Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Utrecht heeft contractnieuws over liefst achttien spelers

Laatste update:
/

Het zijn drukke tijden voor manager spelerszaken Edwin de Kruijff van FC Utrecht. De club uit de Domstad heeft de opties in de contracten van Kenny Teijsse, Thijs van Hofwegen, Jordy Balk, Paul van der Helm, Kevin van Kippersluis en Michael Zullo gelicht. Laatstgenoemde staat nu tot de zomer van 2015 onder contract, terwijl het vijftal minimaal een jaar langer op de loonlijst blijft staan.

FC Utrecht heeft deze week de contracten van een aantal spelers formeel opgezegd. De contracten van Ismo Vorstermans, Enzio Boldewijn, Lars Veldwijk, Jip Bartels, Maikel Lange, Erik Cummins en Marc-Anthony Klok worden niet verlengd. Zij hebben van FC Utrecht een formeel schrijven ontvangen. Dat betekent niet dat de club in een later stadium alsnog tot een akkoord wil komen.

De clubleiding van FC Utrecht praat verder met Edouard Duplan, Cedric van der Gun, Mark van der Maarel, Adam Sarota en Gévero Markiet over de toekomst. "Wij zien voor hen een toekomst weggelegd bij FC Utrecht, maar spreken nog met hen over de voorwaarden. We hopen op korte termijn de eerste verlengingen bekend te kunnen maken", aldus De Kruijff via de officiële kanalen van FC Utrecht.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Utrecht is ook de goede weg ingeslagen. alle dure spelers zijn vertrokken, en worden vervangen door eigen jeugd. En blijkbaar werkt het ook nog, want ze staan niet niks voor niks op een mooie zesde plaats. Alleen jammer dat er ook weer spelers als Kali rondlopen die zichzelf groter zien dan de club.

29 maart 2013 om 10:32

Kali gaat ook naar een grotere club niets mis mee, het is werk voor hun, clubliefde is iets van supporters

als jij morgen bij een andere baas kan werken tegen een dubbel salaris ga je toch ook?

29 maart 2013 om 12:21

@mols1970,

het gaat erom hoe zo'n jongen zich opstelt. goede voetballer hoor, maar van mij had hij wel iets meer respect kunnen tonen richting de leiding.

29 maart 2013 om 10:32

Ja, toch is het de vraag of ze de jeugd hebben die dit kan opvangen... Feyenoord en Ajax hebben in mijn ogen de best opleiding van nederland maar we zullen zien hoe het fc utrecht vergaat.

goed bezig daar in utrecht. veel dure jongens weg en de eigen jeugd de kans geven. hopen dat ze van duinen kunnen halen voor de spitspositie. bulthuis in het centrum zetten en teijsse linksback zetten.
vinden we van deze opstelling volgend jaar.

ruiter

maarel vd hoorn bulthuis teijsse

toornstra veijenovic ayoub

scheepers van duinen oar

29 maart 2013 om 08:43

je gaat er al van uit dat asare en mulenga weggaan?
eerst zien dan geloven, ook denk ik dat sarota zich nog terug weet te spelen in de selectie na zijn blessure.
en schepers zie ik nog achter duplan en vd gun

29 maart 2013 om 09:31

Ik vind deze opstelling zeer zwak. Je middenveld staat nooit goed. Met Toornstra en Vejinovic heb je 2 diepgaande middenvelders, waardoor Ayoub alleen als controleur komt te staan. Ayoub mist daar de snelheid voor. Die heeft iemand naast zich nodig met meer snelheid, die ook verdedigend denkt. Hiermee wordt je veel weggecounterd. Daarnaast ben ik niet overtuigd van Vejinovic. Hij heeft al in de jeugd van Utrecht gezeten, en heeft daar niet kunnen overtuigen. Ik zie hem niet als een versterking. Scheepers zal komend jaar meer ingezet worden, maar heeft voorlopig nog vd Gun en Duplan voor zich.

29 maart 2013 om 10:33

Sarota is basisspeler op het middenveld net als dit seizoen voor zijn blessure

op het middenveld zullen sowiso Sarota en Toornstra en Oar staan en dan aangevuld met Duplan Martensson of Ayoub

29 maart 2013 om 10:30

Bulthuis is linksback, Heering is bij Utrecht de beoogde opvolger van de vertrekkende Wuytens

verder willen ze door met vd Gun en Duplan, en die worden niet voor de bank verlengd

Mulenga en of Assare zullen zeer waarschijnlijk inderdaad vertrekken

Zo! Hard aan het werk in Utreg! Maar goed ook..
Nu nog in de zomer een vervanger binnenhalen voor van der Maarel en van Duinen voor de spits en we zijn klaar, zeker als de Australiër er bij komt.

Goed werk Utreg!

ayoub gaat aankomend seizoen hopelijk de belofte inlossen !!!!

Volgend seizoen:
--------------------ruiter-----------------
Vd Maarel vd hoorn LCV bulthuis
----------------asare-------------------
Rm--------------------------------oar
------------------toornstra------------
-----------mulenga----------ca

Noodzaak: een scorende spits en een ervaren vervanger voor wuytens
Rm: totdat sarota weer fit is

Reserves:
Verhoeven
Markiet
Zullo
Teijsse
Heerings
Schepers
Ayoub
Sjakie
De kogel

Ik dacht dat Johan Derksen onlangs nog had bekend gemaakt in VI dat, van der Gun zijn contract verlengd had. Blijkbaar was dit nieuws weer voorbarig (net als het nieuws dat ze Labylle hadden aangetrokken).

Jong FC Utrecht doet het goed dus het is leuk om te zien dat de contracten van met name deze spelers worden verlengd. Blijf het trouwens daarnaast erg jammer vinden dat Wuytens weggaat.

Ben het er trouwens mee eens dat er idd een vervanger moet komen voor van der Maarel. Qua inzet is het allemaal leuk, maar deze jongen komt kwalitatief gezien enorm te kort.

Kenny Teijsse zie hem bij Top Oss steeds beter worden denk dat hij het niveau bij utrecht aankan na jaartje proeven

Goed bezig Utreecht!

Alleen jammer van Veldwijk, die heeft er toch al zo'n 14 gemaakt in de Jupiler Leugue.

29 maart 2013 om 12:14

Je hebt gelijk wat betreft Veldwijk, heeft nu een jaartje kunnen rijpen en is nog jong.
Alleen met de Kogel heb je eenzelfde type speler voor die positie. Erg jammer.

ON: Goede zaak, die verlenging van dit selecte clubje spelers. Duplan & vd Gun als sterkhouders voor de komende seizoenen gezien het (waarschijnlijke) aanstaande vertrek van een aantal basisspelers.

Forza Fcu!

Ik hoop dat ze balans goed in gaten blijven houden, met alleen jonge spelers redden ze het niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren