Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord krijgt hulp van buitenaf en legt formeel bod op tafel voor aanvaller

Laatste update:

Feyenoord heeft een formele aanbieding op tafel gelegd in Uruguay om Luciano Rodríguez los te weken bij Liverpool Montevideo, zo meldt 1908.nl zaterdagochtend. De Rotterdamse club is al heel de winter belangstellend voor de rechtsbuiten, die bij zijn club nog tot december 2027 vastligt. Nu zou Feyenoord, met hulp van buitenaf, een formeel miljoenenbod hebben uitgebracht op Rodríguez.

Het Rotterdamse fanmedium schrijft dat Feyenoord ‘lichte hulp van buitenaf’ krijgt in de poging om de twintigjarige buitenspeler te strikken. Daardoor heeft de Stadionclub een voorzichtig miljoenenbod op tafel gelegd, waarbij het maximaal tachtig procent van de transferrechten van Rodríguez in handen zou krijgen.

Feyenoord wil de miljoenenbetaling aan Liverpool Montevideo over enkele seizoenen uitsmeren. Volgens 1908.nl bedraagt het eerste bod van de Rotterdammers iets meer dan 5 miljoen euro. Het lijkt vooralsnog onwaarschijnlijk dat dit eerste formele bod direct geaccepteerd gaat worden. Transfermarkt taxeert Rodríguez momenteel op 4,5 miljoen euro.

Ook het Argentijnse River Plate houdt de situatie rondom Rodríguez concreet in de gaten. Volgens 1908.nl is de jeugdinternational gecharmeerd van beide toenaderingspogingen, al hoopt hij in de nabije toekomst in Europa aan de slag te gaan. River Plate heeft naar verluidt wel al een hoger bod uitgebracht op de diensten van Rodríguez.

Liverpool Montevideo overweegt de aanbieding van Feyenoord momenteel. “Aangezien de speler zelf de stap naar Feyenoord wil zetten én zijn wensen heeft aangekaart in Uruguay, wordt een deal niet als onmogelijk ingeschat”, aldus 1908.nl. Mocht een winterse transfer niet doorgaan, wil Feyenoord Rodríguez komende zomer alsnog naar De Kuip halen.

Argentijnse media
De genoemde bedragen zijn opvallend lager dan het bod waarover TyC Sports ruim een week geleden berichtte. Volgens journalist Germán García Grova zou Feyenoord een bod van 10 miljoen euro hebben uitgebracht, dat middels bonussen zelfs kon oplopen tot 14 miljoen euro. 1908.nl liet vervolgens weten dat van een officieel bod nog geen sprake was.

Feyenoord ziet in Rodríguez een optie voor zowel de spits- als rechtsbuitenpositie. De rechtspoot kwam vorig seizoen tot 9 doelpunten en 6 assists in 34 wedstrijden namens Liverpool. Rodríguez kwam in 25 van die 34 duels uit als rechtsbuiten, waardoor het aannemelijk is dat Feyenoord hem in eerste instantie op de rechterflank van de aanval wil posteren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben erg benieuwd wat die hulp van buitenaf is en hoeveel ze geboden hebben! Wel blij dat Feyenoord door weet je pakken, want er moet op de flanken ECHT wat bij! Een speler die aan de buitenkant en in de spits kan is toch wel een must, gezien Santi hopeloos uit vorm is. Ben ook nog niet erg gecharmeerd van Ueda

27 januari 2024 om 11:14

Hoezo uit vorm?

27 januari 2024 om 11:40

Slot is ZEER gecharmeerd van Ueda. Dus zou ik daar wel vertrouwen in hebben.

27 januari 2024 om 11:53

Dat vraag ik mij ook af. Staat alleen beetje hulp van buitenaf en vervolgens niet wat het is? Heel raar.

27 januari 2024 om 12:03

Heeft Santi niet de meeste goals voor een Feyenoord speler ooit mid season?

27 januari 2024 om 12:12

Scoort 2 wedstrijden niet en is hopeloos uit vorm? En Ueda heeft nog bijna geen fatsoenlijke speeltijd gehad joh. Valt alleen 15 minuten voor tijd in met 2 doelpunten verschil en als de rest er geen zin meer in heeft...

27 januari 2024 om 12:44

Een bod doen betekend nog niet dat hij natuurlijk ook zal komen..

27 januari 2024 om 17:13

Wss een van de vrienden van Feyenoord die een paar miljoen neer legt. Tenminste dat is het eerste wat in mij op komt met hulp van buigen af

28 januari 2024 om 00:25

Het is toch eigenlijk diep triest dat je als top club om de prijzen mee wilt spelen maar nog geen paar miljoen kunt neerleggen voor een potentiële versterking man!!!!! Je had deze zomer miljoenen kunnen verdienen door bv Geertruida voor 30 te verkopen maar je vond het niet genoeg 🙈 en nu ist weer krauwen bij de vrienden van Feyenoord om paar centjes echt te belachelijk voor woorden. Nu snap ik dat de VAR geen strafschop gaf dan kunnen ze mss met dit elftal nog een prijsje en wat centjes binnenhalen want die miljoen die ze nu boden voor Geertruida ga je never meer krijgen denk ik zo maar eens.

Als dit lukt...zou echt fantastisch zijn. Lijkt me goeie investering en iemand die meteen mee kan rest vh seizoen

Verwacht dan toch dat Dilrosun gaat vertrekken. Zonde, met vertrouwen heb je daar veel meer aan dan aan Alireza

27 januari 2024 om 10:58

Contract van Alireza wordt niet verlengd en loopt na dit seizoen af. Wellicht alvast voortborduren en deze gast een half jaar laten rijpen, wennen aan Nederland en slotvoetbal onder de knie krijgen.

27 januari 2024 om 11:01

Wist niet dat het al afliep. Wel blij mee. Veel te duur voor wat hij bijdraagt

27 januari 2024 om 11:09

Las daar laatst op FR12 een artikel over (de comments eronder negeren, droevig niveau. Heet jij daar ook zo? Of iemand heeft je gekopieerd 😉).
Net opgezocht op transfermarket en inderdaad contract tot 2024. Voor iemand die goed in de groep ligt, wellicht sympathie van ‘t publiek heeft is het te veel wat hij verdiend voor op de bank. Ook al 30 jaar dus geen restwaarde meer.

27 januari 2024 om 11:39

Vind je dat echt zonde ja? Met alle respect voor Dilrosun, maar dat is echt geen Feyenoordmateriaal. Ik snap het vertrouwen van Slot én veel fans daarom ook niet. Tegen PSV mocht hij invallen en dat was alles behalve inspirerend. De beste man voegt gewoon niks toe. Ik heb liever dat beide vertrekken. Laat ik vooropstellen dat ik Rodriguez niet ken. Maar ik heb wel alle vertrouwen in de scouting. Dus als de komst van Rodriguez betekend dat Dilrosun gaat, dan heel graag!

Hulp van buitenaf? Wat moeten we ons daarbij voorstellen?

27 januari 2024 om 11:38

Een van de vrienden van Feyenoord die een centje bijschuift waarschijnlijk.

Mocht dit lukken dan is het grootste aankoop van de eredivisie

27 januari 2024 om 12:21

Oh is dat zo? Kan je ook uitleggen waarom?

27 januari 2024 om 13:23

Beter dan Henderson en die is aangekondigd of ze God hebben binnengehaald

27 januari 2024 om 13:32

Beter dan Henderson? Want deze jongen heeft ook de CL gewonnen?

Als je iets zegt, onderbouw het dan. Ik was gewoon benieuwd waarom Lennart dit als de grootste aankoop van de Eredivisie ziet.

28 januari 2024 om 00:41

@CorrieKonings

De CL heeft Henderson die alleen gewonnen of met heel het team staf enz……

Deze speler was echt geen wereldtop en nu al helemaal niet meer 33 en in de zandbak gaan spelen voor het geld en daar nu op terug gekomen weer een leuke naam omdat hij niks kost ook mogelijk maar we gaan het zien of hij de Messias is en je de 4e plaats kunt veilig stellen 🙈😉

Met River Plate wel een gewaagde concurrent. Laatste jaren de zaken goed op orde en lijkt de ideale springplank naar de Europese top. Gisteren nog even gecasht. Wellicht met een reden?
Wellicht interessant voor de transfer, transferperiode loopt in Argentina later ten einde dan Europa. Daar sluit het halverwege/eind februari.

Had laatst nog een discussie met iemand hier die wilde beweren dat Feyenoord er net zo gezond voor stond als PSV twee jaar geleden. Nu hebben we hulp nodig voor een bod van 5 miljoen nadat we twee recordzomers hebben gehad en CL inkomsten.

Hopelijk is het nu zelfs voor diegene duidelijk: wij hebben zoveel skeletten in de kast waar nog mee afgerekend moeten worden, een financieel gezond en stabiel Feyenoord, hoewel op de goede weg, duurt nog even.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren