Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe zwaait voormalig concurrent van Van Persie en Janssen uit

Laatste update:

José Fernando Viana de Santana, beter bekend als Fernandão, vertrekt na drie seizoenen bij Fenerbahçe. De club uit Aziatisch Istanbul maakt bekend dat men met Al-Wehda een akkoord heeft bereikt over een transfer van de aanvaller.

De Braziliaan had nog een contract voor één seizoen en dus heeft de club uit Mekka een transfersom moeten betalen, maar het is onduidelijk hoe hoog die is. Al-Wehda werd dit seizoen kampioen van de tweede afdeling van Saudi-Arabië en speelt in het komende voetbaljaar dus in de Saudi Professional League.

Al-Wehda wordt getraind door de vijftigjarige Egyptenaar Adel Abdelrahman en heeft onder anderen Emre Çolak onder contract staan. Deze 27-jarige middenvelder speelde vier interlands voor Turkije en kwam eerder uit voor Deportivo la Coruña en Galatasaray.

De 31-jarige Fernandão maakte in 2015 de overstap van Bursaspor naar Fenerbahçe en was in Kadiköy concurrent van achtereenvolgens Robin van Persie en Vincent Janssen. In 104 wedstrijden maakte de spits 50 doelpunten, maar hij won geen prijzen met Fenerbahçe.

Had Fenerbahçe Fernandão moeten behouden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Clubs in Turkije moeten de transfersom toch bekend maken?

12 juni 2018 om 19:46

Zal morgen bekend worden.

Fernandoa was een niet zon goede spits niet echt Braziliaans meer op kracht nu kunnen ze mischien voor Kramaric of Umut Bozok of die Iranier Azmoun gaan zijn veel betere spitsen

12 juni 2018 om 20:57

Kramaric was bij 20+ goals betrokken bij Hertha, die moet 25 miljoen kosten

Je mag toch niet zomaar Mekka in als niet-moslim? Of is hij dat wel?

12 juni 2018 om 19:59

Hoe kom jij precies aan deze info? Ben ik wel benieuwd naar.

12 juni 2018 om 20:01

Jij bent zeker van het niveau..alle marokanen terug naar istanbul

12 juni 2018 om 20:05

Mr.eko heeft gewoon gelijk hoor, niet-moslims mogen zich niet binnen de stadsgrenzen begeven. Apart inderdaad dat Fernandao dan door deze specifieke club gehaald is.

12 juni 2018 om 20:17

En jij zeker het niveau van een rat op het gebied van schrijven , gezien je nickname? Marokkanen.

Sorry mede Fenerfan. Maar mag niemand meer wat fatsoenlijks vragen?

12 juni 2018 om 20:29

Volgens mij stelt hij een terechte vraag. Zomaar zo n rare opmerking. En naar mijn weten klopt het deels. Met een werkvergunning(uitzondering) mag het tijdelijk.

12 juni 2018 om 20:44

Voel je niet meteen aangevallen ofzo... blijkbaar vertelde ik iets wat je nog helemaal niet wist, of je probeert het te ontkennen.
Hoe ik aan die info kom? Beetje algemene kennis ofzo, en omdat ik niet helemaal wereldvreemd ben

Haha die Fernandao zat in zijn eerste seizoen voortdurend Van Persie dwars. Matige speler maar scoorde dat seizoen wel veel.

104 wedstrijden 50 goals. Goede statistieken voor een 2e en soms 3e spits van FB. Had hem minder productief verwacht. Blijkbaar een van de meest productieve speler van de afgelopen jaren bij fener.

In Turkije voetbal je tegen de kleine ploegen meestal tegen 11 verdedigers. Vooral als ze uit de counter de 1-0 forceren. Als back-up was hij wel goed als het niet meer tikkend maar pompend in de zestien moest na de 70ste minuut.

12 juni 2018 om 20:53

Kan me nog wel de wedstrijd tegen Besiktas herinneren. De tweede helft werd er volgens mij tien keer van Volkan naar Fernandao gespeeld.

12 juni 2018 om 21:40

2 namen zonder tacktiek. schiet de bal naar voren. Hakan Sukur kopt hem wel erin. Sam allardyce of vul maar in :D

12 juni 2018 om 22:33

Lastige vraag stel je . Las gisteren van Gaal als trainer mocht hij het worden en krijgt hij de ruimte dan heeft FB wel een goed traject in het vooruitzicht.

Kwam tekort bij goede tegenstanders en prikte ze vooral binnen tegen kleine clubs. Hij vertraagt de boel. Geen gemis. Voor hem 20 anderen. Bedankt voor alle kopkansen die je hebt gemist met je 2 meter. Tot ziens.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren