Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Franse scheidsrechter voor Ajax tegen Getafe; vier Ajacieden ‘op scherp’

Laatste update:

De wedstrijd tussen Getafe en Ajax staat donderdag onder leiding van scheidsrechter Ruddy Buquet. De Franse arbiter wordt bijgestaan door zijn landgenoten Guillaume Debart en Julien Pacelli, terwijl Benoit Millot is aangewezen als videoscheidsrechter. De 43-jarige scheidsrechter floot vorig seizoen nog de groepswedstrijd tussen Ajax en Benfica in de Johan Cruijff ArenA (1-0).

Buquet was eerder dit seizoen al de scheidsrechter in de groepsfase van de Champions League bij de wedstrijden tussen Internazionale en Slavia Praag, en Lokomotiv Moskou tegen Juventus. In de groepsfase van de Europa League had hij de leiding over het duel tussen Arsenal en Eintracht Frankfurt. Vorig seizoen deelde Buquet tijdens Ajax - Benfica nog zeven gele kaarten uit.

Bij Ajax, waar André Onana geschorst is, moeten Lisandro Martínez, Dusan Tadic en Nicolás Tagliafico op hun tellen passen, want bij een gele kaart missen zij de volgende Europa League-wedstrijd. Dat geldt ook voor de geblesseerde Quincy Promes. Aan de kant van Getafe is geen enkele speler geschorst, maar staan Faycal Fajr, Robert Kenedy en Ángel Rodríguez op scherp.

De eerste ontmoeting tussen Getafe en Ajax in het Coliseum Alfonso Pérez in de zestiende finales van de Europa League begint donderdagavond om 18.55 uur. De return volgt een week later in de Johan Cruijff ArenA. Dat duel vangt om 21.00 uur aan.

Wat verwacht jij van Getafe - Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Het zijn allemaal basisspelers maar ik denk dat tagliafico het moeilijkst op te vangen is mits die geschorst is.
Je moet er niet aan denken dat ze alle 3 geschorst zijn met alle huidige blessures

Een scheidsrechter die er bovenop zit en niet bang is om kaarten te trekken. Misschien wel goed nieuws tegen een agressief spelend Getafe.

18 februari 2020 om 12:49

Haha met Nijhuis konden ze bij Getafe zelfs als gladiators met zwaarden het veld op komen zonder een kaart te krijgen en 3 rode kaarten bij ajax wegens praten tegen de scheids

18 februari 2020 om 12:50

Vervelende tegen Spaanse/portugese ploegen is vaak juist dat ze je uit de tent lokken. Zelf krijgen ze geen geel voor een overtreding, maar als ze zelf ook maar een windvlaagje voelen gaan ze liggen janken en krijg jij als tegenstander een gele kaart.

Kreeg bijna een hartverzakking. Dacht even dat het om Turpin ging. Onbegrijpelijk dat ze die man nog laten fluiten. Maar goed, deze meneer ken ik verder niet. Heeft hij vaker Nederlandse ploegen gefloten in Europa?

18 februari 2020 om 12:31

Nope heeft in zijn leven pas 5 Europese duels gefloten (2x CL, 1x voorronde CL, 1x EL en 1x voorronde EL) en floot daarin nog nooit een Nederlandse club.

18 februari 2020 om 12:34

"vorig seizoen deelde Buquet tijdens Ajax - Benfica nog zeven gele kaarten uit." - - - - - staat in de tekst. Ik weet niet of we het dan als waarheid moeten aannemen....

18 februari 2020 om 12:45

Nee, dat klopt wel. Helemaal overheen gelezen. Van die wedstrijd staat gelukkig alleen de late goal van Maz mij nog bij. En geen scheidsrechterlijke dwalingen voor zo ver ik dan kan herinneren. Laten we hopen dat hij een goede pot fluit.

18 februari 2020 om 13:09

Klopt inderdaad, hij floot Ajax - Benfica ook. De lijst op transfermarkt is blijkbaar niet up-to-date. Excuus!

Hopen dat Martinez en Tagliafico hun kop erbij houden, maar die zullen beide sowieso wel geel gaan pakken vermoed ik.

Tagliafico en martinez zijn al 2 gegarandeerde gele kaarten dus ik ga er nu al vanuit dat die geschorst zullen zijn in Amsterdam.

18 februari 2020 om 13:19

Als ze donderdag maar geel pakken na de 0-6 dan maak ik me niet veel zorgen in Amsterdam 😄

Gelukkig geen Turpin. Maar Ajax moet oppassen. In Nederland beschermd, maar Europees krijgen ze wel de kaarten. Europees heeft Ajax van de Uefa al een boete gehad voor het aantal gele kaarten in één wedstrijd. Trouwens gefloten door deze scheids, die toen niets te verwijten viel. Vooral Tagliafico zal op moeten passen. Fantastisch "bijtertje", maar ook een kamikaze piloot.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren