Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord zet hakken in het zand: ‘Ik laat niemand meer gaan’

Laatste update:

Pär Hansson maakt het seizoen af bij Feyenoord. De doelman liet twee weken geleden nog weten vaker aan spelen toe te willen komen, maar Giovanni van Bronckhorst is niet van plan om de dertigjarige doelman een vertrek te gunnen.

/

“Ik laat niemand meer gaan, we maken het seizoen af met vier keepers”, doelt de trainer in het Algemeen Dagblad op Hansson, Brad Jones, Kenneth Vermeer en Justin Bijlow. Hansson, enkelvoudig international van Zweden, speelde tot dusverre twee wedstrijden voor Feyenoord en heeft in De Kuip nog een contract tot de zomer van 2017.

Van Bronckhorst zit dus niet op uitgaande transfers te wachten en hij acht het eveneens onwaarschijnlijk dat er nog spelers bij gaan komen. “Er is voor mij geen reden om er op dit moment spelers bij te halen. Je merkt gewoon dat het goed loopt”, voegt hij er in De Telegraaf aan toe.

'Feyenoord had Pär Hansson moeten laten vertrekken'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vier keepers en dan een keeper met een vertrekwens niet laten gaan? Waarom in godsnaam?!

7 januari 2017 om 09:02

Mee eens, dit slaat nergens op. Maarja, misschien heeft hij een rol in de kleedkamer. We weten het niet. Hahn is nu verhuurd dat is goed. Kijken wie er tissem jones en vermeer het het beste doet. Ik zou graag hahn volgend jaar als eerste keeper zien en jones of vermeer verkocht zien worden.

7 januari 2017 om 09:17

Het is maar afwachten hoe vermeer terug komt, hij kan nog zomaar en terug val krijgen en dan is het wel fijn om nog een keeper achter de hand te hebben mocht jones geblesseerd raken en je als de titel beslist word met een jochie van 17 op de bank moet zitten.

7 januari 2017 om 09:28

Zo had ik t nog niet bekeken, dat zou een goede reden kunnen zijn. Maar dan vraag ik me af of bijlow ooit aan speeltijd toekomt. Er zijn ook maar weinig clubs die een 18jarige keeper willen hebben. Een verhuur aan een jupiler league team zou dan wel moeten kunnen dnek ik.

7 januari 2017 om 13:22

Niks geks aan. Stel Jones raakt vanmiddag geblesseerd, en Hansson zou vertrokken zijn, dan heb je alleen Bijlow over. Aangezien Vermeer nog niet fit is.

Echt belachelijk. Heeft zich een heel jaar professioneel opgesteld en wordt niet eens een vertrek gegund. Hoop niet dat dit doorslaat naar de rest van de reserves.

Zo raar vind ik het niet.

- Jones is (nu) 1
- Vermeer is nog niet helemaal wedstrijd fit, lees ik
- Bijlow is een talent, maar nu nog niet helemmaal klaar voor Feyenoord 1
- Hahn is net verhuurd.

Wat moet je dan als morgen Jones een blessure oploopt? Vul zelf maar in, maar ik vind het geen gekke gedachte.

Spelers hebben al zoveel priveleges gekregen door het bosman arrest.
Dan moet men ook niet zeiken als een club haar belangen wil beschermen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren