Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray bij competitiedebuut Mancini onderuit, Sneijder geeft assist

Laatste update:

Galatasaray heeft zijn eerste competitienederlaag van dit seizoen geleden. Roberto Mancini, die zijn eerste duel in de Süper Lig coachte, zag zijn spelers met 2-1 onderuit gaan bij Akhisar Belediyespor. Wesley Sneijder gaf een assist bij de aansluitingstreffer van Didier Drogba. Cim Bom zakt door de nederlaag naar de achtste plaats en verliest Fenerbahçe uit het zicht. De koploper kan de voorsprong later op de avond vergroten naar acht punten.

De topclub uit Istanbul heeft sinds het ontslag van Fatih Terim nog geen wedstrijd weten te winnen. Tegen Rizespor werd 1-1 gespeeld en in de Champions League sleepte Galatasaray een 2-2 gelijkspel tegen Juventus uit het vuur. De titelverdediger speelde een flets eerste halfuur en beide teams creëerden geen gevaarlijke kansen. Na 33 minuten nam de thuisploeg de leiding door een kopbal van Baye Oumar Niasse, na een kort genomen hoekschop. De bezoekers konden de voorwaartsen amper bereiken en Sneijder, die dit seizoen pas één keer scoorde, kon ook geen indruk maken.

Galatasaray, dat zonder de geschorste Felipe Melo en de geblesseerden Hamit Altintop en Selçuk Inan speelde, begon wel sterk aan de tweede helft, maar na een klein uur was het toch weer Akhisar dat het net vond: Niasse maakte de 2-0. Drogba deed op aangeven van Sneijder nog wat terug, maar ook met onder anderen Umut Bulut als invaller binnen de lijnen lukte het Galatasaray niet om ten minste een punt te pakken. Aslan leed voor de vijfde keer puntverlies en heeft slechts tien punten na zes duels.

Denk jij dat Galatasaray de landstitel prolongeert?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
6 oktober 2013 om 17:38

4e ster? vergeet de CL niet.

mancni 2 wedstrijden 4 doelpunen. laatste 10 minuten probeer je weer voor 1 punt te spelen. ik heb tijden gekend met fatih terim waar weeen 2-0 achterstand om wisten te buigen tot een winst. dat zat er na de 1-0 zelfs niet meer in laten we eerlijk wezen

we scoren max 2 doelpunten in een wedstrijd en de enigste keer dat dat is voorgekomen was tegen juventus en besiktas.

schandalig wat voor een terugval er heeft plaatsgevonden. tijdns de voorbereiding was iedereen nog optimistisch. Sabri RM Burak LM. geef die 4,5 miljoen per jaar aan mij, ik zorg er ook voor dat galatasaray telkens voor 1 punt strijdt. op het einde nog yekta eruit en eboue ook. speelden we met 3 spitsen, 3 aanvallend ingestelde middenvelders een breker en 2 Cv. begin dan wat aanvallender aan de wedstrijd. smijt sneijder eruit en zet amrabat in zijn plaats. dan heb je tenminste nog flanken die werken.

Mancini zal op dit elan voortdoen heb ik de indruk, en zal komen met smoesjes zoals we hebben meer tijd nodig etc etc en conditioneel gezien zijn de spelers niet op hun 100% etc. totdat we 5-8ste eindigen en hij komt met een antwoord a la rijkaard: de xste plek is toch niet verkeed voor mijn eerste jaar.

6 oktober 2013 om 17:38

Edit: Provocatie comments van Telegraaf zijn verwijderd, dankje VZ!

6 oktober 2013 om 17:41

Telegraaf,

Ga je eens bezighouden met jullie omkoop schandalen. Want een ander regel in Turkije is dat je als fener om mag kopen wat je wilt maar daar niet gestraft voor wordt. Dat is zeker iets waar je trots op mag zijn.

6 oktober 2013 om 17:48

@53arda,

Maat vergeet niet dat je 6-7 spelers mist deze wedstrijd. Wat heeft Amrabat tot nu toe gepresteerd dit seizoen?

Wat IMPARATOR Fatih Terim en Mancini betreft: Ik ben misschien een van de grootste F. Terim fans doe er rondloop en ben het mee eens dat je die man nooit maar dan ook nooit weg mag sturen bij GS. Vooral niet op deze manier. Maar daar kan Mancini ook niets aan doen ik vindt dat die man een eerlijke kans moet krijgen van de suporters. Want hoe triest het voor ons is Terim's tijdperk is eenmaal voorbij bij ons. Hoop dat hij nog ooit veel en veel sterker terug zal komen. Hij is en blijft een van de grootste levende legendes van ons.

6 oktober 2013 om 17:32

Komt goed manici brengt gezien omstandigheden op juiste pad! Drogba en Sneijder grote namen toch veel druk met zich mee? Ik geloof ze worden kampioen maar manici is te goede trainer en gezien omstandigheden verplicht om te resulteren en balansen in dit team!

6 oktober 2013 om 17:40

Gast leer Nederlands voordat je hier onduidelijke reacties plaatst die niemand begrijpt.

On:
Galatasaray is nog niet echt lekker bezig, Mancini vind ik ook niet de juiste trainer. Bielsa was denk ik beter geweest, tactisch duidelijk en heeft bewezen een team echt beter te maken.

Maar GS zal aan het einde weer gewoon bovenaan meedoen met Fener en Besiktas, Rizespor zal waarschijnlijk niet zo lang meedoen om de bovenste plekken.

6 oktober 2013 om 17:47

In Turkije geldt er een regel: Als de scheidsrechter eerlijk fluit, dan verliest Galatasaray. ( geen provocatie, maar een feit)!!

Iedereen weet hoe Galatasaray afgelopen 2 jaar kampioen is geworden. Niks om op trots te zijn! Nu staat Galatasaray 12e dacht ik, het plaats waar ze horen!

6 oktober 2013 om 17:52

Man man man, vraag me echt af of je dit nou allemaal serieus opschrijft.. Doe je dom of doe je alsof? Want als je dit echt meent vraag ik me af of je serieus word genomen.

6 oktober 2013 om 18:00

Ik begin me aardig te iriteren aan jou. En volgens mij ben ik niet dat enige

6 oktober 2013 om 18:14

het het het het plaats waar ze horen ik denk het niet gs hoort in de top 5

6 oktober 2013 om 20:04

Telegraaf, jij bent helemaal de weg kwijt. Denk dat je zo'n irritante kind van 12 bent die net voetbal kijkt.

6 oktober 2013 om 20:11

12e is nog te hoog voor ze

8 oktober 2013 om 15:03

vriend ga lekker knikkeren of in de zandbak spelen. Er is een regel in turkije en dat is dat als fener geen wedstrijden koopt dan word Galatasaray elk jaar kampioen.

Beetje GS proberen zwart te maken kijk naar je eigen achterlijke corrupte club wil je. Juist ja nu staan ze 12 e vooral ook hier je gekleurde bril niet afdoen. Ik zal je uit de waan helpen GS heeft nog 3 punten tegoed van de wedstrijd tegen BJK en dan staan ze gewoon 8e met 6 punten achterstand op dat corrupte zooitje van jouw. 1 verliespartij van fener en we zitten in jullie nek. Maar ja jij bent zo blind om zelfs die westrijd minder niet mee te tellen en om niet te accepteren dat ze tegen akhisar heel het middenveld misten. Maar droom jij maar lekker verder nu het nog kan. Ik zeg jouw alleen een ding. Als je een vent bent kom je hier ook na week 34 met je grote bek als GS die 4 e ster op je reet plakt.

Ja heerlijk hoor, ze verliezen weer eens, ze winnen haast niets meer ! Nu moeten wij vanavond winnen en uitlopen op BJK en Gala.

6 oktober 2013 om 17:34

Hoe wil je uitlopen op Besiktas? Wij hebben gisteren gewoon knap gewoon van Eses uit..

6 oktober 2013 om 17:36

Besiktas en Fenerbahce hebben evenveel punten nu. Als wij vanavond winnen lopen we toch uit of niet soms?

6 oktober 2013 om 17:42

@forzafener

Nee, dan blijft het gat deze speelronde gelijk. Als Fener vanavond verliest, dan is Besiktas deze speelronde ingelopen. Je moet het over gehele speelrondes bekijken, niet per wedstrijd.

6 oktober 2013 om 17:38

Ze verliezen weer eens fenerist? Dit is de 1e x in de competitie

6 oktober 2013 om 17:54

Ik doelde op de punten maar je hebt gelijk, dat heb ik daar niet erbij gezet

Wat dramatisch slecht dit, terrecht verloren

1e helft geen 1 kans gecreëerd, Burak staat 1e 15 seconden van de wedstrijd al buitenspel
Burak volgende wedstrijd op de bank houden, beginnen met Umut en Drogba.

Vandaag kan je zien hoe belangrijk Melo voor ons is wat een gemis..

heb de westrijd niet gekeken maar heb wel het verhouding gezien en als ik het zo bekijk heeft galatsaray het gedomineerd komt wel goed mancini heeft tijd nodig.

6 oktober 2013 om 17:44

Gedomineerd? Lees je de tekst wel..

6 oktober 2013 om 17:42

Jullie gooien met raki flessen op het veld en je weet dondersgoed dat dat geen supporters waren, maar groepen van de Gezi protestanten. Zo blind ben je hopelijk niet..

6 oktober 2013 om 17:44

Ja man, Gala supporters zijn natuurlijk een ander soort mens?

Alles wat je beweert kan je over elke suporter van elke club beweren.

Niet dat ik het erg vind maar je maakt jezelf wel belachelijk als je gelooft dat de supporters van een bepaalde club zich op een bepaalde manier gedragen.

En dat 2 minuten nadat deze topic is geplaatst...

6 oktober 2013 om 17:44

Galatasaray is een beetje het Ajax van Turkije merk ik, gezien hoe 'supporters' van andere Turkse clubs hier reageren. Hoge jaloezie t.o.v. Gala, zo komen jullie reacties hier over.

Jullie zien allemaal ook liever Galatasaray verliezen dan je eigen club winnen, ofniet dan?

6 oktober 2013 om 17:44

Het enige wat ik zag was toen de scorebord..

6 oktober 2013 om 17:50

jij moet leren je bek te houden altijd commetaar op GS kijk voortaan naar je eigen Club.

6 oktober 2013 om 18:31

Juist!

6 oktober 2013 om 20:12

Inke, je kon niet meer gelijk hebben met alles wat je zei! Toevallig had ik dat met paar vrienden over die vaak met mij naar Gala wedstrijd kijken, ook hun was het niet ontgaan. Is altijd zo als je de beste team in het land bent.

6 oktober 2013 om 22:49

Je bedoeld volgens mij meer: de vergelijking misplaatste arrogantie bij de beide teams...

Bestuur mag opdonderen ! En Mancini heeft vandaag een slechte opstelling neer gezet. Was niet om aan te zien!

6 oktober 2013 om 17:33

Gala - fans zijn hier. We hebben deze wedstrijd terecht verloren. Mancini heeft tijd nodig, hij zal in deze interlandperiode hard aan de bak gaan. Eerste volgende wedstrijd winnen en zelfvertrouwen op doen. Kijken wat Fener vanavond gaat doen tegen een pittige Trabzon.

6 oktober 2013 om 17:53

eerst volgende interland periode hmmm

Selcuk, semih, umut, burak, sneijder, Drogba, muslera, Chedjou, Dany, Bruma zijn er niet

ga maar lekker hard tijdens deze interlandperiode met de spelers die wellicht een handvol wedstrijden zullen spelen dit seizoen. het zal veel uitmaken.

al de spitsten zijn weg, 3/4 van de cV zijn er niet. op het middenveld enkel melo die basis speelt zal aanwezig zijn... Zelfs Fatih terim bij de nationale elf zal een groter inpact hebben op galatasaray omdat 4 basisspelers/ belangrijkte wissels)bij hem zijn dan een mancini met tribune klanten

Waardeloos! Akhisar was zelfs de overheersende partij, positiespelletje in alle rust speelden heel volwassen.. Galatasaray moet echt wakker worden dit kan niet meer zo.

Galatasaray was slecht, Sneijder was slechter. Denk dat ze met Melo en Selcuk erbij wel wat beter zijn maar op deze manier gaan ze geen kampioen worden. Kan me de laatste keer dat Gs won niet eens meer herinneren.

Hopen dat Fener de punten pakt vanavond en we verder uitlopen!

6 oktober 2013 om 17:32

tegen BJK

6 oktober 2013 om 17:33

Dan heb jij nogal een slecht geheugen aangezien dat 2 wedstrijden geleden was

6 oktober 2013 om 17:36

De eerste officiële overwinning dan? :D

6 oktober 2013 om 17:37

Galatasaray gewonnen tegen Besiktas?? Nee hoor, Firat Aydinus heeft gewonnen van Besiktas!

6 oktober 2013 om 17:47

Wat ben jij toch een troll, doe je zwart wit-brilletje af en geef gewoon toe dat wij op alle vlakken beter dan jullie zijn. Wat zit jij toch vol met haat.

6 oktober 2013 om 20:14

Alleen honden zien zwart wit, telegraaf

6 oktober 2013 om 17:36

Als je je laatste overwinning van Galatasaray niet kan herinneren, dan wil ik jou IQ echt niet weten wat een geheugen..

6 oktober 2013 om 17:40

Ja man want je IQ heeft zo veel te maken met je geheugen... Haha de ironie van deze gefrustreerde comment maakt het verlies van Galatasaray des te zoeter.

6 oktober 2013 om 17:41

Als jij IQ met geheugen in verband brengt, tja wat zegt dat over jou?

slechte wedstrijd van galatasaray. Ehhh baris simsek hou op met fluiten je floot de wedstrijd dood door continu voor schouderduwen overtredingen te geven. Die keeper maakte hands buiten de 16 maar dat ziet ie niet alleen de schouderduwtjes.

6 oktober 2013 om 17:35

Scheids was gewoon prima!

Heb de wedstrijd niet gezien maar wat ik hier allemaal lees, speelde Galatasaray echt zo slecht?

6 oktober 2013 om 17:38

Geen creativiteit, dom balverlies, balletjes over 10m gaan fout, kansen om zeep helpen.. Het was triest, totaal geen drang om te willen domineren à la Terim-stijl.

6 oktober 2013 om 17:53

We misten Selcuk Inan dus. Ik begrijp echter niet waarom iedereen dit verwijt aan Mancini, hij heeft fouten gemaakt maar geef hem tijd. de eerste wedstrijden van Fatih Terim waren ook niet goed.

6 oktober 2013 om 18:02

Je kon gewoon zien dat de taak van Sneijder teveel was voor hem. De missers van onze topschutter praat ik niet goed, daar doet Mancini niet eens meer wat aan.

Het spelletje dat we speelden had gewoon geen uitstraling, net als die kop van Mancini. Geen lijn, geen structuur, iedereen doet en probeert maar wat.

Wanhopig.

6 oktober 2013 om 18:14

Burak linksbuiten, Sabri rechtsbuiten en Bruma op de bank. Dat zijn al drie punten die helemaal niks met Selcuk en eventueel Melo te maken hebben.

6 oktober 2013 om 19:20

"geen creativiteit, dom balverlies, balletjes over 10m gaan fout." Dat zijn dingen die we zonder Selcuk Inan veel minder zouden hebben

Ach ja, ik denk nog altijd dat Mancini tijd mag krijgen. Fatih Terim was ook in het begin van het seizoen aan het klungelen met de verdediging

wat een beleid daar... je haalt een mancini binnen vanwege zijn naam niet zijn kunde..
konden ze echt niks beters vinden?

6 oktober 2013 om 17:38

Voorzitter van Gala geilt op Italianen. Hij noemde Galatasaray een sexy club

6 oktober 2013 om 17:48

Ik ben het ook niet eens met de komst van Mancini.

Maar ja wat kan ik er aan doen als supporter zijnde?

7 oktober 2013 om 09:18

La telegraaf wat een rare gast ben je .
Als je nou voor fener zo veel dingen zei zou ik zeggen ok fener is de andere topclub ma ga niet stoer doen met bjk man kom op man
Elk jaar zelfde verhaal met jullie

8e ? Galatasaray staat juist 13e...

VZ, Gala heeft 10 punten na 7 duels en Selcuk Inan was geschorst, niet geblesseerd.

On: De vorige keren hadden wij nog hoop, omdat we veel kansen creëerden, maar puntverlies leden omdat we de kansen niet afmaakten. Vandaag was het niet zo. Heel weinig gecureerd. Konden geen druk en kregen hele simpele tegengoals.

We zitten nog aardig vroeg in het seizoen en ik heb nog altijd hoop op de kampioenschap, omdat niemand eigenlijk denderend voetbal speelt in Turkije op dit moment. Hopelijk kunnen we tot de winterstop de schade beperkt houden.

6 oktober 2013 om 17:39

Nee, ze hebben nu officieel 7 punten na 6 wedstrijden, maar de reglementaire overwinning van BJK kom er bij, dan hebben ze pas 10 punten uit 7 wedstrijden..

6 oktober 2013 om 18:35

Dus we hebben 10 punten

Haha die titel. Alsof Sneijder zo goed speelde. Hij is een en al drama. Vind het zonde dat hij nu zo ondermaats speelt. Vrees dat hij zijn niveau bij Inter echt nooit meer zal halen.

Overigens respect voor Akhisar. Proberen het altijd voetballend op te lossen en boden vandaag prima weerstand tegenover een grootmacht. Zag af en toe prima combinaties en ze doen het voor het grootste deel met Turkse spelers. Ik gun ze wel een eigen stadion, want die Manisa stadion ziet er echt niet uit.

6 oktober 2013 om 17:37

Echt he. Toch weer iets vinden om hun Nederlandse kameraden op te hemelen terwijl Sneijder een van de slechtsten op het veld was.

6 oktober 2013 om 17:44

Ophemelen, waar dan, ik lees alleen dat hij een assist op Drogba heeft gegeven, klopt dat dan niet?

6 oktober 2013 om 17:46

Het feit dat ze het in de titel zetten is denk ik toch ophemelen gezien zijn dramatische prestatie vandaag. 'sneijder speelt slecht maar geeft assist' was bijvoorbeeld gepaster geweest.

6 oktober 2013 om 17:50

Sneijder verdient het niet eens om in die titel te staan, zo op en top dramatisch. Nu lijkt het alsof hij iets bijzonders heeft verricht.

6 oktober 2013 om 17:52

Ik zie er absoluut geen ophemelen in, als ze erbij zetten speelt slecht krijg je wel een heel lange titel.
Lets agree to disagree

6 oktober 2013 om 17:55

Schei toch uit man. Dat is toch totaal geen naam voor een titel. Dat er überhaupt verslagen van Gala worden gepost is puur te danken aan Sneijder. Dus ja, ik kan begrijpen dat ze dit in de titel zetten aangezien er sommige mensen zijn die Gala volgen puur voor Sneijder. Dit is nog steeds een Nederlandse site.

Tevens klopt het ook gewoon wat er in de titel staat. Sneijder geeft assist, punt. Of zie jij staan dat hij een akka 3000 uitvoert vervolgt met een rabona assist?

6 oktober 2013 om 18:17

Dat er verslagen worden gepost is te danken aan de op 1 na grootste bezoekersgroep van VZ. Je moet je aanpassen aan je doelgroep.

6 oktober 2013 om 18:21

En wandering, ok, laat die titel maar even zitten, maar ze hadden op zijn minst in het artikel kunnen vermelden dat Sneijder al een tijd een van de slechtsten op het veld is. Komt op deze manier een beetje scheef over. Nu denken de Nederlandse lezers natuurlijk, 'oh, Sneijder assist, dan zal hij het vast goed doen', waardoor ze zich steeds gaan afvragen waarom Sneijder in godsnaam toch niet opgeroepen word voor NL.

6 oktober 2013 om 17:38

Dat stadion is nog altijd een betere stadion dan die van Eskisehirspor,konyaspor

6 oktober 2013 om 17:54

Drogba scoort bijna elke wedstrijd? Oudste van de team..

6 oktober 2013 om 18:08

Nog 13e, ik weet bijna zeker dat we dit jaar weer kampioen worden. Voor welke club sta jij? Gloryhunter

6 oktober 2013 om 18:38

Oh dus jy bent er zeker van als we jonge talentjes gaan kopen dat we dan 100% in de top 3 gaan eindigden? Laatste 2 jaar zyn we wel kampioen geworden met de oudjes

Het gemis van Melo en Selcuk maakt deze nederlaag niet goed, je hebt tenslotte nog altijd Drogba, Bruma, etc. Ik wijt deze nederlaag toe aan Mancini, slechte opstelling en over de speelwijze die hij hanteerde ga ik helemaal niks zeggen.

Popster Unal Aysal moest weer eens laten zien wie de grootste pik heeft dus haalt hij maar weer eens een vrij bekende naam in de voetbalwereld, bravo een ploeg die 2 jaar op rij kampioen is geworden kapot gemaakt.

Terecht verloren, goed dat er interlands zijn want nog zo een wedstrijd kan ik niet aan.

Edit: Respect voor Akhisar overigens die gewoon een puike partij speelden.

6 oktober 2013 om 17:51

En die idioot Aysal geeft ook nog eens een 2 jaar contract aan die man zodat hij ruim 7 miljoen kwijt is als hij hem na een paar maanden wegstuurt.

Haha wat dramatisch is dit toch weer. Zelfs willem 2 maakt ze af. Lachertjes

Voordat ik ga beginnen met het omschrijven van ons spel tegen Akhisar wil ik eerst even meedelen dat er altijd mensen aanwezig zijn die zullen provoceren. Kortom kleurgenoten: laten we ons zelf niet gek maken dan dat we al zijn.

Vandaag hebben we een matig spel gespeeld tegen Akhisar Belediyespor. Het was al te verwachten dat het moeilijk zou zijn, het blijft een club uit het Anadolu (binnenland). Anadoluclubs zijn bekend voor hun hevige weerstand en countervoetbal tegen clubs uit Istanbul. Daarnaast hebben wij de afgelopen dagen een grote chaos achter de rug gehad wat nog steeds zijn naschokken heeft. Zo ook vandaag: een te defensieve spel van Mancini door onvoldoende druk te geven naar voren, geen alternatieven voor wissels en de ingevoerde wissels zijn ook nog eens niet op de juiste mensen gedaan. Burak Yilmaz heeft vanaf vandaag zijn krediet in mijn ogen verloren. Ik hoop niet dat er veel mensen zullen zijn die hem nu zullen verdedigen. Na 16 minuten 4x buitenspel gestaan en alweer niet weten te scoren. Umut Bulut komt pas de laatste 10-15 minuten in actie (niet eens wissel met Burak) en het gemis van Melo/selçuk betekende veel druk voor spelers zonder spelritme genaamd Yekta en Ceyhun.

We kunnen nu natuurlijk niet achterom kijken, maar we moesten beginnen met 4-4-2 of 4-4-1-1 en dan doordrukken naar voren. In plaats daarvan hebben we de eerste 5-10 minuten pressie gedaan en tot de 2-1 zijn we niet meer serieus naar voren gegaan. Dat heeft ons echt de kop gekost. Alleen kan ik nu dus niet zien waar de fout ligt. Is het Mancini met zijn spelwijze en wissels of is het nou echt de gemis van Melo/selçuk?

En als Fenerbahçe straks wint van Trabzonspor hebben we een puntenverschil van 8, dus dat wordt echt zo snel mogelijk iets doen anders gaat de titel nu al tijdens de winter in gevaar lopen.

Respect voor Akhisar ze hebben ons weggespeeld. Volgende wedstrijd moeten Burak en Sneijder op de bank want ze zijn beiden uit vorm. Ik hoop dat we de volgende wedstrijd zo spelen.

Muslera
Eboue
Semih
Chedjou/Zan
Balta
Inan
Melo
Bruma
Colak
Amrabat
Umut/Drogba

Verdiende overwinning!! gs vergeet het maar.. Als jullie europees worden uitgeschakeld hebben jullie groot probleem kwa financie

6 oktober 2013 om 17:42

Is dat nou waar jij op hoopt? Jij ziet al een seizoen geen Europees voetbal voor je cluppie + jullie hebben een grotere financieel probleem. En leer Nederlands: het is qua en niet kwa

6 oktober 2013 om 18:45

wil er nie mee bemoeien maar bjk heeft geen schulden meer en volgend jaar gaan ze gewoon weer meedoen met europees voetbal hoor en ze spelen het mooiste voetbal op dit moment en kom op van akhisar verliezen d8 dat jullie de grootste club van Turkije waren hihihihi

6 oktober 2013 om 18:54

Akhisar 4-1 bjk nu al vergeten?

In de eerste helft zeer en zeer slecht gespeeld...

Niet eens een mooie uitgespeelde kans, Burak die weer tig keer buitenspeel staat, Sneijder die ( zoals we vaker gezien hebben) dramatisch speelt..

Wat is het toch met dit team, zoveel spelers met kwaliteit en dan alsnog verliezen met 2-1 van een laagvlieger van Akhisar...

Het gemis van Melo en Selcuk was duidelijk te voelen, vooral eerstgenoemde...

Tweede helft ging het alweer buiten, maar dan krijgen we onverwacht een 2e doelpunt tegen, pas na het 2e doelpunt begon Galatasaray te voetballen, dan vraag ik me dus echt af, waarom doe je dat niet vanaf het eerste fluitsignaal.

Als Sneijder zo tot de winterstop speelt, mag hij mooi vertrekken. Dan zal het WK een droom blijven voor Wesley.

6 oktober 2013 om 18:01

van akhisar ---- als Akhisar
buiten ---- beter

Wauw, wat een vertoning van Gs.. Wat slecht, wat bagger wauw wauw en nog is wauw... Het moet zwaar beter worden want dit hoort niet bij GS. GS hoort bij de top en moet makkelijk winnen, met alle respect, zulke clubs. Maarjh, het is voetbal. Je weet nooit wat er gaat gebeuren.

Ik hoop dat GS vanaf nu het beter gaat doen, het moet gewoon beter gaan.. :\ Maar alsnog, GS

6 oktober 2013 om 17:43

GS hoord bij de top? Ja miss als je op amateur speelt bij fifa. Maar GS kun je de afgelopen jaren niet vergelijken met topclubs uit europa.

6 oktober 2013 om 17:45

De top van Turkije.

6 oktober 2013 om 17:47

Sorry voor het misverstand. Ik bedoelde met 'hoort bij de top' dat GS in Turkije bij de top hoort. En iedereen weet denk ik dat GS een europese subtopper is Nog laaang geen Topper in europa.

Aaa joh, we zullen nog steeds kampioen worden. Vergeet niet dat we Galatasaray zijn. Verschil met Fener is 5 punten. De rest telt niet mee. (dus Telegraaf, leuk dat je supporter van Carsi bent etc, maar jou clubje telt niet meer mee)

0,0 creativiteit had ons middenveld met Ceyhun, Yekta en Sabri op de flanken. Echt 0,0. Tel daar ook nog eens Sneijder (in zijn huidige vorm) bij op, dan weet je wel hoe laat het is. Het was echt huilen met de pet op. Die Yekta en Ceyhun, deze jongens begrijpen het niet. Steeds maar weer de verkeerde kant opdraaien, steeds maar weer achteruit daar waar je vooruit moet draaien. Zelfde geldt voor Sneijder (op de laatste 10 min na). En Burak, ooffff offfff offff

En Akhisar was goed. Respect voor dat elftal. Bruno Mezenga, de spits en nr. 10 zijn goede spelers, maar vandaag was Akhisar echt aan het strijden. Een zwaar verdiende overwinning voor Akhisar.

Burak, Burak, off of

Burak.................... Wat ben jij afgedaald zeg. Wat ben jij toch slecht bezig. Het is echt niet normaal meer......................

Edit: laatste zin.

6 oktober 2013 om 17:45

Ik snap niet waar dat vertrouwen vandaan komt. Gs staat er weer voor net als 2 jaar geleden toen ze achste eindigden. Bestuur is in chaos, trainer weet niet wat hij moet doen, groeiende onvrede bij de supporters. Het enige verschil is dat jullie nu Europees spelen, waarmee het hachje enigszins gered kan worden als Gs slecht blijft presteren in Turkije. Er komt nu ook geen nieuw stadion waarmee de supporters zoet gehouden kunnen worden. Aysal moet het heel slim spelen wil hij ongeschonden uit deze chaos komen.

6 oktober 2013 om 17:57

Aysal is niet slim bezig maar we zijn net begonnen dit seizoen.

Je kan nog helemaal niks zeggen over welke club dan ook.

Of wil je soms zeggen dat jij vertrouwen in hebt dat Fenerbahce wel kampioen gaat worden?

6 oktober 2013 om 18:18

Voor zover ik kan zien spelen we beter dan de andere clubs, dus ik mag hopen dat we dat volhouden.

6 oktober 2013 om 18:39

Mzk,

Welk vertrouwen? Galatasaray is geen Besiktas of Fener hè? Wij zijn de meest succesvolle Turkse club. Galatasaray betekent klasse. Galatasaray, de club waar iedereen aan denkt wanneer ze het over Turks voetbal hebben in het buitenland (op de corruptiegevallen na , dan zijn jullie en besiktas wel bekender als ons). Galatasaray is een merk. Turkije kent 2 merken. Éen daarvan is Istanbul, de ander is Galatasaray.

Aysal heeft wat hij wil hebben. Iedereen kent hem. Het is zeg maar nog net geen Aziz Yildirim of Yildirim Demiroren.

6 oktober 2013 om 18:45

Gs speelde tot nu toe echt kwaliteitsvoetbal; positiespel, aanvallend, maar alsnog misten we heel veel kansen. Over vandaag ga ik het niet over hebben.
Gala als Fener spelen mooi voetbal.

6 oktober 2013 om 18:59

Estambul, ik praat niet met jongetjes die vorige week nog moeders uitscholden en hier nu leuk komen praten. Houd je koest.

6 oktober 2013 om 19:15

Mzk,

Jij reageert eerst op hem toch?

Korte termijn geheugen?

6 oktober 2013 om 19:24

Hihi zie het nu pas, sorry. Iets te leuk gedaan gisteravond. Ik zal vanaf nu niet meer op hem reageren. Bedankt voor je oplettendheid.

6 oktober 2013 om 19:44

Haha, dat krijg je ervan héy. Alcohol blijft rustig in de fles, maar niet in het lichaam. Daar danst ie. Hehe.

Vorige week was hectisch voor Gs-fans, ze zullen zich weer vanouds opstellen met provocaties maar zonder scheldwoorden etc. Gewoon reageren joh.

6 oktober 2013 om 17:56

Ik vind niet dat je de schuld kan geven aan Ceyhun, Yekta en Sabri Die spelen zo weinig dat ze gewoon totaal geen wedstrijdritme hebben. Vergelijk dat eens met Burak en Sneijder. Die spelen iedere wedstrijd, hebben ritme, maar nog steeds is het waardeloos.

6 oktober 2013 om 18:24

Ik geef de schuld aan Yekta en Ceyhun en Sabri en Burak en Sneijder. Ze waren allen onder de maat. Net zoals de overige spelers (maar in mindere mate). Het is meer de wijze waarop Mancini Akhisar wil bestrijden. Niemand in Turkije is een Real of in mindere mate Juventus.

Als Galatasaray wilt domineert het elke tegenstander. Je kan niet zonder vleugels, zonder je as op het middenveld tegen Akhisar spelen. En dat Ceyhun en Yekta daar neergezet worden betekent dat die jongens hun werk niet goed verricht hebben, net zoals dat Sabri echt gewoon afwezig was. Sneijder is een en al drama sinds de seizoensstart en Burak ... is gewoon bovennatuurlijk slecht...

En wil je zeggen dat deze jongens het veel beter gaan doen wanneer ze 4 a 5 wedstrijden basis zullen staan. Je ziet toch dat een speler zoals yekta of sabri de potentie en het voetballend vermogen missen om een constante toegevoegde waarde voor Galatasaray te zijn.

En Gokhan Zan en Chedjou mogen ook kritiek krijgen. Die spits heeft het heel goed gedaan. Gokhan Zan miste ik ook. Chedjou dekte de spits wel maar props voor de spits en Akhisar.

6 oktober 2013 om 20:15

Yekta en Sabri hebben inderdaad niet de potentie om een vaste waarde te worden voor GS. Maar Ceyhun heeft wel de potentie. In de voorbereiding zag je al dat hij gewoon een goede speler is. Maar hij heeft wel een type Inan naast zich nodig. Alleen speelt hij bijna nooit en kan hij zich niet verder ontwikkelen.

6 oktober 2013 om 23:23

Dus ze willen niet domineren, ze willen de competitie zeker spannend houden, daarom spelen ze zo dramatisch? Kom op man, altijd die smoesjes, 'als wij willen...'

De dag dat Terim zijn koffers had ingepakt had ik dit soort voorspellingen al verwacht, nu maar het beste ervan maken.

Imparator we missen je!!

2 jaar lang heb ik lig tv aangeschaft en 2 jaar lang deed gala t goed. Nu heb ik geen lig tv meer en gala verliest.....

Andere seizoenen waar ik wel lig tv had deden ze ook t goed.

Ik ga maar deze week weer eens lig tv aanschaffen misschien helpt t wel.

Onthoud mijn reactie!!!!

In tegenstelling tot de al die provocateurs hier ga ik het gewoon bij een wedstrijdanalyse houden..

Akhisar won vandaag dikverdiend van een machteloos Gs dat alleen met lange ballen op Drogba gevaar probeerde te stichten.. Dat Gs verliest is al erg genoeg, maar dat het veldspel van Akhisar vaak verzorgder was dan dat van Gs is natuurlijk nog erger.. Kijken wat de media nu gaat schrijven over Mancini, na 1 mac tegen Juve was zogenaamd al zijn hand in het spel te zien.. Nu zullen ze hem waarschijnlijk met de grond gelijk maken.. Zo opportunistisch allemaal..

Nog altijd is Gs zoekende naar een systeem en spelstijl, en ik betwijfel of dit met Mancini gaat veranderen.. Alleen als ze eerst het systeem bepalen en dan de juiste mensen die in dat systeem passen er in zetten zal het spel beter worden..

Het is duidelijk dat Sneijder een overbodige en dure miskoop is van Dhr.Aysal en co.. Hij bakt er werkelijk niks van,maar dat ligt niet alleen aan hem.. Hij past niet bij Gs, en andersom ook niet.. En ik zie dat ook niet meer goedkomen..

Burak raakt door al die chaos ook geen pepernoot meer, er is te veel onduidelijk bij Gs..

Compliment aan Akhisar, klein clubje met geen budget, en zo verdiend winnen van een miljoenenploeg.. En die Niasse doet Gekas vergeten..

6 oktober 2013 om 17:51

Netjes! Mijn complimenten.

6 oktober 2013 om 18:20

Goed gezegd man. Vooral goed gezien dat ze met lange ballen op Drogba speelden. Ze dachten dat Akhisar Juventus was zeker. Zo traag is hun verdediging niet he

6 oktober 2013 om 20:30

Klopt. Die ballen blijven niet goed vallen.. Gs moet meer over de grond combineren en beter positiespel spelen ipv direct alles diep.. Tegen Juve profiteerde Gs van een blunder achterin en kon men daarna met zn allen verdedigen.. Tegen Akhisar ben je verplicht het spel te maken maar daarin faalde Gs jammerlijk..

Ben benieuwd of Mancini er meer voetbal in gaat krijgen, het is nou niet echt een coach die bekend staat om zijn attractieve spelopvatting..

GS was ronduit slecht, totaal niets gecreeërd. Die Niasse is een snelle en maakt met de week meer doelpunten. Maar wat is die Bilal toch een Maestro, zo veel gevoel en verstand. En zijn uitvoering was vandaag weer geweldig, vooral de assist bij de 2de goal. Hij komt van jeugd Fener of herinner ik t me nou verkeerd?

achjo, vanavond Trabzonspor gewoon winnen en me dag is weer goed

6 oktober 2013 om 18:06

Uitkijken maat, dat zijn complex-verschijnselen.

Wij horen blij te zijn als wij winnen en als de concurrentie punten laat liggen, is het altijd welkom. Echter als wij verliezen en zij ook, dan ben ik zeker niet blij... Wij moeten winnen.

Waardeloze wedstrijd. De simpelste dingen gaan verkeerd, en de meeste lopen erbij als een stel zoutzakken. Sommige spelers ben ik echt klaar mee. Eboue speelt echt slecht dit jaar, vorig jaar eigenlijk ook al, en gaat constant liggen. Burak is ook waardeloos op dit moment, geen enkele goede actie gezien. We hadden hem aan Lazio moeten verkopen toen we de kans hadden. Sneijder is niet meer de speler van 2010, en zal het ook niet meer worden.

Muslera
Sabri
Semih
Zan
Balta
Ceyhun
Inan
Engin/Nordin
Emre
Bruma
Umut

Ik dacht Mancini weet wel wat hij doet. Met 4-5-1 spelen in je eerste wedstrijd als coach is een gewaagde zet. Ik dacht Mancini zal weer gewoon 4-5-1 spelen. Amrabat en Bruma op de flanken, Ceyhun als CVM (a la Melo) en Emre Colak en Sneijder voor Ceyhun. Maaarrrr Burak speelde, maarrrr we speelden geen 4-5-1. Maaarrr Amrabat en Bruma speelden niet.

Yekta en Ceyhun: Alles ging achteruit, steeds de verkeerde kant opdraaien, bal van links opendraaien naar rechts, nee hoor, gewoon weer naar links. Geen inzicht. Geen gevoel, geen verstand van het spel. Doet al dat bankzitten dan niets goed met deze jongens. Dan had ik liever een Emre Çolak centraal gehad, ookal draait hij 3x om zijn as heen hij heeft soms wel goede passes en acties naar voren.

Sneijder, jij was helemaal drama. Alles, maar dan ook echt alles was kaatsen naar achter, geen ene balcontact was een draai naar voren. Alles ging terug.

Sabri . Zegt genoeg

Burak - Wil ik het niet eens over hebben. Liever met Umut verliezen dan met Burak.

Mancini. Ik weet niet wat je doet, ik weet niet waarom je 4-4-2 speelde zonder flanken en zonder je halve as, maar je doet het niet goed.

In de as staan je belangrijkste spelers. Dus keeper - melo - selcuk - sneijder - drogba

Dit horen je belangrijkste spelers te zijn. Maar een auto rijdt ook niet zonder benzine. De auto start ook niet zonder accu. Je telefoon gaat ook niet aan als de accu leeg is. We hadden geen handen en geen armen. Ons middenrug en buik waren ziek.

Het is dat we Drogba hebben en daardoor nog hoop hadden, maar Akhisar was de verdiende winnaar.!

Dit krijg je als je halverwege het seizoen je trainer ontslaat en iemand aanneemt die totaal een onbekende is van het Turkse voetbal. Mancini heeft duidelijk tijd nodig om zn spelersmateriaal te leren kennen.

Elemancini

Mancini was tactisch ijzersterk. Burak op linksbuiten en Sabri op rechtsbuiten. Een tactische overklassing ten op zichte van Hamza Hamzaoglu. Ik denk dat onze nieuwe trainer een nieuwe Cristiano Ronaldo wil creeren!

Vooral het feit dat we nu met twee vmc's zullen spelen, maakt mij warmer dan normaal. Er zullen zelfs wedstrijden langskomen waarin we met 3 vmc's zullen spelen. Lekker alles dichthouden achterin.

Hakan Balta wordt nu helemaal uitgescholden door de Gs-fans, maar bekijk het ook van de andere kant. Heeft hij hulp gekregen van Burak? Schuift Burak af en toe naar binnen, zodat Hakan ruimte krijgt aan de zijkant? Gaat Burak één-tweetjes aan met Hakan?

Is Yekta echt 27? Hij is levensmoe man, géén zin in het leven.

Nog een tactische zet van Mancini. Hij hield Bruma op de bank, zodat hij verdedigender kon spelen met Sabri op rechts. Dat is heel goed gezien door onze nieuwe trainer. Want met Bruma heb je teveel dreiging voorin en dat hebben wij niet nodig. We hebben al pijlsnelle spelers met passeerkracht in de voorhoede. Dus dat is ook goed gezien.

Als laatst is de timing van de Umut-wissel per-fect. Precies op tijd! Ik had liever dat Umut na de wedstrijd het veld zou betreden, maar ook dit kan nog door de beugel.

Al met al een onverdiende overwinning van Akhisar na zoveel meesterzetten van onze nieuwe trainer.

Wow dit is echt mooi! Geweldig nieuws dit, enorm lelijke club die terecht verliest.

Nu over Hamza Hamzaoglu.

Al zijn uitgevoerde wissels brachten een idee met zich mee. Elke wissel is tot op de laatste detail onderzocht. Elke andere trainer van een middenmoterlaagvlieger zou na de 2-1 een verdediger brengen ipv een aanvaller of middenvelder. Hamza ververste zijn spelers in de voorhoede, zodat hij in de slotfase fitte spelers had die de bal bij zich konden houden (o.a. Sertan). Zo hebben Hamza en zijn troepen de wedstrijd redelijk eenvoudig uitgespeeld. Een dikke pluim voor Hamza en troepen.

Hij laat ook meteen zien dat hij zijn dubbelfunctie heel goed kan combineren, dus je hoeft niet per se één of de ander. Capiche?.

6 oktober 2013 om 18:27

Aysal en overige bestuursleden van Galatasaray, lezen jullie mee? (capiche?)

6 oktober 2013 om 19:01

Haha de boodschap is overgekomen....

6 oktober 2013 om 21:34

Ik ben al jaren lid van de voetbalzone, en lees alle Turkse topics, vooral natuurlijk de
Galatasaray - topics, alleen ben tot nu toe niet actief geweest met reageren.
Ga nu wel beginnen met actief reageren, maar wilde even kwijt dat ik jou reacties altijd graag lees en die van gangsterrr. Het staat altijd mooi geschreven waar je niks bij kan toevoegen.

OT: pijnlijke uitslag maar weet zeker dat het goed zal komen.

Nu zullen de meeste gloryhunter supporters van de afgelopen 2 jaar verdwenen zijn helaas, want de echte gs supporters gun ik zoiets niet. Aangezien we Gs nodig hebben in Europa.

Ieder geval t seizoen is nog lang dus er zullen nog veel dingen veranderen. Hoop alleen dat Fener zo door blijft winnen dan klaag ik niet iig.

maar maar hebben ze weer verloren en ze hebben de beste team in Turkije hmmm raar.hoeveelste plaats staat galatsaray in de competitie?

6 oktober 2013 om 18:38

die Turkse cometitie kan je toch niet serieus nemen een en al corupt daar

6 oktober 2013 om 18:52

dat klopt want ik hoor hier weer dat galatasaray toch kampioen gaat worden dus straks staan ze weer onterecht boven aan o ja en daar zijn heel veel scheidsrechters die voor galatasaray zijn want kijk maar naar de wedstrijden lijn scheidsrechters zijn de zoon of de neefje van de scheids

6 oktober 2013 om 18:56

Achterlyk mens

6 oktober 2013 om 19:00

Jij weet meer dan ons zie ik. Insider?

Hoe kunnen we verwachten dat alles op rolletjes kan gaan na wat er is gebeurt de afgelopen weken?? Ik ben niet voor Mancini, maar ik gun hem de tijd. Dit doet me pijn als Galatasarayli zijnde, de team te zien verliezen van een laagklasser.

6 oktober 2013 om 19:12

Eigenlijk is verliezen ook géén punt.

Net als hoe we verloren tegen Fenerbahce thuis in de play-offs of het recente gelijkspel tegen Antalyaspor. Daar creëer je kansen, maar hier....? Dit is gewoon huilen met het licht uit. Mancini heeft nog 4 a 5 wedstrijden om progressie te boeken, anders is het te laat voor dit seizoen.

Hamit altintop word wel heel erg gemist bij gala. Ze hebben hem heel hard nodig.

Ik heb de wedstrijd niet gezien omdat ik moest werken, maar het zat eraan te komen. Burak, Sneijder Drogba tegenover een team als Akhisar, is een beetje teveel van het goede, zeker nu Burak en Sneijder dramatisch zijn op dit moment. Naast dat, misten we onze centrale middenveld (Selçuk-Melo) en Semih Kaya.

Ik zie wel reacties met als reden dat dit komt door het ontslag van Terim; Onder Terim waren we ook bagger dit seizoen, dit kan nooit een reden zijn. Alles is begonnen nadat hij werd aangesteld als trainer van het nationale elftal. Sindsdien is het alleen maar bergafwaarts gegaan met Galatasaray, ze zijn erg gedemotiveerd geraakt.

6 oktober 2013 om 20:27

Ik kan hier niets bij toevoegen! Helemaal gelijk heb je. (helaas)

Wow Mancini is echt een prima vervanger van Terim /sarcasme

6 oktober 2013 om 19:53

Eerste wedstrijd in TR Lig.. kom op

Zo zie je maar weer hoe een kind van 18 veel leven kan brengen bij Gala, dan heb ik het niet eens over Melo en Selcuk! Burak stond ook vaak onterecht buitenspel. Scheidsrechters waren niet slecht alleen dat ze voor alle kleine scheetjes gingen fluiten. Zat opgegeven moment geen tempo, ritme of spel meer. We moesten ooit verliezen en dat is nu gebeurd. Volgende wedstrijd beter!

6 oktober 2013 om 20:15

Wereld op z'n kop, scheidsrechter fluit tegen 6S..... Doe es normaal

Ik heb de wedstrijd helaas niet kunnen zien omdat ik aan het werk was, maar als ik zo de reacties hier lees was ons spel slecht aan toe.

Onze grote Imparator is weg maar dat betekend niet dat het daar aan ligt, want sinds het begin van het seizoen hebben we de draad niet herpakt.

Maargoed Manchini verdient ook een kans en we moeten hem de tijd geven, we komen heus terug en de eerste plaats word hoe dan ook van ons !

Macini vriend ga zo door hahah het gaat goeie kant op met gala

Ik heb echt medelijden met diegene die nog denken dat sneijder wat gaat toevoegen aan Gs . Die ballon heeft sinds zijn handtekening geen 1 wedstrijd gewonnen voor Gs , hij heeft nooit zijn stempel kunnen drukken en zal dat ook nooit doen !!

Botox king Unal Aysal heeft schijt aan Gs , het boeit hem niet wat er gebeurt , als hij maar wat kan verdienen aan Gs !

Gs zocht de 3 punten maar kon het weer niet vinden , ze zoeken dan ook op de verkeerde plek , de 3 punten liggen onder het nachtkastje ( Üç Puan Komidinin Altinda )

Afgelopen week werd duidelijk hoeveel de topclubs in Turkije op dat moment schuld hadden .

Besiktas 320,4 milyon Tl
Fenerbahce 405,5 milyon Tl
Galatasaray 724,6 milyon TL

Bron : (kap)

Gs verkeert in een mega crisis , dit zijn nog goede tijden , de echte storm zal vroeg of laat langskomen !

6 oktober 2013 om 23:28

Broer, je moet niet vergeten dat hun inkomsten waarschijnlijk het dubbele zijn van die van ons.

6 oktober 2013 om 23:37

Dat duurt zowieso niet lang meer beste Clutch broeder , als onze stadion klaar is , dan gaat besiktas intens vlammen !! Een stadion die we zelf bouwen trouwens ( voor de leken onder ons )

Je vergeet echter ook 1 ding , Gs is recentelijk voor de 3e x op rij afgewezen voor een verhoging op de beurs , weet je wel wat dat inhoudt clutch ??

Orman is geweldig bezig , heeft met Vodafone ook de grootste sponsor deal binnen in Turkije , en er zullen nog vele volgen !! Ik dacht echt dat die man niets voor elkaar zou krijgen , ik ben blij dat ik me daarin heb vergist !

Vorig jaar grappen maken over feda etc etc , spandoeken met nachtkastjes , who is laughing now

Had nog op je reactie gereageerd betreffende Bjk topic van gister , zag het later pas , bij deze renktas ..

6 oktober 2013 om 23:40

Heeft SPK hun weer afgewezen? Dat wist ik niet man. Ik ben een leek als het op zulke zaken afkomt, maar dat zegt wel veel denk ik.

Maakt niet uit broeder, al kan ik nu wel zeggen 'i told you so', wat betreft Orman.

6 oktober 2013 om 23:54

'' Maakt niet uit broeder, al kan ik nu wel zeggen 'i told you so', wat betreft Orman.''

Indd , jij had meer hoop in hem dan ik , vorig jaar hebben talloze Bjk supporters waaronder ik niet echt geduld getoond jegens Orman , die man had met zoveel shit te maken nadat Tupcu onze club in een chaos achterliet . Als hij zo doorgaat kan hij de nieuwe Seba worden , al is dat moeilijk , hij heeft veel respect voor seba en ziet hem als een voorbeeld !

Yep SPK denied again ! Maar hier schuilt weer iets anders achter , fenerbahce heeft vele duizenden dilekci gestuurd om dat te blokkeren als reactie op Lutfi Aribogan en Aysal die weer achter de schermen van alles hebben gedaan om Fener zoveel mogelijk te laten straffen door Uefa .

Jou beredenering is gebasseerd op basisschool-logica. Bekeert Amerika in een crisis met haar miljaren schulden? Wat wil jij duidelijk maken met die cijfers? Dit is de eerste wedstrijd van het seizoen waarin GS gewoon slecht speelde. Overige wedstrijden speelden teams met 11 verdedigers tegen ons en kwamen ze puur om een gelijkspelletje eruit te trekken. Hier heeft GS totaal niets gedaan en verdiend is er gewonnen door Akhisar. Neemt overigens niet weg dat Galatasaray hier waarschijnlijk wel bovenop komt, want de selectie bevat teveel kwaliteit.

Ik heb de wedstrijd moeten missen. Ik moest zelf voetballen. Wat een rot tijd zeg 15.30. We lijken de competitie niet serieus te nemen. Dat is erg spijtig.

7 oktober 2013 om 17:22

Kom op gangstarr, heeft niet met niet serieus nemen te maken. Als je de competitie niet serieus neemt, wat neem je dan wel serieus? Gs is nu gewoon in crisis. Mancini komt in heeele andere omstandigheden binnen dan hij gewend is. Jullie hebben tijd nodig. Behoorlijk wat tijd, denk ik.

7 oktober 2013 om 17:35

Crisis ? Ik vind van niet. We hebben het nog steeds over de team dat Arsenal en Fenerbahce versloeg pre-season en recent Bjk heeft verslagen in een uit wedstrijd. Daarnaast tegen Juve heel knap een punt gepakt. Tegen Antalya en Rize hebben we op miraculeuze wijze gelijk gespeeld. Fenerist zei nog 'hoe onverdiend kan een gelijkspel zijn' ? Als een Fenerli zoiets zegt, dan zegt het ook genoeg.

De echte topclubs laten hun ballen pas de tweede seizoenshelft zien. Als we echt moeten, dan kunnen we elke club oprollen. Dat gaan we binnen de kortste tijden ook laten zien.

7 oktober 2013 om 17:56

Ik denk persoonlijk dat de crisis alleen maar erger gaat worden. Puntverlies tegen Kopenhagen en het is dan al gedaan voor Mancini. Maar we gaan het zien. Ik hoop op het beste. Ik gun zelfs mijn grootste vijanden niet die crisis die Fener de afgelopen 2 jaar al mee maakt.

7 oktober 2013 om 18:59

Dat geloof ik niet. Jij gaat geen dag treuren als het slecht gaat met ons. Onze dood is jullie brood.

Gezien die Terim affaires en alles erom heen ben ik dit jaar al tevreden met CL plaatsing.

Ja oke ja, opzicht slecht gespeeld, maar oke ja okeeehh.
Mancini heeft wat tijd nodig ja oke jaa

on:

Eigenlijk wil ik zeggen dat we nog wat tijd nodig hebben, maar die tijd krijgen we over paar weken niet meer als Fener nog meer punten gaat pakken samen met Besiktas.
Geef ons maar 11 Drogba's op veld en zie de resultaat !!!
#caredrogba

Damn wat een wedstrijd. Alleen de eerste helft kunnen kijken ivm werk. Daarom ook mijn late reactie. De eerste 45 minuten waren niet om aan te zien. Geen aanval, geen schot, geen bedreigingen niks. Zo ken ik Gala niet. We moeten weer een keer winnen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren