was geschorst wegens zijn gele kaarten, en lukas was idd gwn wissel. Wanneer hij basis stond, liet hij niets zien en wnr hij later binnen komt is die wat beter. Maar hij wachtte vandaag wel heel erg lang om hem in te zetten. Kwam rond 78e min erin als ik me niet vergis

4 november 2016 om 21:42

Ik heb zeer lang moeten nadenken. Al mijn tactische en voetbaltechnische know how uit de kast gehaald. Tot de conclusie gekomen dat Tolga geschorst was en niet op bank zat. Misschien jezelf beter laten informeren voortaan. Podolski doet al een paar wedstrijden helemaal niets. We spelen met een man minder zonder hem.

4 november 2016 om 23:25

Oh nou dan heb ik het verkeerd gezien dat over Tolga, excuse cest moi. Misschien moet ik jouw voetbal knowhow over gala vaker raadplegen.
Maar als ik je laatste zin lees dan weer lees, weet ik ook al voldoende.
Je bedoelt het natuurlijk net andersom maar een dooie podolski die kan alsnog wonderen verrichten met zen linker kanon. Voor gala begrippen natuurlijk.

Wel grappig dat alle gs-fans allemaal boos werden als er werd gezegd dat er geen logica achter het voetbal van gs zat. Hoe durft iemand zoiets te zeggen.
En dan zie je na 2 negatiefe uitslagen dat onder alle fans één mening heerst: zielloos voetbal zonder enig logica.

4 november 2016 om 23:27

Jaa precies. Maarja doe je niks aan dat beeld veranderd niet bij hun.

Zeer slechte wedstrijd vandaag. Eerste helft was het, vooral eerste 30 min, een 6je maar daarna nam het flink af. Wissels kwamen ook te laat, vooral Sneijder, Selcuk en Eren waren hopeloos slecht. Maarja, wat verwachten jullie van Riekerink? Dat hij Sneijder, zijn speler met de grootste status in het elftal, zomaar eruit haalt in de rust? Dat hij tegelijkertijd zijn aanvoerder van het veld haalt? Dat hij zijn enige spits in zn selectie naar de kant haalt voor een vleugelspeler die al weken niks uitvoert? Het spel dat Riekerink wil laten spelen is voetbal wat ik graag bij Galatasaray zou willen zien, maar daar ligt de groep gewoon niet naar. Je kan Selcuk en Sneijder, indien fit, gewoon niet banken want deze spelers hebben de grootste status in het elftal. Echter passen ze op het moment allebei niet in Riekerinks systeem. De druk die hij wilt zijn bij balverlies en het positiespel dat er gevoetbald moet worden lukt niet als de middenvelders en vleugelspelers elkaar niet begrijpen in de loopacties en de spits geen meevoetballende spits is, wat er gewoon aan de hand is. Tot nu toe ging het nog redelijk vanwege Tolga die verschrikkelijk veel liep en Bruma met geweldige acties, maar vooral Selcuk, Eren, Sneijder en Yasin voetbalden amper mee en deden gewoon niet mee in het positiespel. Dan kunnrn jullie allemaal wel wijzen naar Riekerink, maar die kan er weinig aan doen dat zijn voetballers niet doen wat hij van hun verwacht. Het enige wat hij kan doen is proberen zijn spelers op niveau te krijgen, wat tot nu toe nog niet gelukt is helaas

We moeten echt een killer spits gaan halen dit is 10x niks, ik mis een type Drogba, we scoren echt weinig, bij een club als Juventus is een 1-0 al genoeg omdat zei kunnen bouwen op hun verdediging, wij incasseren altijd wel een goal word er moe van.

4 november 2016 om 23:30

Dus dan moet je niet alleen een spits halen maar zon 30/40 miljoen investeren in je selectie. Vedettes weg jonkies met talent halen , a la bruma.

5 november 2016 om 01:00

Jonkies met talent komen niet snel naar Turkije, en verdediging is weinig veranderd sinds het vertrek van Drogba, Gs kan zich sowieso niet permiteren om 30 / 40 miljoen uit te geven aan versterkingen dat weet jij net zo goed als ik, helaas moet ik dit maar accepteren en met pijn aan mijn ogen de wedstrijden bekijken.

5 november 2016 om 03:22

Tja je hebt natuurlijk nog een optie en dat is fiko orman transfereren).
Grappen aan 1 kant ik had meegekregen dat gala riva of florya zou gaan verkopen en daarvan zou miljoenen binnenstromen bij gala. Ik weet niet in hoeverre dit klopt maar ala dit echt zo is hebben ze een immense financiële injectie.
Nu nog goed besteden natuurlijk dat is een 2e . als je dan weer vedettes gaat halen schiet je niks mee op. Turkse ploegen moeten echt leren op bestuurlijk niveau een stappenplan te maken. Met een realistisch en op de toekomst gericht een transferbeleid.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren